makailaci25 2012 júl. 17. - 18:36:31 Előzmény Pandora12
(12/12)
Örülök, hogy tetszett,de szerintem többeknek inkább nem tetszik. Mert biztosan azok vannak többen, akiknek az ízlésvilágába belegázoltam. Pedig, ha tudnák milyen alacsony ízlésszinten vannak... Ez olyan dolog, minthogy a bunkó se tudja, hogy õ bunkó, mert ha tudná, nem lenne az. Bölcsnek egyáltalán nem érzem magam(EZO tv-nél a hsz) csupán arról van nálam szó, hogy mélyebben és precízebben gondolkodom, mint az átlag. Ezért is veszem észre az énekekben levõ giccsesítõ elemeket: sajtból van a hOOld, ilyen a természetEEEm...hazádnak rendülEEtlenül... Nem tehetek róla, de ezek ... a fülemet.Mi lenne, ha így beszélnénk? Szóval ezért utálom az éneket,pedig valamikor Szirmai Mártánál tanultam énekelni. Egyébként képzett zenész vagyok(voltam) ORI vizsgával.
1/10
Pandora12 2012 júl. 15. - 21:21:28 1/10 Előzmény makailaci25
(11/12)
Nagyon tetszik a "Wiky1979"-re ..hozzászólásod! Kifinomult zenei hozzáértésed maximálisan tükrözi ezt a mûsort!:)Köszönöm
makailaci25 2012 jún. 23. - 15:06:59
(10/12)
Törõdj bele, hogy minden megy a székletbe. 2 éve még a kedvenc csatornám volt a Hálózat,még akkor is, ha pl a Küzdelem törvénye c filmet 5-6szor adták le egy évben. Ma már szinte rá se kattintok.Divatos szóval: Jól elkúrták ezt is. Itt a másik hozzászólónak is feltûnt, hogy 5-ször adják le egy héten. Na de többen vannak, akiknek inkább a sláger, mint a zene "ízlik".
1/10
Pandora12 2012 jún. 23. - 13:25:44 1/10 Előzmény wowow
(9/12)
Mondjuk kétszázezerért egy mûsorát végigszenvedném! :))
1/10
Pandora12 2012 jún. 23. - 13:18:30 1/10
(8/12)
Hány évig nézzük még ezt a mûsort szombat esténként?????
T. Attila kinél érdemli ki állandó szereplési kényszerének teljesítését??
Gagyi mûsor, régen jó volt, hogy a hálózaton kevesebb reklámmal, mint a többi ker. adón, legalább voltak nézhetõ filmek 21 órától! :(:(:(
wowow 2012 ápr. 14. - 21:51:31
(7/12)
Hány százezer forintot fizetnek a közönségnek, hogy végigülje ezt a playback gagyiságot?
zolo11teve 2012 ápr. 14. - 19:40:40 Előzmény Wiky1979
(6/12)
Ha jó füled van, akkor nem írsz ilyen badarságot. Akiknek jó énekhangjuk van: Cliff Richard, Elvis Presley, Roy Orbison, valamint különleges stílusa miatt Jon Anderson. A többiek akár ne is léteznének, annyira egyforma a hangjuk.Persze vannak kivételes darabok, amikor kiváló hangszerelés mellett észre se lehet venni a gyenge minõségû énekhangot.Erre csak egy példa ELO: Rock and roll is king (1981).
Valaki írta, hogy a zöme énekest kitiltaná a Földrõl. Nekem is lenne néhány tippem, akik nélkül színvonalasabb lenne a mezõny.
makailaci25 2012 ápr. 08. - 20:17:16
(5/12)
Nem gyõzõm Márait idézni, miszerint "a tömeg igénytelen, de mohó". Nos ez a mûfajra és az elõadóira, valamint ennek követõire vonatkoztatható. Ezt én nem is nevezem zenének, legfeljebb zenepótléknak. Én Jimmy 1-et se tartottam semmire se,dacára annak, hogy jobb énekhangja volt, de mint írtam az imént: maga a mûfaj... Nekem zenei igényem van és jól megvagyok holmi kornyikászok nélkül. Tudod mi a zene? Pl. Beethowen, Vangelis,J.M.Jarre, régebben a The Shadows, Billy Vaughn és még rengeteg, ami megvan ének nélkül,ugyanis vannak, akik szerint az ének is zene, bizonyos nyakatekert logika szerint.A mai napig nem értem, hogy akkor miért van külön zenész és énekes és van énekes-zenész kategória is. Hagyjuk a francba a kategóriákat és legyen akkor mindenki zenész. Ami az énekeket illeti, azért se vagyok híve, mert a java hülye, bugyuta és semmitmondó, valamint utálom a magánhangzók sokszorosítását, ami giccsessé teszi még a Himnuszt is: hoozz rá víg esztendõt, meg a jöveendõt. Valamelyik nap hallottam: szeretni valakit valamiéééért... hát az ilyennek beverném ... Szóval a zene=hangzás a sláger pedig elbeszélés valami jelentéktelenrõl. a plebsznek pedig ez tetszik jobbára és mint alacsony ízlésszintû mûfajnak, ennek van a nagyobb tábora. Idézem Bartókot is: Valami minél többeknek tetszik, annál értéktelenebb.
10/10
Wiky1979 2012 ápr. 08. - 10:35:04 10/10
(4/12)
Sziasztok!!
ÉN nem tudom, hogy ti mit néztek, Attila egy olyan elõadó, akibõl ma Magyarországon nem sok van!!! Még hogy nincs hangja??? Vagy hangszíne?? Hát szerintem meg pontosan, hogy van õ Jimmy 2!!!! Nem küldték el sehonnan a Nóta tv-bõl magától jött el!!!! Nagyon örülök neki, hogy sok helyen megtalálni a mûsorát, mert színvonalas!! Nem úgy mint más zenei mûsor!!!! Gondolom nézitek, ha így tudjátok az infókat!!! De nem baj a kritika az kritika ebbõl csak tanulni lehet az Elõadóknak!!! Nagyon jó minden adón a nézettsége és ez a lényeg!!!Csak ha nem ismertek valakit akkor nem kell véleményt mondani!!! Legalább is balgaságokat!!! Benyalizni??? Attilánk nem ismeri ezt:)))) Mint sok más elõadó!!! Talán nem véletlen hogy 10 éve töretlenül a pályán van, és remélem lesz is még nagyon sokáig!!!
Józsila 2012 jan. 16. - 15:33:00 Előzmény zolo11teve
(3/12)
Hanyadik TV csatornán szerepel már ez az Attila "gyerek". Most "nyalizta át magát a Nóta tv-rõl a Muzsika tv-re.Ezért 5 pont levonás jár!!!!
zolo11teve 2012 jan. 13. - 08:04:04
(2/12)
Látom, annyira hitvány mûsor,hogy 4 nap alatt 5x adják, hátha valaki belebotlik.
makailaci25 2012 jan. 03. - 09:47:58
(1/12)
Most, szilveszterkor tudtam meg, hogy ki ez Házibuli Attila. Magamtól sohase nézek slágeres mûsort, de most a plebsz ezen élvezkedett, így kénytelen voltam végigszenvedni a "színvonalat".Mondhatom, ezután se változik a véleményem a zenei ízlés és a slágerízlés közti különbségrõl.Nem tudom elképzelni, mit kajálnak ezen a sablonhangú, puhány manuson.Anno még Szirmai Mártánál tanultam énekelni és volt annyi önkritikám, hogyha nem tudok egyéni-egyedi hangszínezetet kialakítani, nincs pofám a sablonhangú énekesek táborát gyarapítani.Szintén hasonló módon, társaságban kellett végigszenvednem az X fasztort is, ahol mindössze EGY elfogadható {nem kiváló} énekhangot találtam.Csodáltam, hogy Malekék,akik állítólag nagyon értenek hozzá, annyit tudtak áradozni a produkciókról.Ebbõl is látszik,Hogy a szakmai hozzáértés és a jó ízlés csak ritkán, vagy egyáltalán nem találkozik. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, Hogy az ott ülõ zsûrinek majdnem egyenesen jut a fülébe a hang, míg a tv-n keresztül többször átalakul.