Kaktusz 2006 aug. 17. - 16:46:43
(143/1443)
ezt azér nem hiszem el... nagyon biztosak lehettek abban, hogy lesz 4. évad, ha egyik párt sem hozták össze... de akkor miért fejezték be így? már kezdtem megbékülni, hogy Jack és Sue nem jönnek össze, erre tessék, Tara és Bobby sem. ez azér kiszúrás a rajongókkal>:(((
Kaktusz 2006 aug. 17. - 16:41:11
(142/1443)
anyám, ez a Tony olyan idegesítõ volt!!! és egy PONTOSAN OLYAN kék pulcsija volt, mint Jack-nek!!! hogy merészeli!!! szegény Jack... egyébként Sue- t nem értem, hogy képes egy pasival smárolni, akit még csak most ismert meg, mikor Jack- et már csomó ideje ismeri, mégsem csinál semmit! mondjuk a rész végén nao jó volt, ahogy várta, hogy Jack végre kiböki, hogy mi is van...:))) de aztán mégse... pedig itt volt a szuper alkalom:( azzal a kutyás sráccal amúgy már szakított? mer erre nem emléxem... ja, és nem osztom az öreg pasi álláspontját, sztem Jack baromi jó volt abban az ingben az elején, húha...:))))
Momoka 2006 aug. 17. - 13:06:13
(141/1443)
ja és az e-mailom moncsa 93@freemail.hu
Momoka 2006 aug. 17. - 13:05:45
(140/1443)
Sziasztok ha kellenek részképek akkor írjatok majd megirom h mely részekbõl tok csinálni
csancsy 2006 aug. 16. - 21:10:28
(139/1443)
Ja, a holnapi rész jó les abból a szempontból, hogy Sue és Jack szerelmérõl lesz szó!DE sajnos, ebben a részben nagyon nem tetszik Sue viselkedése, mert úgy viselkedik, mint egy vak szerelmes kamasz, és Tony mellé áll Jack helyett, amikor Jack letolja Tony-t, azért, mert Sue-t elvitte egy veszélyes helyre kutakodni.Ráadásul Tony még házas is, kiderül a végén, és Lucy mondja meg neki.Persze Sue azonnal letolja Tony-t és utána megkeresi Jacket futás közben.És ennek nagyon örülök, hogy Sue bocsánatot kér, mert nem állt ki Jack mellett, és tetszik ahogy mondja, illetve mutogatja Sue Jack-nek, hogy visszatértem.
pepi 2006 aug. 16. - 18:11:24
(138/1443)
szerintem is jó lenne a Tara Bobby páros :)
csancsy 2006 aug. 16. - 17:49:29
(137/1443)
Szívesen! :)))))<a target="_blank" href="http://www.suethomasfbeye.net/episodeguide.php" title="http://www.suethomasfbeye.net/episodeguide.php">www.suethomasfbeye.net</a> oldalról néztem a forgatókönyvet, de mondom csak a bobbys-tarás résznek van meg a forgatókönyve, és angolul.Nem tudom, tudsz-e angolul?Amúgy nem nehéz fordítani, nagyjából le tudtam fordítani.
csancsy 2006 aug. 16. - 17:45:34
(136/1443)
Szia!Ahogy ígértem megírom, mit történik a Sue és Jack között. Ez a rész, arról szólt, hogy valaki figyelmeztette az FBI-t a gyújtogatásra, és kiderítik, ki volt az,aki figyelmeztetett mégpedig Joelnek hívják, és leégett teljesen, így elég csúnya.És közben Joel is le akarja buktatni a gyújtogató szervezetet (mivel õ miattuk égett le), így emailen keresztül megismerkedik egy lánnyal, akinek az apja pénzét erre a szervezetre költi.Ezért parkban megbeszélik a részleteteket, hogy hogy mit csináljon Jack ha találkozik ezzel a lánnyal, ugyanis Jack adja ki magát Joelnek, mert még személyesen nem találkoztak.És miközben beszélgetnek, egy csapat gyerek focizik és közéjük áll Joel, és eközben Sue és Jack Joelról kezdenek beszélni.
Sue:"Lenyûgözõ srác!" (Joelról)
Jack:"Igen, az"
Sue:"Okos, vicces, kedves! Csodásan áll az élethez!Emlékeztet egy ismerõsömre" (ezután nagyon néznek egymásra:)))
Sue:"Meg se kérded, hogy kire?"
Jack:"Hát, azt hiszem..tudom kire gondolsz!"
Sue:"Ó, azt hiszed rád gondolok? Levi-rõl beszéltem!"
Ezután lebuktatják az, aki a szervezet fõnöke, Joel majdnem megöli, de Jack lebeszéli errõl.Aztán Sue-nak telefonál Joel (Suenak írja ki, mit mondd, és a számítógépen az állt, hogy hogy hívják a 200 IQ-os szõke nõt), és aztán Joel bejön az irodába Jackkel, hogy ahogy ígérte megoldják a kommunikációt (ugyanis Sue nem tudta leolvasni joel száját, ugyanis annyira össze volt égve).Aztán Sue rákérdez, hogy hogy hívják a szõke 200 IQ-os nõt?És erre Joel azt válaszolja, hogy Levi, tehát õ is Levi-re fogta a dolgokat, amit Sue-ra értett, úgy mint Sue fogta Levi-re az elején, amit Jackre értett.:)))))Közben a történet mellékszála Myles volt, hogy nem ehetett mindent, mert nagy koleszterinszintje volt, és így mindent megtett, hogy ne legyen így (fokhagymát, szardíniát evett, ettõl erõs szaga lett, tofu-bárba kellene járnia), és aztán újabb ellenõrzésre ment, és kiderült, hogy Bobbynak lett nagy a koleszterinszintje, kicserélték a lapokat.Na, ennyit hosszan:)))))Holnap még hosszabb lesz, mert ott sok minden történik Sue és Jack között.
A képet nem én tettem fel, hanem Az Rtl Klubos Sue Thomas fórumon rakta fel Minimo, mert én nem tudtam szépen fényképezni.

csancsy 2006 aug. 16. - 14:16:43
(135/1443)
Nem láttam, csak a forgatókönyvet olvastam, a lényeg, hogy elején Darcy más városban kap mukát, és nem tudják Bobbyval, hogy mitévõk legyenek.Boby elmondja ezt jacknek és Taranak, és Tara elhívja bobbyt, hogy kicsit jobb kedvre derüljön, és ekkor vigasztalni kezdik egymást (hogy te jóképû vicces fickó vagy, köszike, te pedig aranyos csaj vagy, stb...), ugyanis Tara is rosszul van, mert ritkán látja Stanleyt.Eközben elcsattan a csók, nagyon zavarban vannak.De aztán bobby megmondja Taranak, hogy darcyt szereti, és Tara kiakad, õ szeretett volna bobbyval kapcsolatot(meg is kérdezi, hogy a tegnapi csók, nem jelentett semmit?), de aztán megbeszélik és továbbra is barátok.Persze közben Bobby találkozik Darcyval, és Darcy szakít vele, azt mondja, hogy mindkettõjük érdekében, jobb ha egyedül megy a városba.És a végén Tara megkérdezi bobbytól, hogy mi a helyzet, és bobby elmondja, hogy szakított vele Darcy, és utána mondani akart volna még valamit taranak, de betoppan Stanley, és Tara elmegy vele.
mnikol 2006 aug. 16. - 11:23:47
(134/1443)
KÖSZIKE!!!!
csancsy 2006 aug. 16. - 11:00:22
(133/1443)
Figyu, azt tudom, hogy a miaban, és a holnapiban lesz Sue és Jack között valami.Péntekiben nem lesz semmi közöttük.A maiban kics rész lesz majd, azt is tudom mi lesz, de pontosan nem tudom a párbeszédet lejegyezni, de majd holnap, meg holnapután is leírom neked konkrétan a párbeszédet, hogy mi lesz közöttük, mert már nem teljesen tisztán emlékszem rá, és ehhez meg kell néznem. sõt képet is megpróbálok tenni fel.De a képeket még nem garantálom, attól függ milyen minõségûek lesznek
mnikol 2006 aug. 16. - 10:09:48
(132/1443)
Tudnátok segíteni nekem 1 kicsit?Apám szabin lesz ezen a héten, így nem nézhetem a sorozatot! :²(
Ha valaki leírná nekem, hogy kb. mi volt benne (csak azt, hogy Jack és Sue között történt-e vlmi érdekes párbeszéd, beszólás vagy mint utoljára, hogy Sue elszólta megát Jack szemével kapcsolatban...stb.), annak nagyon örülnék!Úgy is jó, ha ide írjátok le, de ha valaki gondolja, leírhatja e-mail-ben is....Minden esetre, a címem: m_nikol@freemail.hu
Mindegy, hogy hova írjátok le!Köszike!
mnikol 2006 aug. 16. - 09:59:58
(131/1443)
TELJESEN egyetértek veled!!!Jó lenne, ha mondjuk készítenének még 2-3 részt, ami külön lenne, és arról szólna, hogy összejönnek... Nekem nagyon tetszene!!! :)))
csancsy 2006 aug. 16. - 08:49:45
(130/1443)
54.-dik részben fognak összejönni(Troy's story), amit most szerintem nem adnak el, ugyanis 52.-dik részig adják le (legyen Ön is milliomos) az Rtl Klubbon.De nem valószínû, hogy összejönnek, csak egy csók van közöttük is, ugyanis utána Bobby elmegy Darcyhoz kibékülni, de Darcy szakít vele, és utána akar összejönni Tarával, de õ még nem tudja, ezért elmegy Stanleyvel vacsorázni:)))Utánarészekben nem tudom, mi történik, utána már csak 3 rész van csak.Amúgy a csókos részben az tetszett nekem, hogy Sue azt mondta Megnézi, hogy csókoloznak Lucy és Levi, persze totál zavarban volt, és amikor beszállt az autójába és Jack nagyon mosolygott:)))Na, ez tetszett a legjobban.A vége viszont nem tetszett, amikor elbúcsúztak egymástól, és Jack beszélni akart, és Sue nem hallotta, ezért elmegy, utána meg Sue akart beszélni, de már látta, hogy Jack elindult:(((Ez hülyeség volt berakni, olyan szomorú.
Kaktusz 2006 aug. 16. - 08:31:35
(129/1443)
szerencsés, de biztos azt az egyet sajnálja, hogy csak egy csókjelenetük van:)))

Tara és Bobby mikor jönnek össze végre? nekem amúgy Tara a kedvenc szereplõm (bár emellett Jack összes jótulajdonságáról sem feletkezünk ám meg:P) azt a részt most néztem, mikor Tara megölte a fodrászülzletben azt a pasit, az egyik kedvencem:)) és csak most láttam az Egy csók és más semmi- t is, hát az is baromi jó volt:)))) a legjobb jelenet az volt, mikor Tara hirtelen kitalálta, hogy Jack a férje:), ekkora pechet, hogy ezt vágta rá:)))) de legalább hiteles volt Jack és Sue zavara, hiszen Tara télleg nem tudott a csókról:))) naon teccett:)
csancsy 2006 aug. 15. - 21:39:01
(128/1443)
Hát, igen, bárcsak:)))))Nem igaz, olyan bénák, miért nem tudnák elmondani, hogy tetszenek egymásnak.
pepi 2006 aug. 15. - 20:57:51
(127/1443)
bár megtörnék a csendet :)))
csancsy 2006 aug. 15. - 19:29:00
(126/1443)
Konkrétan nem jönnek össze csak képletesen.Ezt úgy kell érteni, hogy Sue kap elég messze egy állást, el kéne válnia a csapattól és JACK-TÓL, de nem vállalja el, ott marad a csapattal és Jackkel, tehát, végülis Jackkel marad, és lehet beõlük valami, de konkrétan nem jöttek össze, csak annyit talán Hogy amikor Jack megtudja, hogy sue elmegy, és Jacket majdnem lelövik, bevallja Sue-nak, hogy nem akarja, hogy elmenjen, mindenkinek hiányozna, fõleg neki.De ezután abbamaradt, és utána Jack rájön, hogy nem megy el sue, ezért megint csendben marad:)))
mnikol 2006 aug. 15. - 17:32:51
(125/1443)
Amúgy bocsi, hogy közbeszólok, de nem tudjátok, hogy Sue és Jack végül össze fognak-e jönni?És ha igen (amit nagyon remélek ;) ) , mikor?Nem szeretnék még véletlenül sem lemaradni róla...

Olyan szerencsés Deanne Bray, hogy Yannick Bissonnal dolgozhat... :))
csancsy 2006 aug. 15. - 15:08:59
(124/1443)
Hát, a lényegrõl sajnos lemaradtál, ugyanis múlt hét pénteken elcsattant Jack és Sue között egy csók, tegnap nem volt semmi érdekes.Meg még lemaradtál a Rajtaütésrõl, ami szerdán volt, ugyanis akkor sue-t elrabolták és Jack totál aggódott érte, utána a legvégén lementek vacsizni:)))