annita 2007 jan. 23. - 17:13:32
(1123/1443)
szijjasztok!! örülök, h vki jelentkezett! hát õ el van felejtve, mert visszament az ex-csajához...:'( nah... ennyit róla... de most h volt ez a fizikás nap, megismerkedtünk 2 nagyon édes sráccal és az a poén, h aki nekem teccik, a Joci, neki a bnnõm, az Eszti teccik, de az Esztinek meg a Joci haverja, a Vitu teccik... :) :( rosszabb, mint egy szappanopera... majd azért felveszem msn-en, ha kicsit több idõm lesz, és dumálok vele többet... 1 évvel idõsebb nálam, és szõke és kék szemû és amúgy tiszta Hugh Grant... :P:P
jah... és azt nem is meséltem, h amúgy ezen a fizika napon a fizikatanárommal is táncoltam :D nagyon kész volt :D
mnikol 2007 jan. 22. - 14:50:31
(1122/1443)
Ja, és nem bukok töribõl!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))
mnikol 2007 jan. 22. - 14:48:50
(1121/1443)
Sziasztok!!!!!

Jövõhét hétfõtõl én is járni fogok a kémia-biológia szakkörre, és ez tök jó!!! :))))))))
csancsy 2007 jan. 21. - 16:38:10 Előzmény annita
(1120/1443)
Halihó!
annita, örülök, hogy jól érezted magad a suliba, vhogy mindig így mûködik a dolog, hogy az életben jobb fejek a tanárok, mint órán tanítás és számonkérés közben:))))))) Bár, én nekem soha nem volt bajom a tanárokkal és õk nekik sem velem, bár egy tanárt nem bírtam az életem folyamán.
tök jó lett volna veled és mnikollal is beszélni msn-en, csak most tök sz*r vmiért. mindig kidob engem az msn. amúgy van már fejlemény a pasival kapcsolatban, aki tetszik neked?:))) Nálam annyi, hogy megpróbálom elfelejteni, elkerülni, de sajnos most kedden is talizunk majd a vizsgán, de ez nem az én hibámból, õ jelentkezett utánam ugyanarra az idõpontra, de nem fogom egykönnyen megköszönni neki:)))))
mnikol, firka, tundeey hova tûntetek? ide is írhatnátok, eléggé kihalt a fórum.:))))) na, van egy jó hírem, ha holnap és holnapután vége a vizsgáimnak, akkor gyakran jelentkezem ide és fant is hozom majd. amúgy képzeljétek most szerdán megyek fodrászhoz és szõkére fogom melíroztatni a hajam és le fogom vágatni majd:)))
annita 2007 jan. 20. - 19:41:11
(1119/1443)
Huuuhh... De álmos vagyok.... Péntek reggel hattól szombat délután háromig semmit nem aludtam... :S
Volt ez a fizika kísérlet és annyira jó volt! :D A fizika tanárom, akit kilencedikben utáltam, fuhha, annyira jófej és most annyira imádom. Ofõm is bejött éjjel, vagyis este, kicsit pia- és kocsmaszagúan és õ is végig NAGYON aranyos volt... :P:P Áááá.... Lehet, h hülyén hangzik, de miután 33 órát non-stop a suliban voltam 1 csomó nagyon-nagyon jófej emberrel, VISSZA AKAROK MENNI!! :'( Akkora partyt csináltunk éjjel, ilyen retrós számokból, h pl. Limbo, meg Isztambul meg ilyen rock and rollosakból, meg énekeltünk hajnalban... Vissza akarok menniiiiii....:(:( De azért jól vagyok ám....:)
mnikol 2007 jan. 18. - 14:49:57
(1118/1443)
Köszi, már jobban voltam, így bementem a suliba!
OOOOOOOOOOOOOOOlyan izé!
Tegnap TELJESEN kikészítették az angol tanárt, és 15 perccel korábban engedték ki õket. Én pedig PONT MOST hiányoztam!!! :((((((((((((((((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Ez annyira rossz! Miért???????????????????? :((((((((((((((((
annita 2007 jan. 17. - 17:15:20
(1117/1443)
jah, és remélem hamar meggyógyulsz mnikol :):)
annita 2007 jan. 17. - 17:14:10
(1116/1443)
Sziasztok!! örülök, h páran azért újra itt vagytok, nekem szerencsére elég jó lett a félévem, de már minden tanár itt pattog, h majd a második félévben úgyis kell szintfelmérõt írni, meg h ki milyen fakultációra akar menni, ééés akk majd kiderül h mennyi mindent nem tudunk stb... olyan idegesítõek... nah mindegy... amúgy péntek-szombat 33 órán keresztül a suliban leszünk, mert lesz egy elég nagy rendezvény, 2007 perces virrasztás, fizika nap, ami az idõrõl szól, már alig várom, sztem tök jó lesz :D amúgy nem vagyok nagy fizikás, csak vhogy be kell biztosítani a második félévemet ;D puszi mindenkinek
mnikol 2007 jan. 17. - 13:08:28
(1115/1443)
Hello!!!

1000 bocsi, de nem jó a gépem, így nehezen tudok hozzáférni bármihez is. Pontosítsunk: nehezen jutok el ide!

Most beteg vagyok, így itthon hozzá tudtam férni apám gépéhez. Sajnos erre csak ritkán van lehetõségem, de minden alkalmat kihasználok!

Hupsz, épp most törtem el valamit, ami tuti, hogy fontos volt... Már kezdem érteni, apám mért nem akar sose ideengedni! :S

Na jó, mostmár megyek, de amint tudok, megint eljövök ide! Addig is maradjatok meg, senki se hagyja itt a fórumot!
Remélem tudjátok hogy értem!
csancsy 2007 jan. 16. - 21:34:36
(1114/1443)
Halihó!!!!!
firka msn-en beszélünk akkor, remélem mihamarabb össze tudunk futni:))) tényleg elég kihalt a fórum, én azért nem írok gyakran, mert már mindenkivel msn-ezek a fórumon, aki van itt, és ott is meg tudom beszélni, meg vizsgaidõszak miatt is, de azért rossz, hogy ennyire kihalt. mindenestre, ha túlleszek a vizsgaidõszakon, akkor gyakrabban fogok írni ide, és majd rakok fel újabb 2 fanfaction-t és ezt tündinek köszönhetem, szóval ha vége ennek a rossz idõszaknak (várhatóan 2 héten belül), akkor újabb bevetés lesz itt a fórumon, remélem ti is jöttök gyakran, nem szeretném, ha így kihalna csak a fórum:(((. egyedül ani-tól még nem tudtam elkérni az msn-t már, de most nagyon ritkán van. majd jelentkezz ani, tudom, most vizsgák vannak, és mivel én is ilyen helyzetben vagyok, ezért meg tudlak érteni, de ha majd túlleszel rajta, akkor majd jelentkezz gyakran:))))
firka- 2007 jan. 15. - 18:15:16
(1113/1443)
jaj, sorry mindenkitõl, h nem voltam ilyen sokáig, meg is lepett, h még itt van ezen az oldalon az elõzõ hsz-om. csani, elfelejtettelek felvenni msn-en, de máris pótolom. mindjárt itt a félév, szerencsére, nem kell már tovább hajtani, bár h õszinte lek,nem egészen vagyok magammal megelégedve (vagyis inkább mérges vagyok a tanárokra) h nem adják meg nekem a jobb jegyet, a föcit kivéve mindenbõl a rosszabat kapom, de hát ez van, most úgyse számít (annyira) a félévi, hátha majd év végén jobb lesz :D egyenlõre én már az áprilist várom, h végre, megint szünet legyen! ne tûnjetek el, legalább még ezen a héten ne, és akkor elmondhatjuk, h fél évig kitartott a fórum, a sorozat nélkül is :)
annita 2007 jan. 15. - 17:16:32
(1112/1443)
Hol vagytok? Mindenki ennyire elfoglalt? Nekem is lenne mivel foglalkoznom, de nem megy... :S :)
Nah mindegy... De így ennek sincs értelme, h itt irogatok magamnak... :D Remélem minél elõbb lesztek...
annita 2007 jan. 14. - 09:49:51
(1111/1443)
Kihal a fórum?? Hahó... Kivel mi van?
annita 2007 jan. 12. - 15:42:29
(1110/1443)
Csani, a vizsgához grat., de sztem nem annyira baj, vagyis azért lehet jó is, h bele vagy esve vkibe, mert én mostanában nem tudok lelkesedni annyira pasikért, kivéve, ha a bnõim pasijáról van szó... :S kicsit durva, de mondjuk SOHA nem másznék rá egyikre sem, a barátság fontosabb, meg amúgy is... Ajjj... de nem értem, h miért pont a legjobb és egy másik nagyon jó bnõmet találják meg MINDIG a jó pasik?? :( nem irigy vagyok, csak egyenlõség azért néha jól jönne ilyen szempontból, ráadásul mindketten ott találkoztak ezzel a két pasival, ahova szinte mindig járunk bulizni, én is kismilliószor voltam, de érdekes módon nem akadt rám senki... :'(
amúgy visszatérve a randimhoz, hááát... azóta elég gáz dolgokat tudtam meg a pasiról, szóval felejtõ...:( így jártam... de ma este party :) legalább vmi jó...:)
csancsy 2007 jan. 11. - 18:12:44
(1109/1443)
Sziasztok!!!Most értem haza, de csak kicsit jöttem fel, majd megyek is pihenni, mert kivagyok most, majd este még felnézek.
annita, majd jobban megismered, még most ne írd le még, lehet, hogy elsõ alkalomra ilyen, majd feloldódik. igaza van mnikolnak
mnikol este akkor msn.:))
tündi, írd le emailben vagy majd msn-en, hogy mi volt everwood-ban, fõleg azok a részek érdekelnek, sztem sejted kirõl van szó.
képzeljétek, teljesen kivagyok vizsgától és magánélettõl. vizsgáról nincs kedvem most mesélni (azért mert végül jól sült el, szóval abból már nincs gond), a magánéletemben pedig képzeljétek rájöttem, hogy teljesen bele vagyok zúgva, beleszerettem, de nagyon az egyik osztálytársamba, ami nem jó, abszolút nem jó és ezt nem akarom, de egyszerûen nem tudok ellenálni, ez lesz a végzetem, teljesen ki fog ütni.
mnikol 2007 jan. 11. - 17:28:41
(1108/1443)
A csokimat? Hát ÉN, ki más!? Kicsit kiakadtam rajta, h csak úgy megettem egy tábla csokit pár perc alatt...

Annita, majd még lehet, hogy jobb lesz vele lenni, ha nem lesz annyira zavarban, mint amennyire most lehetett. Ha fent leszel msn-en, majd beszélünk!
annita 2007 jan. 10. - 19:45:09
(1107/1443)
Halihó! Megvolt a randi... csak hát nekem igazából õ kevés... mármint,h olyan kis visszafogott, én meg sokkal pörgõsebb vagyok és nem tudom, hogyan lesz a folytatás. Lenni lesz, csak nem tudom, hogyan :) Komplikált egy csaj vagyok...
Lehet aztán, h csak így elsõre volt ilyen halvérû, majd meglátjuk! :D
csancsy 2007 jan. 10. - 14:49:56
(1106/1443)
Most éppen rajta vagyok, gyere fel skype-ra. Ki ette meg a csokidat?te?
mnikol 2007 jan. 10. - 14:43:40
(1105/1443)
Akkor majd beszélünk msn-en!

Hú, a fene! Mikor bekapcsoltam a gépet (kb. 20 perce) behoztam egy tábla csokit magammal. Most nyúlnék egy kockáért, erre nem találok sehol. "Vajon" ki ehette meg...?
csancsy 2007 jan. 10. - 07:28:06
(1104/1443)
mnikol, sajnálom, hogy nem fogunk összefutni, de sajnos 7 után nem tudok odakerülni, mert szobatársam barátja ekkor szokott jönni, és hát õk szoktak ideülni akkor. tegnap se voltam, mert akkor másik szobatársam volt itt a gép elõtt. de csütörtökön hazamegyek és hétfõn jövök vissza, szóval nincs gond, és rögtön kedden haza is megyek, és következõ hétfõn jövök vissza, és akkor még msn-ezhetünk is.
tündi, olvastam az email-t és este everwood után válaszolni is fogok majd. bocsi, hogy nem tegnap válaszoltam, de szobtársam most kapott nyomtatót és hát ehhez csomó dolgot össze kellett kötni, tölteni le programot, és ezzel vacakoltak, így nem is gépeztem. akkor este majd írok, és ha majd te is odajutsz, akkor majd te is írjál:)))Ja, és még vmi!!!! UGYE MEGMONDTAM!!!!SENKI NEM TENNE ILYET CSAK ÚGY BARÁTSÁGBÓL!!!!!