csancsy 2006 szept. 17. - 07:44:15
(443/1443)
Halihó! Van itt valaki?Én csak búcsúzni szeretnék, mert megyek vissza az új koleszba, remélem jó lesz.jövõ héten pénteken benézek hozzátok, de közben is majd írok, ha tudok, remélem leszek gépközelben:)))))
mnikol 2006 szept. 16. - 18:53:47 Előzmény tundeey
(442/1443)
El szoktam járni oda is, de csak a fanfictionokért... Elmentem mind1iket. De mást ott nem szoktam csinálni, nem olvasom el a hozzászólásokat se! Ott nekem túl nagy a nyüzsi!!!
csancsy 2006 szept. 16. - 18:10:21
(441/1443)
Hát, igen, mondjuk ha minél többen vagyunk egy szobába annál nehezebb együtt lakni szerintem, mindesetre én megpróbálok könnyen kijönni a szobatársaimmal, de ez nemcsak rajtam múlik. Amúgy kicsit bánom hogy fellebeztem, de csak azért csináltam, mert úgy éreztem hogy nem fogok bejutni, ráadásul mostani 1 hetes szobatársam tök jó volt, vele jól kijöttem, meg is beszéltük, hogy tartjuk egymással a kapcsolatot.ráadásul a hely is jó volt, csendes volt, igaz, hogy fiúkoleszban voltunk, de külön részben voltunk.
Norcy 2006 szept. 16. - 17:03:21
(440/1443)
Én ebben nem lennék biztos. Elsõs koromban két negyedéves lánnyal voltam egy szobában, tökjó volt!!! Másodikban kerültem össze két évfolyamtársammal, hát, egyikünk sincsen egyszerû természettel megáldva, szóval ott voltak harcok rendesen... de nem tudta egyik megúnni a másikat. Mert nem voltunk csoporttársak. Viszont nagyon sok veszekedés volt, volt, amikor 2 nem szólt hozzá a harmadikhoz, vagy másik kettõ megkavarta a harmadik körül a dolgokat, vagy egy összeugrasztotta a másik kettõt...voltak dolgok, nem is kevés!!!!
csancsy 2006 szept. 16. - 16:45:21 Előzmény Norcy
(439/1443)
Amúgy én is reménykedek, hogy nem hármasba kerülök, mert én is így gondolom, hogy egy ember kirekesztettnek érzi magát, remélem 2-es vagy 4-es szobába, de inkább kettesbe, az a legjobb.Majd meglátjuk milyen lesz a kolesz, remélem jók lesznek a szobatársak. gondoltam rá, hogyha nem érzem jó magam, akkor megkérem osztálytársamat, akivel jóba vagyok nagyon, és õ is abba a koleszba van, hogy kerüljünk egy szobába, mert õ meg 2 felsõévessel van, és õk már ismerik egymást, így elég rossz neki. csak az a baj, hogyha koleszba, meg suliba is együtt lennénk, nagyon megunnánk egymást, és a végén már egyfolytában veszekednénk:)
Norcy 2006 szept. 16. - 11:42:32
(438/1443)
Jó lesz a koli, én is koleszos voltam a fõsulin, imádtam, pedig egy putri volt... hárman laktunk egy szobában, ami mondjuk ezért necces, mert egyvki mindig kirekesztettnek érzi magát a hármasból. De amúgy ha a koliban jó a társaság, meg jó a buli, akkor minden jó!!!!:-D
csancsy 2006 szept. 16. - 11:33:56
(437/1443)
Ez tök jó, akkor!Saját lakás szinte!!!Amúgy én sem vagyok koleszpárti, ugyanis középiskolában is koleszban voltam, és a második, harmadik évben miután elment a szobából a legjobb barátnõm (mert másik iskolába is ment), pokol volt ott az életem (mert egyik csajjal a szobából)nagyon utáltuk egymást, õsi ellenségek voltunk, de mivel barátnõm egy ideig abban a szobában volt, jól éreztem magam), negyedikben átmentem egy másik szobába, kicsivel jobb lett, de az is rossz lett volna, ha tovább maradok. 6-an voltunk egy szobába. Most azért költözöm oda, mert kénytelen vagyok, ugyanis csak sokkal olcsóbb.Amúgy szerencsére valószínûleg 2-3-4 leszünk egy szobába valószínûleg, meg hát fõsulis kolesz, és itten reggelig tartó bulik vannak sajnos, de majd csak túlélem.Amúgy eddig ifjúsági Szállóban voltam (panzióféle), ahol egy csajjal voltam együtt, akivel jól összebarátkoztam, úgyhogy sajnálok elmenni onnan.
Norcy 2006 szept. 16. - 11:16:46
(436/1443)
Ének szakos, meg tanító is, szóval az elõzõ munkahelyemen matekot korrepetáltam. Azért mentem tanítóképzõre, mert akkor nem vettek fel a BGF-re. Most, hogy a másikon leállamvizsgáztam, nem kellett felvételiznem, egybõl felvettek. Szerencsémre. Nagyon élvezem a dolgot. Nem annyira vészes, mert levelezõn csinálom, és amit tanulok a suliban, abban is dolgozom, tehát nem kell azon gondolkoznom, hogy hol keressek 90 napra szakmai gyakorlatos helyet. A barátnõm albiban lakik, legalábbis a legutóbbi információm ez volt. Lehet, hogy azóta már becuccolt a koliba, bár nem hiszem, nem nagyon koleszpárti. Én a tesóméknál lakom Pesten, vagyis az õ lakásukban, mert õk elköltöztek, szóval ketten lakunk a lakásban, van egy albérlõtársam. Egész jó, mgé az elõzõ fõsuliról maradt rám, mint örökség:-)
csancsy 2006 szept. 16. - 10:50:32
(435/1443)
Tényleg?Tanár vagy eredetileg?és milyen szakos?Ez amúgy tök jó!!!Nem semmi idegenforgalom?eleinte én is azt akartam, de sajnos nem vagyok jóba a nyelvekkel:)))A barátnõd koleszos vagy bejár?Te albérletbe laksz vagy koleszba?amúgy ha mellette dolgozol elég kemény?vagy levelezõn jársz?
Norcy 2006 szept. 16. - 09:27:00
(434/1443)
Jó reggelt! Soltvadkerten lakom, most költözök föl - nagyon úgy néz ki, hogy véglegesen - Pestre. A BGF-re járok, idegenforgalmat tanulok, meg egy szállodában dolgozom. Informatikus-könyvtár? Az egyik barátnõm is oda jár, ugyanerre a szakpárra, ha jól tudom, csak õ már a végzõsség felé jár... Nem mondott nagyon semmit a suliról, meg a tanárokról, de vszínûleg meg lehet oldani a problémát, mert még mindig él:-D Amúgy ha esetleg nem tetszene, vagy a szakmában em tudsz elhelyezkedni, amit kétlek, mert infósokaít azért keresik, akkor nyugodtan tudsz váltani. Az eredeti szakmám nekem is tanár...
csancsy 2006 szept. 16. - 07:20:37
(433/1443)
Te hol laksz?És mit tanulsz Pesten?Amúgy én tényleg Bajára járok informatikus könyvtáros szakon vagyok, és azért nem fûzök hozzá sok reményt, mert valószínûleg sokat kell tanulni, és én nem fogom bírni.Bár, majd kiderül, hogy mit követelnek a tanárok a zh-áknál, meg a vizsgáknál, úgyhogy még most nem mondok semmit, viszont a tanárok jók átlagosak, kivéve egy, aki pont a "fõnökünk", ugyanis 4 tárgyat is tanít.Egy fiatal férfi, aki nagyokosnak hiszi magát, mert diplomája van.Úgyhogy hozzá nem fûzök sok reményt:)
Norcy 2006 szept. 15. - 22:02:43
(432/1443)
Sziasztok!!! Én is kb 2-3 napig leszek most, utána lépek vissza pestre. Bajára jársz tényleg? Milyen szakra? Mért nem fûzöl hozzá sok reményt?
az RTLKlub fórumán már kértem, de itt is kérem: ha esetleg megvan vkinek a sorozat második része, fölrakná nekem az illetõ a netre vagy elküldené nekem mailben? (kaposzta@vadkert.net) Kösziiiii!!!!
csancsy 2006 szept. 15. - 20:50:04
(431/1443)
Igen, Bajára járok fõsulira, most kezdtem, bár nem fûzök hozzá sok reményt.Te hol laksz?Csak nem Bácsalmás vagy Mélykút vagy Tataháza?:)
csancsy 2006 szept. 15. - 20:47:53
(430/1443)
Sziasztok!Újra itt vagyok, kb. 1-2 napig tudok még újra fórumozni, aztán sajnos vissza kell mennem a koliba.mi újság veletek?Nekem eléggé hiányzik sue thomas. amúgy olvastam a fórumokat, és a dvd kiadásnak nem vagyok híve, jobban szeretem a vidit, amúgy nem hiszem hogy kiadnák, bár nem tudom, eddig csak a Jóbarátokat, meg a rém rendes családot adták ki dvd-én, legalább is ezekre emlékszem.
Kaktusz 2006 szept. 15. - 15:56:49
(429/1443)
én nem nagyon szeretek az RTL-fórumra járni...ott mindig annyian vannak és elég sokszor van, hogy nem is válszolnak:S jobb szeretek itt fórumozni:) meg ott általában (legalábbis sztem) minden topicnak megvan a maga "vezetõje", és õ az, aki az egész beszélgetést irányítja meg mittudomén... (nem konkrétan a Sue- topicra értem ezt) szóval én a nyugisabb fórumokat szeretem:)
firka- 2006 szept. 15. - 15:52:03
(428/1443)
Aha, én se igazán tudok máshol beszélni azokkal akik még szeretik a sorozatot. Egyébként kezd elkeseríteni ez a petíció. Alig gyûlnek a hozzászólásiok, és 3000 kéne. Ez nehéz lesz...
9/10
tundeey 2006 szept. 14. - 19:32:43 9/10
(427/1443)
ez így van, amúgy az rtl fórumán is nagyon sokan vannak akkikel tudsz dumálni a sorozatról ja és rengeteg Fanfiction is olvashatsz....
mnikol 2006 szept. 14. - 18:38:00
(426/1443)
Jó, hogy legalább itt tudok beszélni olyanokkal, akik szintén nézték a sorit, mert az ismerõseim közül senki sincs ilyen... :(((

Azt hallottam, hogy külföldön már megjelent DVD-n az egész sorozat!!!
lyzbet 2006 szept. 12. - 18:42:33
(425/1443)
sziasztok!én is aláírtam a petíciót, és én is nagyom remélem, h.folytatják. ha megtudtok valamit, pl.hogy van dvd vagy új dolgok Jack-Sue történetérõl, vagy van vmi jó vidi légyszi jelezzétek, nagyon érdekelne!Kössszike!(1ébként az e-mail címem lyzbet@citromail.hu) bocsi, ha nagyon "tolakodó" vagyok, de ez a kedvenc sorozatom és nagyon hiányzik, h. nem nézhetem:-(((
lyzbet 2006 szept. 12. - 18:38:00
(424/1443)
szia csanita! megkaptam a vidit, irtó jó és nagyon-nagyon köszi!!! tényleg bajára jársz fõsulira? (bajától 20 km-re lakom(nem ott vagyok gimis,de hétvégente+nyáron néha bemegyek;sztem jó hely)