szavazat: 10/10 június 16. 11:36:03
június 16. 11:36:03
(1/1)
Tengerparti szél (?) 2007

Jenny Peters szenvedélyes tengerbiológus. Anyja halála óta nagymamájánál, Emilynél él, aki az unokája édesanyja halála óta szeretettel gondoskodik róla él. Az otthona a nagymamájánál egy hangulatos, angol tengerparti kis kúria.
Hathatós támogatást Sir Simon révén a Tengerbiológiai intézettől kap és egyúttal közösen is küzdenek a tengerpart természetvédelmi területté nyilvánításáért.
Ahogy visszatér Sir Simon fia, John, a régi szerelem ismét fellángol Jenny és John között.
Albert Fine polgármester viszont hoteleket, jachtkikötőt kíván létrehozni a klub területén, a tengerparton, és mivel John már nagyobb építkezéseket is kivitelezett Londonban, őt bízná meg ezzel a projekttel
Két évvel ezelőtt, mikor John Londonba ment, rövid ideig tartó románca volt Jenny féltestvérével, Laurával, aki híres balett-táncos és a szerződése Londonba köti.
Laura egyszer csak ott áll az ajtójuk előtt, mivel egyik gyakorlatuk során összeesett, és rövid kihagyásra van szüksége.
Emily nagymama felveszi Laura édesanyjával, Oliviával a kapcsolatot, aki Európa legelegánsabb szállodáiban múlatja az idejét és bizony nem törődik „önfeláldozóan” a lányai sorsával.
Fellángol a három nő igen eltérő temperamentuma és Olivia minden trükköt, hazugságot bevet, hogy megakadályozza mostohalánya és John boldogságát.