respect77 2010 nov. 01. - 14:25:02 Előzmény NANU..! NANU..!
(6/86)
Te csak ún. "fontos dolgokkal" foglalkozol az életedben? Vagy néha azért érdekesekkel is? Sosem értettem az ilyen egysíkú, demagóg gondolkodásmódot.

Másrészt nem lehet tudni mibõl lesz fontos dolog. Sok nagy tudományos vívmány - olyanok, amelyek ma elengedhetetlen részét képezik a mindennapjainknak - ún. "lényegtelen" dolgokból, felfedezésekbõl és "álmodozásokból" nõtt ki.... Sajnálom azokat, akik nem tudnak álmodozni, akikbõl ezt a képességet már kiölték a szürke, "fontos" hétköznapok....
10/10
NANU..! NANU..! 2010 szept. 25. - 13:21:16 10/10
(5/86)
Egyébként, az a megérzésem ezekkel a mûsorokkal, hogy nem mások ezek, mint SciFi szintû megtévesztések és álmodozások, amikhez a SciFi Filmek nagy elméjû kitalálóinak a valóságbani próba Copyntása, ami nem más min a jó nép álomvilágban tartására meggyen ki. Mondván, addig is álmodoznak és nem csinálnak semmi törvénybe ütközõ dolgot, míg a képernyõ elé tudjuk szegezni õket... :)
Szerintem segg fogalmuk sincs arról, amiket állítanak, csak azért kapják a pénzt, hogy több millió esetleg milliárd embert álomvilágban tartsanak és ezzel is elfedjék a nagy kilátástalan helyzeteket, mondván amirõl az ember nem tud az nem fáj nekik. :(
Betettek egy ferdeszemû fizikust az õszes Einsteint játszó hajjal, oszt nesztek, zabáljátok, úgy is hülyék vagytok hozzá, hogy ellenkezõjét állíthassátok, ha meg valaki konyít hozzá, az meg legalább kiadja a tudását magából, oszt majd mi kamatoztatjuk helyette is... :(
Jó nagy nép butítás meg etetés, folyik itt, csak addig is a lényeges és fontos dolgokról eltereljék a figyelmet... :(
10/10
NANU..! NANU..! 2010 szept. 25. - 12:42:50 10/10
(4/86)
Egész éjjel forgott az agytevékenységem -e Film nyomán a TérIdõ Macsinisztán, szóval ezt a machinát Én úgy tudnám elképzelni vagy is a hajtómûvet, mint egy porszívót. :)
Annak is az egyik végén be szívás a másikon kifújás jön létre, így a levegõ molekulák, az egyik oldalról, a másikra kerülnek át... :)
Jó, tudom, hogy a világûrben nincs ilyen molekulai mechanizmus, mert vákuum van, de mi van akkor ha nem is kell akkora energia befektetés hozzá, mint amit feltételeznek… ?:)
Csupán egy megfelelõ Vákuumtér porszívóra van szükség, na az is igaz, akik azzal jönnek, hogy hát hogyan lehetne azt megoldani, hogy ne kenõdjünk fel egy bolygóra vagy egy meteroid sziklára, esetleg csillag közelébe, miután megsemmisülnénk, hát fel kell térképezni elõtte a galaxisokat, hogy ezek a balesetek, minimalizálódjanak... :)
10/10
NANU..! NANU..! 2010 szept. 25. - 01:04:13 10/10
(3/86)
Nagyon Király. :)
*100.
10/10
tombenko 2010 júl. 23. - 15:33:48 10/10
(2/86)
+1
10/10
fleismandoki 2010 júl. 23. - 15:30:53 10/10
(1/86)
Csak azért 10 mert nemlehet töbet adni,egyszerüen zseniális sorozat.