mnikol 2007 jan. 07. - 19:19:32
(1083/1443)
annita, felvettelek msn-en, ha nem gond!
Én ha szomorú vagyok vagy zenét hallgatok, vagy beülök a növényeim közé. Nemrég kaptam egy picike fát, és azóta sokszor ülök le mellé. Még csak kb. 1,5 m magas, és nem olyanfajta, aminek nagy lombja lenne, de én akkor is szeretem. Ajánlom mindenkinek, nagyon megnyugtató tud lenni egy növény alatt ücsörögni!
Ha pedig se a zene, se a fám nem tud megnyugtatni, arra gondolok, hogy ennél rosszabb is lehetne. Ilyenkor rájövök, hogy ezt is túl fogom élni, és ha nem bújok el, akkor talán könnyebb lesz...

Csani most töltöm a skype-t, majd leírom, hogy sikerült! Tuti nem lesz baj vele, az ilyet nem lehet elrontani! ;)
csancsy 2007 jan. 07. - 19:06:01 Előzmény tundeey
(1082/1443)
Szia!
Ja, könnyen meg tudom jegyezni a jókat:)))A gondolatmenetet majd én is elmondom (mert kicsit más), és még tovább fogom majd vinni:)))))de készülj fel rá, hogy nagyon "vad" lesz. Nem vagyunk aztán félreérthetõk. Tök gáz, még semmit nem tanultam. még most kezdek hozzá.
9/10
tundeey 2007 jan. 07. - 17:17:51 9/10
(1081/1443)
látom csani hamar megjegyezted, ami az e-mailben volt:))mondjuk úgy, hogy elnyerte a tetszésed.... :)))oksi megjegyeztem, hoyg hogyan legyen felöltözve Bright:))és term. utánna, hogyan legyen levetk.....asszem ezt a gondolatot már te is betudod fejezni:P bár tom. hogy te milyen kislány is vagy:))így nem mondok már többet.... :)) ja és egyszre én is meghallgatlak szivesen skype-on vagy msn-en, hogy milyen is legyen az az ajándék kb. odaáig ameddig én is elmeséltem neked.... :))
csancsy 2007 jan. 07. - 16:48:47
(1080/1443)
Tündi, sejtettem az ajándékot. "a gát felé, és izmos, de nem beton tapintású...." akkor az ajándékot megbeszéltük, már alig várom, hogy megkapjam, de akkor nincsen nézõ. ja, és nálam fehér ing, és farmer, és fekete kendõ.:)))))))))))))))Akkor az ajándékot megkapjuk március 4-én az pont vasárnap-ra esi, így pont jó:))))lehet, hogy aznap nem is megyek vissza, majd meglátom.

azért örülök, hogy fellendült a fórum megint, igaz, hogy sue thomas fórum, de nem nagyon beszéltünk errõl, jól összejött a csoport. bár hiányolom anit, nem tudom mi lehet vele, meg firka is hol van?
annita 2007 jan. 07. - 16:07:10
(1079/1443)
köszi tündi, láttam, h felvettél... :) csak ledobott az msn, nem tudom, mi baja van... nah, majd megpróbálom még ma, de itt írogat ki ilyen hülyeségeket... :S
majd este sztem megpróbálok lenni, csak hnap irodalom esszé :(
9/10
tundeey 2007 jan. 07. - 15:42:19 9/10
(1078/1443)
most már látom, hogy miért ment el olyan lassan a hsz-m??mert itt vagy...
hát akkor én azt a másik illetõt választanám, akin fekete ing van:)))))))és enyhe terpeszben áll:))))) szóval akkor a Sakáltanyához hasonló vagy mondjuk pont õ lehetne...:)) hát' én vagy a "mostani" hétvégén vagy majd csak január huszonhatodikai hétvégén.....mivel elõtte való hétvégén elutazom...de majd megdumcsizzuk...:)))
9/10
tundeey 2007 jan. 07. - 15:36:36 9/10
(1077/1443)
én imádok muffint sütni:)) volt vagy 250muffin receptem, de a költözködéskor valahova eltünt:((prdig annyira jó kis dolgok voltak rajta..én imádok sütni...és általában még jól is szoktak sikerülni....
én szivesen felveszlek msn-re, hogy téged is jobban megismerjelek...bár a kövi 2hétben nemhiszem hogy sokat fogok rajta dumcsizni, mert elégg sokat kell tanulnom....
csancsy 2007 jan. 07. - 15:34:01
(1076/1443)
mnikol, tényleg elég ritkán tudunk beszélni. ha van skype-d akkor majd felveszlek azon is, és akkor tutti minden hétvégén tudunk dumálni, ugyanis msn nem mûködik a koliban, és nem minden héten vagyok itthon, valószínûleg jövõ csütörtökön hazamegyek, ha minden jól megy, és akkor tudunk dumálni, így jó:)))
annita, akor majd felveszlek msn-re ha hazemygek, ha nem gond:))). amúgy meg tudlak érteni, én nálam is csomóan már összeházasodtak, meg gyerekük van, meg csomóan kérdik, hogy van-e pasim, és ilyenkor tök szar. jó neked, hogy nyugodtan ehetsz csokit, muffint:)
tündi, majd megbeszéljük mikor döntjük meg a rekordot.:)ja, és azt is meg kéne beszélnünk, hogy "mi" legyen a szülinapi ajándék:)))))))))))))))szted bright jó lenne? vagy inkább legyen kettõ, és az egyik az enyém, a másik a tied:))))ha az utóbbi legyen, akkor enyém bright (hamarabb lefoglaltam), neked mást kell választanod. sejtem kit választanál:)))))))
annita 2007 jan. 07. - 15:11:07
(1075/1443)
Köszi mnikol, aranyos vagy :) csak tök ki voltam kattanva, h engem senki se szeret, meg h (majdnem) minden barátnõm full szerelmes, és akkor nekem mondják, h jajj, ilyen boldog vagyok, olyan boldog vagyok, és elvárják, h ettõl jó kedvem legyen, amikor nekem meg a látóhatáron sincs senki... szal érted, vagyis értitek... én ilyenkor csokit eszem (alap, mert úccse látszik rajtam) meg muffint sütök.... lehet, h furán hangzik, de nekem segít :D msn valaki? hofferanita@freemail.hu :) és köszi tényleg... jó ez a fórum...
mnikol 2007 jan. 07. - 13:00:12
(1074/1443)
Csani, mikor leszel fönt msn-en? Mert mostanába sokszor van úgy, h. valamelyikünk fent van, és a másik mire felmegy, addigra aki elõbb volt fent, az már elment vagy nem maradhat már sokáig. Remélem értetted, mert elég furcsán fogalmaztam...

Tündi, tényleg elég izé, de így van. A kírúgott diákok helyett vagy újakat vesznek föl, vagy senkit se. Ezért is félek kissé, mert gondolkodás nélkül kirakhatnak. Na mind1...
9/10
tundeey 2007 jan. 07. - 12:21:35 9/10
(1073/1443)
Üdv. mindenkinek...
csani, tegnap én is elég vidám voltam a beszélgetésünk során:))ami pontosan 6óra 36perc volt sztem majd, ha tényleg lesz idõnk akkor majd megpróbálunk egy munkaidõnyi idõt végigbeszélni, szóval úgy 8órát..asszem nagy poén lenne....ja és ne felejtsd el a szülinapi ajándékainkat:))
mnikol, én mondjuk olvasgattam a hsz-det az rtl fórumán is, és sztem elég furcsa az iskolád hozzáállása arról, hogy inkább a diákokat rugják ki minthogy azon tanárokat rugnák ki akikkel egyfolytában gond van....
csancsy 2007 jan. 07. - 05:06:30
(1072/1443)
szia!
mnikol, majd csak jobb lesz már a helyzet. és hidd el nem fognak kirúgni. majd dumálunk msn-en:)
annita, én is szoktam lenni így, de hidd el nem szar az élet annyira, majd meglátod, és a gyógyír erre a barátok, és a hobbi. és akkor nem fogsz hülyeségeken rágódni.
tündi, a tegnapi 6 órás rekordot majd még tovább meg fogjuk dönteni, ha majd lesz sok idõnk. köszike, jókedvem lett tegnap, felviditottál:) nélküled már rég megõrültem volna a koleszban, vhogy ilyenkor otthon érzem magam és ez kell nekem.
mnikol 2007 jan. 06. - 19:18:58
(1071/1443)
Az rtl-es fórum már megint sz*r... :/
Ez a fórum SOKKAL jobb!
mnikol 2007 jan. 06. - 19:13:32
(1070/1443)
Naaaa, mi baj van??? Most nekem is rossz lett a hangulatom, mert szomorú vagy!!!
Ilyenkor mit szoktál csinálni, hogy jobb legyen? Mert nekem van pár módszerem, ami egész jól beválik!

Tegnap már nem kiabáltak utánam, igaz, nem is találkoztam velük... Megbíztam Antóniát, hogy mondja azt nekik, hogy valamit félre érthettek, és igazából TELJESEN másról van szó.
Remélem sikerül!
Nem szégyellem, az osztályom elött büszkén fel is vállalom a dolgot, de a tanárok nem tudhatják meg. Túlzottan szeretem azt a sulit ahhoz, hogy elmenjek onnan idõ elõtt!!!
annita 2007 jan. 05. - 19:42:11
(1069/1443)
:( most nem tudom, de anniyira **** minden... :( asszem kicsit depis lettem, sok minden miatt... néha túl sok ez az egész, amit életnek neveznek :(
mnikol, kitartás, sztem mindenkivel történt hasonló (velem is)... elfelejtik, meg minden, és remélem azért nem raknak ki a sulidból... :) majd írj, h mi volt...
9/10
tundeey 2007 jan. 05. - 14:52:51 9/10
(1068/1443)
Csani!!
Skype-on én bejelöltelek, de már régebben...
Ha nem jönne össze valami akkor töltsd le az új skypeot <a target="_blank" href="http://www.skype.hu" title="www.skype.hu">www.skype.hu</a> Skype 3.0
a skype nevem: ali.tunde
ha valami tényleg nem jönne össze akkor írj egy e-mailt vagy ide a fórumra írj...
9/10
tundeey 2007 jan. 05. - 14:15:50 9/10
(1067/1443)
ha ide régen írtam akkor most írok:))igen megkaptam az e-mailjeidet, hát elvileg én felvettelek skype-on, de akkor mindjárt megbrabrálom a progit, hogy jó legyen....
az a helyzet, hogy most a hétvége során megkéne írnom egy házidogát...meg kell tanulnom egy verset, de az a baj, hogy a versekbõl csak részekleteket kell megtanulni, de sajnaBerzsenyi vers amit képtelenség megtanulni normálisan+töri tz-re, német és angol dogára is kell tanulnom+még kitudja mire....szóval nemleszek túl sokat, de igyekezem:))
mnikol 2007 jan. 05. - 14:14:28
(1066/1443)
Köszi mindkettõtöknek!
Szerencsére engem nem zavar ha rajtam röhögnek, inkább velük röhögök én is. Csak most ez olyan, hogy ha a tanárok megtudják, bajba kerülhetek. Ha pedig elmondják anyámnak, nagy balhé lesz, mert kb. 3 éve ígértem meg neki azzal kapcsolatba valamit, és azóta hitegetem, hogy enm érdekel az a téma...
firka- 2007 jan. 05. - 13:03:24
(1065/1443)
hát, sajna nem oldódott meg, és tom, h sose fog, de már nem érdekel
mnikol, ez tényleg elég rossz lehet (nem csak elég, hanem nagyon) de figyelj, most csak röhögnek, elfelejtik, rajtam pl. minden miatt röhögnek, csak léteznem kell hozzá, ha bemegyek a suliba, már akkor kiröhögnek, és szurkolok neked, h ne rakjanak ki a suliból! ;)
na, sok sikert mindenkinek dogákhoz, vizsgákhoz (én most éppen nagyon örülök, mert föcibõl írtam egy 4-es tz-t,a mi eddig még sose sikerült, tavaly szinte csak 2-eseim voltak belõle, úgyh most nagyon örülök, bár nem értem)
csancsy 2007 jan. 05. - 09:06:08
(1064/1443)
Halihó!!!!!
bejöttem ide egy kicsit, most nincs is vizsgám, és volt egy kis idõm. szóval a lényeg, mnikol, msn-en megbeszéljük a részleteket jövõ héten:)))Sajnálom, nekem is volt ilyen barátnõm sajnos, és hidd el rajtam is röhögtek, mégpedig az egész suli, de majd elmesélem. És nyugodtan elmondhatsz itt mindent, tartsunk össze mi:))))
annita, nem akarlak elkeseríteni, de egyetértek unokatesóddal, tényleg csak rosszabb lesz és nemcsak tanulás szempontjából, de majd észreveszed majd.
firka, remélem már megoldódott a helyzet az õszi szünet óta
tundeey. régóta voltál itt, remélem megkaptad az emailt, és azt akartam mondani, hogy esetleg este skpye-on beszélhetnénk, úgy 9-10 körül, bár nem tudom, hogy fog menni, mert még nem jeleztél vissza, és nem tudom, hogy ez az egész skpye jó-e:)))
ani, hol vagy?mizu?hogy vagy?hogy sikerültek a vizsgáid?én még nem vagyok túl rajta, hétfõn lesz a következõ, mégpedig pedagógiából:)))