Téma: Sinister

9/10
Dean88 2012 dec. 02. - 11:16:58 9/10
(19/99)
Lehet, hogy a sztori nem nagy eresztés (habár nekem semmi bajom nem volt vele) de akkor is EZ volt az elsõ film amin féltem. Olyan feszült voltam, hogy néha tényleg úgy voltam vele, hogy inkább nem nézek oda.:) Marha jó. Engem megfogott, de amúgy ajánlott egyedül, sötétbe nézni. Nálam bevált! :)
pillangókisasszony 2012 dec. 01. - 21:55:12
(18/99)
***SPOILER***
Már hamarabb kiderül(kb. a film felénél),hogy a gyermekek lelkét szállja meg ez a Balgu,és az is,hogy a meggyilkolt családok tagjai közül az egyik gyermek mindig eltûnt,illetve mutatták a gyerekeket ilyen kikent fejjel.A kiegészített videon is látjuk,hogy a gyereket ölték meg õket,ezért lehetett tudni,hogy velük is meg fog történni,és hogy a kislány fogja tenni.Nem tudok ennél jobbat mondani,ugyanis a film annyira felejtõs számomra,hogy már azt sem tudom,hogy volt pontosan.
Én azt hívom csavarnak,ami a Harcosok klubjában van,vagy a Viharszigetben van,ahol konkrétan az utolsó pillanatokban derül ki,hogy az egész történet nem az,aminek látszik,és a végsõ fordulat átírja a sztorit.
De nem tudom miért kell dühöngeni,nekem nem tetszett,ennyi.Talán azért sem lepett meg annyira,meg én szoktam thrillereket nézni.

Üdv
SniderMac 2012 dec. 01. - 19:09:34 Előzmény pillangókisasszony
(17/99)
Mondd már meg nekem, hogy miért nincs csavar ebben a filmben? FIGYELEM KURVA NAGY SPOILER: Az, hogy a saját lánya bassza szét a végén fejszével, nem pedig egy drabális fejû, az szerintem elég nagy csavar... vagy ezt minek hívják, tiplinek??? SPOILER vége! .... Ismétlem, az hogy velük is megtörténik, az egy jelentéktelen részlet, mert nyilvánvaló...
pillangókisasszony 2012 dec. 01. - 02:31:25 Előzmény Ronaldo
(16/99)
***spoiler***
Egyetértek!Az ijesztõ hangok jókor voltak jó helyen,ami nálam kicsit keltette a feszkót,volt kis para de ezen kívül a film semmi többet nem tud.Nem volt csavar,valóban ki lehetett találni,hogy velük is ez lesz,habár én hepiendre számítottam.Nem tetszett a történet,elég gagyi,és nem is túl eredeti.(Gondolok itt erre a kikent képû,gyerekevõ Bagul izére)
Az év horrorja titulus szerintem "kissé" túlzás.Persze egyszer meg lehet nézni.
offtopic
Csigalány 2012 nov. 28. - 10:37:36
(15/99)
Hát ezt a filmet már bemutató alapján sem thrillernek titulálnám. :o( Ethan az egyik kedvenc színészem, de azt hiszem ezt a filmet kihagyom...
7/10
sushi 2012 nov. 27. - 19:40:40 7/10
(14/99)
misztikus horror thrillernek mondanám... Jó film volt, végig szét paráztam az agyamat rajta :D volt amikor oda se mertem nézni... nekem is sikerült már a közepétõl kitalálni hogy ki a gyilkos, de ettõl függetlenül egészen a végéig élveztem a filmet...szóval, tényleg nagyon rendben van és egyet értek az elõttem hozzászólokkal, hogy csakis kizárólag sötétben szabad megnézni:)
Johnye84 2012 nov. 25. - 01:17:49
(13/99)
Szerintem ez a film nagyon rendben van. Egyedül, sötétben, házimozin, projektorral nagyon odabasz.....olyannyira, hogy volt egy álmatlan éjszakám :) rég láttam ilyen nyomasztó, hangulatos, geci horrort :)
SniderMac 2012 nov. 24. - 13:36:05
(12/99)
Ismétlem! Az kurvára nem csavar a filmben, hogy velük is megtörténik. Mert ez EGYÉRTELMÛ! Aki ezt csavarnak hiszi, az nem látott igazán csavaros filmet... mint pl a WAR - jason Stathammel és Jet Lee-vel... És egyedül, sötétben jó kis horror. Ronaldo biztos nem így nézte, de ezért ne húzd le ezt a filmet sztem, mert nincs igazad. Másoknak meg elveszed tõle a kedvét, pedig tényleg jó! Természetesen vannak klasszikusok, amikkel nem vetekszik, ezek mellett ágálva én is azt mondanám, hogy még mindig hiányzik belõle valami - de nem teszem; rendben van ez.
ui: Nekem is magas az ingerküszöböm, de már annyira, hogy az erdõbe is kibaktatok egy ilyen film után - de városiaknak ezt nem magyarázom :D
SniderMac 2012 nov. 24. - 13:30:33 Előzmény Ronaldo
(11/99)
Poénos vagy :) azért ideírom.. hátha: SPOILER. Az egyértelmû volt, hogy õ is és a családja is bekerül a sorozatba, ezt még Spoilernek se mondanám, mivel ez egyértelmû! Nyilvánvaló, hogy velük is az történik majd... (csak reméli az ember, hogy õk megússzák): Nem errõl volt szó. A végén akkor is nagy fordulat van. Azt pedig nem lehet kitalálni, mint ahogy azt sem, "hogy Bruce Willis végig szellem a filmben!" :)
Ronaldo 2012 nov. 23. - 23:27:03 Előzmény SniderMac
(10/99)
Aha, és azt mibõl gondolod, hogy ha te nem jöttél rá, akkor nem jöhetett rá más sem.

Azt speciel már a közepétõl borítékolni lehetett

***SPOILER*** Ellison családja is belekerül a darálóba és valamelyik gyereke (nagyobb eséllyel a kislány) fog eltûnni (hiszen minden családnál ez történt). Egyedül az, hogy a megszállt gyerekek követik el a gyilkosságot, arra nem gondoltam, de ez a "csavar" valahogy érdektelen volt, számomra ez már nem volt akkora nagy durranás, csak egy gyenge pukkanás ***SPOILER VÉGE***

Szerintem aki látott már 10-20 horror annak ez a film nem lesz nagy felüdülés, gyakorlatilag tizenkettõ egy tucat, odab*szós csavar nélkül. Egynek elmegy ha unatkozol, de semmi több.

5/10
10/10
kisssmary 2012 nov. 23. - 21:56:42 10/10
(9/99)
Az igaz, hogy kb. a felénél kitaláltam a végét, és be is jött (túl sok hasonlót nézek), ettõl függetlenül nagyon jó film volt. Párszor kivert a víz :) 10/10
5/10
Ze74 2012 nov. 23. - 08:47:36 5/10
(8/99)
Nekem is csúszott a hang és így sokat rontott rajta,szinkronosan lehet hogy újra megnézem.
Nem tudom miért,akkor valahogy én éreztem rá,de én tényleg a háromnegyedénél ki találtam a végét,pedig ritkán fordul velem ilyen elõ.
7/10
Damcika 2012 nov. 23. - 03:12:28 7/10
(7/99)
Most olvasom az elõzõ hozzászólást..nekem is csúszott a hang.
7/10
Damcika 2012 nov. 23. - 03:10:28 7/10
(6/99)
Szerintem egy egész jó thriller film.. most így hajnalban,egyedül,fáradtan..aztán lehet nappal végigröhögtem volna az egészet. Nekem kiszámítható se volt,bár lehet ez meg a fáradságnak tudható be.
Mindenesetre 10/7-8
SniderMac 2012 nov. 23. - 00:07:58 Előzmény Ze74
(5/99)
Kiszámítható a vége? Ne nevettess! Ezt te sem gondolod komolyan. :)
Nagyon jó film, igaz, szar felirattal néztem, mert 10 másodperccel elõbb jött, mint a hozzátartozó beszéd, de így sem rontott a film élvezhetõségén. Egyedül nézd és sötétben, este; garantált a hatás!
Ismétlem: nagyon cool film, egyiknek se higgyétek el, amelyik az ellenkezõjét mondja.
(És nem közepes, sztem végre egy igazán izgalmas és szórakoztató horror - nem is kell több!) :)
5/10
Ze74 2012 nov. 22. - 14:54:00 5/10 Előzmény seemur
(4/99)
Igaz,nem tudom miért raknak fel kamu trailer-ket.
Láttam a filmet,szerintem egy közepes horror,ami a vége felé már kiszámítható.
Azért van benne pár hirtelen ijesztõ rész,ha valakinek e tetszik,annak ajánlom.
seemur 2012 nov. 21. - 20:12:02
(3/99)
Mielõtt becsinálnál, ez a film egyik trailere http://www.youtube.com/watch?v=pgYxydrVlDk. A korábban linkeltnek semmi köze ehhez a filmhez.
deljuve 2012 nov. 21. - 19:24:28
(2/99)
Még nem néztem meg,de így a bemutató alapján semmi nagy...a sok mende monda közben egy nagy kamu...rettegsz stb. :))
vicces...már is bele csináltam...
somersby 2012 jún. 25. - 21:52:50
(1/99)