5/10
idõjós1010 2012 dec. 20. - 01:16:33 5/10 Előzmény kofak
(5/5)
No igen, van mellette olyan szöveg is amire meg pont hogy nem voltam én sem kíváncsi, de azért lett volna még olyan amire viszont igen, mégsem kaptunk róla infót. Akármirõl is legyen szó, számomra a két véglet bemutatása (akkor, és most) túl kevés a kielégüléshez. Kíváncsi lettem volna a köztes idõszakokra is, a teljes fejlõdési folyamatot szerettem volna látni. Mobiltelefon esetében PL ne csak az email, és az érintõ képernyõ megjelenésérõl tegyenek említést, szóljanak arról is pár szót, hogy mikortól beszélhettünk pl sms szolgáltatásról, melyik gyártó mely telefonja volt az elsõ a piacan beépített kamerával. Megemlítették az email kapcsán a Blackberryt, ami ugye fénykorát élte, de egy szó sem esett arról hogy napjainkban miért nem olyan népszerû márka már.
No de talán csak én vagyok túl kíváncsi, és a hétköznapi embereket már untatnák ezek az információk.
kofak 2012 dec. 19. - 21:06:27
(4/5)
Na sikerült megnéznem közben, beleértve a második részt is. Egyetértek azzal, amit mondtál, valóban nagyon rövid idõt szánnak az egyes dolgokra, de gondolom az egészrõl nem volt semmi érdemleges tárgyalni való.

Ismerjük Fry-t, nagyon intelligens ember, úgyhogy ha lehetne sem nyújtaná a témát, mikor egyszerûen nincs értelme. A mûsor lényege szerintem csak annyi, hogy az emberiség legfontosabb mérföldköveit (=kütyüjeit) összefoglalja - persze Fry véleménye szerint - megmutatván, hogy honnan jutottunk el a mai világig. Persze ékelt be pár meglepõ dolgot, mint például az almahámozót (:D), de ezt a humorának tudom be.

Egyébként akik magyaráztak a kütyüknél, akár saját sztorikat, abszolút nem érdekeltek, szóval talán ezt mondanám a fõ gyenge pontnak részemrõl. Amúgy a fent említett ok miatt (emberiség fejlõdése) érdemes megnézni egyszer, de semmi túl komolyat nem akar a sorozat lenyeletni az emberrel.
5/10
idõjós1010 2012 dec. 18. - 23:01:12 5/10 Előzmény kofak
(3/5)
Ha minden igaz , akkor pár perc múlva kezdõdik a következõ része, attól sem várok sokkal többet, de nekem alapvetõen tetszik ez a kütyüs dolog, csakhát hiába volna mit megtudni egyes dolgokról, ha idõt nem szakítanak rájuk, és nem fér a fejembe hogy miért nem, mivel minél nyújtottabb tud lenni egy mûsor ugye, annál több részt, évadot tudnak termelni a témából, és igenis volna értelme picit megállni 1-1 darabnál elnosztalgiázva.
kofak 2012 dec. 13. - 03:56:02
(2/5)
Sajnos nem láttam, pedig én is kíváncsi vagyok rá. Nem jó kezdõdik akkor úgy tûnik. Nem tudom honnan jöhetett ez az ezer kütyü dolog, fõleg ha tényleg ennyire nincs idõ semmire - bár lehet érdemben nem is nagyon lehetne beszélni róluk. Na valamelyik nap majd meglesem, de úgy tûnik ez csak egy szimpla szórakoztató mûsor "esõsebb napokra".

A többi mûsorára azért kíváncsibb vagyok, nem egy jó dolgot hallottam róluk.
5/10
idõjós1010 2012 dec. 13. - 00:50:37 5/10
(1/5)
Az egész mûsor nem ér egy kalap sz.a.r.t se ebben a formában. A kütyük darabjára jut KB 10 másodperc, egy, de jobb esetben két teljes mondatos infóval. Sokkal tartalmasabb mûsorra számítottam.