1/10
offtopic
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 13:32:47 1/10
(534/2754)
SPOILER drágaszágom, SPOILER!
41Skumfuk41 2015 dec. 19. - 13:17:00
(533/2754)
Kylo Ren, born with the given name Ben Solo, was a Force-sensitive human male who was a member of the Knights of Ren and ally of the First Order, approximately thirty years after the Battle of Endor. Born to Rebel heroes Leia Organa and Han Solo, Ben was taken by his uncle Luke Skywalker to become his Jedi apprentice in Skywalker's new Jedi Academy. However, Ben was drawn to the dark side as a result of his obsession with the legacy of his grandfather, Darth Vader. Believing he was too weak to live up to his grandfather as a Jedi, Ben was lured to the dark side by a mysterious Force-user named Snoke. Taking the name Kylo Ren, Ben left his uncle's new Order behind. Skywalker disappeared after the massacre and Kylo became one of the Knights of Ren within the First Order.

Seeking to find and destroy his uncle before he could rebuild the Jedi, Ren tracked down the remnants of the only map that indicated his location, recovering all but one. Nearly obtaining the last fragment on Jakku, Kylo was beaten to it by Resistance pilot Poe Dameron who hid the map in his droid BB-8. Kylo and the First Order then hunted the droid, who befriended the scavenger Rey and former Stormtrooper Finn. After locating them on Takodana, Kylo Ren captured Rey after reading her mind with the Force knowing she had seen the map, but she escaped as the Resistance mounted an attack on Starkiller Base. Kylo killed his father, Han Solo, believing that it was his father's light that was weakening him in the Force. Shot by Chewbacca, Kylo then chased after Rey and Finn into the woods engaging both in a lightsaber duel, critically wounding the helpless Finn before being equaled by the Force-strong Rey, leaving a severely wounded and unstable Kylo on the ground. With Starkiller Base imploding, Supreme Leader Snoke instructed General Hux to leave the base with Ren.
1/10
offtopic
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 13:11:50 1/10
(532/2754)
És a u2b-linken a kisgyerek csak 43 másodperc.

Elvbõl nem kattintgatok linkekre.
41Skumfuk41 2015 dec. 19. - 13:10:34
(531/2754)
Nekem ez abszolút tetszik. :)
eIemes 2015 dec. 19. - 13:07:48
(530/2754)
Fél oldal az EGÉSZ :-)
1/10
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 13:02:46 1/10
(529/2754)
Másold ide az érdekes részt Kiló Renrõl. Nem olvasok fölöslegesen.
1/10
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 12:58:32 1/10
(528/2754)
Admint kérjük hogy minden oda vezetõ linket tartalmazó ppostot töröljön, a spammert meg tiltsa ki!

Btw, illetõ amúgy szerintem nem kap nézettséget, mert u2b-licence szerint 30 mp nézés után ugrik csak a számláló.
Amúgy a gyerek haljon meg.
eIemes 2015 dec. 19. - 12:56:59
(527/2754)
Ez ugye a film története, Kylo Ren szemszögébõl.
Nem tudom, ki találta ki, de végülis nem rossz.
Rávilágít a politikuscsemeték sorsára, életére.
5/10
kalalaa 2015 dec. 19. - 12:55:17 5/10
(526/2754)
Én nem tudom ki mit nézett de ez a Star Wars nem az ami volt.
SPOILER
Minden olyan mintha csak lemásolták volna az elõzõeket.
Volt benne jó srác és jó csaj (viselkedésre nem kinézetre) meg volt a gonosz akiben van azért jó de elnyomja. Semmi új.
Volt benne halálcsillag amit megint el kell pusztítani egy lyukon keresztül. Harmadszorra... Unom.
A halálcsillag elpusztítása közben az U alakú folyosón repülés egymást fedezés közben ágyúk lõnek. Már megint.
Mellesleg a halálcsillagon volt légkör, idõjárás, hegyek, fák... Ráértek az építkezés során. De ezt elnézem mert lehet egy létezõ bolygót alakítottak át.
Volt megint robotkuka amibe elrejtettek valamit. Nemár! Mellesleg a hiányos térképet meg egyik baromi okos számítógép sem tudta volna megoldani R2D2 nélkül?!
A fõgonosz:
Kiköpött donald kacsa! De komolyan. A hangjától max elröhögném magam de nem ijednék meg, a kardja meg inkább magára veszélyes mint másokra. Ráadásul egy profi gonoszt aki elég jól vágja az erõt simán lenyom egy csaj aki épp csak megsejti az erejét. Mikor levette a maszkot rájöttem miért hordja. A fagyis egy ezresért nem rakná tele azt az orrot. A dühkitörései pedig egyenesen a saját erejét gyengítik, mivel ha dühös maradna akkor nõne a sötét erõ benne. De õ inkább idegbeteg. Lehet azért volt mérges mert mindenki ijesztõbb volt a filmben mint õ.
Sokszor percekig csönd és csak néznek ki a fejükbõl az amúgy is pocsék színészek. Dögunalom.
Mindenki mindenkinek a rokona. Egy beltenyészet lett az egész erõ.
A Disney évente akar csinálni új részt 2020-ig. Tudjuk mi lesz belõle. Egy felejthetõ szappanopera ami már rég nem arról szól amirõl kéne. Egy halálos iramban sorozat lesz belõle Disney családi film kiadásban.....
41Skumfuk41 2015 dec. 19. - 12:28:41
(525/2754)
Érdemes végigolvasni.

http://starwars.wikia.com/wiki/Kylo_Ren
izom 2015 dec. 19. - 12:21:36
(524/2754)
Az év csalódása ez nem Star Wars ez Star Trek
1/10
Eva Zsitva 2015 dec. 19. - 12:17:46 1/10
(523/2754)
S már kiadták a 8 rész elõzetesét. itt van.

https://www.youtube.com/watch?v=TJjfUTzkM1s
1/10
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 11:54:57 1/10
(522/2754)
Az 1-3 filmek is kanonikusak. Elég annyit tudnom.
És az a film, ami ÖNMAGÁBAN nem állja mega helyét, és utólagos magyarázatokra szorul - az nem film. Az egy rakás sz*r.
Sz Peter 2015 dec. 19. - 11:53:06
(521/2754)
Annyira jó, hogy fogalmad nincs milyen tények, magyarázatok lesznek a VIII.-IX. epizódokban de azért kategorikusan kizársz minden egyéb lehetõséget.
1/10
Torolt Felhasználo 2015 dec. 19. - 11:23:24 1/10
(520/2754)
jedi a Sötét Oldalon: sith
jedi nem a Sötét Oldlaon: jedi
------------------
tudtommal "a szürke 50 árnyalata" pedig nem játszik a SW-univerzumban (hacsak közben ki nem találták.

Tehát Kajla Zen sith.
41Skumfuk41 2015 dec. 19. - 10:47:19
(519/2754)
Spoiler

Ren:
Tévedés. Kylo Ren nem egy sith lovag. A Darth nevet sem viseli. Luke tanítása után csatlakozott a Ren lovagjaihoz. (Knights of Ren) Talán a fénykardja is ezért kereszt alakú. Aminek egyébként azért zavaros a csóvája, mert egy "amatõr", képzetlen lovag készítette.
...és itt vetõdnek fel bennem a kérdések. Kikbõl áll ez a rend? Ki az a Snoke? (hologramos fickó) Talán egy sith lovag, aki befolyásolni szeretné Kylot? Miért csak most jelenik meg? Mit csináld a Birodalom uralkodása alatt?
Remélem, hogy ezekre mind megkapjuk a választ.
mgtomihu 2015 dec. 19. - 09:01:36 Előzmény mgtomihu
(518/2754)
Star Wars: Az utolsó remény

Lúdbõrözõs, ahogy megjelennek a kezdõ képsorok. A szívem rekordot dobog a kedvenc sárga karakteremmel megírt elsõ információk láttán, és könnybe lábad a szemem a képbe beúszó ûrhajótól. Aztán, ahogy telnek a percek és egymást váltják a jelenetek, úgy múlik az extázis és bõ fél óra után jön a fájó felismerés: Mintha már láttam volna ezt a filmet...szerintem legalább százszor...

Hát persze, hisz az Ébredõ erõ nem más, mint az eredeti klasszikus Új remény környezetbarát változata: kizárólag újra feldolgozott összetevõket tartalmaz. És többnyire azokat sem a jó arányban. Míg a nyomasztó, sötét hangulatú Birodalom visszavágot a belecsempészett csipetnyi humor tette unikálissá, ezt szerintem rendesen elsózták.

Mint a csodaszép pillangó, amelyet egy dunsztosüvegbe zárnak, nehogy baj érje. Ám, hiába vannak apró lyukak a tetején és hiába lesik minden kívánságát, épp a lényegét veszíti el azzal, hogy megfosztották a szabadságától. A Disney-hez kerülve ez történt a Csillagok háborújával is. Közgazdasági alapon dõlt el minden: ami sok pénzt hozott régen, az kell most is. Csak semmi egyénieskedés, csak semmi önállóság, csak semmi kockázat. A népnek a régi karakterek, az ismert fõszereplõk, a bevált helyszínek és események kellenek.

Nem kérdés - számomra a Lost egyedül bizonyítja - a magyar származású Abrams összecsukható székébõl megérdemelten nézte végig a forgatást. De úgy tûnik, tényleg csak eljátszotta a rendezõt és az írót, egy stúdió bábjaként ugyanis nem lehet alkotó munkát végezni, csak végrehajtani. Sokan féltették Lucas-tól a folytatást és örültek a profitra éhes multinak és a fiatal tehetséges rendezõnek. Én csak reménykedtem, de ez most elszállt.

Mr. J.J. Ön volt az utolsó reményem!
9/10
zsotya010 2015 dec. 19. - 08:31:35 9/10
(517/2754)
SPOILER

Átszúrta egy fénykard, zuhant több száz métert és fel is robbant az egész bolygó. Becsókolok nekik, ha visszahozzák. Szerintem csak úgy, ha valami olyan történetet is bedobnak, ami a film elõtt játszódik, de erre nem igen látok esélyt Harrison Forddal. Egyébként jól játszotta el az öreg a szerepét. Kifogástalan.

SPOILER vége.
1/10
Bodellger 2015 dec. 19. - 01:47:13 1/10
(516/2754)
top250es lista, bocsi.
1/10
Bodellger 2015 dec. 19. - 01:46:36 1/10
(515/2754)
Egy dolgot nem értek. Amikor IMDbn beütöd a filmet, akkor 8,9es átlagot mutat jelen pillanatban, de, ha belelépsz a top50es listára, akkor ott 8,6ot mutatott, most elõrébb jött 8,7re. Aki vágja, hogy miért van különbség a kettõ között az légyszíves ossza meg velem, mert érdekel.