andru1@freestart.hu 2019 aug. 09. - 17:26:59 Előzmény Zõdi
(25/25)
A Evita nem bukott meg, 3 Golden Globe-os film. Ebből egy a főszereplő Madonnáé.
6/10
SandroVM 2013 jan. 02. - 08:55:44 6/10
(24/25)
Tipikus amerikai modell, hogy a két teljesen különbözõ felnõtt ember ugyan nem akar együtt lenni, de valahogy kényszerbõl mégis együtt dolgoznak, hogy aztán majd a film közepétõl vagy végétõl egymásra találjanak. Még szerencse hogy van más modell is, általában mondjuk nem amerikai, de már nagyon unom ezt a "se veled, se nélküled" témát. Azért Shanghai-t jó volt látni - már ha egyáltalán ott készült - és persze a történet sem volt rossz, sõt helyenként egészen kiváló is volt a vonalvezetés. Lekötött, nem unatkoztam, kitöröltem. 10/6
-greghouse- 2012 jún. 19. - 15:33:21 Előzmény Zõdi
(23/25)
Nagyjából egyetértek.
Nálunk SZÜLETNEK a színésznõk, Hollywoodban meg MEGCSINÁLJÁK õket. Marilyn Monroe egy futószalag mellett dolgozott mikor a Playboy felfedezte és nyuszilányt csinált belõle, akkor még Norma Jean Mortensen volt a neve. Ha végignézed a filmjeit, az erotika annyira sugárzik mindenébõl, hogy .... majdnem mondtam mit csinál a férfiember ha csak ránéz.
De meg volt csinálva, szép magyar kifejezéssel. A barna haját platinára festették, push-up melltartót találtak ki neki, a szája vérvörösre lett rúzsozva mikor bejött a színes film, az erotikus tekintetet meg tényleg meg lehet tanulni, illetve van annyi vodka amitõl minden nõnek erotikus lesz a tekintete. Mint szinésznõ közepes volt szegény, de soha nem felejtjük, mert elképesztõen jól megcsinálták a figuráját, és a nõk világában ma is az õ 90-60-90-es méretei az etalonok. (A modelleknél nem, nekik annyi mellük van, hogy ha kicsit borogatnák ecetes vízzel, elmúlna.)
..Madonna tényleg szupersztár volt a múlt század végén. Nem is tudom, hogy Amy Whitehouse-t miért emlegetik vele egy napon, ha nem hal meg, a kutya sem ismerné, én legalábbis egyetlen számára sem emlékszem, de Madonnának a Papa don't preach, vagy az I'm a virgin, és még lehetne sorolni. Pedig Whitehouse korában már sokkal több média és hírverés volt, szerintem Madonnának a lába nyomába sem léphet.
...Hát istenem, nem színésznõ.
De halkan jegyzem meg, hivatásos "színésznõktõl" is láttunk már sokkal rosszabb "alakítást."
Uff.
Zõdi 2012 jún. 18. - 21:00:55
(22/25)
Sean Penn, MINDEN filmben jó!! Ha részeg,ha se:) Pont ezért akarom ismét megnézni ezt a filmet, mert tuti, hogy annyira jól játszik, mint aki szín józan :))

Egyébként egy valamit nem értek! : Madonna, egy ikon, beírta magát a történelembe, az biztos. Fantasztikus koncerteket csinál, 1-2 klipje iszonyat jó, és marha jól szerepel bennük.Imádom 9 éves korom óta, nincs dala, aminek ne tudnám a szövegét kívülrõl, összes lemez, dvd, könyvek, gyerekkori szobám vele volt "kitapétázva".

DE, általában a filmjei sorra bebuktak. És szerintem nem mindig a forgatókönyvvel, a sztorival volt a baj. (Pl. Hullámhegy, Evita,) Amikor õt nézem filmen, kicsit kényelmetlenül érzem magam, olyan erõltetett az egész, nincs benne semmi természetesség. Merev. Bezzeg a színpadon...
Vagy egyszerûen csak az van, hogy nem tud más bõrébe bújni? Egyszerûen, õ csak saját maga tud lenni??

Akkor viszont nem is olyan nagy baj, hogy nem jó színésznõ :)
offtopic
ceia 2012 jún. 18. - 19:51:28
(21/25)
Csak felkaptam a vizet, de azért valljuk be: van benne némi igazság ;) Valamikor én is szerettem, sõt, még jártam is focizni egy évig. Gyerekkoromban még Vasas Sport Club tag is voltam, tagsági igazolvánnyal, járt nekem a Vasas újság, és kaptam tõlük tablóképeket, meg mindenféle ajándéktárgyakat (kis zászló, toll, jelvény, felvarrható embléma..). De akkor még a futball sport volt, nem úgy, mint ma. Ma már inkább üzlet, ami a focistákra, mint valami gladiátorokra épül, gyakran õk is, nem csak a szurkolók ugranak egymásnak, direkt kirúgják a labdát a pályáról, csak nehogy kapura tudjon lõni az ellenfél (cselezés, passzolás helyett), színészkednek, mintha fájna a lábuk, aztán amikor nem ítélik meg a szabadrúgást egybõl elmúlik, és futnak tovább.. Ez nem sport! Bunkóság, hogy nem veszik figyelembe a nõk többségét, a gyerekek többségét, és azokat a férfiakat, akik nem szeretik a focit. Ugyanis már csak ezek együtt sem kis számú nézõt jelent. Na és hol van a család-centrikusság, ami a köztvtõl elvárható lenne? Én sem nézem a bóvli sorozatokat (amikben minden név magánhangzóra végzõdik), de valami jó filmnek lenne inkább helye az esti fõmûsoridõben az M1-gyen. Kereskedelmin már jó ideje nem lehet filmet nézni; összevagdossák, és tele van reklámmal.
ceia 2012 jún. 18. - 19:05:42 Előzmény -greghouse-
(20/25)
Igen, így már kicsit komfortosabb! :) Na végre ma megnézem. Nem várok tõle sokat, Madonna nem színésznõ és ez nem is baj. A fociról további nagy igazságokat írtál, tényleg nagy poén lenne, mindnek adni egy labdát, hogy kapjanak már észbe, meg a közönség is! De már Besenyõ Pistabácsi is elmondta az igazat, neki meg mindig igaza van, mint tudjuk:
http://www.youtube.com/watch?v=8wUE58SY12Q
-greghouse- 2012 jún. 18. - 18:16:45
(19/25)
Akármilyen volt Sean Penn, szerintem még mindig õ a legjobb a filmben. Vagy mondjuk az egyetlen jó. Nem is Madonnával van bajom, hanem - szokásom szerint - a forgatókönyvvel. Ha én lettem volna a producer nagy ívben hajítottam volna a sarokba, dehát Madonnának kellett a reklám, és egyszerûen megvették hogy film legyen vele.
..Félreértés ne essék. Madonna a 20. század utolsó évtizedeinek meghatározó, ikonikus sztárja volt, és sztár alatt most nem vévé Béciket meg Dundikákat értek, hanem olyanokat, akikre sokáig fognak emlékezni. A Beatles/Rollig Stones/Zeppelin korszak után maradt egy ûr, kicsit tétovázott a szakma, és bejött két nagy "entertainer", szórakoztató, Michael Jackson és Madonna. Zenérõl lehet vitatkozni (bár nem érdemes szerintem), de hogy mindkettõ meghatározója volt a post-Beatles korszaknak, az biztos. Én speciel inkább Madonna párti vagyok, de elismerem a Michael Jacksonosokat is.
..Mert az én ízlésem szerint a több néma csend, ahogy Sékszpir Villiem mondá.
Istenem, hát nem egy nagy színésznõ, de hogy sokáig képben lesz, az biztos. A film vacak, a forgatókönyvnél egy ovodás jobbat írna, Sean Penn jó akár részeg akár nem, Madonnának meg ez egy reklámfilm.
..Legalább nem olyan direkt reklámként adta el, mint Jacko a Moonwalkert.
Zõdi 2012 jún. 18. - 17:57:14
(18/25)
A film 1986ban készült!
Anno láttam is, mint vérbeli Madonna-fannak, ez kötelezõ:) Sõt, még EREDETI VHS-en is megvan, mondjuk hozzá teszem, hogy semmire nem emlékszem belõle, szóval szerintem akkor is szar volt.
Madonnát azóta is imádom, és azt hiszem, hogy újra meg kell néznem, mert, a Nõvérem, Madonna c. könyvben olvastam, hogy a forgatás alatt, Sean Penn végig takony részeg volt :)))
olahmiki1959 2012 jún. 18. - 11:19:19
(17/25)
Szerintem véletlenül rád kattintott. (Vagy rád kattant, amire gondolni sem merek.)
-greghouse- 2012 jún. 18. - 10:47:24
(16/25)
Jó, ezt én értem, de azt továbbra sem, hogy miért egy NEKEM adott válaszként küldte...mindegy.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 18. - 08:47:30
(15/25)
Hát igen...
:)
olahmiki1959 2012 jún. 18. - 08:44:42
(14/25)
Godard nevének említése Adam részérõl egy többrétegû poén akart lenni, ami persze nem jött be, mert senki nem értette meg.
A "Sanghaji meglepetés" rendezõje Jim Goddard, - két dével, - aki szerintem egy kutyaütõ, semmi említésre méltót nem rendezett, míg az Adam által említett Jean Luc Godard a francia újhullám, egyben az egyetemes filmmûvészet egyik legnagyobb alakja.
A poénkodást hagyjátok rám, az nekem jobban megy.(hihi!)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 18. - 08:44:38
(13/25)
Nekem kikapcsolt állapotban kifejezetten tetszett:)
4/10
kormostom 2012 jún. 18. - 02:32:11 4/10 Előzmény ceia
(12/25)
Aki ilyen drasztikus kijelentést tesz, annak a véleményére nem adok. Amúgy a film nem egy nagy eresztés, fõzés-, vagy esetleg alvás közben megnézhetõ, de semmi több. "Limonádé" kategória.
pimre 2012 jún. 18. - 01:06:49 Előzmény -greghouse-
(11/25)
Talán nézd meg a film rendezõjének nevét:-)
biff 2012 jún. 17. - 23:55:36 Előzmény ceia
(10/25)
Azért ne téveszd már össze a magyar focit a nyugatival:) nem mintha tudnád hogy mi a különbség érzésem szerint.
Az meg hogy 20 évben egyszer van egy nagyobb bundabotrány nem kell általánositani hogy a foci kizárolag bunda.

Inkább azt ird már hogy utálod a focit mindezektöl függetlenül és kész, sokkal hihetõbb, vagy legalábbis nem mások veled való egyetértésére buzdito elcsépelt frázist tartalmazo mondat lenne:D

Amugy is van hogy késõre rakják a jó filmet és inkább a "k...a k....tt" sorozatokat nyomják:)
Mert "attol lesz szebb és jobb a világ":)

A focit meg én sem nézem általában, de tényleg van hogy egész izgalmas(és tényleg)...vagy sztem fogadj pár száz forinttal a meccsekre és egyböl élvezni fogod:)
-greghouse- 2012 jún. 17. - 22:48:35
(9/25)
Ez meg most hogy jön ide? Mikor említettem én Godard-t?
adamnagysweetmovie 2012 jún. 17. - 21:26:50
(8/25)
Imádom Godard filmjeit, de csak egy d-vel.
-greghouse- 2012 jún. 17. - 20:02:59
(7/25)
Talán kevésbé leszel mérges: holnap 22.40-kor ismétli a filmet a m2. (Mindig megismétlik az egyesen adott filmet másnap). Az talán még elviselhetõ idõpont.
De egyébként ezt már kitárgyaltuk többen, disznóság, hogy csak egy labda van, tessék mindenkinek egyet adni. Az ovodában sem szabad le stip stoppolni egy játékot órákig. Legyen 22 labda, és mindenki rugdoshatja.
Arról már nem is beszélek, hogy az a fekete-sárga ruhás rohangál középen és neki bezzeg sosem adják oda a labdát, csak a legvégén...Nincs igazság, én mondom, nincs igazság. (Lehet, hogy õ az ovóbácsi..)...:-)
ceia 2012 jún. 17. - 17:31:41
(6/25)
A nyolcvanas években nagy Madonna rajongó voltam (máig kedvelem, de akkor volt az igazi) és ezt a filmet a "kötelezõ anyag" kategóriába soroltam. Hihetetlen, de még nem láttam, és sajnos ma sem fogom megnézni. Hála a k...a k...tt focinak, túl késõre tették! Remélem, egyszer jön egy kozmikus sugár az ûrbõl, és mindenkit atomjaira bont egy pillanat alatt, aki szereti a focit. Akkor aztán jobb lesz a világ, békésebb hely lesz a föld és normálisabb.. :D
Mert az nem normális ami cirkusz van körülötte, hogy az állami tv csatorna fõmûsoridõben ezt adja semmibe véve a családokat, és persze a bundák, verekedések.. ez nem sport, ez háború, a hülyék háborúja. Mintha nem lenne nekik mindegy, hová megy az a labda..