annita 2006 dec. 29. - 18:58:23 Előzmény csancsy
(1043/1443)
A fõcímdalos dolog az úgy volt, hogy nekem már egyszer elküldte Norcy, csak karácsonykor lecseréltük a számítógépet és ez a régin maradt, semmit nem tudtam megmenteni róla, az e-mailjeim közül meg már kitöröltem, én hülye cd-re se tettem rá... Szóval el tudnád küldeni?
csancsy 2006 dec. 28. - 17:31:51
(1042/1443)
hûha, az nem jó, az tök gáz, ugyanis nekem is volt hasonló esetem, illetve anyukámnak is. mik okból?nekem egyszerûen benõtt, anyukámnak meg gombás fertõzés volt.
mnikol 2006 dec. 28. - 12:34:54
(1041/1443)
Szerencsétlen húgomnak most szedték le a körmét, így nem tud ráálni a lábára. Már elõre örülök, mert most engem fog ugráltatni...
csancsy 2006 dec. 28. - 09:23:27
(1040/1443)
Halihó!
Én januártól elkezdek fogyni, remélem beválik majd. egyszer már fogytam elõször 15 majd 10 kilót, de felszedtem most megint 8 kilót, szóval remélem sikerül. Amúgy én elõször csak simán fogytam alapdolgokat tartottam be, meg úsztam mellette, aztán a másodiknál Norbi szerint fogytam, és bevált az is. Na mindegy. Dorcy örülök, hogy ide is ellátogattál, sajnos én nem gyûjtöm a fant, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. anita neked már elküldték a zenét?mert ha nem, akkor elküldöm neked. mnikol, sajnos nekem is elég rossz ajándékok jutottak, például megmondtam anyunak, hogy senki ne vegyen tisztálkodási szert, mert már unom, hogy minden évben kapok olyat keresztanyáméktól, és hát mit nem most is azt kaptam tõle. Tesómtól meg pénztárcát kaptam, amit anyu választott ki, ami meg is látszik, mert nem ismeri a stílusomat, mert eredetileg tesómék hajegyenesítõt adtak volna, de sajnos nem tudták már megvenni egy félreértés során, és anyu vett gyorsan helyükbe egy pénztárcát. anyuéktõl scrabble-t kaptam amit utálok játszani, mégis megszerettem, mert eddig én nyertem:))))pénztárcát meg majd hordani fogom, nem tudok mit csinálni.
annita 2006 dec. 27. - 11:31:20
(1039/1443)
Dorki, sztem nagyon édes ez a kép! Amúgy nekem is elég gáz volt a karácsony egyik napja, a mamám egyfolytában veszekedett apummal meg a keresztapámmal, de hát van ilyen... :-S :) Amúgy Norcy (vagy vki) el tudná nekem küldeni a fõcímdalt (Jessica Andrews: Who I am)? E-mailem: hofferanita@freemail.hu. Légyszi!
Elõre is köszi, puszi!
Amúgy én inkább hízni szeretnék... :-/ de nem megy...
mnikol 2006 dec. 26. - 18:17:08
(1038/1443)
Szerintem az rtl-es fórum senkit se enged föl, ami elég idegesítõ...

Ma keresztanyáméknál voltunk karácsonyozni. Szörnyû volt, fõleg az ajándékok! Kaptam 2 jó ruhát, de volt egy olyan ajándék, amitõl kétségbe estem amikor megláttam. HOGY TEHET VELEM ILYET??? Mert ha csak 2en lettünk volna, úgy is gáz, hát még így! Mikor próbáltam eldugni, még rá is kérdezett, hogy tetszik-e és hogy hordok-e olyat... Ezért (is) kerülöm õt!
dorki17 2006 dec. 26. - 15:37:43
(1037/1443)
?????
dorki17 2006 dec. 26. - 15:36:24
(1036/1443)
Hát nem aranyos
dorki17 2006 dec. 26. - 15:34:12
(1035/1443)
Sziasztok, én még nem voltam itt fent de azt hiszem mostmár sûrûn fogok ide járni mert sehohy se enged fel a gépem az rtl fórumra. Ezért is szeretnék kérni egy kis segítséget. valaki el tudná nekem küldeni azokat a fanokat amiket tegnap óta raktak fel.
Címem:dora.karpati@freemail.hu
9/10
tundeey 2006 dec. 26. - 07:49:51 9/10
(1034/1443)
hát az a helyzet, hogy én 5után általában nem eszem semmit talán egy almát, csak ásványvizet iszom...a napi étrendem annyi, hogy reggel elviszek a suliba 2 zsömlét, ha hazaértem, akkor megeszek 1joghurtot és úgy 16:30kor pedig vacsizom valami fõtt kaját amit apuék csináltak.../ez hétköznapra vonatkozik/...na mind1....most értem haza, de 1 óra múlva megyek is itthonról és majd holnap reggel jövök haza..
mnikol 2006 dec. 25. - 20:15:47
(1033/1443)
Sziasztok!

Minden fogyni vágyónak: nem kell keveset ennetek, úgy is lehet fogyni, ha este 6 után már nem eszel semmit. Nagynéném 2 hónap alatt 5 kilót fogyott így.

Az már mellékes, hogy nem bír leállni vele, mert mindig kövérnek érzi magát, közben meg már tök sovány...
9/10
tundeey 2006 dec. 24. - 15:05:05 9/10
(1032/1443)
"...Leszállt egy Angyalka, és azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, akik szivedbe férnek! Eszembe jutottál! Te és a családod, ezután kívánok Békés Karácsonyt!"

csani semmi gond, gondoltam ,hogy közbejött valami, amúgy én is az ördögi körbe tartozom, szóval,.... nagyon keveset eszem és mégis.....na min1....
somvirág 2006 dec. 24. - 11:32:32
(1031/1443)
Sziasztok,
én is régebben voltam már itt, télleg kezdünk kihalni, de nekem ez az idõszak mindig nagyon nyüzsis, semmi szabadidõm, ajándékvásárlás, koncertek, stb...
Holnap meg elutazunk nagyimékhoz, úgyhogy mindenkinek
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK:)
csancsy 2006 dec. 23. - 22:26:06
(1030/1443)
Sziasztok!
mnikol, firka, örüljetek, hogy soványak vagytok, én éppen az ellenkezõje vagyok, szóval nem nagyon futnak utánam a fiúk, és én sem tetszem magamnak, de nagyon nehéz, hiszen akáráhnysozr leadok, mindig aztán újra felszedem, amikor látom, hogy fogyom, rögtön elengedem magam, ez tök ördögi kör. Annita örülök, hogy jelentkeztél, régen voltál itt, remélem gyakran fogsz mostmár írni.
tundeey és mnikol, bocsika, hogy nem voltam fennn msn-en, de Tescóba voltunk, meg segítenem kellett anyunak, de holnap fél 7-tõl, kb. 9-ig fenn leszek este, délutánt nem mondok, ugyanis megyünk mamáékhoz, és nem tudom, pontosan mikor lesz, és nem akarok úgy járni mint most, hogy megint nem leszek fenn msn-en.:)
annita 2006 dec. 23. - 21:44:54
(1029/1443)
szia mindenki! újra itt vagyok, szeptember óta kicsit elfeledkeztem a fórumról, de azért elolvastam pár oldalt, h mi újság errefeé... Boldog karácsonyt amúgy mindenkinek! És Csani, még egy szept. 20-i kérdéseddel kapcs.: igen, apuval lakom gyõrben :)
mnikol 2006 dec. 23. - 13:48:50 Előzmény firka-
(1028/1443)
Az rtl-es elég nyüzsgõ, ez itt békésebb, követhetõbb.

Régen voltam már itt, most is kis bûntudattal jöttem ide, mert még 1000 dogom lenne. Ráadásul senkinek se vettem még ajándékot (nem is fogok), de asszem, túlélik. Anyám szerint bunkó vagyok, de már megszoktam. Készíteni azért nem készítek, mert semennyire se vagyok karácsonyi hangulatban. Nálunk még mindig átlagos hétvégi hangulat van. Nem szeretem a karácsonyt, sõt! De ezt inkább nem részletezem.

Ne akarj hízni, ha nem tudsz! Én sokáig akartam, és nagyon rosszul éreztem magam. Ma már nem akatok hízni, jó nekem az, hogy lassan 14 éves leszek, 160cm, 41kg. Sokkal boldogabb vagyok így, és már nincs bûntudatom, ha naponta 1X eszek egy keveset. Mindenki mondja, hogy túl sovány vagyok, de ez engem már nem izgat. Ha nem tetszik nekik, ne nézzenek ide!
Próbáld ki, szerintem ez így sokkal jobb, mint állandóan azon görcsölni, hogy hogy nézek ki!
9/10
tundeey 2006 dec. 22. - 16:24:46 9/10
(1027/1443)
sorry, hogy nem írtam, de nem is tudom megmondani, hogy miért is nem akartam pontosan sem ide sem pedig az rtl fórumára írni....az a lényeg, hogy minden nap elolvasom , hogy miket írtok ha írtok...
csani megkaptad az e-mailemet?/még múlt szombaton válaszoltam az üzidre/
nekem december óta kari hangulatom van, de sajna 2napja eléggé elkezdett fájni a torkom, így ma már csak az ajándékaimat adtam oda a suliban aztán jöttem is haza, utánna pedig az orvoshoz mentem, így most az ünnepi vacsi nekem egy kis gyógyszerrel lesz kiegészítve....
csancsy 2006 dec. 22. - 13:31:51
(1026/1443)
Örülök, hogy írtál firka:)))Hát, nem tudom, nekem csomót kell tanulnom, de mégis van karácsonyi hangulatom, bár örülnék, ha esne is a hó, ez még fokozná.
cula, én is remélm hogy folytatni fogják:)))
cula 2006 dec. 22. - 12:50:20
(1025/1443)
Remélem folytatják és remélem össze jön Jackkel.
firka- 2006 dec. 22. - 11:49:48
(1024/1443)
Szia csani, örülök, h végre ÍRT VKI!!!!! Én még itt vagyok :D ha ez nem rettent el titeket ;) Hát én most speciel nem várom a karácsonyt, amit egyébként mindig nagyon szoktam. Most egyeltalán nincs karácsonyi hangulatom, legszívesebben már túl lennék az egészen, igaz, legalább ajándékot kapok-meg-adok, ami jó.