10/10
grosz_i 2019 szept. 06. - 12:11:16 10/10 Előzmény temi3
(4/4)

Rosamunde Pilcher - Megtört szívek (2000)
A kék hálószoba novelláskötet „Amita” című elbeszélése nyomán

A válása után Christina Tolliver új életet szeretne kezdeni és többet törődni a lányával, Elenával. Egy kis vidéki ház keresése során összetalálkozik Stephen McDowellnal, az erdőgondnokkal, aki a szinte azonnal bele is szeret az ifjú asszonyba és segít neki beköltözni az új otthonába.

Mindenesetre a férfit még „köti” Juliet Pierce, a munkaadója feleségének a hozzá való ragaszkodása. Jóllehet Juliet harminc évvel fiatalabb, mint a súlyos beteg férje, a maguk módján mégiscsak nagyon szeretik egymást. Mégis az életet szomjazó Juliet nem tud ellenállni a vonzó külsejű Stephennek és szinte üldözi az erdészt, bár a férfi már régóta befejezettnek tekinti az afférjukat.

Stephen nem kívánja a fair munkaadója bizalmával visszaélni. Jonathan Pierce magántitkára, Ernest Murphy gyűlöli Julietet és azzal gyanúsítja, hogy csupán a férje vagyonát szemelte ki magának. Jonathan Pierce nagyon is tisztában van vele, hogy a felesége szenved az aranykalitkában és fel is kínálja neki, hogy elmehet, elengedi.

Christina is beleszeretett Stephenbe. Azonban az együttlétüket mindig valami megzavarja, hiszen ott van a lánya, Elena akivel törődnie kell -, és a kislánya nagyon szenved attól, hogy az apjának már barátnője van. Jonathan évente megrendezett kerti-partijára meghívja Juliet féltékenysége ellenére Christinát is. Juliet könyörög a partin Stephennek, hogy szökjön meg vele, érte hajlandó mindent feladni, mindenről lemondani.

Stephen viszont nyíltan bevallja Julietnek, hogy Christina a szerelme. Amikor Jonathan Pierce tudomást szerez a felesége afférjáról, felkeresi Stephent ... úgy tűnik, katasztrófa van készülőben...
10/10
grosz_i 2019 máj. 23. - 10:13:26 10/10
(3/4)
Megtört szívek - Zerrissene Herzen (magyar szinkroncím)
temi3 2019 máj. 16. - 14:11:10
(2/4)
Christina beleszeret az erdőgazdálkodó Stephenbe, azonban nem gyanítja, hogy a férfinak viszonya volt Juliet-tel, aki nem más, mint a férfi főnökének fiatal felesége. Amikor Stephen bevallja Juliet-nek, hogy szerelmes Christinába, Juliet megfenyegeti őt. A nő bosszúja és Christina lánya akadályozzák a szerelmesek boldogságát.
temi3 2019 máj. 16. - 14:06:07
(1/4)
Letörne a keze a port szerkesztőinek, ha a tartalmat is odaírná? Ha nincs, aki megnézze a filmet, akkor legalább a német szöveget fordítsa le valaki. A címek elferdítéséről már nem is beszélek, ez a szinkronizáló bűne.