mnikol 2006 szept. 30. - 19:40:14
(563/1443)
Tony-s story ( VI. )

Sue csak bámult Jackre, nem hitte el, hogy azt hiszi, a nõknek Bobby tetszik sokkal jobban. Talán nem tudja magáról Jack, milyen jól néz ki?
"És ezeket csak akarod vagy cselekedni is fogsz?" kérdezte Sue, mikor lassan összeszedte a gondolatait.
Jack eléggé zavarba jött és a földre bámult. "Mindkettõ...vagyis...nem...ö.."
Sue újra megfogta Jack állát, emlékeztetve, hogy nézzen felé, mert máshogy nem érti.
"Állandóan arra gondolok, hogy elhívnálak randizni...Gondolok magunkra...hogy eljegyezlek, hogy közös otthonunk lesz, gyerekeink...több tucat...Tényleg beszéltél errõl Teddel?"
Sue bólintott és az õ utolsó pizza szeletéhez nyúlt. "Ez kegyetlen, Thomas, itt kezded el enni a pizzádat, mikor az én kezembõl kiverted az enyém?"
Sue leszedte az olívabogyókat a pizzáról, tudva, hogy Jack nem szereti, majd odanyújtotta Jacknek a pizzát, õ maga, meg megette az olívabogyókat.
"Szóval, most elhívsz randira? Vagy úgy vesszük, hogy ez a beszélgetés meg sem történt volna?"
"Melyik beszélgetés?" mutatta Jack jelbeszéddel, amíg a szája tele volt a pizzával.
"Amelyik arról szól, hogy te szeretnél randizni velem, én meg veled." Sue néha elcsodálkozott még mindig Jack viselkedésén…
"Bocs" mutatta Jack, majd befejezte a Pizzát, és a maradékot visszatette a dobozára.
Közelebb ülve megfogta Sue kezét újra. "Sue, már rég tudom, hogy szerelmes vagyok beléd, és hogy veled akarom leélni az életem...de a megszokott módot végig akarom játszani, randik, ajándékok, virágok neked, újra megismerni a szüleidet, az enyémeknek bemutatni téged, búcsúcsók az ajtódnál....Sue, eljönnél velem...vacsorázni holnap? Egy igazi randi, nem olyan, mikor jelbeszédet szoktál tanítani nekem, mikor arra kérlek kifogásként, hogy együtt legyünk..."
Sue bólintott, Jack elõre hajolt és egy gyengéden, óvatosan megcsókolta Suet. Mikor érezte, hogy Sue viszonozza lassan a csókot, az óvatos csók szenvedélyessé vált és teljesen elmerültek benne.
Levi közelebb kúszott, hogy ellopja az utolsó szelet pizzát, érezve, hogy rá most egy jó ideig senki nem fog figyelni...
mnikol 2006 szept. 30. - 19:38:24
(562/1443)
Tony-s story ( V. )

Jack megfogta Sue mindkét kezét. "Sue, tudod hány lánnyal randiztam, mióta téged megismertelek?"
Sue ezt hallva elcsöndesedett és könnyeket küzdött vissza. Talán ideje volt kisétálni ebbõl a lakásból, és Jack életébõl is. Jack visszahúzta Suet, aki fel akart állni. "Kérlek Sue, figyelj rám. Meg kell értened, hogy mit mondok..." Sue visszaült, és Jack újra megkérdezte. "Szerinted hány lánnyal randiztam, amióta megismertelek?"
"Sokkal?" suttogta Sue.
"Nem...kétszer randiztam Rhondaval, aztán szakítottunk. Allie eljött volna egyszer, de lemondtam, mikor a kutyás fiúval mentél esküvõre. Aztán nem is hívtam fel Alliet. Az utolsó randim az veled volt Sue. Az agglegény bálon...Az utolsó, aki megcsókoltam, az te voltál...a Callaghan and Merced irodában."
Most Sue volt az, aki megdöbbenve ült."De…de...te bármelyik nõt megkaphatod, amelyik megtetszik... Annyi lány van mindenütt, aki csak arra vár, hogy elhívd õket...tudod"
"Tudom Sue...Ha Bobbyval vagyok, ilyen nõk mindig csak felajánlkoznak... Bobbynak leginkább, az õ magas, helyes, és az ausztrál akcentusa megõrjíti a nõket..de Bobby mindig elküldi az ilyen lányokat Darcy miatt...És én is elküldöm õket, mert számomra csak egy nõ van, akivel randiznék...Te...Nekem nem kell olyan nõ, aki rámnéz és rögtön elhív, hogy feküdjek le vele....Számomra csak egy nõ van, akivel én....és az te vagy.."
mnikol 2006 szept. 30. - 19:37:02
(561/1443)
Tony-s story ( VI. )

Sue érezte, hogyha most kicsit erõszakosabb, Jack végre többet fog neki mondani.
"Miben volt jobb, mint te?" kérdezte Sue óvatosan.
"Hát öö...hát...nos..." Jack elkezdett összevissza dadogni.
Most nagyon is eljött annak az ideje, amire Jack ennyire várt, most itt volt az alkalom...de ismét csak az történt, ami eddig is. Elkapta a tekintetét és az utolsó pizza szeletért nyúlt, ám Sue meg akarta fogni a kezét hirtelen, végül a pizza a földön landolt. Jack figyelte, ahogy Levi megeszi a földrõl a pizzát. "Ez volt az utolsó szeletem..."
"Veszek neked másikat, nos… miben volt Tony jobb, mint te?"
Jack tudva, hogy Sue ha nem felé néz, nem tudja leolvasni a száját, így a földet bámulta és úgy mondta. "Jobb volt, mert elmert hívni téged.."
"Jack, tudom, hogy csodálatos képességem van, de nem tudom így hallani mit mondasz, kérlek, nézz rám"
Sue óvatosan megfogta Jack állát és maga felé fordította a fejét, meglepõdve ahogy látta Jack szemében azt a mély szomorúságot. Sue mély levegõt vett és úgy gondolta a saját kezébe veszi a dolgokat, nincs mit vesztenie, így óvatosan megkérdezte. "Szeretnéd, ha randiznánk?"
Jack csak hallgatott, majd bólintott. Sue folytatta."Azt gondolod, nem randizhatunk, mert...ezt nem engedné a munkánk, vagy mert azt hiszed, én nem érzek semmit irántad?"
"Mindkettõ" suttogta Jack, csak remélve, hogy Sue hasonlóan érez iránta.
"Ha a munkák miatt, az nem lehet baj. Korábban már beszéltem Teddel és elmondtam neki, hogy többet érzek irántad...Azt mondta, rendben van a dolog"
"Azt mondod, hogy..." Jack nem tudta folytatni, félve, hogy hirtelen fel fog ébredni ebbõl az álomból.
"Igen..."
"De…Te és Tony.."
"Vele voltam, mert nem tudtam, mit érzel irántam...és mert õ elhívott"
"Én...én...nem tudtam, hogy engem akarsz. Nem vagyok jó a jelbeszédben...én...nem akartam, hogy csalódj, hogy nem olyan vagyok, mint elképzelted.." suttogta továbbra is csak összevissza, nem túl összefüggõen, de egyszerûen nem tudott összefüggõen gondolkodni.
"Még mindig nem érted, ugye? Annyira részese akartál lenni az életemnek, meg akartál érteni és szerettelek ezért. Szeretem a nyitottságod, a jó szívedet, és hogy a süketségem ellenére megláttad bennem az embert. Nem gondoltam volna soha, hogy akarnál tõlem valamit, hisz süket vagyok...legtöbb ember erre ráun egy idõvel"
mnikol 2006 szept. 30. - 19:34:59
(560/1443)
Tony-s story ( III. )

Jack megfogta a kezét és halkan folytatta. "Biztos vagyok, hogy tetszettél neki, gyönyörû nõ vagy! Kinek ne tetszenél? Nekem nagyon is tetszel...tetszettél...ehm...öö...ummm, de...szerintem csak kihasznált. Régebbi ügy miatt, ami köztem és Tony közt volt..."
"Azt mondtad gyönyörû vagyok?" kérdezte Sue óvatosan, ezt még sosem mondta neki senki.
"Sue, te sokkal szebb vagy, mint Hallee Barri és Charlize Terron, vagy akár õk együttvéve. Gyönyörû vagy kívül...és belül" mondta Jack, azt kívánva, hogy most Suet közelebb húzná magához és megcsókolhatná.
Sue nem akart semmi olyat tenni, amit késõbb megbánna, így témát váltott. "Milyen régebbi ügy? Ezt még nem mesélted"
"Mikor Myles és Tony elvégezték a tanulmányaikat, más irányba vitte õket az útjuk. Én itt voltam DC-ben, és mikor volt itt munkalehetõség, mindketten jelentkeztünk rá, és végül én kerültem ide, és neki kellett máshova mennie. Mikor idejött, tudta, hogy nekem te sokat jelentesz, nagyon is. Azt hiszem kihasználta a lehetõséget, hogy megbosszulja, amiért én kaptam meg itt a munkát...A bomba a kocsiban is elég jó példa, milyen trükkökkel játszik..."
"Azt hiszed, õ robbantotta fel a kocsit?"
"Nagyon úgy gondolom, és talán igazam is van"
"Hogy érted, hogy tudta, hogy kedvelsz engem? Lucyt és Tarát is kedveled, nem?"
Sue remélte, hogy Jack ezt úgy értette, ahogy Sue szerette volna, hogy érti. Ha mégsem, Sue eldöntötte, máshova megy dolgozni, mert így nem bírta már tovább, hogy szerelmes volt Jackbe, hogy mindennap vele dolgozott, de az érzései viszonzatlanok maradtak.
Jack mély lélegzetet vett, tudta, hogy amit mondott Tonyról az megbántotta Sue-t, hisz minden nõ azt szereti, ha õket saját magukért szeretik, nem hátsó szándék miatt.
"Túl sokat kérdezett rólad, többet, mint Lucyról vagy Taráról és úgy érezte, eléggé érdekelsz engem...és ez volt számára a zöld lámpa, hogy kikezdjen veled. És õ ebben úgy tûnik jobb volt, mint én..."
mnikol 2006 szept. 30. - 19:34:06
(559/1443)
Tony-s story ( II. )

Jack Sue-t nézte, várva, hogy rá térjenek a témára, amitõl félt. Annyira féltékeny volt Tonyra, félt, hogy elvesztette Suet. Most itt az ideje, hogy tisztázzák a dolgaikat, hogy elmondja Suenak, hogy érez.
"Házas...és gyerekei vannak.."
Jack visszatette a pizza dobozát az asztalra és Sue felé fordult, hogy Sue le tudja olvasni a szájáról , amit mond.
"Tudom" válaszolta óvatosan, nem akarta még jobban megbántani Suet.
"Tudtad? Mikor? Miért nem mondtad el nekem?"
"Lucy elmondta, 5 perccel azelõtt, hogy elmondta volna neked. Azt akarta, hogy én mondjam el neked, de nemet mondtam rá"
"Miért?"
"Mert tudtam, hogy tudod, hogy nem bírom a fickót. Lucy és Tara kedvelték...Gondoltam jobb, ha õ mondja el neked. Ha én mondtam volna, azt hitted, csak azért mondom, mert nem bírom Tonyt és ki akarom játszani. Bármennyire jól esett volna, ha én mondhattam volna el neked ezt róla Tony orra elõtt, nem tettem. De nem tudom, hogy miért nem beszéltünk idõ közben rólatok...jobb lett volna."
Sue ezt szerette Jackben, hogy olykor annyira õszinte tudott lenni.
Jack bármennyire nem bírta Tonyt, csak azt akarta, hogy Sue boldog legyen. Remélte, hogy boldog lesz Tonyval, de sosem kérdezett rá, hisz nem akarta, hogy amirõl eddig álmodozott csak így összedõljön.
"Sue, neked annyira jó szíved van, könnyen megbízol az emberekben, de ez sérülésekhez vezethet. Én nem kedveltem Tonyt, nem tetszett, ahogy kijátszott minket egymás ellen...Ha hamarabb tudom, hogy házas, szóltam volna neked...vagy megkértem volna Lucyt, hogy mondja el neked." "És persze, megvertem volna azt az idiótát " tette hozzá Jack.
"Úgy gondolod, nem is kellettem neki...csak kihasznált, hogy téged hergeljen?" kérdezet Sue remegõ hangon.
mnikol 2006 szept. 30. - 19:32:49
(558/1443)
Tony-s story ( I. )

Jack kanapéján ülve pizza evés közben Sue elgondolkodott.
Tudta, hogy megbántotta Jacket, és ezt jobban bánta, minthogy bedõlt Tonyak, aki egy hazug, csaló alak. Lucy elmondta, hogy házas és gyerekei vannak. Sue totál hülyét csinált magából, mindenki tudta, hogy randizott Tonyval párszor. Nem is értette már, miért volt Tonyval, jól nézett ki, de...meg se közelítette Jacket. Sue nagyra becsülte, hogy ismert pár jelet és azt mondta átnézni, de Jack ezzel szemben tanulta ezt, süket-rendezvényekre ment el, nagyon sokat gyakorolta, még akkor is, ha nagyon nehéznek találta.
Tony hagyta, hogy Sue a nyomozás alatt segítsen neki a képességével, Jack meg mióta megismerte, mindig segített neki az FBI-nál, mindig támogatta, bármilyen hibát is követett el Sue. Még akkor is bízott Sue-ban, mikor a többiek ellenezték, hogy itt legyen.
Az egyetlen különbség a két férfi között, hogy Tony felvállalta érzéseit és elhívta Sue-t randira. Ezt Jack sohasem tette meg. Sokszor érezte már Sue, hogy Jack el akarja neki mondani, mit érez, de valamiért mindig megállt, így Sue lassan úgy gondolta, nincs is több köztük a barátságnál.
De Sue érezte, hogy amit õ érez, az több a barátságnál, ezt Jack szívrohama óta érezte, a kórházban beszélni akart errõl, de akkor bukkant fel Allie.
Most viszont õ bántotta meg Jacket, tudta, hogy Jack mérges rá, hogy Tonyval találkozgatott és hogy veszélyes dolgokra vállalkozott. Nem állt Jack mellé, nem tette azt, amit õ kért, ami normális esetben nem történt volna meg, ezt megbeszélték volna, de Tony kedvéért ellenszegült a barátjának és egyben a csapat vezetõjének, amit már régen megbánt.
Látta Jack csalódott arckifejezését, mikor az irodában Tonynak azt mutatta, hogy az elõzõ este hihetetlen volt. Jack gyorsan próbált elfordulni, de Sue látta a sötét barna szemében a csalódottságot.
Sue megpróbálta Jacket kárpótolni, ahogy a parkban bevárta, amíg Jack futott, bocsánatot kért és együtt vettek pizzát. De ez nem volt teljesen elég.
mnikol 2006 szept. 30. - 19:31:26
(557/1443)
Beteszem...
mnikol 2006 szept. 30. - 19:30:07
(556/1443)
Nekem ezek vannak meg (befejezettek):
A rejtélyes fickó ; A robbanás ; Árnyékok ; Egy váratlan dolog ; Lily ; Megjátszott házasság ; Tony-s story (egy átírt befejezés, remélem tudjátok melyik résznek a másfajta befejezése! Lehet, h most beteszem...) ; Tökéletes kezdet ; és 1 olyan, aminek sok kis része van, Párizzsal kezdõdik...
csancsy 2006 szept. 30. - 19:10:23
(555/1443)
Képzeljétek a Csere csapatban (Mary-kate, Ashley Olsen) szerepel az, aki Sue-ban Mylest alakítja, totál ugyanilyen a figurája a filmben, mint Sue Thomasban. Amúgy nem sokat szerepelt az Eltûntnek nyilvánítva címû filmben Yannick Bisson, de a rövid szereplés elég hatásos volt:))))))
csancsy 2006 szept. 30. - 10:37:08
(554/1443)
vége ennek a fanfactionnak, még megvan a mikor nem tudsz hazudni, meg a megjátszott házasság (de csak félig, illetve egész, mert a többi részt más címen folytatták, és azt nem mentettem el). felrakhatom valamelyiket, nem tudom mnikol melyiket akarja felrakni, majd írjál mnikol. A Valentin, megvan, de sajnos nem fejezték be, így szóval azt nem tudom felrakni, meg a többit mentegetem (ismerd meg a múltad, túl késõ, titkos barát), majd ha vége lesz annak a másik fórumon, felrakom.
csancsy 2006 szept. 30. - 10:27:15
(553/1443)
VÉGZET KARJAIBAN X.RÉSZ
Pár hét múlva
- Szóval mennyi ember jön? – kérdezte Jack a feleségét, miközben megkötötte a nyakkendõjét.
- Oké… lássuk. Lucy, Myles, Tara, Bobby, a húgod és a barátja, Troy és Carol.
- Carol és Troy?
- A kocsija lerobbant pár nappal ezelõtt, Charlie-t javasoltam neki, és ott találkozott Troy-jal. Szerelem volt elsõ látásra – mosolygott a nõ.
- Mikor lettél ilyen sikeres kerítõnõ? – cukkolta a férfi.
- Nem tudom, de jó tanárom volt.
- Ez igaz. Lucy biztos büszke lenne rád – cirógatta meg Jack a nõ arcát.
- Szóval nyolc ember, plusz te meg én
- Vau!
- Nem, Levi, a mi ételünk nem tesz jót neked! – hordta le Sue a lelkes kutyát.
- Vau, vau!
- Emlékezz, milyen rosszul érezted magad, amikor chili-t ettél - a kutya ugatott, és várakozóan a tálkájába nézett.
- Oh, nem. Ezek a barna szép nem tudnak többé elbûvölni, Levi – rázta Sue a fejét.
- És mi van az enyémekkel? – ölelte meg a férje, amitõl a nõ megborzongott.
Sue elpirult, és a szíve gyorsabban kezdett verni, mint az elsõ csókuknál. Átadta magát a férfi ajkainak.
- Ezek a szemek mindig azt éreztetik velem, hogy újra 16 éves vagyok
- Menj, vagy megint elkésel – mondta Sue, mikor visszanyerte a lélegzetét.
- Szeretlek – mutatta a férfi.
- Én is szeretlek, de Demetrius nem fog bedõlni ezeknek a gyönyörû szemeknek, mint én tettem.
- Azt gondolod, hogy gyönyörû vagyok? – kacsintott a férfi.
- Mit gondolsz?
- Azt gondolom, hogy én vagyok a legelbûvölõbb férfi a világon.
- Szerintem egy kicsit beképzelt vagy.
- Beképzelt? Én? – Jack megsértve nézett ki.
- Menjen dolgozni, Mr. Hudson. Még egy csomót kell fõznöm… nem beszélve arról a két kisemberrõl, akik napról-napra okosabbak lesznek.
- A különleges Hudson báj – mosolygott Jack.
Sue figyelte, amint kilépett a házból, integetett neki, és a közös életükön gondolkozott. Sosem képzelte volna, hogy az élet Jack-kel ilyen szép lesz. Egy felelõsségteljes és szeretõ férj volt – mellesleg apa, és jól képzett ügynök. Minden alkalommal imádkozott érte Istennél, amikor rosszfiúk után ment, de tudta, hogy az életük nem lenne ugyanaz, ha Jack nem lenne ügynök. Gondolatai arra a napra kalandoztak, amikor túszul ejtették, aztán élve eltemették. Kis könnycsepp gördült le az arcán. Aztán Levi figyelmeztette a gyerekei sírására. Letörölte a könnycseppet, és arcán boldog mosollyal ment be a gyerekekhez.
VÉGE
csancsy 2006 szept. 30. - 10:26:03
(552/1443)
VÉGZET KARJAIBAN IX.RÉSZ (MÁSODIK FELE)
- Sajnálom, bumm… Én csak nem… nem tudom… - beletúrt a hajába. – Bemegyünk hozzá - felvette Jenny-t és Jase-t, és bement a 123-as szobába.
„Istenem, tudom, hogy az utaid kifürkészhetetlenek, de kérlek, kérlek, add vissza a látásomat! Tudod, mekkora szükségem van rá.”
Sue félig feküdt, félig ült az ágyban. Kinézett az ablakon, de nem láthatta a fákat. Aztán szellõt érzett. Az ablak nem volt nyitva, így valaki biztos bejött.
- Jack? – suttogta alig hallhatóan.
- Szívem - egy jól ismert kéz érintette meg.
- Ez tényleg te vagy? – kérdezte a nõ könnyekkel küszködve. Egy gyengéd csók volt a válasz.
- Hiányzol – Jack úgy mutogatott, hogy hozzáért a nõhöz, így érezte, mit mutat. Jack óvatosan a nõ ölébe helyezte a gyerekeiket.
- Jenny? Jase? – Sue elsírta magát, ahogy megérezte õket. – Jack, ne légy szomorú miattam – mondta, amikor érezte, hogy egy könnycsepp gördül le a férfi arcán.
- Félek
- Én is, de Isten erõt ad nekem.
- Újra látni fogsz, megoperálnak.
- Jack, ha valami történik velem…- a férfi erõsen megrázta a kezét.
- Semmi sem fog történni
Amikor visszament a barátaihoz, volt ott egy nõ fehér köpenyben.
- Elnézést, Ön bizonyára Mr. Hudson – mondta. Jack lassan bólintott.
- Kristin Evans vagyok, az agysebész- kezet ráztak.
- Gondoltam, szeretne megismerni az operáció elõtt. 20 perc múlva elkezdem. Körülbelül 2-3 óráig fog tartani
- Láthatom még Sue-t az operáció elõtt? – kérdezte Lucy.
- Igen, de gyorsan, kérem. A nõvérnek mindent elõ kell készíteni mindent, és minél hamarabb túl van az operáción, annál több az esélye – az orvos ezzel elment.
Lucy könnyek között jött ki 10 perc múlva.
- Olyan, olyan erõs – zokogta Myles védelmezõ karjaiban.
- Ne aggódj Luce, a Mindenható az õ oldalán áll. Jól lesz – mondta Bobby maga és Tara megnyugtatására is. Tinának vissza kellett mennie az irodába.
Több mint fél órába telt, míg végül Sue-t beszállították a mûtõbe.
A gyerekek elaludtak, Lucy és Tara szintén aludtak a kanapén, Demetrius egy kicsit távolabb halkan beszélgetett a feleségével, Myles kávéért ment, Bobby pedig aggódva nézte a legjobb barátját. Jack az ablakon nézett kifele, a hátát mutatta a többieknek. Ezek a napok nyilvánvalóan hatással voltak rá. Sápadt arc, a fájdalom a szemében, kócos haj, ugyanaz a ruha. Valószínûleg a gyerekei az egyetlenek, akik miatt erõsnek mutatja magát.
Az a két és fél óra volt a leghosszabb az életünkben. Evans Doktor kifejezéstelen arccal jött ki a mûtõbõl. A feszültség nõtt.
- Komplikáció nélkül vészelte át az operációt. Meglátjuk, hogy lát-e, amikor felébred. Körülbelül fél óra múlva.
csancsy 2006 szept. 30. - 10:24:51
(551/1443)
VÉGZET KARJAIBAN IX.RÉSZ
- Jack! – Lucy, Myles, Tara és Tina jöttek, Jenny-t és Jason-t cipelve.
- Sziasztok, kicsikéim – a férfi idegessége elszállt, amint megpillantotta a gyerekeit.
- Jöttek az anyukájukhoz! Hogy van? – Lucy kétségbeesetten akarta tudni.
- Nem tudok semmit. Élt, amikor rátaláltak, és ez a fontos – válaszolt Jack, miközben a gyerekeivel játszott.
- Ez a fõ. Erõs, ki fogja bírni – tette hozzá Tina.
Aztán egy nõvér jött.
- Jack Hudson-t keresem.
- Én vagyok. Hogy van Sue? – Jack felugrott a székébõl.
- Finn Doktor beszélni szeretne magával az irodájában.
- Mondhatja itt is, gyakorlatilag a családja vagyunk – mondta Lucy.
- Sajnálom, ez a doktor munkájához tartozik. Kérem, jöjjön, Mr. Hudson.
- Ne aggódj, Luce, elmondom nektek is – mondta Jack, mielõtt a nõvér után ment volna.
Egy gombóccal a torkában lépett be Finn Doktor irodájába.
- Jack Hudson? – egy idõsödõ doktor felemelte a fejét. Jack csak bólintani tudott.
- Kérem, üljön le, Mr. Hudson. A nevem Donald Finn, és én ápolom a feleségét, Susan Hudson-t.
- Hogy van? – Jack levegõ után kapkodott. Valami nem tetszett neki.
- Van egy-két súlyos sérülés a testén, szörnyen kiszáradt, és egy mély seb van a fején. Jó hír, hogy nem törött csontja, és a sebei elõbb begyógyulnak, mint gondolná. De van még egy rossz hírem - az orvos megállt egy kicsit. A munkája teljes ember kívánt, de a hozzátartozóknak elmondani a rossz híreket két ember erejére volt szüksége. Vett egy mély levegõt, és beszélni kezdett.
- Az ütés a fején károsodást okozott az agyában. Az agy azon részében, ami a látásért felelõs
- Azt akarja mondani, hogy megvakult? – Jack felpattant rémületében.
- Ideiglenesen. Ismerek egy nagyon jó agysebészt, aki visszaadhatja a látását egy operációval.
- Fent van? – Jack suttogása alig volt hallható.
- Igen, és halálra van rémülve. Önt követeli, Mr. Hudson.
- Láthatom most?
- Igen, természetesen. A 123-as szobában van. Kérem, tudassa velem a döntését az operációról. Szüksége van rá.
- Fogom – ígérte Jack, miközben kerülte azt a gondolatot, hogy Sue süket ÉS vak is
- Nézzétek, Jack visszajött – Tara felugrott a kanapéról. Eközben Bobby is odaért.
- H-hogy van Sue? – Lucy szinte félt megkérdezni.
- Most megyek be hozzá – motyogta Jack.
- Mit mondott az orvos? Mi a baj, Jack?
- Elvesztette a látását! Ideiglenesen.
Mindenki megdöbbent.
- Luce! – Myles elkapta a feleségét, mielõtt Lucy elájult volna.
- Én jól vagyok – zokogta a nõ, amikor leült.
- Sue, a mi Sue-nak nem lát? Ne bolondozz velünk, mert ez nem vicces.
- Úgy nézek ki, mint aki viccel? Úgy nézek ki, mint aki boldog, hogy most már teljesen elveszett? - Jack hangosan ráförmedt Bob-ra.
- Pszt! – figyelmeztette egy nõvér a csoportot.
- Sajnálom, bumm… Én csak nem… nem tudom… - beletúrt a hajába. – Bemegyünk hozzá - felvette Jenny-t és Jase-t
csancsy 2006 szept. 30. - 10:09:18
(550/1443)
Bocsi, rosszul írtam, az utolsó 5 részt fogják adni.
csancsy 2006 szept. 30. - 10:08:02
(549/1443)
október 14-tõl lesz szombatonként 15.40-tõl. és ha még nincs kéthetes tévémûsorod, akkor még nem találod meg.Nekem pénteken jött a színes rtv, abban benne volt, meg az Epizódban is, jövõ héttõl, már a porton is rajta lesz, meg gondolom más tévévújságok akkor érkeznek. Amúgy az utolsó fogják adni, legalábbis az írják tartalmilag. Amúgy nem tudom, én el tudom képzelni, hogy Lucy és Myles összjönnének, ugyanis elején már jártak, meg késõbbiek során is úgy mond "piszkálták" egymást:)))))Amúgy nem sértõdtem meg, szerintem senki sem, el lehet mondani a véleményt, itt szólás-, és sajtószabadság van, csak azt utálom, ha valaki bunkón lehurrog valamit, meg sem hallgatja mások véleményét, de te normálisan mondtad el, úgyhogy ne aggódj, senkit nem bántottál meg szerintem 8engem legalább is nem).
firka- 2006 szept. 30. - 09:30:34
(548/1443)
Sajna sehol sem találom a TV mûsort :(((((((( Majd valaki mondja meg, hol tudom egnézni, vagy legalább akkor azt, hogy most csak ez az 5 rész lesz? Kár. Én szívesen néztem volna az elejétõl. Így a fancitiont olvasva (a Végzet karjaiban-ra gondolok) én annyira nem tudom elképzelni Lucyt Myles-al. Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Tudom, hogy ha a sorozat végére gondolunk, mindenki Tarat Bobyval és Lucyt meg (így) Mylessal hozná össze, de szerintem nem illenek össze. Ez csak személyes vélemény, szóval bocs, ha valakit megsértek vele.
firka- 2006 szept. 30. - 06:58:24
(547/1443)
Én még mindig alig hiszem el...De annyira örülök neki:) Egyébként akkor most csak ezt az 5 részt fogják leadni? Hol lehet megnézni a TV mûsort? Mert én kerestem, de 14-éig még egyik helyen sincs meg:( Csak úgy jól esne látni:) Már nagyon várom, hogy csanita, hogy folytasd a fanficot:D
csancsy 2006 szept. 29. - 21:35:06
(546/1443)
Igen ,lesz, de úgy látom, már válaszolt rá Ani:)))).Amúgy én is le voltam maradva, mert ezt régen mondták, de én is tegnap elõtt tudtam meg, és nem akartam elhinni, de megnéztem a tévéújságot, és tényleg lesz!!!Annyira örültem neki:)Amúgy a fanfactiont holnap folytatom:)))most megyek aludni, jó éjszakát!!:))))
somvirág 2006 szept. 29. - 20:36:27
(545/1443)
nnnna, túl kritikus lettem
somvirág 2006 szept. 29. - 20:34:41
(544/1443)
most mér ilyen széles a hozzászólás?