mnikol 2007 jan. 09. - 19:44:02
(1103/1443)
Ok, én meg általában 7 után szoktam lenni, bár mostanába anyám azért is le akarja harapni a fejem, mert nyolckor tanulás helyett ideülök... Hát hagyjon békén! Ilyenkor már szinte semmit se fogok föl, mindig csak egy dologra tudok koncentrálni, arra is csak akkor, ha élvezem. Tehát tanulni nem tudok, viszont írni igen. Na de ez nem is lényeges...
Hétvégén nem tudom mikor tudok itt lenni, attól függ, szüleim hol vannak és mit csinálnak. És e mellett még 1000 dolgot szoktam csinálni, így végképp nem tudom, mikor érek rá.

Na, arról le lehet tenni, hogy én értelmesen megfogalmazzak BÁRMIT IS ide...
Nem értem, miért nem megy.
csancsy 2007 jan. 09. - 08:03:31
(1102/1443)
Halihó!
mnikol, hétköznap általában fél 5 és fél 7 között szoktam fenn lenni. de nem mindig, általában ha másoknak nem kell a gép, akkor nem. sajnos itt egy gép van, és hát meg kell osztanunk rajta. hétvégén ha nem vagyok itthon és koleszban vagyok, akkor szoktam "egész nap" fenn lenni a skype-on, mert akkor senki sincs itt:)))
tündi, majd akkor összeszedem a gondolataimat az ajándékkal kapcsolatban.
annita, sok sikert a holnapi randihoz, majd meséljél aztán:)))
mnikol 2007 jan. 08. - 20:00:55
(1101/1443)
Ok, nyugi!
Csak hülyéskedtem! Jó hogy nem nézel hülyének, nem olyannak ismertelek meg, aki csak úgy hülyének nézi a másikat!
A mikrofont már rég elõ akartam keresni, csak eddig nem volt igazán miért. Ez nem azt jelenti, hogy most tuti nekiállok és megkeresem, csak egyel több okom van már rá.

Na én megyek, mindenkinek sok szerencsét a holnapi naphoz! Pussz
annita 2007 jan. 08. - 19:24:51
(1100/1443)
láttam képet, persze... úgyhogy végül is igazatok van... :) meg tényleg köszi mindenkinek, meg majd mesélek, bár még csak hnapután lesz, de akk is... már itt gondolkozom, h mit vegyek fel meg minden... hát hiába, az elsõ benyomás azért sokat számít :)
9/10
tundeey 2007 jan. 08. - 18:57:18 9/10
(1099/1443)
mnikol nem gondolom hogy hülye vagy!!!azért írtam azt amit, mert láttam, hogy írod csaninak, hogy elõkeresed a mikrofont, bár nemtudod, hogy sikerülni fog-e és ugyebár elõtte töltötted le a skype-t....emiatt gondoltam, hogy leírom, hogy nem kell hozzá....
mnikol 2007 jan. 08. - 18:23:35
(1098/1443)
Köszike!
Nekünk régen olyan tanárunk volt, aki ha kihívott felelni, feltette a képdést, odanyögtél neki valamit, õ erre elkezdte mondani, hogy mi lett volna a válasz és ha te addig végig a szemébe néztél és bólogattál, megkaptad az ötöst. Ennél a tanárnál meg olyan, mintha az életed múlna rajta...
Ha csak arról tudsz beszélni, ami a füzetben van, akkor max. hármast ad, el kell hogy olvasd ami a TK-be van. Nála még senki se kapott ötöst...

Annita sok sikert a randihoz, a lényeg hogy magadat add! Akkor nem lehet nagy gond.

Csani majd mikor leszel skype-on? :))

Ja és Tündi, annyit csak kinézel belõlem, hogy tudom hogy kell használni egy ilyen egyszerû programot!?
Júj, ahogy elolvasom azt az elõzõ mondatot, olyan furin hangzik, nem? Na mind1... A lényege, hogy ennyire azért nem vagyok hülye!!! ;)))
9/10
tundeey 2007 jan. 08. - 17:41:59 9/10
(1097/1443)
mnikol a skype-ot is lehet ugyan úgy használni, mint az msn-t szóval lehet rajta ugyanúgy írni...
hát' én mivel gyerekkorom óta ott vagyok a disznóvágásokon így már nemgond, bár sztem ez lesz az utolsó év, hogy disznót vágunk....amúgy oda majd csak jövõ hétvégén megyünk, így most hétvégén tudunk mjad dumcsizni msn-en csani....szóval szedd össze a gondolataid rendesen az ajándékoddal kapcsolatban:)))))))))))
engem ki is nyírnának itthon ha valamibõl is buknék, vagy ha valamibõl kettes lennék, bár mondjk erre 7.-ben volt precedens, mikor évvégén 2 lettem töribõl és föcibõl, bár töribõl simán megvolt a 3 csak utált a tanár meg minden, de szerencsére azóta az a tanár már nemis tanít......
csani mindjárt küldök egy e-mailt a mai filmkritikámmal:))))))))
csancsy 2007 jan. 08. - 17:18:40
(1096/1443)
Annita, és az iwiwen láttál képet róla?mert akkor ha igen, meg ha jól elbeszélgettek, akkor szerintem ne aggódj:)))
firka, az msn címem, ugyanaz mint az email címem: csokeanita@freemail.hu. csütörtökön leszek legközelebb msn-en, akkor majd akkor is beszélünk.
mnikol, nekem is volt kötelezõ hittan, bár én szerettem, de engemet nem osztályoztak hittanból nem volt kötelezõ tantárgy.
annita 2007 jan. 08. - 16:55:45
(1095/1443)
Hááát... ez úgy volt, h õ a legjobb barátnõm pasijának az edzéstársa, és hát így élõben még nem igazán láttuk egymást (ezért is tartok a randitól 1 kicsit), hanem iwiwen szúrt ki, és msn-en beszélgetünk így pár napja, és hát szóval szerda...:)
firka- 2007 jan. 08. - 16:45:11
(1094/1443)
az elõbb mért nem rakta be végig?
szval a szerint adja a jegyeket, bár talán nem ezzel kéne biztatnom téged, szval sorry
hát ennyi, nagyon-nagyon-nagyon sok kitartást még a félévig, nekem is elkell belõle
firka- 2007 jan. 08. - 16:42:27
(1093/1443)
annita, sajnálom, h nem lesz ott, ja, és szorítok nekted nagyon a randihoz :)) a disznóvágáshoz annyit, h én bírom a vér látványát, meg ilyesmik,de vhogy egy disznóvágásra sose tudnék elmenni, nem tom, mért, de vhogy nem menne
csani, persze, van msn-em, de légyszi inkább hadd vegyelek fel én, ez tényl tök jó lenne
mnikol, nyugi, nekem is tantárgy a hittan, de szerencsére nekem naon jó fej tanárom van, akivel mindenrõl el tudunk dumálni, és tudja, h nem ez életünk legfontosabb tantárgya, úgyh e szerint adja a jeg
csancsy 2007 jan. 08. - 16:20:12
(1092/1443)
Halihó!!!!!
tündi, remélem papád meggyógyul mihamarabb, így még nehezebb lesz a disznóvágás:((.akkor jövõ hétvégén nem leszel itthon?vagy most hétvégén?mert most csütörtökön hazamegyek, és hétfõn megyek vissza, de kedden megyek is haza megint, mert következõ vizsgám utána hétfõn lesz, szóval majd hétköznap tudunk néha msn-ezni, és ez vmivel pótolja a hétvégét (és részletesen csütörtökön elmondom a gondolatmenetemet).:)))Már alig várom, mármint az msn-t:))))))))))))))mnikol ez neked is szól!!!Ja, és még elfelejtettem mondani, hogy emlékszel szombaton, hogy ki voltam bukva, mert értesítettek, hogy nem sikerült a vizsga, és én úgy éreztem, hogy legalább 2-es lesz. Nos, kiderült, hogy sikerült a vizsgám, 2-es lett, a Neptun-on van rajta, csak sztem azt hiszi tanárnõ, hogy majd ki akarom javítani, de eszem ágában sincs ezt kijavítani.
annita, hidd el, ugyanannyit tanultok mint mi fõiskolások/egyetemisták, csak azért nehezebb nekünk, mert évközben nem írunk dogákat, és ezáltal nem vagyunk motiválva a tanulásra, és így egy félévi anyagot kell megtanulnunk egy éjszaka alatt. szóval, nyugodtan panaszkodj a dogák miatt, fõleg a témazárók miatt.én is azt hittem, hogy nehezebb (igaz, hogy nem túl jók a jegyeim, de nem érdekel), de tényleg csak a vizsgaidõszak alatt nehezebb, viszont ott annyira nehéz, hogy majdnem bele lehet õrülni, ezért jók ilyenkor, hogy vannak jóbarátok, majd megtapasztalod. Ja, és sok sikert a randi miatt, örülök, hogy mostmár te is boldog vagy.Hol ismerkedtetek meg?
firka, örülök, hogy te is itt vagy végre, téged is hiányoltalak. Akkor te is tanulsz sokat?:)))neked van msn címed?mert akkor felveszlek, ha nem gond legalább ott is tudnánk dumálni:))) Ani tõled is elkérem az msn-t, ha nem gond, és ha van neked, majd jelentkezz itt vagy emailben:)
mnikol 2007 jan. 08. - 16:07:02
(1091/1443)
csani, majd meglátjuk mi lesz belõle! Mikrofonom még nincs, legalábbis még nem dugtam össze. Majd elõkotrom valahonnan!

Háh, szerencsémre (eddig) csak egy tárgyból állok bukásra, hittanból. HOGY LEHET ILYEN SZ*RT BERAKNI KÖTELEZÕRE, HOGY MÉG JEGYEKET IS KAPJUNK RÁ!?!?!?
Megírtam a töri tz-t, és ha az is karó lesz (aminek NAGY az esélye) akkor valószínûleg abból is bukni fogok. A mai röpire kapott karó is ezt támasztja alá.
Kémiából ötöst kaptam, de ezt persze itthon már észre se veszik, ez a természetes. Utoljára négyesem volt, és azon viszont teljesen kibuktak...
Na én megyek, mert leharapják a fejemet is!
annita 2007 jan. 08. - 15:25:51
(1090/1443)
Szisztok! Kicsit ki vagyok már a tanulástól... Mondjuk ezt lehet, h nem a fõsulisok/egyetemisták között kellene hangoztatnom... Nah mindegy... Ma irodalom esszé volt, hnap kémia, aztán szerdán matek, szombaton megyei dontõ h.írás...:S szuper... lehet, h bulizni se mehetek...:( de azért még fûzöm aput. Amúgy szerdán randim lesz :D és ez most annyira jól jött ki, h nagyon :D ajj... csaj félek, hátha nem lesz jó vmi :S hát hiába, én már ilyen kis optimista vagyok :) de azért szorítsatok!! rám férne már egy normális pasi, aztán majd írok, h hogy sikerült, puszi mindenkinek...! de ez most jó tanulság, h igazából akkor történnek az emberrel jó dolgok, amikor nem is számít rá... :D na mentem tanulni, lehet, h ma még felnézek...:)
9/10
tundeey 2007 jan. 08. - 13:50:03 9/10
(1089/1443)
oksi, akkor majd szivesen meghallgatlak..és egy bizti egyáltalán nem félreérthetõ amirõl irogatunk:)))) :P
Én viszont rengeteget tanultam a hétvégén és még fogok is pl. ma feleltem fizikából, bár 5 lett szóval nembánom, de viszont ma írtam angolból, németbõl és az egyik verset fel is mondtam...
tudod mondtam, hoyg papám tegnap feljött pestre mert ma mentek dokihoz, hogy most meg kell-e mûteni vagy, hogy egyáltalán mikor mûtik...hát' ma kiderült, hogy jövõ pénteken mûtik meg, de pont úgy, hogy azon a hétvégén megyünk hozzájuk disznótvágni, így most a "fõparancsnok" sajnos nem lesz ott, de remélhetõleg minnél hamarabb meggyógyul....
firka- 2007 jan. 08. - 12:49:42
(1088/1443)
hello mindenkinek, bocs, h sokáig nem írtam, de sehogyse tudtam idekeveredni, és annyi mindent írtatok, h most hirtelen át se olvastam mindent. mnikol, azért örülök, h nem rúgtak ki (azóta már teljesen elment ez az ügy, én meg még mindig itt ragadtam :S) Na mind1, mindjárt itt a félév, már csak 2 hét van, vis 9 nap, addig meg mindenbõl rengeteget kell készülni, de én úgy el vok fáradva, h egyszerûen nem megy :( na, most mást nem tudok írni...
csancsy 2007 jan. 08. - 11:31:37
(1087/1443)
Szia!
Örülök, hogy benéztél azért, már hiányoltalak:))). Hát megértem nekem is elég sok tanulnivalóm van, nekem se sikerült a vizsgáim, eddig ösztöndíjra hajtottam, de mostmár örülök, ha minden sikerül. eddig 2 vizsgám nem sikerült, most éppen egy vizsga után írok, ami négyes lett, de csak azért mert rendes a tanár.
wecsa3 2007 jan. 08. - 10:58:58
(1086/1443)

Hali!

Bocs, hogy eltüntem de sok tanulni való van sajnos elég sok vizsgám nem sikerült., úgyhogy nagyon kéne tanulnom.
Szoritsatok nekem kérlek!
Ani
csancsy 2007 jan. 07. - 20:13:11
(1085/1443)
Na, szuper, fel is vettél?mert itt még nem jelzett. a skype nevem csani-mono. Na, én megtaláltalak, és fel is vettelk, nem tudom neked jelezni fog.
mnikol 2007 jan. 07. - 19:33:21
(1084/1443)
csani, SIKETÜLT!!!
:))