1/10
nappalitv 2021 szept. 10. - 23:17:28 1/10 Előzmény Magenta99
(26/86)
Na, kirepítették a Zsófit, a szerkik egyből újrafelosztották a galerit. ELőzetesben mutatták, hogy Járai simán levágta a szitut, miszerint ki a két leggyengébb láncszem, (a gyászoló hájpacni és az ötéves zabagép) akiktől meg kell szabadulniuk. Zsófi is ezt látta, de a többi bamba fosott lépni.
1/10
nappalitv 2021 szept. 09. - 13:31:15 1/10 Előzmény Magenta99
(25/86)
Járai alapból egy nagy szarkavaró, pont azért rakták be. Ketrin szerencséje, hogy nem érti a fél bagázs mit rinyál, így nem is húzzák fel magukat rajta. Alex pechére pont felfogja. :)
Magenta99 2021 szept. 09. - 12:26:53
(24/86)
Azért a celebeknél is elkezdték kavarni a kakit. Ez a Máté nevű, végtelenül ellenszenves, affektáló nemtomki kitalálta, hogy az Alexnek mindig ápolni kell a lelkét, külön figyelni kell rá - blablabla....
A többiek meg szolgamód átvették a sztorit.
Nem vágom, mi a baj az Alexszel? Felnőtt, önálló nő, önálló gondolatokkal, önálló döntésekkel - mégis miért kéne őt pátyolgatni?
Ez a Ketrin meg egy hisztis, visító ribi...elfelejtették említeni neki, hogy ez egy magyar műsor? Ha felhúzza magát és elkezd sivítozni, csak angolul tud.
Magenta99 2021 szept. 09. - 12:21:52 Előzmény nappalitv
(23/86)
A Ketrin nekem már túl dús hús. :D
1/10
nappalitv 2021 szept. 08. - 23:41:58 1/10 Előzmény Magenta99
(22/86)
Cathrinnek jobb melle van mint Zsófinak. (érthetőbben: nagyobb)
1/10
nappalitv 2021 szept. 07. - 14:35:48 1/10 Előzmény Magenta99
(21/86)
Nem jól látod. A kaszting kitűnő volt, mert pont ilyet kell ebben a műfajtában összegereblyézni. A kövér agybajos aki saját bevallása szerint nem negatív ember, dehát a vak is látja, hogy csak idő kérdése és menten felrobban, (Zsófi folyamatosan röhög magában, ő pontosan tudja) az egyetlen akit ki kellene basniuk, és máris egyenesbe kerülnének. Az mikor fog leesni ezeknek, hogy van köztük egy áruló? Ma majd megint kapnak új embört, vagy a két tyúkot visszarakják, mert ugye hirtelen leesett a létszám és a megvett tesiórakellékek nem ennyi létszámra vannak kitalálva az elején, és ha továbbra is így fogynak akkor nem lesz anyázás ami kitöltse a műshowridőt. A pirosakból egyelőre a totálisan semmit láttatják, ott tehát szar volt a kaszting. Ők a kis husi szőkét fogják úgyis kirakni elsőnek aki a legkisebb a sorban. A szerkik nagy fantáziájáról tesz tanúbizonyságot, hogy csak náci karkitartásos módit vették meg párbajozgatni, nyilván a legolcsóbbat. A következő mi lesz? Kókuszdiót kell kézben tartani?
Magenta99 2021 szept. 07. - 10:50:27 Előzmény nappalitv
(20/86)
Szerintem ez a civilcsapat idióta, gyűlölködő óvodások kretén bandája.
A tegnapi adásban azt néztem, hogy azt szemét, nagypofájú, "nemgyűlölködő" vénembert mikor üti már meg a guta.
Mindegyik kurva irigy Zsófira, mert ő már megnyert egy versenyt, ráadásul messze a legjobb nő és az is már a szánalom kategória, ahogy nekiesnek a hiénák Zsófinak, miközben bármi miatt is mond akár egy szót.
Ha köztük van, akkor azért óbégatnak, ha külön ül, akkor meg azért.....
Ennyire ócska "csapatot" még egyszer sem sikerült összeválogatniuk a szerkiknek.
Remélem, olvassátok, gyökerek!
1/10
nappalitv 2021 szept. 06. - 16:31:45 1/10 Előzmény Magenta99
(19/86)
Tök jó. Olyat raktak a civildébe aki már megnyert egy ilyen kibaszós játékot, majd ő lett a közutálat. :) https://nlc.hu/sztarok/20210831/survivor-love-island-zsofi-vita-balhe/
1/10
nappalitv 2021 szept. 04. - 20:56:42 1/10 Előzmény Magenta99
(18/86)
Én is neki. A főugató a hájőacni. A létrás meg ott úszott el, hogy a nagy tervtanulmányozáskor a legnagyobb marhát küldték vakondozni aki semennyire sem haladt. Oda kellett volna a zsófit beküldeni, utána kisebbeket, majd a legvégén a tahókat addig építhetik a lépcsőt és kirugdossák a homokot. Zsófi az előző Fanni, Bíborka pedig a méregkeverő. :)
Magenta99 2021 szept. 04. - 15:07:49
(17/86)
A tegnapi védettségi játékot is nyilván Zsófi miatt vesztette el ez a kretén, hiénacsapat.
Nyilván az ő hibája volt, hogy Dani még arra sem volt képes, hogy megmaradjon a tutajon és ne szórja ezerfelé a vízben a lépcsőfokokat. Itt "úszott el" végképp a győzelmi esély.
Tényleg nevetséges, hogy ezért is Zsófit hibáztatják. Nem nagyon bírtam a csajt, de most már csakazértis neki szurkolok.
1/10
Dioxyde 2021 szept. 03. - 21:40:46 1/10
(16/86)
Ugyan olyan mint az összes ilyen műsor csak a helyszín más villa,dzsungel,sziget tök mindegy legyenek csöcsös csajok,balhézás azt ennyi
1/10
nappalitv 2021 szept. 03. - 15:33:13 1/10 Előzmény nappalitv
(15/86)
A Rózsa az új Fanni
1/10
nappalitv 2021 szept. 03. - 15:18:46 1/10 Előzmény Magenta99
(14/86)
A mellbedobásban győztes zsófi a tavalyi izomvera fiókot képviseli. Mindenkinek megvan az idei párja. De celebes lesz a befutó úgyis, hiszen ez is csak egy szokásos pénzkifizető hely. Egyik korábbi nyertes sem lett csatornaarc. A Fanni kaliberű jó kis amazon mintha a a szőke néni lenne, a méregkeverő alexandra pedig az aki a zsófival haverkodott házépítőset, a sabrina.

Aztán kit szavaztak ki? na kit? Aki egyedüliként kiállt egyszer a bűnbak mellett, mert nem ült le velük. Ezen kívül kb egyszer se mutattak a tv-ben. Megbüntették, mert átállt a zellenséghez áruló lett. Zsófit nem szabad, mert fizikailag erős és nyerhetnének vele sok játékot plusz kell a belső ellenség ugye akivel szemben összeállhatnak és mindig kilökhetnek majd valakit. A másikban is ugyanez lesz, ott is véget ér a hawaii.
1/10
nappalitv 2021 szept. 03. - 14:42:48 1/10 Előzmény Magenta99
(13/86)
A mű sorvezető az a kopasz izomagyú nagyon béna eresztés, szólhatnának neki, hogy ez nem az éjjel nappal dominika. Nem kell a műkeménykedés. Harmadosztályú merítés lett azzal, hogy stóhlt nem akarták megfizetni és inkább átszerződött a másik gagyihoz. Ne feledd, azt 1 évvel ezelőtt vették fel, emezt meg idén tavasszal, mert tavaly akarták és akkor már rég nem volt stóluk a könyvelésen.

A celebeknél többen is vannak akik voltak már ilyen kibaszós játékban, pontosan tudják mitől döglik a másik. A focista, a Juliska, a mátéka, a többit nem tudom. A mátéka volt a legnagyobb szarkavarógép nem is a dérheni abban a házaspáros ban ahol a focista műsorvezetett. Szóval ők pontosan tudják hogyan működik ez az egész, nem dőlnek be úgy mint a másik bagázs. De majd ott is lesz kiesés, ezzel is tisztában vannak. A nagyhajú házasodna a gazda megvillantotta már gazdatudományát? A focista lerúgta már a kókuszdiót? Bealányát, a nagy konyhafőnököt se láttam még főzni, Máté már színészkedik, vagy csak ezután fog? A kis husi szőkét nyugodtan rakhatták volna a nemcelebbe.

A sárga kupisok úgy lettek összeválogatva, hogy garantáltan legyen ott idegbajos, sírós, tajparaszt, kisnyuszi sunyi és minden ami ahhoz kell, hogy már akkor utálat legyen, ha csak egymásra néznek. Még véletlenül se jusson eszükbe első nap, hogy itt minden a kibaszásról szól hanem műveljék azt. Kedvencem a "csapatjátékos". Hát rohadtul nem tudják mit jelent :) Pedig a végén úgyis egy marad, és a többiek fogják megszavazni az utcsó kettőből a maradék játékosok közül. Akit most zavarnak ki az viszont nem fog szavazni ezért kellene a legnagyobb falkavezér tahókat akik mindig meg fogják találni az aktuális bűnbakot mindaddig amíg ki nem pottyannak. Az ilyeneket nem szabadna a bánatkörre otthagyni.

A sárga-piros szín is jó. A piros mindig a fölényeskedés színe, a sárga meg az irigységé :) A hülye csoportneveket nem is kommentálom jobban, még csak azt sem választhattak maguknak, pedig akkor lenne jelképszinten törzs, dehát ugye el kell nyomni mindent. Akkor, ha az elenfél csoportjából szavaznának ki valakit nem a sajátjukból az lenne az igazi törzsieskedés és összetartó erő de akkor nem lenne szemétkedés ami az összes ilyen gagyiműsort nézőcsalogatóvá teszi. A kannibálozás igen. :) Nyilván megvan mindenkinek a kis plusz magánfeladata a szerződésében, amit ha megcsinál megkapja a pénzét. A k.rvaanyázást se vágják már ki.
Itt (is) minden a kibaszásról szól.
Magenta99 2021 szept. 03. - 08:01:13 Előzmény nappalitv
(12/86)
Persze, ez nyilvánvaló, egy előre megszerkesztett műsor forgatókönyvvel.
Nekem csak az a bajom az egésszel, hogy - mint írtam - a civilekkel túltoltatják a gyűlölködést, minősíthetetlen hangnemben és szavakkal esnek egymásnak.
Zsófi amikor megérkezett közéjük, még meg sem szólalt, de már fikázták, összefogtak ellene.
Az a vicc, hogy a tegnap látható performanszuk után még ezek a gyökerek ordibálják, hogy Zsófiban nincs tisztelet, meg hogy beszél velük, meg csúnyán néz rájuk - blablabla...
Tudom, előre megírt, megrendezett jelenetek, de akkor is túltolják. Ez egy Valóvilág szint, pedig eddig normális volt ez a műsor.
Zeynep 2021 szept. 02. - 22:59:56
(11/86)
A civilek csapatának viselkedése, az egymásra fröcsögésük, már mindennek a csimborasszója! Bíborka a bártender és a személyi edző Gábor gyülölködő hadjárata emberileg nulla. Azért versenyeznek szinte, hogy ki tud jobban fekáliát keverni.
Tegnap kiesett közülük a manikűrös Beatrix. Úgy láttam az esti Fókuszban egy pillanatra, mint aki nem is bánja, hogy otthagyta a nomád életet.

A celebek, még nagyon "egybe vannak". Gondolom a későbbiekben azért köztük is meglesz a feszültség. Mindenesetre könnyebb a dolguk egymással, mert korábbról, vagy műsorok közben volt már kapcsolatuk egymással. Tisztességesebb lenne, ha két ismeretlen csapat küzdene a húsz millióért, mint eddig.

A civilek még kérdezni sem tudnak egymástól, nem még válaszolni, beszélgetni. Puskaporos a levegő állandóan. Köszönhetően főleg Bíborkának. Fárasztó lehet hallgatni az állandó vitát. Inkább a tűz lobbanna be úgy a civileknél, mint az állandó konfliktus. Szerintem.
1/10
nappalitv 2021 szept. 02. - 14:49:37 1/10 Előzmény Magenta99
(10/86)
Nyugi, direkt így lettek összeválogatva. A celeboldallal nem cseszetnek ki, ott vannak futó műsorszerződések és megválogatják mit vágnak adásba, és ők azért ismerték egymást vagy korábbról, vagy tv műsorból. Kamu az egész most is.
Magenta99 2021 szept. 02. - 10:11:00 Előzmény charles58
(9/86)
Az igaz, hogy inkább a celebcsapatba illett volna, szerintem akik ilyen jellegű műsorokat néznek, sokkal inkább ismerik őt, mint azt a Christine nevű izét....rappert....
Amúgy meg csak egyszer csúszott kicsit lejjebb a keze, amiért Joe rögtön rászólt és vissza is emelte a kezét azonnal. Ráadásul, lejjebb engedett, kissé dőlt karral még az esély is nagyobb, hogy leszánkázik róla a pohár.
Magenta99 2021 szept. 02. - 10:07:32
(8/86)
A civilek, mint egy megvadult hiénafalka, úgy fröcsögtek és támadtak. Eléggé erősen túltolják ezt az utálkozást, egymást hergelik, ki tud jobban gyűlölködni. Műveletlen, bunkó sz@rháziak, undorító egy bagázs.
1/10
charles58 2021 szept. 02. - 09:51:51 1/10
(7/86)
Hogyan kerülhetett Zsófi a civilek csapatába? Csak nem beépített falazóelem /tégla/? Szabálytalan kéztartásért ki kellett volna zárni a tegnapi versenyből!