adri1 2007 jún. 25. - 19:41:02
(1183/1443)
Köszönöm.
csancsy 2007 jún. 25. - 17:35:39
(1182/1443)
Ja, akkor bocsi, ne haragudj, nem tudom, miért gondoltam nõvérre, tisztára úgy emlékeztem, hogy nõvéred van, de nyilván keverednek a dolgok bennem:). akkor csak jól mondtam elsõre, a nõsülést:).
Jó nyaralást, majd jelentkezz ha visszérsz:)
annita 2007 jún. 24. - 20:50:32
(1181/1443)
Amúgy most egy másfél hétre búcsúzom, mert anyumnál leszel, addig is puszi mindenkinek!! :)
annita 2007 jún. 23. - 21:21:39
(1180/1443)
Szóval bátyám van, és nõsül :) amúgy 30 éves és olyan 3 éve vannak õk is együtt.
Sajnos nem mindig jövök ki jól a leendõ sógornõmmel, de ez sztem rajta múlik, mert az egész család pozitívan állt hozzá, de õ nem viszonozza nagyon a közeledést. Hát ez van... Talán késõbb jobb lesz, mindenesetre a tesóm legyen vele boldog, nekem ennyi is elég :)
Július hetedikén lesz az esküvõ amúgy egy tök szép hotelban.
csancsy 2007 jún. 23. - 14:27:50
(1179/1443)
bocsi, elég sok hibát csináltam sietségemben, szóval porolták a szõnyeget, és hogy a nõvéred mikor megy FÉRJHEZ?:)
csancsy 2007 jún. 23. - 14:25:52
(1178/1443)
Szia!
Konkrétan nem fognak összejönni, csak egy csók lesz köztük, az is egy ügy miatt, és sajnos ezt a csók részt nem fogják mutatni legalábbis az elõzetesek szerint, pedig a második évad utolsó részében van azt hiszem. viszont mindegyik részben lesz valami, majd meglátod.
anna, örülök, hogy jelentkeztél, hogy vagy? Mi újság van? Suli? Család?
annita, én nekem sem tetszett Románia, ezért sem megyek. Ugyanis volt, amikor Nagyvárad központjában megálltunk egy kicsit, aztán el akartunk sétálni a Bazilikához. A központ gyönyörû volt, és le is fényképeztem tökéletesen, de ahogy mentünk kifelé, minden egy méteren volt egy hajélktalan, és teli volt szemetekkel. Ráadásul kis falukon keresztül mentünk át, ahol a parasztok az úton mosták és prpolták a szõnyeget (és tényleg így igaz), és az úton legeltették a libákat, és teheneket, az egyik tehénnel farkasszemet is néztünk, majdnem felugrott az autóra. Szóval konkrétan nekem se tetszett annyira, pedig az ERdélyi rész gyönyörû, azt mondják, persze most mennek ara szüleim, tavaly nem voltunk arrafelé.
Nõvéred most nõsül? Pontosan mikor? Hány éves? Az enyém még nincs is eljegyezve, pedig már 25 éves, és már 2 éve van barátjával. Gratulálok nekik, sok boldogságot kívánok nekik.
adri1 2007 jún. 23. - 11:37:43
(1177/1443)
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Sue és Jack össze fognak-e jönni? Már ezt várom egy jóideje:) És, ha igen kb mikor, mármint a mostani RTL klub-os leadás szerint. Köszi elõre is a választ!
annita 2007 jún. 22. - 19:07:32
(1176/1443)
Hát végül is egész nyáron úton leszek, itt-ott, anyumnál, barátokkal meg unokatesómmal Balatonon, nála Szombathelyen, tesóm esküvõjén, szóval konkrétan lesz mindig programom, nyaralás címszóval majd apuékkal megyek valahova július közepén. A fogyózáshoz sok sikert meg kitartást, én inkább hízókúrára fognám magam :)
Egyszer amúgy én is voltam Romániában, de nem Erdélyben, meg hegyekben, hanem itt a határ mellett, Partiumban... Elég kiábrándító hely volt, ahol ti voltatok, az biztos szebb lehetett... :)
csancsy 2007 jún. 22. - 07:50:45
(1175/1443)
Hát, nyáron sehova nem megyek, illetve szüleim mennek Romániába, de én nem megyek, mert nem akarok, mivel múlt évben is voltunk ugyanott. Nem arról van szó, hogy nem tetszett, de én nem akarok mégegyszer hegyes vidékre menni, mivel én inkább tengerparti vagyok.
De majd jönnek barátok hozzánk, meg én is megyek barátokhoz, meg most elkezdtem fogyózni:-))), így minden nap kijárok úszni 1000 métert és kb. 15 km-ert biciklizek (mivel 7-8 km-re van tõlünk Gyopi, ahova járok úszni).
Szóval én nem nagyon fogok nyaralni, de most nem is baj, majd jövõre. Te mész valahova nyaralni?
annita 2007 jún. 21. - 11:21:12
(1174/1443)
Nyáron amúgy merre mész?
annita 2007 jún. 21. - 11:18:30 Előzmény csancsy
(1173/1443)
A házastársi részben nekem csak az nem tetszett annyira, hogy nem kerültek elég közel egymáshoz, semmi csók vagy ilyesmi, meg h a végén Sue végül Lucyval ment vhova és nem Jackkel :( Amúgy a tonys rész is tényleg jó, meg az utolsó, a New York, New York is... csak kár, hogy az az utolsó :S Az Egy csók és más semmit is nagyon szeretem, nem csak a csók miatt, hanem azért is, mert kicsit Miles magánéletét is bemutatja. A Túlélõ pedig szerintem az egyik legmeghatóbb, legmegrázóbb része, fõleg ahogy Helga mesél.
Igzazából az összeset imádom! :D
De tényleg mindenki itthagyott minket...:S
csancsy 2007 jún. 20. - 18:43:21
(1172/1443)
Mi a kedvenc részed még, annita? Nekem még a tony-s, meg a legyen ön is milliomos rész, az utóbbiban volt a Thomas-hudson randiközvetítõ (randy, plussz a tara és a vidéki fiú randija), az elõbbiben, pedig szerintem tudod mi volt:-))). Amúgy a házastársi rész nem tetszett, vagyis nem nem tetszett, hanem nem a kedvencem, mivel olyan szomorú egy kicsit a vége, meg amúgy abban cikizik jack-et, szegényt állandóan, bár mindegyikben végülis:-)))
Amúgy a kedvenc jelenetem nemrégen volt, mikor szokás szerint Jack-et cikizték, és mondták, hogy fekve nyomott 150-et:-))) És akkor sue mondja, hogy tényleg úgy gondolja, hogy az ész is vonzó, és hogy "jó fogás vagyok", kutya, meg mint aki Jack meghülyült, szégyellte Jack-et:-))) Tök jó volt, azon mindig jót röhögök.
Amúgy a többiek hol vannak? Na, ennyit errõl, senki nem jelentkezik, már csak 2-en maradtunk. nekem már csak a fórum maradt, mivel nem tudok msn-en lenni, mivel mindig sok dolgom van, így csak néha tudok felugrani a fórumra.:-)))
annita 2007 jún. 17. - 18:14:01
(1171/1443)
Nekem is az az egyik kedvenc részem amúgy :) tényleg jó lenne letöltögetni valahogy, valahonnan, de sehol se találom. Mnikolt msn-en nagyjából akk láttam utoljára, amikor ide írt...
csancsy 2007 jún. 16. - 18:09:36 Előzmény annita
(1170/1443)
Hali!
Nem tudom, miért küldte el, hisz én csak egyszer látom, viszont a számozás szerint 3-at küldtél, néha bolond a gép. :-)))
Mnikol nem tudom holvan, még msn-en sem láttam, bár nagyon ritkán vagyok fenn, és rövid idõre. amúgy a többiek is eltûntek, akik újak voltak, remélem azért majd csatlakozni fognak hozzánk.
Pont pénteken volt a kedvenc részem (a túlélõ), de sajnos nem tudtam felvenni, remélem majd leadják megint:-))) amúgy le lehetne tölteni valahol a részeket? Mert múlt nyáron, nagyon összetartó csapat jött össze, és valaki mindig felvett dvd-re és le tudtuk tölteni az internetrõl, az elég poénos volt, mert volt olyan, ami nekem lett meg, és mivel elég sokan kérték(és csak 10-en tölthetik le) 2-3-szor kellett feltöltenem:-)))
annita 2007 jún. 16. - 11:53:07
(1169/1443)
Na ezt most miért küldte el háromszor???
annita 2007 jún. 15. - 15:58:55
(1168/1443)
Sziasztok! Csanita, köszi :) és remélem igazad lesz, h decembertõl folytatják a forgatást. Jó lenne :)
Mindjárt meglesz az 1300. hozzászólás, amúgy hova tûnt a fórumról mnikol??
csancsy 2007 jún. 14. - 16:13:32
(1167/1443)
Halihó!
végre feljutottam a fórumra, néha nincs, néha van. Szóval, annita, megértelek, én se nagyon akartam elmenni a gimibõl, tudom, hogy furcsán hangzik, de gimi után nõttem fel igazán, és az utolsó év a legjobb szerintem, és sokan így vannak szerintem ezzel:-)))
cukikriza, nem lesz megválaszolatlan kérdés, mivel Sue egyértelmûen döntött (majd meglátod a végét, nézzed, nem akarom lelõni a poént, csak ha te is akarod), DE konkrétan nem lesz köztük "semmi", szóval igen is, meg nem is, szóval sue közvetlenül (csak közvetetten) nem Jack-kel kapcsolatban hozott döntést, de ez a döntés befolyásolhatja a kapcsolatukat, ezért ez nyitott kérdés lesz.
Amúgy azt hallottam, hogy folytatni fogják decembertõl a forgatásokat, de lehet hogy csak pletyka.
hal 2007 jún. 14. - 12:30:41
(1166/1443)
Köszi szépen
the ende 2007 jún. 14. - 09:49:52
(1165/1443)
A fõcímzene:
Jessica Andrews: who I am
hal 2007 jún. 13. - 22:46:14
(1164/1443)
Helo
Biztosan írtátok már itt a fórumban, de most nincs idõm visszaolvasni. Valaki be tudná nekem írni a fõcímzene címét?
(Mintha már kérdeztem volna, de hát nem látom hogy megjelent volna... nem értem)