Maya 2006 aug. 20. - 18:32:48
(163/1443)
Jack a legjobb pasi! Ha Sue kihagyja, akkor tuti +bánja majd!
pepi 2006 aug. 19. - 09:08:22
(162/1443)
én már hozzá se tudok szólni ezekhez a beszélgetésekhez :)
Mily 2006 aug. 18. - 20:29:59
(161/1443)
Ha szereted a Te vagy az életemet is, akkor nézz be ide:

<a target="_blank" href="http://www.sosmividaa.gportal.hu" title="www.sosmividaa.gportal.hu">www.sosmividaa.gportal.hu</a>
csancsy 2006 aug. 18. - 15:09:40
(160/1443)
bocsi, félreolvastam, akkor te 6 osztályosba jársz?akkor gondolom oda jársz középsuliba is.
csancsy 2006 aug. 18. - 15:07:11
(159/1443)
Nem hallottam rosszat róla, õszintén szólva nem hallottam róla:)))És milyen középsuliba akarsz menni?Szegeden akarsz maradni vagy máshová akarsz menni?Gondolom jövõre fogsz ballagni vagy utána évben nem?Amúgy írhatsz az emailemre nyugodtan. Ott is folytathatjuk a traccspartit:)))A címem csokeanita@freemail.hu.
mnikol 2006 aug. 18. - 14:26:20
(158/1443)
A Karolinába járok 6+6-ba. Amúgy nem olyan rossz suli, mint ahogy híresztelik, nem verik a gyerekeket, és a fegyelem szó is csak a tanárok szótárában szerepel ;)
csancsy 2006 aug. 18. - 14:14:22
(157/1443)
Ja, és a lényeget elfelejtettem írni, ha neked tényleg nem gond, hogy nem tudod megnézni, akkor cska leírom. Szerintem nem fogsz lemaradni, ugyanis szerintem jövõre is leadják.
csancsy 2006 aug. 18. - 14:13:17
(156/1443)
Ne már, komoly Szegeden laksz, ez tök jó!Én Orosházán lakom, nem messze, ráadásul 4 évig Szegeden laktam (Deák Ferenc Gimnáziumba jártam suliba, és a Vedres István Kollégiumba voltam koleszben Újszegeden) 2 éve jöttem vissza Orosházára.MEgkérdezhetem, hogy hova jársz suliba?
mnikol 2006 aug. 18. - 12:20:57
(155/1443)
Szegeden lakom, de szerintem elég lenne leírnod, nem kéne ideadnod videón.Attól félek, hogyha ide is adod, nem fogom tudni megnézni, mert a húgaim rajtam fognak lógni + anyám bele fog szólni, mert unja magát és olyankor piszkál mindenkit...Itt viszont BIZTOS, hogy el tudom majd olvasni!
KÖSZI!!!
pepi 2006 aug. 18. - 08:03:39
(154/1443)
egyetértek :)
csancsy 2006 aug. 17. - 20:52:37
(153/1443)
Hát igen:)))))Sok szemét alak mászkál, fõleg tony félék.ezek a legrosszabbak, elég néhány kedves szó, hízelgés, és máris megvan a baj:))))))
csancsy 2006 aug. 17. - 20:50:57
(152/1443)
SZÍVESEN!!!Hát, igen, végülis igen, de azért Sue simán otthagyta volna Jacket, ha Lucy nem nyitotta volna fel a szemét, de azért a végé rájött, hogy Jack az, akire igazán számíthat.Tényleg, olyan balekok, semmit sem mondanak, az utolsó részben, amikor Sue elmondja, hogy marad mégis, akkor Jack mégsem fejezni be a mondanivalóját, megfutamodik. Kár, hogy nem látod jövõ héten.Esetleg leírom ugyanúgy a részeket részletesen, úgyis ha hazajössz el tudod olvasni.A hétfõi részben tudom, hogy nem történik JAck és Sue között semmi, a végén lesz egy vicces elõadás, de majd hétfõn leírom. A többiben meg nem tudom, ert én sem láttam, ugyanis új részek vannak.Leírom továbbra is neked, ne aggódj!!!!Amúgy hol laksz?Mert ha közelben, akkor kölcsönadhatom a vidit, hogy megnéz vagy esetleg ha messze vagy, akkor feladom postán és majd visszaküldöd legfeljebb. Ez elég hosszadalmas, mert még veszem a részeket, majd ha befejezem, ami nemsoká lesz, utána elküldhetem, amiket nem láttál.Ugyanis veszem fel a részeket, de 3 részt így se sikerültm eg a végét, mert azt nem vetítik le most, ezért gondolom jövõre is vetítik, és végig.
mnikol 2006 aug. 17. - 20:20:52
(151/1443)
Amúgy a szerint, amit leírtatok, szerintem Tony csak megerõsítette bennük azt az érzést, hogy szeretik egymást, és nem tudnak a másik nélkül élni, fõleg nem haragban...
Csak sajnos ezt nem tudják elmondani a másiknak :((((( Akkora balekok! Ja, és mi lett a kutyás sráccal???
mnikol 2006 aug. 17. - 20:14:49
(150/1443)
1000 köszi, hogy leírtad, ha valamire szükséged lesz, csak írd meg!!!

Amúgy jövõhéten Balatonon leszek végig (apám mindig ilyen sz*r idõpontot talál), úgyhogy valószímûleg akkor SE fogom látni a részeket, de ott nem lesz internet se, úgyhogy nem tudom majd itt se megnézni, és írni se tudok majd...Útállok Balatonra menni... :(((((((((((((((((
Kaktusz 2006 aug. 17. - 19:47:51
(149/1443)
remélem, Sue tanult belõle...sok szemét alak mászkál szerte a világban, és csak azt nem vesszük észre, aki csak jót akar nekünk...
csancsy 2006 aug. 17. - 18:03:30
(148/1443)
hát, igen nekem is az az irodai pillantás tetszett, annyira aranyosak voltak. Én sem bocsátottam volna meg Jack helyében ilyen könnyen, de hát nem bírnak egymás nélkül:)))).De be kell vallanom én is ezt csináltam volna Sue helyében, pedig nagy hiba.Sajnos én is naiv vagyok, és velem is megesett ilyen.
Kaktusz 2006 aug. 17. - 17:29:08
(147/1443)
hát igen, Sue nem tudja értékelni, amije van (illetve amije lehetne...:P) én tudnám:))) én Jack helyében nem bocsátottam volna meg ilyen könnyen. de soha nem bírják ki, hogy nem beszélnek egymással:) nagyon nagy volt az a pillantás, amit a legvégén az irodában váltottak:))) mindketten játszották a sértõdõst, közbe meg majd' meghaltak, hogy végre kibéküljenek:)))
csancsy 2006 aug. 17. - 17:14:55
(146/1443)
Ja, ez a Tony egy szemét pasi, Sue helyében bosszút álltam volna:))))Na, jó végülis örülök, hogy Sue visszament Jack-hez.Amúgy szerintem is a hawais ing, igenis jól áll Jack-nek:))))Hát, ez az, hogy most Sue nekem sem volt szimpatikus, hogy tehette ezt jackkel.Jack ezt nem tette volna meg vele, ugyanis túlságosan rendes.Jack-nek egy hibája van, hogy túlságosan aggódik, Sue-nak meg az, hogy naiv és minden férfinak bedõl.De mindkettõnek megbocsátom a hibát. Szerintem Sue szakított Daviddel, ugyanis késõbbi részkeben Jack barátnõje fog közéjük állni, azt hiszem, az aki ápolta Jacket, a rosszulléte idején, de ebben nem vagyok biztos.
csancsy 2006 aug. 17. - 17:00:52
(145/1443)
Hát, igen, azért annak is örülök, hogy Sue nem megy el:)))Annyira kár, tényleg, hogy nem jönnek össze, pedig a facitonok annyira jók, ott mindig összejönnek:)))Bárcsak forgatnák még, de ennek nagyon kevés az esélye.
csancsy 2006 aug. 17. - 16:59:10
(144/1443)
mnikol!Most is leírom a tartalmat, ez is nagyon jó volt!!!!Leírom neked elég hosszan.Szóval a mai részben egy maffia csportot akartak lebuktatni, és ebben segítségül jött hozzájuk Tony!!! Jack és Tony beépül a maffiába és közben Sue is belekeveredik Tony barátnõjeként.És õket elhívja a maffiavezér (aki Roccónak dolgozik, akit el akarnak kapni) egy estélyre.És ehhez Sue és Tony gyakorolnak, hogy ki kicsoda a maffiába, és közben Tony elhívja Sue-t vacsorzáni.Aztán másnap az irodában Sue beszél Tarával és Lucy-val a Tony-val töltött estérõl
Lucy:Mikor jöttél haza?
Sue:Hát, nem tudom, elég késõn
És ekkor megjelenik Jack, és közben Tony elmutogatja Sue-nak, hogy hihetetlen este volt, és Sue is visszamutogat, hogy tényleg hihetetlen volt, és JAck nézi õket, aztán megkérdezte Sue-t, hogy mit mutogatott, mert csak az estét értette.És erre Sue mondja, hogy hihetetlen.És erre Jack mondja, hogy oké, megértettem, és többet nem akart tudni errõl:)))
Aztán Megöli valaki a maffiavezért, ezért bevágódnak rögtön Roccio-nál, de csak Tony-nak sikerült.Egyik este Tony elhívja Sue-t egy veszélyes kalandra, hogy nézze mit beszélnek roccio és egyik embere. Végül aztán Jack megtudja, és másnap reggel nagyon pipa lesz és felelõsségre vonja Tony-t.
Jack:Rendben, hogy veszélyeztetted az életeted, de ha mást is veszélyeztetted a csapatomból, az rám is tartozik
Tony:Neked az a bajod, hogy nem voltál köztünk, vagy hogy Sue részese volt ennek
Demetrius:Hagyjátok abba, srácok!
Jack az íróasztalához vonul, és utána Sue odamegy hozzá:(((
Sue:Nem õ tehet róla, én akartam oda menni
Jack:Nem érdekel, veszélybe kerülhettél volna, és akkor megtudod mennyit érsz.
Aztán elmentek Roccióval beszélni, de közben Lucy félrevonja Sue-t és elmondta, hogy felhívta egy barátját San Diego-ból, és kiderítette, hogy Tony nõs, és 2 gyereke van. Aztán végül elkaptak mindenkit, és az irodában, nagyon néztek egymásra Jack és Sue, aztán Tony odamegy Sue-hoz, aki megmondja a magáét:)))
Tony:Eljössz velem vacsorázni?
Sue: Más esetben igent mondtam volna, de nem randizom nõs férfiakkal, sem családos apával. Nagyon jó vagy Tony a színészkedésben, annyira jó, hogy engem is átvágtál.De az a nagy kérdés, hogy magadat is átvágod?Aztán othagyja Tony-t. És este várakozik Jack-re, aki éppen futott.
JAck:Szia (mutogatja)
Sue:Szia! Én csak bocsánatot akarok kérni, amiért nem melléd álltam.Ennyit akartam, ha többet nem akarsz beszélni róla!
Jack:Rendben, megbocsátok.És ne beszéljünk Tony-ról, ha csak te nem akarsz beszélni róla!
Sue:Nem
Egy kis ideig néznek egymásra
Jack:Éhes vagy?
Sue:Nagyon.Pizza?
JAck:Pizza.
Aztán Levihoz szól Jack
Jack: Honnan tudta, hogy pizzát akarok?:)))
Levi morgott egyet:)))
Jack:Mit mondott? (Suetól kérdezi, hogy Levi mit mondott, és utána Sue mutogat)
JAck:Mit mutogattál?
Sue:Visszatértem:))))))))))))))))))))))))
És Jack viccesen megfenyítette az ujjával Sue-t és elmentek