1/10
Sumomo 2019 aug. 25. - 07:43:03 1/10 Előzmény mihenike
(967/1547)
Mügéhez még azt tenném hozzá, hogy örökölte a hajlamot de nem örökölte az erőt, de a gonoszságot sem.
mihenike 2019 aug. 24. - 23:40:31 Előzmény libra26
(966/1547)
OFF

Még egy kérdés: Az ellopott életröl hallottál vagy láttad?!? azt is a youtube dobta fel, valami supertv2 adta (nem is tudtam hogy van ilyen adó mert kb ezer éve külföldön élek) Tuba játszik benne (a piszkos pénzböl)!
Lehet, hogy reggeltöl estig török sorozatokat kellene nézni és blogot írni róla :D
hahaha

OFF
mihenike 2019 aug. 24. - 23:36:09 Előzmény libra26
(965/1547)
A másik sorozatról:

Teljesen rákattantam, magával ragadott, az elsö kb 10-15 rész idegesítöen lassù volt, de azóta felpörögtek az események, a zenék is választékosabbak lettek és a szereplök olyan jellemváltozáson mennek/mentek át, hogy magam sem tudom már, hogy ki a „jó“ és ki a „rossz“! már csak 5 résszel vagyok elmaradva az rtlklubtól. És itt nincs ùtvesztö, itt nagyon is tudja a forgatókönyvíró, hogy mit miért tesz!!!! És emellett vasalàson kívül nem igen lehet ám mást csinàlni, mert annyira bonyolult és figyelni kell:D Mostmár Kadír is meggyözött... De ez egy kökemény krimi, néha Kadírnak vannak jó elszólásai. És már Veli is àtalakult, nála van màr nagyobb maffiózó! nekem kicsit hasonlít az Ezelhez, ami az akciót és a gyilkolászást és a sok àrulàst illeti. persze van benne szerelmi szál is, de nem az a leglényegesebb. Ha lesz ùgy idöd érdemes megnézni!!!!


mihenike 2019 aug. 24. - 23:24:29 Előzmény libra26
(964/1547)
szia/sziasztok!!
na jól van Mügével kapcsolatban meg lettem gyözve :D
de Zeyneppel, legalábbis a régivel, még mindig szimpatizálok :D
Ami meg a negatív vs. pozitív karaktereket illeti....- ebben az ùtvesztöben a negatïv karakterek viszik a prímet...
Oh te jó ég, ma a youtube feldobott egy videót, én meg lefagytam teljesen
-ide írom, ha nem akarod ne olvasd el, mert nagyon durva!!!!!

Hülya leszùrja Kenant és rágyùjta a házát


7/10
libra26 2019 aug. 24. - 16:06:04 7/10 Előzmény mihenike
(963/1547)
A péntekit ma fogom megnézni, de látom lesz mit megemészteni újra!! :D
Kenanék amúgy most kemények, de szerintem Cemal összeáll Hülya másik maffiavezér hódolójával (Becet?) aztán indul egy újabb bandaháború :D
Arda szerintem is feladja majd ezt a szegény életet... Efsun pedig bolond, ha elhiszi, hogy igazságtalan vele az élet és még csak ezután fog gonosszá válni!! Mivaaaaan? Már megint :)

Még Hülya megverése kapcsán nem írtam le: Beyza&Adile - soha az életben nem láttam még két ilyen gyökér szolgálót :)))) ha ezeken múlik, simán agyonverhették volna a ház asszonyát
7/10
libra26 2019 aug. 24. - 15:59:28 7/10 Előzmény mihenike
(962/1547)
Sziaaa! :) Sziasztok!

Bonnie és Clyde :) na tudtam, hogy emlékeztetnek valakikre :D
Bocsánat, picit becsatlakozom én is ebbe a beszélgetésbe, mert a karakterek kapcsán nekem nagyon fura volt, hogy a jó szereplőket, akik csak szenvednek és akikkel a nézőnek leginkább kellene azonosulni, sose tudtam igazán kedvelni... Bahar, Ates főként... De Mehmetet sem éreztem közel magamhoz sosem :D Nálam is Efsun, Hülya, Kenan az a hármas, akik a legtöbbet visznek el a showból... Efsun önmagában a legjobb (Ardaval kifejezetten nem kedvelem, szerintem nem jó páros), Hülya egyedül is tud alkotni, de Kenannal párban... Teljesen betegek és ez benne a jó! :D Sultan az a karakter, akit gyűlölök szerepe szerint, de ha színészként is gondolok rájuk, azt kell mondjam, tökéletesen hozza, amit elvártak tőle :)

Szerintem a forgatókönyvírót/írókat soha nem foglalkoztatta ilyesmi, hogy elvileg Zeynep a legidősebb :D pedig haha tényleg úgy kéne lennie, ahogy írtad... Érdekes volt olvasni, mit gondoltok Zeynepről - megmondom őszintén azzal egyetértek, hogy sokat szenvedett és ártatlan lányként kezdte, de nálam nagy befolyásoló tényező, hogy nem bírtam megkedvelni ezt a színésznőt... Az pedig szintén jogos, hogy most határozottan a rossz utat választotatta, ráadásul kínjában, mert annak idején szinte undorodott ettől a kis mitugrász Cemaltól :)
Müge: igen, valószínű itt most azt akarták kihangsúlyozni, hogy örökölte a hajlamot... És végezetül pont olyan mentális beteg, mint az anyja... Ezzel a szállal nekem ott van leginkább bajom, hogy Mügét egy bájos kislánynak, de amúgy egy jelentéktelen arcnak tartom és nekem nem hiteles mint elmeháborodott felnőtt nő... Talán emiatt az "éretlenség" miatt tűnik sokkal inkább felesleges hisztinek az egész, nem érződik az, hogy meggyötörte az élet és feladták az idegei, holott tényleg kemény dolgokon ment keresztül a villában szegény...
mihenike 2019 aug. 24. - 14:19:56 Előzmény Sumomo
(961/1547)
apropó... szerintem az elsö 150 részböl nem is maradtál le sokról... valamikor Nuran halála után vett másik fordulatot a sorozat, illetve, azután volt még egy nagy változás a sorozat tempójában, miután Szakinének köszönhetöen kiásták a villa kertjéböl Yusufut, Hülya és Mehmet elözetesbe kerültek, Bahart elrabolta Sultán és Salih, majd a bíróságon Efsun mindent a halott anyjára fogott... talán forgatókönyvíró váltás lehetett?!?
mihenike 2019 aug. 24. - 14:15:15 Előzmény Sumomo
(960/1547)
Még mindig annyi minden jut eszembe 1-1 rész után... például, hogy amikor Cemre kínozta Hülyat, akkor Efsun állt ki mellette és most megint mekkorát fordult a világ, hogy ismét Efsun nyomorog és Hülya van nyeregben!
Amùgy ezt a Zeynep-féle paradoxont kiveséztük már?!? Arra gondolok, hogy ùgy van beállítva, hogy a 3 lány közül (Efsun, Bahar, Zeynep) Z. a legfiatalabb... közben pedig neki kellene a legidösebbnek lennie, hiszen, amikor Sultan elvitte Nuranhoz és Ilyashoz, akkor még nem volt ott másik gyerek, ezért hihette azt, hogy Efsun az ö lánya... vagy ilyesmivel nem foglalkozik a forgatókönyvíró? :)
Mindenesetre Zeynep még mindig Ardát szereti és szerintem ez a nyomorgás rossz hatással lesz Efsun és Arda kapcsolatára és szerintem Sultan el fogja érni, hogy Zeynep összejöjjön Ardával... mert Sultán sem bír magával... de lehet hogy tévedek... mert lehet hogy Efsunt mégis jobban szereti... :D
na tessék, már én is megkattantam, mint a többiek a sorozatban :)
mihenike 2019 aug. 24. - 12:30:27 Előzmény Sumomo
(959/1547)
szia :)
nem tudom miért, de én együtt érzek Zeyneppel :) mert mindig az jut az eszembe, hogy Arda elcsábította és ott hagyta a hotelben... :D a többit tudjuk, nem írim le :D! De az tényleg érthetetlen, hogy miért menne hozzä még egyszer Cemalhoz?!?
Müge... hm... végülis igaz, az egész élete a villa 4 fala között zajlik/zajlott és ott minden összeomlott és Cemal-hobbit jelentette neki a menedéket!
Én nézem az elsö résztöl :D És igen, Efsun, Hülya és Kenan nélkül unalmas lenne :D!!!!!
1/10
Sumomo 2019 aug. 24. - 08:54:51 1/10
(958/1547)
Megvallom, az első 150 részt nem láttam. Nem is hiányzik.
Bahart soha nem tudtam megszereti, idegesít.
Magam sem hiszem el, hogy a gonoszok közül kedvelek két karaktert, Efsunt és Kenant. A humor miatt.
Néha Hülyát, de nem folyamatosan.
Ha nem volna ez topik, nem is nézném, de muszáj készülnöm mihenike miatt! :DDD
Az éjjel elment a kép a tv-ből, most mi lesz? :DD
1/10
Sumomo 2019 aug. 24. - 08:48:32 1/10 Előzmény mihenike
(957/1547)
Nahát, most nem értek egyet!
Zeynep senkit nem bántott? Csak a nős pasik kellenek neki, ez nem elég?
Hogy Ardanak nem kell , most jó a már korábban ellökött, lesajnált ex-férj is, akit amúgy nem szeret?
Ja hogy azóta pénzeszsák lett? Az más?
Müge karakterét nem szeretem, de ez már nem hiszti sajnos, hanem egy jó kis idegösszeomlás. A hajlam öröklődött. Gondold végig mint ment keresztül. Voltak jelek. A villában történt cirkuszok, az anyja dolgai mind mind kikészítették. Akkor kezdet megnyugodni, amikor ez a hobbit a baráti jobbját nyújtotta.
Valóban Cemal sose mondta, hogy szereti, mint nőt, de nem is tett ellene, hogy ez a még gyereklány ne higgye az ellenkezőjét. Gyávaságból , számításból, de önként feleségül vette.
Csalódott a családjában, csalódott az anyjában és az utolsó menedékben, a szerelmében és ezt már nem bírta el az elméje.
mihenike 2019 aug. 24. - 07:20:40 Előzmény libra26
(956/1547)
jó reggelt!!!!!
Bonnie és Clyde ùjra bevetésen!!!!! nagyon kíváncsi leszek, hogy Arda meddig bírja a nyomorban?!? szerintem hamarosan vissza fog szivárogni a villába!
Szultán hihetetlen! Efsunért bàrmit megtenne, Zeynepet meg simán ott hagyja az utca kellös közepén!!!!!
Ganimet pedig sírdogál a saját Henna-partyján! Volki tolki pedig teljesen megváltozott!!!! Zuhal és Cegil nagy szemétlàdàk!
Ettöl az Efsuntól én is lassan pszicho leszek :) egyszerre sajnáltam és egyszerre örültem neki, hogy megkapja a büntetését... és még mindig azt hiszi, hogy Ö eddig helyesen cselekedett és ezután bizony gonosz lesz! De tényleg miért nem mentek el egy éjszakára Zeynephez?!
Bahar és Nuran jelenete ... máris gondoltam, hogy csak álom... tùl szép lett volna, hogy igaz legyen!
Arda a buszon!!!!! kééész!!!!!
A 3 muskétás ùjra bevetésen!!!! Efsun Ateshez megy cirkuszolni, Salih&Sultan pedig a villába!
ez a Reyhan... nem bírom!!!!!

mihenike 2019 aug. 23. - 15:57:22 Előzmény libra26
(955/1547)
Sziiiiaaaa, huha, egy ùjabb agyrém!

megjelent „Bonnie és Clyde“ ;)! micsoda müsort adott le Hülya és Kenan a kis hobbit éttermében!!!! de én ezt a Zeynepet nagyon sajnálom!!!! ö szándékosan senkinek sem ártott, ö egy áldozat! Abban viszont egyet kell értenem Szultánnal, hogy Müge betegsége nem mást, mint „hiszti“.... ezért sem írtam erröl tegnap, hiszen szerelmi bánat miatt, így kiborulni?!? minden ujjára kapna egy pasit, de neki a hobbit kell!!!!!

Ganemit szégyelli magát, hogy ilyen idösen férjhez akar menni?! mi van?! akkor minek öltözött be a Henna estre?!? aaaaaa :)

Észre vetted, hogy Mehmet mérges lett és számon kérte Ardát?!? :) És Figen is bedobta az empatikus szerepet :D

Reyhan borzasztóan idegesít...
és ebben a részben Nuran is idegesített... kicsit már eröltetett a dumája!
Efsun pedig elgyengül, ha a kislányról van szó, nincsenek olyan jó szövegei....!
7/10
libra26 2019 aug. 22. - 11:07:33 7/10 Előzmény mihenike
(954/1547)
És Efsunka kapcsán :D :

Jajj én azt a piacos pár percet most nagyon élveztem! :D Ennél is többet érdemeltek volna... Baharban volt most erő! Viszont Atessel nem tudom mi van (talán akkora sokként érte, hogy él a lánya) de szörnyen gyenge volt, ahogy Sultanékat fenyegette :D Meg lehet én látom úgy, de Efsunnak sem ez volt élete alakítása :D ahogy sírt, hogy "Nuran Nuran, elveszik a kislányomat!!!" most annyira nem volt ez hiteles, de lehet csak nekem tűnt így - valószínűleg sokkal jobban áll neki, amikor nyeregben érzi magát és ő oszt ki másokat hahaha
Arda nevetséges... Igazi marha! Ők aztán nem adják vissza a gyereket... És van valami dilettáns ügyvéd is, aki elhiszi, hogy Baharék nem vehetik vissza a saját gyereküket!! :D Mehmet is megtudja ma, hogy él az unokája :)

Ez a Sultan komolyan félelmetes! Hogy meresztgeti folyton az amúgy is nagy szemeit... És ennyire brutálisan megverni virágszálamat :D Hát ez már túlzás :) de persze agyonverni nem lehetett, pár zúzódáson kívül baja nem lett és pillanatok alatt talpra állt... Ebben a sorozatban valaki egy rosszul eséstől kipurcan vagy 3 pofontól, másokat meg nem lehet eléggé megverni, leszúrni, lelőni vagy épp megmérgezni :)) na Kenan majd most támadásba lendül... Vagy ilyen bűnöző páros lesznek Hülyával :)

Most várhatjuk a pillanatot, hogy Nuran megtudja az igazat :D
(Reyhan pedig tűnjön el, mert borzasztóan gyenge az egész csaj és a hozzá mellékelt sztori is :D)
7/10
libra26 2019 aug. 22. - 10:55:40 7/10 Előzmény mihenike
(953/1547)
Sziaaa! :)

Akkor a másik sorozathoz kapcs:

Én teljesen nem vagyok már képben akkor... Pl ez hogy Kadir felesége Zeynep húga volt!!! :O na erről úgy ahogy volt lemaradtam, de mostanság nem is voltam itthon, elutaztunk, így abszolút kiestek a részek, tehát annyira se tudtam követni, mint alapvetően szoktam:/ lehet később érdemes lenne normálisan egyben nézni az egészet... Elhiszem, hogy jó meg nagyon összetett, a szereplők pedig tényleg erősek :) de akkor hajrá, majd később is tájékoztass hogy érdemes e végig nézni :)


mihenike 2019 aug. 22. - 10:06:32 Előzmény libra26
(952/1547)
Sziaaaa!!!!!
nagyon jó volt a piacos jelenet! jók voltak a bevágàsok, visszaemlékezések:)
de persze Efsun és Szultán még mindig a maguk „igazàt“ fùjják, hogy Nuran igenis az ö gyerekük :D! Arda sem akarja visszaadni Nurant, ezek egyre hülyébbek :)! Majd az ügyvédek segítenek, de azt elfelejtik, hogy ök elrabolták Nuránt.
Szultán szétverte Hülya arcát és még meg is rùgdosta... ez a két idétlen meg csak nézte és nem is próbáltak segíteni! Virágszálam Kenanhoz fordul segítségért!
Kenannak milyen csudajó házat rendeztek be az ùj emberei :)!
Ates itt lelkizik Reyhannal :D oh anyám :D
Nurannak a dumája nem semmi, pont ùgy beszél, mint Efsun. kíváncsi vagyok, mit fog szólni, ha meg tudja az igazat!
esmeralda 2019 aug. 22. - 06:54:26
(951/1547)
No, itt már mindenki megbuggyant, Bahar is, Ates is, a kis kolduslány lesz a főhős. A kis Nurannal lesznek még bajok, ő is rikácsolni fog majd, mint Efsun, elvégre ezt halgatta egész életében. A történet érdekes, de a kivitelezés undorító. Miért is nézem?
mihenike 2019 aug. 21. - 23:45:42 Előzmény libra26
(950/1547)
szia! nekem ez az Orhan nem ismerös, de én nem is láttam minden török sorotatot, amit Magyaro-n leadtak... :)

Ez neked-nem Efsunkáról:
Ezt ide írom, mert nem szép dolog màsik sorozatrol itt csevegni :)


Most hogy volt 4 nap szünet Efsunkából, így rákattantam a Carpismára és eljutottam a 38. részig! de ezt a sorozatot nem lehet csak ùgy „nézegetni“, koncentrálni kell, mert minden összefügg mindennel...Durva sorozat, kökemény krimi, mindig meghal valaki... de ez a Veli mindig szabadlábon kórincál és senki nem kapja el, igaz most jelent meg a legnagyobb maffiózó, Cangiz, aki nem más mint Kadir apja és mellette Veli csak kis „inas“ Érdekesek a szereplök...és mostmàr nem làtom olyan nagy marhának Kadírt, mint az elején :)! de az durva, hogy a felesége Zeynep huga volt, de Ö egész életében csak Zeynepet szerette...



7/10
nőinéző 2019 aug. 21. - 19:40:43 7/10 Előzmény Zsizella
(949/1547)
Igen, és a bugyutáké. Beyza és az anyja tehetetlenek, miközben Szultán agyba-főbe veri Hulyát.
Zsizella 2019 aug. 21. - 18:58:12
(948/1547)
A mai részben hatalmas cirkusz,Bahar részéröl,aztán a végéig még igen nagy fordulat jön.Ez a film gerinctelen,jellemtelen emberek gyülekezete.