csancsy 2007 júl. 18. - 07:18:24
(1223/1443)
Szia!!! Akkor sikeresen le tudtad tölteni? Örülök neki, hogy neked sikerült, ugyanis maicon-nak már kétszer sikertelenül, vagy nem tudtam elküldeni, de most újra megpróbálom. Amúgy én így jártam a túlélõ résszel, vidin is, meg számítógépen is próbáltam megszerezni, de sikertelenül, és csak egyszer láttam, még régen. Pedig a gyengéd maffiózókban, pont a vége a lényeg, az a legjobb jelenet. akkor elküldöm azt a linket Maicon-nak is.
annita 2007 júl. 17. - 19:57:43
(1222/1443)
Köszönöm szépen ezt az epizódot, ennek is nagyon örülök, egyik kedvencem :) amúgy az a poén, h a Gyengéd maffiózókat egyszer se láttam, se tavaly, se most, egyik videokazimon megvan az eleje, kezdek örülni, erre vége a kazinak, nem vette fel anno XD XD van ilyen. Ha meglesz, szólj, addig is köszi nagyon!
csancsy 2007 júl. 17. - 19:21:20
(1221/1443)
maicon, elivleg kaptál egy levelet tõlem. Ha igen, akkor idõkorlát miatt nem tudom elküldeni, de valószínûleg azt jelenti, hogy túl hosszú ideig töltötte fel, mert anitáét csak 1,5 óra alatt. Na, mindegy, holnap megpróbálom megint, most pihentetem éjszakára a gépet, és holnap megpróbálom elküldeni.
csancsy 2007 júl. 17. - 19:06:45
(1220/1443)
Szia!
Már másodjára csinálom, és megint nem sikerült. Anitánál elsõre ment, nem értem. Szerintem nem is a töltéssel van a gond, hanem az elküldéssel.
Esetleg nincsen freemailes címed (vagy citromail), mert lehet, hogy csak freemailen belül lehet elküldeni, lehet, hogy ez a korlátja az óriáslevélnek. mert semmi gond a feltöltéssel, egyszerûen csak amikor vége a töltésnek, utána a küldésre kattintok, és azt írja, hogy levél küldése nem sikerült. És rájöttem, hogy nem is az idõkorlátttal van a gond, mert annitánál is alig ügyeltem rá, és most úgyis kipróbáltam szinte 10 percenként írogattam (mert 1,5-2 órás a töltés), meg amúgy is tavaly is volt, amikor töltögettem fel, akkor is kilépett a freemail magától, de akkor is átment.
Talán kéne csinálnod freemail-es címet. Igaz, hogy van gmail-es címem is, de azon nem lehet, ilyen nagy fájlt elküldeni, ugyanis barátnõmnek is freemail-en keresztül küldtem a képeket, gmail-en meg csak egy képpel ment át a levél.
maicon 2007 júl. 17. - 16:37:28
(1219/1443)
:D
A technika ördöge :P
Nincs kedvenc részem...szeretem az egészet :D
akkor töltöd fel amikor neked jó meg amikor ráérsz és az idegrendszered is lehetövé teszi ezt :D
csak ne felejts el plz! :)
csancsy 2007 júl. 17. - 14:39:48
(1218/1443)
Ilyen nincs!!! FEltöltöttem, sikerült meg minden, aztán kiírja, hogy nem sikerült az elküldés. Aztán, hogy egy idõ után kilépett a freemail, pedig antánál nem volt ilyen, és ott sem voltam minden percben a freemail-nél. most túl fáradt vagyok, meg ideges, ráadásul mindjárt kezdõdik a tindézserek, és visszajöttek a kõmûvesek, majd késõ délután, este (5-6 óra felé) feltöltöm, megpróbálom mégegyszer.
csancsy 2007 júl. 17. - 12:43:38
(1217/1443)
Á, köszi a tanácsot, megfogadom. Ma küldök neked részt, remélem bírja a freemail. Már annitának átküldtem a egy csók, és más semmi.:-))) Ha esetleg van kedvenc részed, amit szeretsz, és nekem megvan, akkor átküldöm elõször azokat. Most a végébõl fogok küldeni neked.
maicon 2007 júl. 17. - 12:11:50
(1216/1443)
nyugodtan bizhatsz a dvd-kben :) csak 1 dolgot tarts szem elött!! hogy amikor irod...ne az író maximális sebbeségével ird! hanem mondjuk a felével....pl ha 8x os a dvd iró akkor 4x esen....10 percig tovább fog tartani...de legalább normálisan irja ki. :)
1 dvd-re 4gb fér....szal sztem 6gb-ra 2 dvd pont elég lesz ;)

remélem segitettem :)
csancsy 2007 júl. 17. - 11:07:25
(1215/1443)
Amúgy elfelejtettem mondani, lehet, hogy holnap küldöm el, mivel most küldtem egy baránõmnek csomó képet, de most megpróbálom.
csancsy 2007 júl. 17. - 11:04:20
(1214/1443)
Hali!
maicon, az a baj, hogy dvd-kben, meg cd-ben nem bízom, ugyanis többször megjártam vele, de nincs más választásom, meg amúgy se szeretek hordani dvd-ket, cd-ket, hanem a legegyszerûbb ha számítógépen megvannak. Mindenesetre mostmár muszáj dvd-re rakni a cukkokat, mivel a dadust, nem tudom letölteni, meg a jóbarátokat sem. Akkor majd dvd-re felpakolom, 2-re tutti elég?
annita, a gyengéd maffiózók sajnos nincs meg, de a egy csók és más semmi megvan. szóval azt elküldöm. amúgy többen letölthetik, vagy már nem úgy van, mint a régi freemail-nél? Mert akkor a linket átküldöm maicon-nak is. Mert a réginél 10-en letölthették, 1 héten belül, de most megváltozott a freemail, mostmár nem kell fizetni az órásfájlért.
annita 2007 júl. 17. - 10:37:55
(1213/1443)
Sziasztok! Csani, lenne egy nagy kérésem, ha ráérsz, át tudnál küldeni nekem is 2 részt, feltéve ha megvannak :) az egyik a Gyengéd maffiózók, a másik az Egy csók és más semmi. Léccilécci! Emilcímemet tudod, nekem sem sürgõs, csak ne felejtsd el, és remélem megvannak :)
maicon 2007 júl. 16. - 23:30:26
(1212/1443)
1ébként....vehetsz bele új winchestert....de ha ugyis lesz 1 laptopod...akkor ki kéne irni 2db DVD-re a 6GB-nyi cuccodat :) kérj meg vlkit a ismik közül akinek van DVD irója hogy vigye áthozzád az íróját... és kösse be amig kiirod a cuccokat :) ez lenne a legyegyszerübb
maicon 2007 júl. 16. - 21:07:53
(1211/1443)
jójó...semmi gáz :) nekem az is jó ha minden második nap küldesz egyet :) nem kerget a tatár :P csak ne felejts el kérlek! :) nagggggyon köszi!
csancsy 2007 júl. 16. - 20:11:38
(1210/1443)
Ja, elfelejtettem mondani, hogy holnap lefeljebb egyet tudok küldeni, de lehet, hogy annyit sem, mivel kõmûvesek lesznek nálam, és rájuk kell vigyáznom, mivel a szülõk elutaztak, de szerdától, vagy csütörtöktõl, többet küldök át, szóval majd szép sorjában.
csancsy 2007 júl. 16. - 20:09:19
(1209/1443)
pontosan melyik része kell a sue-nak, vagy mindegyiket küldjem át? Akkor kicsit várnod kell, majd sorban küldöm akkor.
amúgy tök gáz van nálam, mivel a számítógépem betelt, szóval elég sok mindent töltöttem le, például a Dadust, meg a sue-t is, és nem akarom kitörölni, annyit munkát fektettem bele. És még a Jóbarátokat is le akartam tölteni.
Esetleg tudnátok valami tippet adni, hogy mit lehetne csinálni, persze a törölést felejtsétek el. Nem vagyok nagyon számítógépzseni, esetleg lehetne venni ilyen bõvítõkártyát, vagy mit? Persze úgyi s át lesz rakva, ugyanis kapok egy laptopot majd, de az még kevesebbet bír, szóval úgyis oda is kell, mivel a mappám, amit én gyûjtöttem össze cd-, kép, film, sorozat, az kb 6 GB összesen, szóval elég sok.:-)))
maicon 2007 júl. 16. - 16:50:33
(1208/1443)
szal akkor az egész sorozat záró része ment pénteken az ertéelen... :S ez gáááz :S
kicsikét nagyobb happyendes véget képzeltem el :)
ha át tudnád küldeni a részeket nagggggyon megköszönném :)

maicon089@gmail.com
csancsy 2007 júl. 16. - 09:12:09
(1207/1443)
Ja, és azt a zenét, nem tudom elküldeni a linkjét, mert én bolond, kitöröltem, és így nem tudom fejbõl, mindenesetre ha még valakinek kell, akkor elküldöm mégegyszer.
csancsy 2007 júl. 16. - 09:01:03
(1206/1443)
Igen, azt mondtam, a 3. volt, de tovább már nincs. Igen, vannak részek, amiket még tavaly gyûjöttem össze, és a számítógépemen vannak. Nem mindegyik van meg, de legtöbb az 1. és a 3. évadból vannak meg, a 2-dikból kevéske, lényeges részek vannak meg. Ha esetleg kell valamelyik, és megvan nekem átküldhetem neked esetleg az email címeden.
maicon 2007 júl. 16. - 01:13:51
(1205/1443)
nincs is 4. évad ?:| itt a port-on azt irták hogy ez ami most ment az ertéelen a 3. volt... :S vagy vlmit totál félrenéztem? neked vannak a gépeden felvett részek ? :)
annita 2007 júl. 15. - 22:13:19
(1204/1443)
Köszi szépen, megkaptam, jó is meg minden, szép így is, de ha vkinek meglesz csaj változatban, akk az lécci írjon ide, köszi! :)