csancsy 2006 okt. 23. - 17:24:00
(743/1443)
köszike!Éppen most lett vége:)))Hát, igen, végülis az 1,2,3,4,5 számsor is esélyes a sorsoláson:)))))tök jó film, vagy 20-szor láttam, de nem tudom megunni, legjobban Szabó Gyõzõt bírom azzal a hülye szexmániás viselkedésével, meg Hujbert Ferencet, azzal a õrültségével, jó színészek, persze a többi is jó volt nagyon ebben:)))
Ani, köszike, holnap folytatom a fant, jó:)))
9/10
tundeey 2006 okt. 23. - 14:20:00 9/10
(742/1443)
oksi akkor várlak, ja és jó Valami Amerikázást....tudod a lottón 1,2,3,4,5 :)))
csancsy 2006 okt. 23. - 14:17:36
(741/1443)
ige, ez egy kitalálta történet, mégpedig fanfaction, tehát ezek rajongók találják ki, amelyben sue és jack általában összejönnek, és válaszolok a másik érdésre is ha nem gond. ez a sorozat, összesen 57 részes, 3 évados, egy évad 19 részból áll, és így jön ki összesen az 57 rész, és most hétvégenként az utolsó öt részt adják, mégpedig most szombaton lesz az utolsóelõtti elõtti rész, tehát, a most hétvégén leadott részen kívül van még 3 rész. Tehát, még 3 héten keresztül adják le.
Tundeey, örülök, hogy visszaértél, este majd msn-ezünk 6-7 óra között, mert most megyek megnézem a Valami Amerikát majd.
9/10
tundeey 2006 okt. 23. - 12:01:46 9/10
(740/1443)
szia csani végre itthon remélem tudsz ma is jönni msn-re...
Ninazeg 2006 okt. 23. - 10:27:01
(739/1443)
Ez most vmi kitalált story, vagy egy részt írtál le?:) Bocs, most vagyok itt másodszor kb.. :D
Imádom a szerelmi szálakat!;)
Ninazeg 2006 okt. 23. - 10:21:13
(738/1443)
Bocs, akkor Jack!:) Nézem a sorozatot, de annyira nem vagyok fanatikus!:) Pedig érdekelne, mi lesz a vége... Hány évad van összesen, és most hol tartunk mi?
csancsy 2006 okt. 23. - 09:01:55
(737/1443)
Kimaradt az elõbbiekbõl a hallatszott a végén, mert nem fért ki:)))Szóval, akkor mára ennyi lesz a fan, még folytatni fogom holnap is:)))Jó olvasást, majd feljövök néha a fórumra mai nap folyamán, remélem majd ti is:)
csancsy 2006 okt. 23. - 09:00:02
(736/1443)
ELSZAKÍTVA TÕLED X.RÉSZ (MÁSODIK FELE)elõbbiekben véletlenül címnek a végzet karjaiban írtam, de az az elszakítva tõled folytatása (reggel van, kicsit álmos vagyok még:))
Jack lassan tolta be a nyikorgó ajtót, a másik kezében a fegyverét tartotta. Nem látott és hallott semmit, így belépett. Csendesen szobából-szobára kutatta át a házat. Nem talált semmit. Szíve a torkába dobogott, biztos volt benne, hogy itt lesz a nõ. Könnyek folytak le az arcán, amint egy szürke, keményfából készült ajtóhoz közeledett Éppen azon volt, hogy megfogja a kilincset, amikor meghallott valamit. Valaki a nevét sikította. Távolinak tûnt, de biztos volt, hogy hallotta. Majd zokogásnak tûnõ zaj következett.
Sue!
Próbálta követni a zajt, de mikor azt hitte, hogy közel van, abbamaradt.
’Ne! Sue, segíts, hogy megtaláljalak!’
Mint egy õrült kereste, azt érezte, hogy hang alulról jön. Ekkor a nappali egyik sarkában észrevett egy félig felhajtott pokrócot Félrehajította és egy csapóajtó volt alatta. Egy rántással kinyitotta, lenézett az alatta lévõ sötétségbe.
„Sue?” szólította, egy percre elfelejtve, hogy a nõ süket.
Négykézláb mászott le a lépcsõn. Mikor leért az aljára, nem látott semmit. Erõlködõ légzést hallott a helyiség túlsó részébõl. Végig futtatta kezét a falon, kapcsolót keresve. Talált is egyet, megpöccintette. Amint szeme megszokta a fényt körbenézett. Ott! A szoba túlsófelében az ágyon Sue feküdt, összegömbölyödve. A férfi szíve összeszorult, amikor meglátta a horzsolásokat és vágásokat rajta. Szemei megteltek könnyel, amint ránézett. A nõ a horzsolások ellenére még mindig gyönyörû volt. Nem vette észre, hogy nõ szemei remegve kinyíltak. A nõ csodálkozott, miért van fény, aztán meglátta Jack-et, amint õt nézi.
„Jack!!!” – sikította, ledobta magáról a takarót és azonnal felállt.
Zokogása teljesen összeroppantotta Jack-et. A nõ tudomást sem vett a szédülésérõl, mikor felállt. Észrevett, hogy csak alsónemût visel, de nem érdekelte. Imbolyogva állt a lábán. A nõ még mindig nem volt biztos abban, hogy nem álmodik. Könnyek patakzottak a férfi arcán, amint lassan a nõ felé sétált, kezei megérintették a nõt. Megtorpant, amint rájött, hogy lehet, hogy nõ nem készült fel az érintésére. De igen. A nõ minél közelebb, akart lenni a férfihoz. Oda lépett a férfihoz és zokogva a karjaiba omlott. Jack szorosan tartotta, arcát a nõ hajába temette. Hangosan zihálva nyomta el zokogását. Egyre szorosabban ölelte a nõt, hogy minél közelebb érezze magához. Sue megragadta a férfi hátát, nem érezve elég közel magához. A nõ arcát a férfi nyakának támasztotta, könnyei csiklandozták. Néhány percig így maradtak, olyan szorosan tartva egymást, ahogy lehetséges. Hihetetlen intenzitással érezték az egymás iránti szerelmet.
Egyikük sem vette észre egy férfi haragos arcát, amint õket bámulja a lépcsõ tetejérõl, amíg túl késõ nem lett. Egyikük sem látta a fegyvert, amit rájuk irányított. Madarak repültek fel a fákról, amint egy fegyver dörrenése h
csancsy 2006 okt. 23. - 08:58:02
(735/1443)
ELSZAKÍTVA TÕLED X.RÉSZ (ELSÕ FELE)
Sue csendesen sírdogálva feküdt az ágyon. Térdeit a melléhez húzta és szorosan átölelte. Csak haza akart menni. Nagy fájdalmai voltak. Nem csak érzelmileg, de testileg is. A férfi nagyon megverte õt, csodálkozott, hogy egyáltalán még életben van. Nem erõszakolta meg, de sok rosszat csinált vele. Megérintette õt és megcsókolta olyan helyeken is, ahol nem illik. Aztán kényszeríttette, hogy õ is ezt tegye. Aztán mikor megtagadta az engedelmességet, úgy megverte, hogy majdnem belehalt. Az egész teste fájt, arcát vér borította. Jack-et akarta. A férfira gondolva újra sírni kezdett. A férfi nevét sikította, majd szívet-tépõen zokogni kezdett. A fájdalma és Jack hiánya annyira intenzív volt, hogy nem kapott levegõt. Ez tovább nyomasztotta. Lassan sikerült megnyugodnia és lélegeznie. Végül megadta magát egy másik rémálomnak, elaludt.
Jack óvatosan közeledett a bejárati ajtó felé. Bekukucskált az egyik törött ablakon. Semmit nem látott. Nem látott autót, azon tûnõdött, hogy Simmons itt van-e még. Nos ha õ nincs, lehet, hogy Sue igen. Itt kell, hogy legyen.
Lucy újra sírásban tört ki, miután meglátta a képet. Ismét Myles vigasztalta. Bobby-nak el kellett fordulnia. Sue egész testét kék-zöld foltok borították. Csak a fehérnemûi voltak rajta. Arcát vér borította, és egy vágás húzódott keresztül az arcán. Halottnak tûnt. Szeme be volt kötve, így nem tudták, hogy azok nyitva vannak-e vagy csukva.
„Nos, magzati pozícióban van, ami azt jelenti, hogy életben van. Ha halott volna, nem nagyon valószínû, hogy Simmons bekötötte volna be a szemét a lövéshez. Plusz, tudnia kell, hogy ha megöli õt, nem kapja, meg amit akar.” – Tara próbálta, hogy hangja optimistán hangozzon.
Bobby egyetértõen bólintott.
„Volt bármi szöveg mellett?”
Tara megrázta a fejét.
„Nem csak a kép.”
Tara neki kezdett a képet analizálásának.
Levi Bobbyhoz ment, nyüszített farkát csóválva. Bobby megvakarta a fejét.
„Minden rendben haver, megtaláljuk.”
Bobby nyugtatta a kutyát, de kezdte kétsége vonni, hogy….
csancsy 2006 okt. 23. - 08:56:40
(734/1443)
VÉGZET KARJAIBAN IX.RÉSZ
Jack megállt és egy elhagyott farmot látott. A ház nagyon öreg volt és úgy tûnt, hogy ha ráfúj, összedõl. Az ajtókat csak a vasalat tartotta, a legtöbb ablak ki volt törve és a ház eldönt az egyik irányba. Jack vett egy mély levegõt, kilépett a kocsijából és ház felé indult.
Bobby, D és Myles száguldott be az irodába.
„Mitek van?” – kérdezte Bobby.
Lucy egy széken ült és kezével takarta az arcát. Myles odalépett hozzá és kezét gyengéden a nõ vállaira tette. Ezzel a mozdulattal jelezte a nõnek, hogy minden rendben. A többiek megdöbbentek ezen érzelem kinyilvánításán, de csendben maradtak.
„Simmons hívott.” – mást nem mondott Tara, de bekapcsolta a lejátszót, hogy a fiúk is hallják.
Bobby arca megkeményedett és szemei villámokat szórtak, mire a szalag lejárt. Csikorgatta fogait.
„El kapom ezt a gazembert, ha ez lesz az utolsó dolog is, amit teszek.”
A többiek csendesen álltak körülötte. Bobby felsóhajtott.
„Sajnos, azt hiszem Szikra megpróbál megelõzni ebben.”
Lucy és Tara felkapták a fejüket, és egyszerre mondták.
„Micsoda?!?”
„Azt hittem hazament?” – állt fel Lucy.
„Dehogyis. Átkutatta Simmons lakását, és nem válaszol a telefonjaimra. Tara próbáld meg lenyomozni?”
Tara erõteljesen bólintott.
„Próbálom.”
Ujjai repültek a billentyûzeten.
Bobby ismét sóhajtott és ujjait végig futatta haján.
„Luce, te és Tara találtatok valamit Simmons-ról?!
Lucy sajnálkozva rázta a fejét.
„Semmit. Már tudjuk hol élt, azt zsákutca volt. Ezen kívül más nincs. Semmit nem találtatok házában?
„De, a nagy semmit.” – rogyott Bobby a székbe. – „Tara valami?”
Tara a fejét rázta.
„Nem találom. Ki kapcsolta. Meghallgattam a felvételt újra, nem volt semmi a háttérben.”
Bobby bólintott és Lucy-ra nézett. A nõ az ablakon bámult ki.
„Hé, jól vagy kislány?”
Lucy megfordult és ránézett. Nem mutatva, hogy hallotta, amit mondott.
„Hm?”
Bobby összeráncolta a szemöldökét.
„Azt kérdeztem, hogy jól vagy.”
„Oh, igen, jól leszek. Most félek, és nem tudom elképzelni, Sue hogyan érezheti magát…” hangja fáradt volt.
Bobby egyetértõen bólintott.
Tara levegõért kapkodott. „Ó, istenem. Bobby,” – dadogta, „..azt hiszem, ezt meg kellene nézned.” – szemei megteltek könnyel.
Bobby felugrott a székébõl és áthajolt a nõ válla felett. A gyomra felfordul, amikor meglátta. Egy kép volt Sue-ról.
„Ó, istenem.”
csancsy 2006 okt. 23. - 08:56:00
(733/1443)
AMINT LÁTJÁTOK MOSTMÁR FOLYTATOM A FANT, NE CSIGÁZOM TOVÁBB A KÍVÁNCSISÁGOT, MOSTMÁR MAJDNEM MINDEN NAP RAKOK FEL FANT EGY IDEIG.
VÉGZET KARJAIBAN VIII.RÉSZ (FOLYTATÁS)
Lucy bólintott és felkapta a telefont, hogy hívja Bobby-t.
Sue reszketett a hidegtõl. A vékony takaró, amit talált csak keveset segített. Jóval ezelõtt megtörölte a szemeit, nem tudott többé sírni. Egyenesen belebámult a sötétségbe, Jack arca ismét a gondolataiba tódult. Olyan rég volt, hogy látta õt. Csak újra a szemeibe akarta nézni, még ha utoljára is…. Nem. Nem gondolhat ilyenre. Tudta, hogy Jack keresi õt, tudta. Érezte a férfi dühét és eltökéltségét. Látta, hogy a kitartást az arcán. Tudta. A férfi szerette õt, úgy ahogy õ szerette. Ha nem, mikor újra látja õt, elmondja neki. El kell, mondja neki, hogyan érez. Sue összerándult, amint hirtelen egy kezet érzett a gyomrán. Nem ismétlõdött. Feltámasztotta magát, várva, hogy mit következik….
csancsy 2006 okt. 23. - 08:54:03
(732/1443)
ELSZAKÍTVA TÕLED-VIII.RÉSZ
„A francba Jack!” – csapta össze a telefonját Bobby.
Tudta, hogy Jack mûvelte ezt. Ettõl függetlenül Bobby nem hibáztatta õt. Még mindig mérges volt, hogy Garret elvette az ügyet Jack-tõl.
„Várj egy percet,” – szakította félbe Myles Bobby gondolatait – „most arra célzol, hogy ezt Jack csinálta?”
Bobby kitért Myles pillantása elõl.
„Nos, várhattunk mást Jack-tõl? Mindannyian tudjuk, hogy szereti a kislányt.”
Bobby szétnézett valami nyomért, ami elárulhatja, hogy mit talált Jack. Myles megrázta fejét.
„Várj, amíg Ted megtudja.” – Bobby gyilkos pillantást vetett Myles-ra.
„Jobb lenne, hogy nem tõled tudná meg.” – figyelmeztette Bobby. Myles hitetlenkedve nézett rá.
„Azt akarod, hogy hazudjak Ted-nek?”
D ekkor került elõ a ház mögül.
„Semmi. Az egész ház rendetlen, de nincs itt senki.”
Bobby bólintott Myles-ra nézve. Myles felemelte a kezét és ’Nem tudom elhinni, hogy ez teszem” pillantást vetett Bobbyra. D észrevette a változást, de nem szólt semmit. Mind a hárman elhagyták a nyomorúságos odút, amint Bobby újra hívta Jack-et.
Jack nem vett tudomást a kis hangról a fejében, amely azt mondogatta, hogy forduljon vissza és menjen haza. Nem tehette. Az õ hibája volt, hogy Sue bajba került. Haza kell, hogy vigye, nem csak azért, mert nem engedhette meg, hogy bármi bántódása is essen, de azért is, mert el kell mondani neki valamit, valamit nagyon fontosat. Újra a térképre pillantott. Majdnem ott volt.
Az irodában Tara és Lucy keményen próbálkozott, hogy találjon valamit, bármit, amit segít, hogy visszakapják Sue-t. Csak akkor hagyták abba, amikor megszólalt a telefon. Sokatmondó pillantást váltottak egymással. Tara a felvevõgéphez fordult és bekapcsolta. Bólintott Lucy-nak.
„Dotson” – Lucy próbált higgadt maradni.
„Nos helló Ms. Dotson. Hogy vagyunk ma?” – émelyítõen édes hang hallatszott a vonal másik végén. Simmons volt.
„Hol van Sue?” – kérdezte dühösen Lucy.
Tara elkapta Lucy karját és figyelmeztetõen nézett rá. Lucy bólintott.
„Ugyan-ugyan Ms Dotson. Ajánlom, hogy legyen egy kicsit kedvesebb, ha velem beszél, mivel bármikor golyót röpíthetek a szöszi barátja fejében.” – nevetett fel kegyetlenül.
Lucy gyomra összerándult és orrcimpája kitágult a méregtõl.
„Mit akar Simmons?” – szûrte a fogai között.
Simmons hangja bizalmas és halk volt.
„Azt akarom, hogy állítsák le a keresést. 3 millió dollárt és egy repülõjegyet akarok. Azt akarom, hogy soha többé ne ejtse ki a nevemet újra, megértette? Csinálják és lehet, hogy újra láthatják a szüszit.” – Simmons nevetett és lerakta.
Lucy letette a telefont és kikapcsolta a felvevõt. Hagyta, hogy a könnyek hulljanak fáradt szemeibõl.
„Gyerünk Luce, szükségünk van a fiúkra és a Garret-re.”
Lucy bólintott és fe
gica 2006 okt. 22. - 18:02:51
(731/1443)
Sziasztok!! Nemrég láttam a youtube-on egy zenés videót, amely az elsõ évad 3. részébõl a bombariadóból készült. Sajna ezt a részt nem láttam, de ha valaki tudna nekem segíteni és feltöltené ezt a részt nagyon megköszönném!!!
Elõre is köszi:))
somvirág 2006 okt. 22. - 15:49:53
(730/1443)
hát..hát ha ez a John igazából Jack akar lenni, akkor nem, de még nem adták le a sorozatot végig magyarul, én is máshonnan tudom, meg láttam az utsó részbõl jeleneteket angolul
Ninazeg 2006 okt. 22. - 14:33:08
(729/1443)
Valaki árulja már el, aki végignézte már a sorozatot: Sue összejön John-nal a végén?! ;)
csancsy 2006 okt. 22. - 12:42:23
(728/1443)
köszönöm, épp most töltöm:)
somvirág 2006 okt. 22. - 12:14:42
(726/1443)
jajj, jövõhétvégi részt valaki majd nem tudná nekem elküldeni, mer vidéken leszek, rtl klub-tól, és internyettõl abszolút távol!
csancsy 2006 okt. 22. - 11:44:44
(725/1443)
Oké, majd nézz meg, és akkor szóljál:)))Amúgy ha feltöltöd, akkor nekem is küldd már el a linket, ugyanis videóra nem tudtam felvenni, csak nézni tudtam egyszer.:)
9/10
tundeey 2006 okt. 22. - 11:06:15 9/10
(724/1443)
igérem ha valaki felrakja az rtl fórumán akkor én letöltöm, és utánna nektem ismét feltöltöm és küldöm majd a linkeket...