Andi16 2006 aug. 28. - 18:30:54
(243/1443)
Az én tesóm tejesen süket sajnos:(, de õ már ezt anyira meg szokta hogy nem is szeretne hallani.
És te melyik gimibe jártál?
mnikol 2006 aug. 28. - 17:50:46
(242/1443)
Köszi, hogy leírtad, jó rész lehetett!!!
Annyira sajnálom, hogy nem fognak összejönni a végén... :((
csancsy 2006 aug. 28. - 17:40:07
(241/1443)
A lényeg, hogy bejött a képbe egy ügynöknõ, Jessicának hívják:)Õ már régebbrõl ismerte Jacket, együtt jártak, nagy és szenvedélyes szerelem volt az övék. Jessica azért jött, hogy elkapja Jonathant, aki emlékezetkiesésben szenvedett. Elkezdõdtek a gyilkosságok, és Jessica Sue-t hibáztatta, mert õ hitt Jonatan ártatlanságában.De JAck megvédi, és elmondja Sue-nak, hogy ne hibáztassa magát, és elviszi egy szállodába, hogy ne találjon rá Jonatan. És Sue-nak ez nem tetszett, de Jack megkérte a csapatot, hogy hagyják magára Sue-val és ott négyszemközt elmondja Sue-nek, hogy ne érezze büntetésnek a szállodát, csak nem akarja a csapat õt elveszteni, és külön kiemeli, hogy õ sem akarja, hogy baja essék.Aztán mikor elmegy Jack Sue szállodai szobájából, Sue-t elrabolja Jonatan. És egy helyen vanna, ahol Jonatan Sue segítségével próbálja visszanyerni emlékezetét. És kiderül, hogy Jessica a bûnös, ezért lecsukják, és Sue elbúcsúzik Jonatantól (vonattal körbejárja Amerikát), és utána Jack odamegy hozzá, és megkérdezi, hogy jól van-e, és hogy jonatan is jól van-e, és Sue mondja, hogy igen, és Jack megkérdezi, hogy éhes-e sue és Sue visszakérdez, hogy õ állja-e És Jack mondja, hogy igen, és Sue erre azt válaszolja, hogy akkor éhes, és mosolyognak egymásra:)
mnikol 2006 aug. 28. - 17:22:53
(240/1443)
Mármint az egészet!
mnikol 2006 aug. 28. - 17:21:59
(239/1443)
Sajnos nem láttam... :(((( Le tudnád írni? Csak azt, hogy volt-e valami Sue és Jack között, a többi nem érdekel annyira! De ha van kedved, azt is leírhatod!
csancsy 2006 aug. 28. - 13:36:43
(238/1443)
Örülök, hogy visszajöttél, már hiányoltalak, azt hittem már nem jössz vissza:)A péntekit nem írtam, mert nem is volt érdekes, meg még ma folytatódik. Amúgy remélem nem hagyod ki a mai-t, mert ma nagyon érdekes és jó rész lesz, az egyik csúcspont, a csókos, és a házastársi rész mellett:)
mnikol 2006 aug. 28. - 13:10:50
(237/1443)
Mostmár én is visszajöttem, elolvastam mindent amit írtatok amíg én nem voltam itt, és remélem újra be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe!!! CSANITA! 1000köszi a fáradozásaidért!!!Lehet, h a mai részt se fogom látni, mert apám itthon van, de ezt majd még leírom!!! NEM IS TUDJÁTOK, HOGY HIÁNYOZTATOK!!!
csancsy 2006 aug. 28. - 11:00:11
(236/1443)
Talán azért, mert tényleg jó!!!!!!:)))
csancsy 2006 aug. 28. - 10:04:42
(235/1443)
Hát, elég szomorú, hogy orvosi mûhiba miatt van ez. Sajnos én nagyon nem bírom az orvosokat, és sajnos sok orvost ismerek, aki hibát vétett az ismerõseimen. Nem vagyok megbarátkozba velük:)Én alapfokon tudok mutogatni, tehát nem túl sokat tudok. Gimis koromban kezdtem el jelbeszédet tanulni, mert sajnos szüleim sokáig nem tudták elfogadni, hogy nagyothalló vagyok elég rendesen.És tesód teljesen süket vagy van egy kis hallása?Szerncsére én még valamennyire, elég kicsit hallok, ráadásul elég sokat segít a hallókészülékem:)
Andi16 2006 aug. 28. - 09:33:43
(234/1443)
Az én tesom az orvosi mûhiba miatt mert anyum hasa bevizesedet és nem vette észre az orvos és a fülébe mennt és igy sajna igy született de õ már meg szokta és nem is szeretne változtatni eze hogy pl.: halljon.
De te tudsz mutogatni?
csancsy 2006 aug. 27. - 19:06:22
(233/1443)
Bocsi, most fáradt és álmos vagyok,ráadásul felidegeltem magam, mert közben amit neked küldtem másnak is kellett és hát 3-szor kellett újratölteni a videót,(mert 2-szer áramszünet volt, és mindent elrontott) ami 4 óra alatt töltõdik fel, szóval nem is ez a lényeg:) akkor felveszed vidire.Az jó, de ennek ellenére én már nagyon várnám, nem bírnám ki teljes hétig:)))fõleg a hétfõi, szerdai (akkor épül be Sue és biztos lesz vmi:) és mostmár a csütörtöki részt, most hogy mondtad:)Ezért nagyon hálás vagyok, most megnyugodtam, a lényeges részeket még meg tudom nézni:)
csancsy 2006 aug. 27. - 18:58:48
(232/1443)
jobb fülére teljesen süket, és a bal fülén pedig csak hangfoszlányokat hall:)Örülök, hogy sikerült az utolsó rész letöltése, és kár hogy nem látod, pedig a jövõ héten nagyon jók lesznek. Felveszed vidire vagy ilyesmi?
csancsy 2006 aug. 27. - 18:57:02
(231/1443)
Igen, tudom, nem lehet tökéletes, de szerintem nem lehet annyira feltûnõ.Tesód hány éves amúgy?Sajnálom, hogy így alakult neki.Amúgy szerintem a beszéd nem lehet tökéletes, ugyanis ebbõl adódóan én is beszédhibás vagyok. De sok gyakorlással sokat el lehet érni, úgyhogy ne adjátok fel:))))))Amúgy mi miatt lett süket?Én mumpszot kaptam 3 évesen, meg az orrmandulámat kivették 2-szer és ez sem tett jót a fülemnek.
Andi16 2006 aug. 27. - 18:32:11
(230/1443)
Én elhiszem hogy igazitörténet de ha az egyik fülére hall 1 kcisit akkor azért beszél ilyen szépen mert az én tesóm meg teljesen nem hall és az én szüleim is gyakoroltatják vele a beszédet, de még sem tud olyan szépen beszélni hogy ne jöjenek rá hogy nem hall.
Norcy 2006 aug. 27. - 18:25:07
(229/1443)
Ja, Andi, töltsél le interjút Deanne Bray-el, kicsit jobban artikulál meg jobban megrágja a szavakat, mint az átlag, de tényleg szépen beszél, és tényleg süket, illetve...asszem az egyik fülére picit hall,ha hallókészüléket használna. de nem használ.
Norcy 2006 aug. 27. - 18:23:05
(228/1443)
Én is ennyire örültem neki, mert egész héten nem látom, csak videóra veszem, szóval hétvégén Sue Thomas maratont csapok!!!:) Köszönöm az utolsó részt, egész jó, látszik meg hallatszik minden. Kicsit beszélek franciául, na de azért nem ennyire, a jeleket meg a gesztusokat jobban értettem:))
csancsy 2006 aug. 27. - 17:28:39
(227/1443)
Komolyan?Jaj, de jó akkor azt még látjuk!!!!HURRÁ!!!HURRÁ!!!!NEM IS TUDOD, mennyire örülök ennek, akkor erre a részre nem kell egy évet várni, nagyon köszönöm!!!!Amúgy sikerült az utolsó rész töltés?Mert panaszkodtak a másik fórumon, hogy nincs kép, remélem neked jó valamennyire
csancsy 2006 aug. 27. - 17:26:13
(226/1443)
Amúgy szerintem lehetséges, ugyanis ez igaz történet, és a színésznõ, aki játsza sue-t, szintén süket, és nagyon jól tud szájról ovlasni. másrészt pedig én is nagyothalló vagyok 75%-ban, és én is szájról olvasok, nem is tudok telefonálni, mert nem látom mit mondanak.Viszont a beszéd már tényleg nehezebb, de az igaz történetben és a sorozatban a nõnek az anyja gyakoroltatta ezt vele, és nem lehetetlen sok gyakorlás után, szerintem.
Norcy 2006 aug. 27. - 15:29:08
(225/1443)
Csanita, amiket felraktál képeket Sue-ról és Jack-rõl (amirõl azt hittük, hogy házasok)...na, azt a részt még pont látjuk, az lesz csütörtökön. Ha jól tudom, abban a részben Randy kér vmilyen szívességet Sue-tól...asszem megismert egy nõt, csak éppen nem tudta róla,hogy süket.Vagy vmi ilyesmi. A Tara-Bobby rész meg benne van az 5 le nem adott részben, pont a második az ötbõl. Hurrá.:(
Andi16 2006 aug. 27. - 15:22:06
(224/1443)
hello!
Én is nagyon szeretem ezt a sorozatott csak azért elég hülyeség mert 1 hallássértült(süket ember) nem tud ilyen jol olvasni szájról meg beszélni sem. De azért szeretem mert jó müsor.