csancsy 2006 okt. 15. - 16:51:55
(683/1443)
Sziasztok, örülök, hogy itt vagytok végre, persze megértem, hogy nem tudtok sokat írni, elég ha naponta egyszer írtok délután, este...Amúgy én is akartm, hogy Tara és bobby összejöjjenek, fõleg, amikor Tara életveszélyben volt, mert õrült Rocco testvérét megölte, és Bobby védelmezte, na akkor mondtam, hogy na, ezek között lesz valami, fõleg akkor érzetem, amikor bobby tarát kísérte tarát a kocsijához, meg amikor Rocco kijött a börtönbõl, és elég rendesen rátámadt bobby. De amikor jött Stanley, annak is örültem, és akkor már elfogadtam, hogy bobby és Tara nem jönnek össze. Persze ha Stanley nem jön, akkor még most is várnám mikor jön össze Tara ésd Bobby. Amúgy tudtátok, hogy Rick Peters és Yannick Bisson vagyis Bobby és Jack a való életben is legjobb barátok. Amúgy én ezt sejtettem, valahogy egy típusúak, valahogy mindketten szívtipróak, és jól néznak ki:))))
somvirág 2006 okt. 15. - 15:43:55
(682/1443)
Végülis nekem se a sapival volt bajom, mert aranyos volt, csak szerintem nem állt jól Suen, valahogy nem illett hozzá. Tényleg nem jó, ha kihal a fórum, dehát nem vagyunk valami sokan, és így elég nehéz "pörögni". Meg hát nincs már nyár, suli meg minden.... (legalábbis részemrõl) :) :) :)
csancsy 2006 okt. 15. - 12:53:59
(681/1443)
Halihó!
senki sincs itt?Szomorú vagyok, kezd megint kihalni a fórum.mizu?Várjátok a következõ részt?akkor lesz Tara és Bobby.Amúgy már az elején akartam, hogy õk ketten összejöjjenek, de amikor megjelent Stanley és Darcy akkor már nrm annyira. És azért örülök, hogy konkértan nem jönnek össze, szerintem Stanley is jó Tara oldalán és Darcy is Bobby oldalán. Bár lehet, hogy most nem lesz szimpi, nem értem miért akar szakítani Boby-val, mindenesetre Stanley nem érdemli meg, hogy Tara elhagyja, és amúgy összeillenek, hiszen, mindketten számítógépzsenik:)))
david12345 2006 okt. 14. - 20:03:35
(680/1443)
Én is egyetértek tök jó volt a mai rész.Az is tök jó, hogy végre újra van Sue Thomas az RTL KLUB-on.
csancsy 2006 okt. 14. - 17:35:04
(679/1443)
Szerintem is tök jó volt, szerintem Sue-nak jól állt a sapka szerintem, lehet, hogy azért, mert az a sapka az én stílusom:)))Amúgy pontosan én sem értettem, hogy Bobby miért haragudott Jackre, hiszen nem lõtte volna vállon, akkor megölte volna magát.Végülis az a lényeg, hogy kibékültek. Amúgy én is bírtam, hogy Sue mondta, hogy szõke herceg, és Jackre nézett és Jack meg felvonta a szemöldökét, tök jó volt:)))ÉN is nagyon vártam, bár én sem hittem el az utolsó pillanatig, csak akkor már, amikor közvetlenül elkezdõdött, még akkor sem hittem, amikor mondták elõtte, hogy 12 éven aluliaknak nem ajánlott,
somvirág 2006 okt. 14. - 16:52:34
(678/1443)
ja, ez nagyon nekem se volt világos, h bobby haragudott, jackre, de a végén kibékültek, úgyhogy sztem mindegy
somvirág 2006 okt. 14. - 16:50:26
(677/1443)
úgy örülök, h volt Sue, egész héten /nap ezt vártam. Igazából nem nagyon hittem, hogy folytatódik, úgy örülök, hogy mégis:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tök ééédi volt a jack amikor mondta, hogy szerette azt a Christiet vagy kit, /mondta volna inkább a Suenak/ na mindegy a vége is tök jó volt, amikor mondta, h a Levi a szõke herceg és jackre nézett, csak az a sapka Suen elég gázul nézett ki sztem :)
csancsy 2006 okt. 14. - 15:47:14
(676/1443)
Hát, jó volt a mai rész, mondtam hogy lesz valami megint Sue és Jack között:)))Kár, hogy Sue már megint Lavi nevében beszélt, miért nem tudta azt mondani, hogy én aggódok érted, mert szeretlek, ezek a ki nem mondott érzelmek szörnyûek:)Jövõ héten meg Bobby és Tara között lesz valami, kíváncsi vagyok vajon akkor is lesz-e Jack és Sue között valami.Tök ari volt a kutyuska, én is hasonló fajtát akarok majd. bírtam a gazdáját is, tök vicces volt.És sajnáltam az apát, én meg tudom érteni, hogy miért tette, de nem értek vele egyet.
firka- 2006 okt. 14. - 10:12:08
(675/1443)
Nem telt még le a 7 nap, hiszen tegnap kaptam meg a linket. Hát, azt ugyan nem tudhatom, h letöltötték-e 10-en, de nem hiszem, hiszen eddig csak ketten kértük. Nem tom mi lehet a gond:(
csancsy 2006 okt. 14. - 08:43:40
(674/1443)
Hát, nem mondanám, hogy mázlista vagyok, ugyanis nem szeretek izgulni, de szerencsére, nem hagyom leblokkolni magam akkor, de elõtte amikor izgulok, kész rémálom, szinte ilyenkor nem is tudok aludni.sikerült letöltened már az egy csók más semmit, lehet, hogy késõn töltötted le, mert 7 napig lehet csak, vagy már letöltötték már 10-en, gondolom citromailes vagy freemailes töltést csinálsz. De szerintem tutti nem az a gond, hogy túl nagy a fájl, legalábbis annak nem kéne gondnak lennie.
firka- 2006 okt. 14. - 07:25:05
(673/1443)
de legalább sejtem, mi a gond. Nem lehet, h túl nagy a fájl, ezért nem tudja megnyitni?
firka- 2006 okt. 14. - 07:18:48
(672/1443)
:((((((((((
Letöltöttem az egy csók és más semmit, (fél óra volt!) erre mit írt ki? ha a fájl nem lejátszható! nem értem. Ez nem igazság.....
firka- 2006 okt. 14. - 07:01:56
(671/1443)
Csanita, akkor neked mázlid van, én sajnos nem így vagyok ezzel. Én soha nem izgulok, mindig teljesen nyugodt vagyok, de mikor odakerülök, h elé kell adni vmit, v iesmiket, akkor rettenetesen elkezdek izgulni. De most pl. nagyon izgulok a Sue Thomas miatt, és alig várom, h 15.40 legyen. (Bár sztem csak egy órával késõbb videóról tudom majd megnézni, ha nem érek haza addigra) Épp most töltöm le az egy csók és más semmit, amiért mégegyszer, örök hálám
csancsy 2006 okt. 14. - 05:46:55
(670/1443)
Akkor te politikus leszel?Szeretsz politizálni?Én nagyon:)))
csancsy 2006 okt. 14. - 05:45:36
(669/1443)
Nem kifejezés, hogy izgulós vagyok, nagyon de nagyon. Nálam úgy mûködik a dolog, hogy a vizsga elõtt éjszaka nagyon izgulok, feltúrbozom magam, de amikor ott elkezdem mondani, akkor már nem. Például múltkor referátumot adtam elõ, és nagyon de nagyon izgultam elõtte, aztán amikor odaálltam, és befejeztem, mondták a többiek, hogy nem látszott rajtam, hogy izgulok, akkor csak szépen magyaráztam.
csancsy 2006 okt. 14. - 05:42:47
(668/1443)
Igen, most folytatják, nem az elejétõl kezdik, tehát az utolsó öt részt fogják leadni, aztán nem tudom mi lesz, remélem egyszer újra lejátsszák teljesen.
csancsy 2006 okt. 13. - 18:46:26
(667/1443)
Szóval, akkor te is felsõs vagy (hanyad éves?)?:)))Hova jársz fõsulira vagy egyetemre és milyen szakon?Akkor nem vagyok ebben az ügyben egyedül:)))Szurkolok neked!!!

Kaktusz, téged is hiányoltalak, örülök, hogy rendesen megkaptad a fanfactot.
jövõ héten amikor hazajövök, akkor bepótolom duplán, ugyanis akkor már naponta tudok fanfactot felrakni, ugyanis nem megyek suliba, nekem hosszabított szünetem lesz, illetve tartok ugyanis 23-án nem lesz és utána csak kedden, szerdán, és csütörtökön délig lenne tanítás ugyanis pénteken verseny lesz, nem lesz tanítás, és 3 nap miatt nem megyek be koliba, meg suliba, ráadásul nem lesznek érdekes órák, az csak hétfõn lennének.Egyszer megengedhetem magamnak, de nem akarok senkit buzdítani, fõleg nem azokat, akik középsuliba járnak. Nehogy átvegyétek a rossz példámat:))))))
Kaktusz 2006 okt. 13. - 18:03:18
(666/1443)
Cia!
múltkor már pont elmentem, mikor írtál:) akkor átküldöd a fanfictet? nagyon köszi:))) címem: st_kaktusz@citromail.hu
Kaktusz
csancsy 2006 okt. 13. - 17:00:24
(665/1443)
Szia!Már hiányoltalak.:)))Jól érzed, tényleg befogadtunk, csapatban mindenkit szívesen látunk, nagyon jó csapat alakult ki, remélem meg is maradunk itt a fórumon, a sue Thomas után is. És köszike a zh-t valószínûleg újraírom, de azért örülök neki, hogy nem lett egyes:)fõleg ennél a tanárnál, bár mostanában kezdem kedvelni, valahogy szerintem nem olyan szörnyû, csak valahogy túl sokat követel, ugyanis úgy gondolja, hogy egy könyvtárosnak tudni kell mindent, és tudnia kell gondolkozni, és gondolkozni tanítani. Amúgy elkezdtem nézni a Sue Thomast, megnéztem a Csali, Beavatás, és majd folytatom:)))Alig várom a holnapot, hogy nézhessem.
9/10
tundeey 2006 okt. 13. - 14:51:39 9/10
(664/1443)
együtt