1/10
Alberia 2019 nov. 09. - 19:12:56 1/10 Előzmény mihenike
(1327/1547)
Hulyát Kenan raboltatta el. Amikor Ardát elvitték a kórházba, ér Mehmeték elkezdték keresni Hulyát, Kenan embere megkérdezte "a nővel mi legyen:". Kenan azt válaszolta, hogy " Mehmeték rögtön itt lesznek, addigra vidd el és Öld meg", mire a fickó: "jól meggondoltad főnök?". Kenan: " igen öld meg.".. és sírdogálva Hulya bocsánatáért esedezett. Azt nem tudom, hogy hogyan szabadult ki, a fockó nem teljesítette a parancsot, vagy Hulya tudott ügyesen megszökni. Lehet, hogy a színésznőnek is kellett már egy kis szabadság, de nekem is hiányzik. :)
mihenike 2019 nov. 09. - 00:16:13 Előzmény libra26
(1326/1547)
Nem volt nagy szám a mai rész, de jò beszólások voltak, amiket szorgosan le is jegyzeteltem :)
Viszont, miután megnézted kíváncsi leszek, hogy mit szólsz Zeynep vs. Zuhal jelenetéhez, mert azon ismét kiégtem :) micsoda tanácsokkal látja el az éppen magában beszélö leànyzót, rögtön ràrepül az „Ardával töltöttem az éjszakát“ cimü történetre. az sem baj, hogy hazugság, majd így megszerzi a pasit! folytassa csak a hazudozást :) pedig Zeynep éppen megbánta volna, amit tett. A „sakál“ visszatért ;)!
mihenike 2019 nov. 09. - 00:10:18 Előzmény libra26
(1325/1547)
de vajon tényleg Kenanom raboltatta el?!? lehet, hogy Hayrie mama :) így áll bosszùt Cemalomért :)
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 22:02:10 7/10 Előzmény bekka51
(1324/1547)
A menyasszonyi ruha témán én is gondolkodtam amúgy :D de ha Kenanom tudta, hogy elraboltatja, csak gondolt ilyesmire is:)) vagy egy csipkés kombinéban tartják fogva vagy szerváltak valami hétköznapi öltözéket is:D
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 21:59:24 7/10 Előzmény mihenike
(1323/1547)
Szia!!!
Én még nem láttam a mait, de felugrottam, hátha írtál egy jót és igen! :D
Ez nagyon kemény! A leírtak alapján úgy látom, a félmondatok meg a beszólások miatt érdemes lesz megnézni, de semmi több...
Sultan bölcsességeitől és a Mehmet&Asim&Ates German Willis akciótól már így olvasásban is kiégett az agyam!!! :D

Hülya eltűnése pedig elvonási tünetekhez fog vezetni esetemben :) bár elismerem, én elfogult vagyok vele régóta, de nekem nagyon érződik, ha több részből marad ki
1/10
Alberia 2019 nov. 08. - 21:04:54 1/10 Előzmény mihenike
(1322/1547)
Úgy érzem ez a Zeynep téged is nagyon zavar. Én már szinte felálltam a székből, hogy megyek és megtépem ezt a kis ri...-t. Az meg külön zavart, (a rendezőt valószínű nem) hogy az estélyi ruha alatt nem viselt semmit, de az ágyba egy csoda szép fekete kombinéban bújt be. Először arra gondoltam, hogy a csipke rész alatt testszínű betét van, de nem, mert amikor otthon az ajtón lépett befelé, láttuk a hátát, és ott lehetett látni, hogy semmi nincs a ruha alatt. A végére egészen leharcolt lett az a gyönyörű estélyi ruha, pedig nem kínai :)), vagy mégis?
bekka51 2019 nov. 08. - 19:49:46
(1321/1547)
Huhhh de kemény volt a két mamlasz srác, Mehmet és Asim .....végre tettek valamit , most már ököllel , ők kések nélkül. Bizonyára rájöttek,fölösleges, a kések életlenek. :) ha szükség lenne, én felajánlanám a késfenőmet :D

Hulya még nincs,de biztos előkerül.... jut eszembe, vajon milyen ruhában lehet a Boszporusz partján,ha a menyasszonyi ruhája vízből került elő a hajszállal átkötve. :D
Volt egyáltalán váltóruhája ?

Orkun nővérét felmosni kellene, elájult,hogy Efsun a férjébe szerelmes,s reméli a kibékülést.... a két lábon járó pénzecske, aranytojó tyúkocska elaraszol ?? Nehéz elviselni ha tovamegy a délibábos remény :))

Szultán- a sajátja a legtökéletesebb ártatlan angyal.

Zuhál, a " sakáll" , újra keveri a "borgiamérget "...
Talán ennyi mára...
mihenike 2019 nov. 08. - 19:29:43
(1320/1547)
Szép jò estét ;)
Néztem élesben :)

Nagyon tetszik Efsun telefonja :) Nokia 3310!

1. Jó reggelt, még a kakas sem kukorékol :)
Beyza: „Efsun, ez a Zeynep el akarja csábítani a férjedet“
Arda: „Zeynep, te mit bájologsz, normális vagy?“ haha :)
Efsun magához képest milyen finom és nöies volt! imádom Efsun stílusàt, tornacipöjét és szövetkabátját!
Zeynep ùgy ült ott az ágyban, mint Hülya szokott az elmegyógyintézetben :) de közben Arda&Efsun a nappaliban kibékülnek :) Zeynep-
„erös a kísértés, hogy kimenjek lepedöbe csavarva“ :D (közben a hùzat csapkodja az ajtókat) haha :D ez a szövegkönyv :)
„Jó a hajad zselé nélkül“ és jön Zeynep, aki tud hazudni :) Arda feje :) micsoda színészi játék :) aszta!!!! és Zeynep visszafordult! nem hiszem el :)
Beyza meglátja Zeynepet: „itt földindulàs lesz“ hehehe :) Ardának, hogy vágott az esze, máris tudja, hogy Zeynep hazudik.
Arda csùnyán kidobja Zeynepet „Nem szeretlek Zeynep“ „majd megszeretsz“
neeeeeeee :D Juuuuj Zeynep agya teljesen beborult!!!!!!!! láttad a tekintetét????!?

2. Bahar állapota rohamosan javul! a stressz árthat neki! akkor költözzön ki a villából, mert ott más sincs, csak stressz!
de ez a paroka! Efsun táncol az utcán :)

3. Efsun elbùcsùzik Orkuntol és A Vörös démontòl ... és most rájuk bízza a boltot?!? mi van?!?!

4. „egy nönek az erénye a kincse“ „ne hagyd, hogy egy férfi játékszere“- köszönjük szent Szultán

5. Zeynep éppen megbànnà bünös gondolatait és tetteit, erre megjelenik Zuhal, akinek a jó tanácsainak a hatàsàra folytatja a kis játékot :)

6. Mostmár Beyzának hála Bahar is tudja, hogy Zeynep a villában töltötte az éjszakát :) micsoda lavinát indított el :)
és Beyza még Figennek is beszól :) hiába, Ö itt Hülya utódja :)

7. a szuper csapat: Mehmet&Asim betuszkolják Kenanomat a liftbe és leütik! Bruce Willis is befut, de majd csak hétfön tudjuk meg, hogy ö mit fog hozzá tenni az akcióhoz :)

Hol vagy Hülya?!?!? gyere vissza!!!!!!
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 18:22:32 7/10 Előzmény mihenike
(1319/1547)
"A késeket jó lenne, ha megéleznék" :))) szenzációs!! Szerintem pontos volt a felsorolásod, de eszembe jutott, hogy egyszer Müge is le akarta szúrni Hülyát, aki nemes egyszerűséggel megfogta a kést, így csak a kezén lett egy vágás!!!

Igazad van amúgy Zeyneppel kapcsolatban! Ez az én hibám, hogy nem tudom félretenni a színésznő iránt érzett ellenszenvet :D ehhez az archoz amúgy jól illik a sorozatos gonoszkodás, az meg tényleg nem csoda, hogy ide jutott végül... Kár érte....

Na a végén nagyon jót kérdeztél!!! Salih bátyánk meg Volkitolki... Ők is hova lettek??? Fene egye meg, hiányoznak az ilyen arcok :D

Asim szerepe egyszerűen nem hagy nyugodni :D ebben segítsen valaki, ha tud... akkor is ilyen szerelmes volt a feleségébe, mikor fiatal nőkre verte el az Atahan vagyon egy részét?? :D Mert most látszólag belehal az aggodalomba, meg el is akarta venni újra... Nekünk nézőknek akkor jobb lesz elhinni, hogy ennyire szereti??? :) Nekem ez annyira összerakhatatlan, hiszen eleve csak azért tért vissza, mert Mügének szüksége volt rá... Magától mikor jutott volna eszébe, hogy ennyi év után is Hülyát szereti??? Bosszantó, én Kenan-párti vagyok haha :))

+ ez sokszor előfordul, pl mint tegnap, hogy az operatőr még kint áll a Boszporusznál, de a villában történő csengetést már hallani :DD kivagyok már, ezen is elnevetem magam, de viccesek ezek után a képváltások :D a villában meg valamelyik kameraman soha sincs toppon, mozgatja időnként a kamerát... Na mindegy ez félig-meddig off, de úgy látom a végén már nem csak a forgatókönyvíró akadozott a munkában! :D

Jó szórakozást, szép hétvégét mindenkinek:)
mihenike 2019 nov. 08. - 17:39:04 Előzmény libra26
(1318/1547)
Sziaaaa!!!! tehát a tegnapi rész!!!!

1. Törökországban az orvosok kézrátétellel gyógyítanak! a nyomozók a NASA titkos eszközeivel még egy hajszálat is képesek kihalászni a tengerböl és a pszichopaták ùgy nönek ki a földböl, mint a gomba!!!!!! A késeket jó lenne, ha megéleznék, mert eddig még senki nem halt bele abba, hogy leszùrták: 1. Efsun, 2. Arda 2x se, 3. Ates apja, 4. Szultán. :) (ennyi jutott most eszembe, ki tudja, hogy még kit szúrtak meg az elmùlt 380 részben) /Például Salih bátyám még egy élve eltemetést is tùlélt ;)/

2. Az Atahan villának is csak jó lett volna leégnie, mert szörnyen rosszak az energiái... „aki ide belépsz, hagyj fel mindennel reménnyel!“ - most éppen Zeynep van soron, aki Efsun, Cemre, Reyhan, Edibe mama, Hülya, Kenan (hiszen ö is ott nevelkedett) Fülya, Nuran, Sultan és Allah tudja, hogy még kik után vált pszichopatává :)!!!!!

3. akkor maradok Zeynepnél:
nekem néha eszembe jut a bájos színésznö és erröl az ocsmányságról próbálok tudomást sem venni. A kórházban okoskodik össze-vissza, bamba Asim pedig azt sem tudja, hogy ezt meg honnan szalajtották? :) mindenesetre eléri, hogy Efsunt kidobják a kórházból :)
Én annyira nem tudok rá haragudni, mert gondoljunk csak bele... amióta belebotlott Ardába a fitness teremben, kb 8 év telhetett el, és azóta mit látott maga körül?!? Efsun és Sultán anyám mindent csalással és lopással és hazugsâggal értek el, öt is jópárszor megalázta Efsun, ráadásul Gabimet anyám is évekig hazudott neki... szóval ilyen környezetben én is könnyen megkattantam volna. Most pedig ùgy érzi, hogy eljött az Ö ideje!
De ahogy Hülya székében pöffeszkedett, az mindennek a teteje volt ;) hiszen a forgatókönyvírò ismét elfelejtette, hogy öt eddig a pénz nem is érdekelte, csak az Arda iránti szerelem :) Az sms-törlés is jó hùzás volt, nagyon jó mesterei voltak- Efsun&Sultán :)

4. Mehmet&Asim&Arda&Kenan
Mehmet+Asim: Két barom!!!! elnézést, de az agyamra mennek!!!! megalszik a tej a szájukban! Mehmet Emír a család szégyene!!!! Asim azok után, ahogy 8-10 éve megpattant, hogyan is van képe most ott erösködni?!?!?
Arda egy díjnyertes bamba majom!
Kenanomnak tényleg gyönyörü a gyöngysora! és a másik 3 „alfahímet“ teszi felelössé Hülya eltünéséért is! igaz ami igaz! Ö figyelmeztetett mindenkit, de senki nem hallgatott rá :) De hol van Hülya?????? :)

5. Bahar&Ates: én szeretem öket együtt, pont egymáshoz valók, ahogy Efsun mondaná, ök elválaszthatatlanok :D
Ates miért is rohangál Hülya után? inkább maradjon Bahar mellett!!!!
Juuuuj Bahar nagyon nevetséges volt abban a jelenetben, amikor Zeyneppel vitatkozott.... mert nekem is az a véleményem, mint Zeynepnek - hogy képes még mindig Efsunt védeni?!?!? kééész!!!!! jó lenne ha Baharkám is vègre megtudná, hogyan is házasodott össze Efsun és Arda!

6. Sultan&Ganimet: ezek mit müveltek az üzletben?!?!? behalok!!!! „Sultán, drága barátnöm“ -ez beteg :) de ahogy azt mondják, hogy Zeynep egy angyal :) kb 150 résszel ezelött ugyanezt mondták Efsunról is :) de Sultán elmebeteg agyában már megfordult, hogy Zeynep csak nem olyan ártatlan? :) haha :)

Már elnézést, de hol van Salih és Volkitolki?!?!
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 13:26:49 7/10 Előzmény mihenike
(1317/1547)
Elvileg írtam neked a piszkos pénz topikba, remélem tényleg ott van :D
7/10
offtopic
libra26 2019 nov. 08. - 12:58:25 7/10 Előzmény mihenike
(1316/1547)
Szia! :D
Örömmel fogadom az ajánlásaidat, amiben meg Tuba szerepel, azt főleg, nagyon kedvelem :) Ő talpraesett főszereplő típus, nem egy mindig sírós naíva :)
Egyébként igen, a Piszkos pénzt befejeztem és basszus de hülye vagyok hogy nem is szóltam/írtam róla neked semmit, pedig ígértem... Elnyelt az útvesztő teljesen :D 1-2 dolgot szívesen kiemelnék belőle, átmegyek ahhoz a topikhoz és írok neked egy véleményt, hátha valamire emlékszel még belőle - voltak olyan csattanók, amiket szerintem nem is lehet elfelejteni :D

Jajj vigyázz a youtube-bal, néhány keresés után kiismer téged:DD nekem is ajánlgatni szokta a török dolgokat... Ja és igen, Kivanc sose rossz, de nem tudom most melyik sorozatot kínálta neked :)
offtopic
mihenike 2019 nov. 08. - 12:22:19 Előzmény libra26
(1315/1547)
Bocsànat a többiektöl, még egy OFF-s téma!!!! ezek a törökök kísértenek engem!!!! nem feldobott a youtube további lehetöségeket?!?! ilyen nincs!!!! egy ùjabb Kivanc-os sorozatot, amiröl én eddig nem hallottam és adta az IzauraTv!!!! azt hittem ott csak nyálas sorozatok mennek! Most mit tegyek?!? :) haha :)
mihenike 2019 nov. 08. - 12:04:55 Előzmény libra26
(1314/1547)
hüüüü, hajnalban néztem a tegnapi részt és gondoltam, hogy még félálomban vagyok és csak félreértettem a hajszálat... biztos a tiarára gondolt :) de nem! ö tényleg talált egy hajszálat!!!!! micsoda technikákkal dolgoznak Isztambulban!!!!!
offtopic
mihenike 2019 nov. 08. - 12:02:41 Előzmény libra26
(1313/1547)
OFF
Szia, neked, egy kis OFF-os téma:
Szóval befejeztem a Tubás Ellopott élet címü sorozatot, mivel ugye csak 59 magyar részt csináltak belöle, így nekem meg sem kottyant (haha) viszont egy FERGETEGES sorozat!!!!!! ezt is ajánlom, mint a Carpismát! de igazán oda figyelve, mert a forgatókönyvíró végig az orrunknál fogva vezet minket és végén jön a döbbenet :) így már láttam 3 Tubás sorozatot és remek színésznö!
Végig nézted már a piszkos pénzt?!
OFF
mihenike 2019 nov. 08. - 11:58:08
(1312/1547)
Sziasztok!!!!!! ùgy látom itt is elszabadult a pokol :) már alig bírom követni a hozzászólásokat :)
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 10:20:04 7/10 Előzmény bekka51
(1311/1547)
Ah de jó, nem csak engem zavart ez az egy darab hajszál a megtalált ruhán!!! :D mondom, az extrán jó, hogy ezt a Boszporusz partján sötétben jelenti ki
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 10:18:14 7/10 Előzmény mihenike
(1310/1547)
Szia! :D át is gondoltam a tegnapi rejtélyeket és "drámákat" :D

1. Sultan&Ganimet mama műve a szalonban :D ez a Sultan nagyon beteg, nem akarom minden alól felmenteni Efsunt, de ez azért már sok

2. Arda haza is mehetett, ez fergeteges!!! Éljen a török egészségügy! :D Ezt valahogy tényleg nem értem, jó erővel leszúrták, komoly műtéten esett át és egyszer sem éjszakázik bent?? Most kezdem azt érezni nagyon erősen, hogy az írók belekapnak mindenbe kicsit és már pörgetni kell tovább az eseményeket, hogy minél több őrültség beleférjen még :)

3. Asimnak és Mehmetnek bő 5 percet vesz igénybe, hogy tájékoztassák szegény fiút, mi történt - azt még közbe kellett ékelni, hogy Ates felmegy az emeletre Baharhoz vagy nem is tudom mi volt

4. Amire "vártunk": Zeynep pöffeszkedik a villában :D máris idegesít, ahogy körül ugrálja Ardát

5. A menyasszonyi ruha rejtélye :D Hogy került a vízbe és még mindig fontos kérdés, hol van maga a menyasszony?? Meg a hajszál a ruhán :D Azon kész voltam, képes az rendőr ilyet mondani, hogy "főnök, EGY hajszál volt a ruhán" És ezt mikor nézték meg??? Amikor sötétben kiemelték a vízből? :D azt hittem az ilyesmiket bent a laborban szokták átvizsgálni, de van mit tanulnom... értik a munkájukat :D

6. Bahar vs. Zeynep :D Bocsássátok ezt meg, de engem már elképesztően zavar Bahar béna kinézete és ezáltal a kisugárzása is... Olyan esetlen így, azok a ruhák pedig katasztrófák!
Mindez nem változtat azon, hogy Zeynep viselkedése és stílusa valóban undorító és szemtelen, szóval Baharnak igaza van, de szegény megint egy hót uncsi jelenetet kapott :D ja és még rosszul is lett végül...

7. Bahar&Ates miután Mehmetet hívják a rendőrségről, hogy menjen be: "drágám, én itt maradok veled, nem voltál jól" "nem drágam, menj csak te is velük, jól vagyok" - na ettől megborulok én is :D ez már nem jóság, ostobaság

8. Efsun&Sultan&(Ganimet): jó időhúzás volt ez is, de alapvetően tetszett, hogy Sultan arcán azért látszott valami egy pillanatra, hogy kételkedni kezdett Zeynepben - Efsunt meg mostanság tényleg jó nézni megint, az a varázs amiből engedett kicsit jó pár résszel ezelőtt, újra érződik, ha ő van képen :D

9. Asim és Mehmet még összeomlást is csendben, bambán kapnak :D Asim hogy felkapja a vizet és kijelenti, hogy most Mehmet sem állíthatja meg!! :D hát épp keresik a nőt, aki képes mind a kettejüket irányítani, nagyon vicces, ahogy maguktól próbálnak kemény férfiak lenni :D

Kedvencem: Asim tudta, hol találja Kenant, vagyis hogy hol az étterme!!! Sorozatokban aranyszabály, hogy mindig tudod az ellenséged címét és telefonszámát, arra lesz leginkább szükséged! :)

10. Kenanom teljesen kivan :D "Hülyát te ölted meg Asim... Arda ölte meg! Mehmet ölte meg! Ha bármi baja esett, titeket teszlek felelőssé" tök beteg, de esküszöm hatásos az ember :D
És Asim: "ha Hülya már nem él, tudni fogom, hogy te ölted meg és akkor visszajövök Kenan"
Itt mindenki komolyan szerelmes...

11. Mehmet csak néz!!!!

12. Jajj istenem... Zeynep rögtön törli Efsun Ardának írt üzeneteit, míg az a szerencsétlen alszik... Koborulok ettől a száltól :)

+1: Beyza: "nem tudom elviselni, ha Hülya asszony nem tér haza!" ÉN SEM :DDD elvitte az energiákat
7/10
libra26 2019 nov. 08. - 09:40:21 7/10 Előzmény Sumomo
(1309/1547)
Igen-igen, értelek! Olyan formában persze teljesen megállja a helyét a különleges kapcsolat :)

Egyébként ja, szerintem Mehmet a mama kedvence volt :DD De amennyi átjött Edibe asszonyból mindig, az az, hogy elég erőskezű volt, egyik gyereke se tehette fiatalon, amit akartak, nem is lehettek azzal, akit szerettek - a mama elintézte ügyesen
Hülyát is inkább bezáratta elektrosokkoltatni a legenda szerint, miután elválasztotta Kenantól, hogy nyugodjon le a lánya :D
bekka51 2019 nov. 08. - 09:31:10 Előzmény bekka51
(1308/1547)
Az " A" betű lemaradt. ..elfújta a Márványtenger fuvalata. ....
"Ahogy " , akart lenni.....

A rendőrség csúcsmunkát végzett, a menyasszonyi ruhán még a hajszál is megmaradt,nem mosta le a tenger víze :)
Asim és Mehmet tehetetlen, bamba nézése ,Oszkár díjas :)
Efsun és Szultan micsoda ellenségek,annyi gazemberség után...
Mennyi minden történik,csakúgy cikáznak a drámai fordulatok . Bahar rosszul lesz, randaZeynep amilyen ártatlan volt, most már csak úgy süt az arrogancia,meg a gonoszság belőle.
Itt nem az AtahanVilla a hibás ? -aki a nyomortanyából indul és közelébe ér,angyalból -ördöggé, gonosszá válik,... a lista hosszú... Efsun ,Cemre (?), Zeynep ravasz ragaszkodása hatványozódik.
A kórház várójában Efsunt elhagyta a visszavágó képessége , én csodálkoztam,hogy nem toporzékolt ? --pillanatnyi zárlat, áramszünet :D

Azért a boltban maradt néhány "rongy".... :D