10/10
kaktuszfüge 2010 ápr. 17. - 15:04:40 10/10
(1221/5801)
"Szóval nem értem...és a filmekben a jók mégsem halnak meg,csak a rosszak."

Ha úgy gondolod,hogy ez a Rubi sorozatban is így van, akkor veled komoly baj van.Keress fel egy orvost:-))
10/10
Alicante 2010 ápr. 17. - 14:59:55 10/10
(1220/5801)
Ehhez már nem lehet semmit sem hozzáfûzni!:-((
csajsziko 2010 ápr. 17. - 14:49:23
(1219/5801)
Ha Sonia olyan jó lenne,a sors miért veri?
Spoiler
és Yago miért tudja bántalmazni?
spoler vége
ahhoz már Rubinak nincs köze,h. Yago mit tesz,ha egy olyan példát szeretne felhozni valaki,hogy Cris is jó,de mégis veri a sors,az Rubi hibája,de ami Soniával történik az nem az õ hibája.
Szóval nem értem...és a filmekben a jók mégsem halnak meg,csak a rosszak.
10/10
kaktuszfüge 2010 ápr. 17. - 14:34:19 10/10
(1218/5801)
"csak a férjével,mással még egyelõre nem"

igen a még nem az azt jelenti,hogy majd igen...

addigis azért az mellett,hogy nem szexel csak az urával(már amikor),az mellett azért csókolgatja Alejandrót, kacérkodik Yagoval,aztán nemet mond neki(sõt legutóbb el is akarta vetetni magát vele)...bizonyos értelemben ezeket is lehet megcsalásnak nevezni.
legalábbis nálam már annak számít,ugyanúgy,mint a mással lefekvés
és te tartod lotyónak Soniát,aki 3 éve már nem is nézett másra,mint A.-ra,és hûséges felesége akar lenni???????mert szereti.

érdekes ahogyan látod,hogy ki a lotyó, ki nem lotyó:-)

"+tudja,hogy hogy érheti el azt amit akar,minden nõ erre sem képes"
még szerencse,hogy nem képes minden nõ arra amilyen áron Rubi eléri amit akar:-O szépen is néznénk ki:-D ha minden nõ,így szerezne férjet,meg pénzt.
10/10
Alicante 2010 ápr. 17. - 14:13:27 10/10
(1217/5801)
Ha Alejandroról beszélünk a testével szereti Rubit, de az eszével gyûlöli. Érdekes szerelem ha ezt annak lehet nevezni. Én inkább mindent elsöprõ szexuális vágyról beszélnék de nem vagyunk egyformák.
Ha te így látod tiszteletben tartom a véleményed, de továbbra is kitartok amellett, hogy Sonia nem érdekember és õszíntén szereti A.-t. A film szerint õ egy független, öntudatos, munkáját szeretõ nõ és nem haszonlény. Megérdemel egy kis boldogságot.
10/10
Alicante 2010 ápr. 17. - 14:06:27 10/10
(1216/5801)
Milyen igazad van. Ha nem lennék férjnél én is bele tudnék nagyon gyorsan szeretni Alejandróba, hisz egy jóképû, macho férfi. Ráadásul gerince is van. Mért kell azon csodálkozni, hogy egy erõszakos szeretõ után Sonia számára megváltás volt egy másik nem akármilyen férfiba belezúgni?
csajsziko 2010 ápr. 17. - 14:05:20
(1215/5801)
Lehetett volna anélkül is,hogy Sonia meghaljon,de õ nem az a nagyszerû nõ,akinek pl.te képzeled,de ezt én neked nem fogom megmagyarázni.nekem a pap,neked a papné,Istenem,kinek fáj az hogy én így látom,te meg úgy látod?Az ég világon senkinek :)
Azonkívül Alejandro is egy ostoba pasi,mert amit Rubi iránt érez azzal minden alkalommal visszaesik egyet,hiába mindazt a sok csalódást,amit neki okozott,egyre jobban szereti,és kívánja-azt az érmét is megtartotta-nem,nem dobta el,ahogyan mi láttuk-meg van még neki,ha jól emlékszem.
szeretheti Sonia,Maribel,meg mindenki,az õ szívében a legnagyobb helyet Rubi foglalja el,még akkor is,amikor letagadja.
És ugyanazt a sorozatot nézem,amit ti is,csak nem úgy veszem:a fõszereplõ-utálni fogom,mert gonosz.
Sonia-bemászott Alejandro ágyába már az elsõ hivatalos randijukon-hú,õt kedvelem,mert õ a tökéletes nõ.
Hector-utálom,mert ott hagyta Maribelt.
Alejandro-szeretem,mert olyan nagylelkû.
nem,pontos elemzés után írom azt amit írok,és úgy érzem nem tévedek.ha a ti szemetekben tévedek,sorry,másképp látunk,másképp érzünk,ez van.
10/10
Alicante 2010 ápr. 17. - 13:41:05 10/10
(1214/5801)
Nincs itt semmiféle Sonia rajongói klub, csak reálisan próbáljuk értékelni a szereplõket.
10/10
Alicante 2010 ápr. 17. - 13:38:12 10/10
(1213/5801)
Te nem látod a fától az erdõt?..vagy más sorozatot nézel?
Hogy lehet Soniát és Rubit egy lapon emlegetni?

Az, hogy a forgatókönyvíró a soriban Soniát halálra ítélte nem jelenti azt, hogy õ ellenszenves szereplõ...lásd: Refugio késõbb Pancha, de valahogy folytatni kellett a filmet Rubi újabb törleszkedésével, Hector balesetével, a terhességgel, Paco és Lorena kibékülésével, Cayetano rákbetegségével stb. stb. Ez nem jelenti azt, hogy az író is negatív szereplõként akarta beállítani Alejandro nejét...de neked magyarázhatunk.:-)
csajsziko 2010 ápr. 17. - 13:26:23
(1212/5801)
így van,csak film,de Sonia sem dolgozik mindig,van egy idõszak,amikor a nénikéjével együtt van egész nap-most,hogy egy ilyen gazdag férje van,nem hiszem,hogy dolgozni fog.meglátjuk.De Lore nem ''bosszúból'' kezdett Pacoval járni,ahogyan Sonia kezdte Alejandroval,hogy Yagot féltékennyé tegye.kihangsúlyozta ezt.Nézd vissza a részeket,hogy mit,és miért csinált.Lehet én más perspektívából látom a filmet,másképp analizálok le mindenkit,de ide illik egy mondás minden nõ krva,csak egyik a pénzért,a másik meg másért krválkodik.
Rubi a pénzért,-de csak a férjével,mással még egyelõre nem+tudja,hogy hogy érheti el azt amit akar,minden nõ erre sem képes.Sonia ,hmmm. talán hogy elérje azt,h.valaki szeresse õt is,...De Alejandro úgy néz Soniára,mint Sofira,mintha a testvére lenne,nem szerelem,csak szeretet.
10/10
kaktuszfüge 2010 ápr. 17. - 12:56:31 10/10
(1211/5801)
"Sonia ugyanezt teszi,csakhogy számomra õ egy fokkal rosszabbnak tûnik,mint a fõszereplõnk."

erre válaszolnék.
számomra olyan,mintha te más feldolgozásban néznéd a sorozatot:-O
Vesd már papírra,hogy Sonia hány embernek ártott eddig hátsó szándékkal? és Rubi hány embernek ártott eddig hátsó szándékkal?
számomra itt nincs kérdés,hogy ki a rosszabb, és nem is csak 1 fokkal.
talán te is rájössz.

Amúgy meg mért ne szerethetett volna bele Sonia rövid idõ alatt Alejandroba??? Ha Rubinak és Alejandronak is sikerült olyan hamar egymásba habarodni.Sõt még egy példa ott van Lorena aki Sault szerette,másnap meg Pacot...akkor Lorena sem szeretett bele igazán Pacoba??Csak teszi magát?

És Sonianak Yago után A. tökéletes ffi volt kívül,belül.Adott,hogy szerelmes lesz belé.
Amúgy Soniának van állása és nem szorul Alejandro vagyonára.Sonia nem csak hentereg és áskálódik mások ellen egész nap,minet Rubi,S-nak van munkája,megmondta,hogy nem is akarja otthagyni.
Szóval nem a pénzért "izél" A-val.Mint Rubi a férjével.

És szerintem itt nincs Sonia rajongói klub,csak mindenki látja azt amit te nem:-)
de nem baj:-) ez csak film.
1/10
Diva15 2010 ápr. 17. - 12:42:12 1/10
(1210/5801)
Én nem igazán sorolnám magam a Sonia rajongók közé, bírom, de ennyi. Viszont lehet, hogy õ is egy hülye qva, de Rubí is az.. Legalábbis számomra :)
10/10
ChaNel '09 2010 ápr. 17. - 12:16:05 10/10
(1209/5801)
Én sajnálom Soniát.

SPOILER

Az tuti, hogy nem Rubí fogja megölni, (inkább csak jól felhúzza) hanem Alejandro nem nézette meg vmi szakemberrel a házat:D mert S. a veszekedés után, átmegy egy ilyen függõ folyosó-félén, aminek az alja üvegbõl van, és beszakad alatta..
Az esetet csak Alej. mamája látja (meg a gondozó, de Rubí õket állandóan pénzeli, hogy ne mondják senkinek, hogy ott járt)

SPOILER VÉGE
csajsziko 2010 ápr. 17. - 12:04:26
(1208/5801)
Nekem mindegy ki kit szeret.De számomra Sonia egy hülye krva.
Miért maradt volna Yagoval?!Az azt sem engedte,hogy hozzáköltözzön,ez meg beengedte a házába.És mi a csodáért megy hozzá egy olyan férfihoz akirõl tudja,hogy más nõbe szerelmes?!Egy normális ember nem tesz ilyent,csak akinek hátsó szándéka van.
De az hogy itt Sonia rajongó klub van én arról nem tehetek,védheti mindenki kedve szerint,de valójában egy nagyszájú liba.Egyszer azért ordít Rubira,mert Yago házába költözött,aki az õ szeretõje-s ezt még ki is hangsúlyozta,most meg azért visít rá,hogy az õ Alejandroja közelébe ne menjen.Ha olyan jó személy lenne nem halna meg,miért nem hal meg Maribel,Genaro,Arturo,Luis,Lola vagy Paco,stb. sorolhatnám tovább,mert van bennük még valami jó,de ebben az ócska ribancban az égvilágon semmi nincs amit tisztelni kellene,vagy szeretni.Mert Alejandro még igy is Rubira gondol,biztos akkor is,mikor Soniával izél.
10/10
ChaNel '09 2010 ápr. 17. - 11:58:09 10/10
(1207/5801)
Én nem bírtam ki és megnéztem a következõ részt, aztán 8 rész lett belõle:D
10/10
Gabriellagx 2010 ápr. 17. - 11:40:34 10/10
(1206/5801)
Am tényleg ,Maribel Mazohista vagy fakír, nem tudom pontosan :D De nem normális hogy vki ennyire önfeláldozó legyen.... egy próbát azért megért volna a vallomás,vagy mí.
10/10
Gabriellagx 2010 ápr. 17. - 11:35:43 10/10
(1205/5801)
Na egy újabb Christina :)...Hát igen gusztustalan,de mit tegyek?! Õ írta le önszántából,én csak a helyzetnek örültem és használtam ki. :P
Szivecske2 2010 ápr. 17. - 09:54:04
(1204/5801)
Hát én nem hiszem hogy Sonia rossz lány lenne, bár Rubi igaz felvállalja, de Sonia tök aranyos és tényleg vele volt amig szegény volt, most meg azért megy hozzá A-hoz mert most lett pénz a lagzira, na meg 3 év alatt Alejandro is megszokta, azt nem mondom hogy beleszeretett, de most jött el nála az idõ hogy egy szép házat és egy nagy esküvõt tud adni Soniának aki megérdemli azok után ahogy elbánt vele az a sz..ét Yago.
Maribel meg imád szenvedni, én már rájöttem :)
csajsziko 2010 ápr. 16. - 22:09:43 Előzmény Alicante
(1203/5801)
Megneveztelek volna,ha eszembe jutott volna,hogy ki írta,de visszaolvastam kb.4 oldalt,nem jegyeztem meg a neveket :)
Kinek a pap,kinek a papné.
Én ezt tudom gondolni Soniáról,mivel valakinek a hivatalos szeretõje lenni,és elnézni neki mindent általában a lotyók szoktak,legjobb példa erre a Csajok,szilikon,ez lesz a paradicsom volt.
Plusz én nem hiszem el,hogy egyik napról a másikra beleszerettet Alejandroba,ez már mese.
Fõleg mert az elején azért járt vele szórakozni,hogy cukkolja Yagot,látta,hogy nem megy,s beleszeretett Alejandroba.Pont így csinált annak idején Rubí is,csapta a szelet Hectornak,hogy szerelmes lett bele,miközben Alejandron akart bosszút állni,mert õ szegény.Sonia ugyanezt teszi,csakhogy számomra õ egy fokkal rosszabbnak tûnik,mint a fõszereplõnk.
10/10
Costa Blanca 2010 ápr. 16. - 21:54:23 10/10 Előzmény Gabriellagx
(1202/5801)
Na ez a kényelmesebb megoldás, de elég visszataszító másokat kihasználni.