csancsy 2006 júl. 12. - 11:37:16
(23/1443)
Sue Thomas On “Billy The Kid” (May 18, 03)

Hello friends! I’m still on the road with my speaking tour, so I have not been on the message board in ages. I do hope to catch up with you one day soon.
As I sit in my hotel room writing these words, it gives me time to pause and reflect on this past year - what an incredible year it’s has been! Before the pilot of “Sue Thomas: FB EYE,” you didn’t know me and I didn’t know you. The year has brought our friendship into full bloom.
So many of you have emailed, sent letters, phone messages, and fax greetings as well. Each of your words have echoed your love and support of the show. And for that I am simply overwhelmed.
Did you know that we have grown into a family of about 2.5 million on a weekly basis and 15 countries around the world as well? What an incredible year it has been.
I sit with a smile as I ponder my many visits to the set in Toronto. How do I begin to thank, “my little sister, my friend”, Deanne Bray - who has made me look so awesome. Her gentle spirit and tremendous acting has held our hearts and brought us all together. What a joy to have her play my part in making me look so good.
To Jack (Yannick Bisson), Bobby (Rick Peters), Tara (Tara Samuel), Myles (Ted Atherton), Dimitrius (Marc Gomes), Lucy (Enuka Okuma), and Levi (Jesse the dog), what can I say? You have become a part of the fabric of my life. The colors and textures that you have brought to the show has become a song, and I will sing it forever. Each one of you holds forth a part that adds dramatically to the show. And we couldn’t do it without you.
To each of our writers, who strive to make the content of our show so real and authentic, thank you for your gift of words in keeping us all so immersed!
To Larry McLean and the entire crew who work 12 to 14 hours a day for us, you are simply the best!
Post Production – you are simply awesome! We would never see it each week without you.
Dave and Gary Johnson – who believed in me many years ago -- you have truly created a show that has brought hope to our small planet Earth. The sound barrier has been broken by your love, belief, and creation.
Yes, friends, it has been an incredible year and I am so grateful for each and every one of you for making it happen. To our 2.5 million friends and supporters - we could not have made it without you.
This week is the last episode of the season and I have the unique honor of making my dramatic debut. My second hearing dog, Amazing Grace, will be at my side and we hope you will tune in and watch our season’s finale.
Have a wonderful summer, and let’s continue with the feel good spirit… See you next fall!
With a grateful heart,
The Real Sue Thomas.

Ez egy igazi Sue Thomassal való interjú egy témában, még képet is raktam fel, majd még lefordítom magyarra (me
csancsy 2006 júl. 11. - 16:56:46
(22/1443)
Azt tudom, én nem is Deanne-re meg Yannick-ra gondoltam, hanem a valódi Sue-ra, meg Jack-re, ugyanis ez valós történeten alapul a sorozat.Annyit tudok, hogy Sue (ugyanis az igazi Sue kicsit idõs már, azt hiszem szerepelni fog az egyik epizódban)életében még mindig ott van Jack(legalább is ezt nyilatkozta), de hogy mi módon (barátként, vagy szerelmeként), azt nem tudom.
csancsy 2006 júl. 10. - 18:34:52
(21/1443)
Amúgy most tök jó volt, amikor Sue arcon puszilta Jacket, és kicsit megilletõdött a saját hevességén, és akkor Jack kért még egy puszit az arca másik felére.Tök ariak voltak.
csancsy 2006 júl. 10. - 18:33:07
(20/1443)
Szerintem nem fognak!Legalább is a sorozatban, de az életben nem tudom, hogy összejöttek-e.
adri1 2006 júl. 10. - 18:11:31
(19/1443)
Mért nem jön már össz Sue meg Jack?:( Már alig várom:)
Kat!e 2006 júl. 04. - 22:11:59
(18/1443)
Hali!
Tényleg jó lenne ha végre leadnák az egész sorozatot! Amikor elõsször ment akkor az összes részt megnéztem. Ha belegondolunk a Hetedik menyországot is megszakították anno...és most végig adják..hátha ezzel is így lesz!
csancsy 2006 júl. 03. - 20:31:05
(17/1443)
bocs, pofát
csancsy 2006 júl. 03. - 20:30:12
(16/1443)
jaj, tök jó volt ez a rész, milyen morcosan nézett Jack, amikor a fickó el akarta vinni suet randira. Legjobban Myles tetszett a végén, amikor futás közben teljes erõbõl nekiment az oszlopnak, és elterült, aztán meg nem tudta, hogy vége van már a meccsnek, azt hitte, hogy még most kezdõdik. Bírom ezt a pfotá, mégha néha idegesítõ:)
csancsy 2006 júl. 01. - 09:51:27
(15/1443)
ûha, az tök jó !Kár, hogy nem láttam, de jövõh héttõl mindennap lesz, úgyhogy tök jó, remélem akkor már nem fogja tönkretenni a vihar a tévét, és az áramot.
csancsy 2006 jún. 29. - 19:31:02
(14/1443)
Valaki látta a mai részt, a csendes éjt?Mert én eddig sem láttam, és ma sem láttam, mert a vihar miatt befussolt a tévé.Tudom a tartalmát, csak az érdekel, hogy Jack, meg a Sue anyja talákozott-e egymással, és hogy mit beszéltek-e?MEg hogy Sue, és Jack között volt-e érdekes párbeszéd?
csancsy 2006 jún. 28. - 13:26:20
(13/1443)
Most szerintem nem adják le, de jövõre csak leadják, nem hagyhatják félbe.
beTTy14 2006 jún. 27. - 17:53:21
(12/1443)
Kár, hogy nem adták onnantól, ahol tavaly nyáron abbahagyták...tök jó amúgy a sori:)
pepi 2006 jún. 27. - 08:57:53
(11/1443)
Reménykedjünk hogy valamikor végre leadja az RTL végig az egészet idóta megszakítások nélkül én már nagyon kíváncsi vagyok a végére is és nem csak az elejét szeretném újra és újra megnézni!
csancsy 2006 jún. 25. - 16:01:18
(10/1443)
Sajnos, most szerintem, biztos nem fogják végigadni a vb miatt, mert 57 részes a sorozat, és hát nyár végére nem tudják mindet leadni, de jövõre talán sikerül végig adni, mert akkor úgyse lesz semilyen foci vb, sem olimpia, és remélem bünti sem.Tavaly gondolom azért nem adták le, mert tavaly májusában fejezték be a forgatást, és hát ilyen rövid idõn belül nem tudták volna leadni:)
pepi 2006 jún. 24. - 12:51:52 Előzmény csancsy
(9/1443)
Szerintem is jó a sorozat, de jó lenne ha végig leadnák a filmet és nem mindig ezt hagynák ki a foci miatt...
csancsy 2006 jún. 21. - 21:29:56
(8/1443)
most úgy hiányzik Sue thomas, alig várom, hogy folytassák, még egy hetet várni kell rá:(.De utána már folyamatosan adják le a nyár végéig.:)
csancsy 2006 jún. 18. - 09:52:24
(7/1443)
Hát, én is reménykedek.Bár, egyelõre örülnék annak is, hogyha a 3 teljes évadot leadnák, amire szerintem most nem biztos, hogy sor kerül a vébék miatt.Hiszen, ha leadnák, akor belemenne az õszbe, és akkor nem tudnák leadni a Balázs, és Mónika showt, mert azt általában tanévkor, õsszel elkezdik.Reménykedjünk, hogy jövõ nyáron végre normálisan leadják:)).
csancsy 2006 jún. 16. - 10:34:20
(6/1443)
Igen, megnéztem mostmár. Nem tudom, hogy folytatódni fog-e, nekem úgy tûnik, hogy csak 3 évados lesz a sorozat, ugyanis a 3.-dik évadot 2005. májusában készítették el már, és azóta nem forgattak újat.Legalább is a hivatalos honlapján nincsenek új részek. Mindenesetre a 3 évad végén végülis nem jönnek össze, de elég jó jel, hogy sue mégsem megy el.Sajnáltam is volna:)).Számomra ez azt sejteti, hogy összejönnek, bár jó lett volna konkrétabban:)).
csancsy 2006 jún. 15. - 10:33:54
(5/1443)
Hûha, milyen informált vagy.:).honnan szedted ezeket az infókat?Én csak annyit tudok, hogy 2 évadot adtak le, és a harmadikig csinálták, de én azt hittem, hogy tovább nem folytatódik, úgy tûnt. hogy végleg befejezik.Szegény kutyus, kár, hogy meghalt.Errõl hallottam, meg Deanne kisbabájáról is.Bárcsak azt is beleszõtték volna történetbe, hogy mondjuk terhes lenne Jacktól:))).
csancsy 2006 jún. 12. - 19:06:29
(4/1443)
Amúgy milyen részt láttál a végébõl?Szerinted összejönnek?Azt tudom, hogy tara, és bobby összejönnek.