mnikol 2006 szept. 22. - 19:48:12
(463/1443)
Én láttam az elejétõl fogva, de a hangja valami szörnyû volt... Örülök neki, hogy nem rosszfiúként volt jelen!!! Furi volt Sue nélkül látni!

Elkezdem feltenni a szövegeket, de csak ritkán tudok itt lenni, hiába vagyok beteg. Lehet, hogy kórházba kell majd mennem, akkor pedig jó ideig nem lehetek fönt...
Kaktusz 2006 szept. 22. - 18:57:59
(462/1443)
képzeljétek, ma korábban kapcsoltam a TV2- re a Bûbájos miatt, és kit láttam az Elveszett ereklyék fosztogatóiban? Yannick Bissont!!!! nemtom ki látta még, de baromi jól nézett ki:)))) sajna csak epizódszerepe volt... a magyar hangja nem Bozsó Péter volt, hanem (most nem jut eszembe a szinkronszínész neve:S) az a pasi aki ált Orlando Bloom hangja szokott lenni. szal nagyon nem illett hozzá:))) majd rakok be holnap képeket, csináltam párat:)
firka- 2006 szept. 22. - 07:04:46
(461/1443)
Csanita, köszi hogy beraktad a petíciót megint, így legalább nem kell végiggörgetnem az összes hozzászólást ha meg akarom nézni, hogy áll. Bár néha elég mérges vagyok miatta, mert ha itt magyarországon még tavaly összetudtunk gyûjteni 1111 aláírást, akkor nem hiszem el, hogy nemzetközileg még a 300 sincs meg. Legszívesebben néha csinálnék 3000 e-mail címet. (Persze nem fogom megcsinálni) De azért még legalább van egy kis, ha nem is olyan sok remény, azért én még bízok benne.
9/10
tundeey 2006 szept. 21. - 18:44:18 9/10
(460/1443)
csancsy 2006 szept. 21. - 18:18:13
(459/1443)
Norcy:Örülök, hogy ide is jössz néha, remélem továbbra is bejössz ide, mert én nem megyek amoda, csak nagyon ritkán, ugyanis attól hogy van itt számítógép, még nem tudok egész délután itt ülni, mert nem az enyém, ráadásul elég lassú a net.
Firka-:Örülök, hogy örülsz nekem, jólesik nagyon. Legalább itt hiányolnak egy kicsit:)))))mindennap feljövök ide estefelé úgyhogy általában tudok írni:)
Lyzbet Bácsborsodot tudom hol van, amúgy a bajai fõsuli elég jó, attól, hogy felsõfokú intézmény, teljesen más mint a nagy egyetemek (SZTE, ELTE....), itt már megvan az órarend, és a tanárok ismernek bennünket személyesen, és kevesen (25) vagyunk, így be kell járni elõadásokra, de ez végül is nem gond. egyetlen tanár nagyon rossz, és pont õ tanítja a legtöbb tárgyat (4-et), és kicsit beképzelt a diplomájától, ráadásul nem tud magyarázni, pedig elég helyes és fiatal:))).De remélem a vizsgákon átmegyek nála, most éppen szerdán fogok az óráján referátumot (kiselõadás) tartani, tehát eléggé izgulok:)amúgy nem rossz a suli, de még nem mondok semmit vizsgáig, meg zh-kig.
csancsy 2006 szept. 21. - 17:55:27
(458/1443)
<a target="_blank" href="http://www.petitionspot.com" title="www.petitionspot.com">www.petitionspot.com</a> Beraktam megiint peticíót, hátha ha újak jönnek õk is lássák.
lyzbet 2006 szept. 21. - 15:57:55
(457/1443)
Hello!nézelõdtem a neten(RHCP klippeket kerestem) és a <a target="_blank" href="http://www.youtube.com" title="www.youtube.com">www.youtube.com</a> honlapon ha beírjátok a kereséshez,h.sue thomas, rövid vidiket,klippeket ad le.Arra már nincs sajnos idõm,h.most megnézzem,de így látszatra jónak tûnt:-)Rem tényleg jó lesz!
lyzbet 2006 szept. 21. - 15:43:40
(456/1443)
Sziasztok!A fanfictionok szerintem is kellenének, jó ötlet.Néha én is benézek az rtl fórumra,de ez nekem jobban tetszik,ott nekem túl nagy az élet(már amikor van idõm géphez jutni...)
Nincsenek a barátaitok között olyanok,akik még szeretnék, ha megint lenne a sorozet?(hátha õk is aláírnák a petíciót.az egyik barátnõm,habár nem akkora rajongó viszont azért õ is nagyon szerette+még mindig nézné,úgyh.+ígérte, h.õ is aláírja.Ez is 1gyel több...)
Remélem annak ellenére,h.ritkábban írtok(írunk),mint nyáron, azért még nem hal ki a fórum!
lyzbet 2006 szept. 21. - 15:35:15 Előzmény csancsy
(455/1443)
Szia!Egyiksem;-) Bácsborsod.Hallottál már róla?(bocsi,h.megkérdem, de általában az emberek 99%ának fogalma sincs merre van.Habár az is igaz,h.elég kicsi falu,de azért én szeretem:-]
De Bácsalmásra is szoktam idõnként járni+Bajára+Csávolyra(rokonokhoz).
1ébként szerintem jó a bajai fõsuli,legalábbis azt hallottam róla...1ébként jó tanulást:-)
Norcy 2006 szept. 21. - 11:36:07
(454/1443)
Sziasztok!!! de régen voltam itt...mostanában átkaptam az RTLKlubra. Ott esténként van élet, pörögnek az események, videók, képek...:-) Hogy vagytok?
firka- 2006 szept. 21. - 07:12:02
(453/1443)
hát, sziasztok. bocs hogy elég régen nem írtam :( mérges vagyok magamra. de nem tudtam feljönni. De most volt pár percem, úgyhogy elolvastam mindent amit írtatok azóta. Én is örülnék a fanfic-oknak, mert a rtl-es fórumon én elég nehezen találom fel magam, úgyhogy örülnék, ha itt olvashatnám õket. És csanita, én is örülök, hogy tudsz írni a kolibõl. És (csak egy tipp) sztem megint be kéne rakni a petíciót, mert már elég régi hozzászólásban van.
csancsy 2006 szept. 20. - 17:00:53
(452/1443)
Na, ez tök jó!Nekem mamám lakott még ott régen, de mostmár én is közelben vagyok.És te is ott laksz vagy apukáddal élsz?
annita 2006 szept. 20. - 16:11:00
(451/1443)
csanita, ha már így emlegetted bácsalmást, elárulom, hogy anyum ott lakik (szüleim elváltak stb.) :)
csancsy 2006 szept. 20. - 14:58:23
(450/1443)
Szuper lesz majd mnikol, kezdjed a zaklatóval, az nincs meg nekem, én meg felrakom a végzet karjaiban hétvégén (mert hogy másik számítógépben van az anyag, nem ebben), hogy ne kelljen mindent neked felraknod! Örülök, hogy örültök nekem, úgy látszik hiányoztam a fórumon, a másikon is beköszöntem, de észre sem vettek, nagy volt biztos a nyüzsgés. mondjuk nem sértõdtem meg, de örülök, hogy itt hiányoltok engem:)))))Amúgy, bocsi, hogy tegnap nem jelenkeztem, de nagy festés volt a kolesz szobánkban, és arra az idõre nem üzemelt a számítógép:), mályvaszínû lett a zobánk, tök jó, egy résben világos mályva, alul meg sötét mályva,é s közé rakunk tapétacsíkot:)nagyon barátságos lett a szobánk, ráadásul az egyik osztálytársam a szomszéd szobában van, akivel az évnyitón és utána jól összebarátkoztam:)))
mnikol 2006 szept. 20. - 14:29:37
(449/1443)
Úgy jó lesz, hogy "a zaklató" &gt;&gt;&gt; "Megjátszott házasság" &gt;&gt;&gt; "Végzet karjaiban" ??? A többit meg majd utána!

Én is darabokban fogom fölrakni, ha nem baj!!!
csancsy 2006 szept. 18. - 20:31:41
(448/1443)
Halihó!
Mnikol szerintem a Megjátszott házassággal kezd, vagy a Végzet a karjaival kezd, mindenképpen egy befejezettel. Amúgy tudom, hogy azt mondtam, hogy nem fogok írni, mert koleszban leszek, de képzeljétwk, hogy szobatársamnak van itt gépe, és rajta internet, szóval a kolesz szobából írok.Majd írok ide gyakran, nem hagyom, hogy eltunyuljon A FÓRUM. Nem olyan gyakran írok, mint nyáron, de általában tudok írni néha-néha, amint lehetõségem lesz rá. most is este 6-ig volt órám és most kicsit fáradt vagyok.
mnikol 2006 szept. 17. - 12:01:57
(447/1443)
Melyikkel kezdjem? ( "Lily" vagy "A zaklató" v. "A robbanás" v. "Egy váratlan dolog" v. "Megjátszott házasság" v. "Soha nem akarlak elveszíteni" v. "Tökéletes kezdet" v. "Végzet karjaiban" ) A "szeretlek, viszlát" azért nem lenne még jó, mert annak a folytatása a "jó reggelt gyönyörûm", az neg még nincs befelyezve!!!
mnikol 2006 szept. 17. - 11:55:03
(446/1443)
Akkor jó! Remélem, az rtl-es fórumon nem fognak haragudni érte!
mnikol 2006 szept. 17. - 11:01:14
(445/1443)
Úgy nézem, ez a fórum se fog sokáig tartani... HOL VAGYTOK???
mnikol 2006 szept. 17. - 10:01:38
(444/1443)
Szeretnétek, ha ide is felkerülnének a fanfictionok?