offtopic
ildimix 2011 febr. 20. - 20:52:21 Előzmény imrenyibalazs
(3/3)
Sziasztok!

Ezt a filmet érdemes megnézni nagyon tanúlságos történetet dolgoz fel, mindenkinek csak ajánlani tudom. Elég késõi idõpontban adják, most idõben leadták majd biztos lesz még alkalom megnéznetek.

Üdv: Mixi!
8/10
offtopic
imrenyibalazs 2010 dec. 09. - 03:23:28 8/10
(2/3)
Egyébként mondjuk én is 8 pontot adtam a filre, de egy ilyennek a megítélése ha nem is teljesen szubjetkív, azért nézõpont kérdése, ki "szereti" ezt a mûfajt, ki nem; de technikailag jó volt. És a Movies24 néha (többnyire késõn) adja ezt a filmet.
8/10
offtopic
imrenyibalazs 2010 dec. 09. - 03:08:09 8/10
(1/3)
Én is hozzászóltam volna a filmhez, bár igaz, nem láttam az egész filmet folyamatosan az elejétõl a végéig. Filmre meg volt csinálva (ki volt vitelezve), de már itt hozzátenném, hogy én termogénikus(zsírégetõ) energizálókkal tömöm magam, hogy ne gyengüljek le. Igaz, ezek okoznak némi remegést, de így érzem jobban magam, persze izzadok is, de hát ez van.
A filmrõl és Beth Moss-ról, hogy akármiért csinálja ezt, akármiért él így, én nem nagyon szólhatok bele, mert õ akár nagyon vékony(sovány) és úgy erõs, vagy akármilyen akar lenni, nem mondhatom neki, hogy (õ) például kövéren is jó, vagy akárhogy, ha õ azt úgy nem bírja elviselni. Még akkor sem természetesen, ha bármi baja lehet ebbõl, vagy mondjuk bárki más bármit mond.
Különben én meg izmos és nagyon gyors szeretnék lenni. Van ennek oka a múltban, de magamtól is, egyébként is ilyen lennék, mármint így éreznék. Õ meg akár csont soványan akar erõs lenni, vagy akárhogy is legyen, lényeg, hogy õ így érzi, - hogy mondjam meg neki, hogy ne ezt akarja.