Téma: Szabadfogás

PG19550603 júl. 11. 22:12:00
(13/13)
Egyre borzalmasabb a műsor, mert a résztvevők vitatkozásától semmit nem lehet érteni abból, amit elmondanak Az ellenzékiek, mindenbe belepofáznak - élen "a 24-es Józsival", az ótvaros nézeteivel és a fizimiskájával. Kukorelli úr még legalább kultúremberként beszél, a "kis szadeszes" pedig fújja a magáét, amit jól betanult vagy betanítottak neki. A "jobboldali" szereplők lényegesebben türelmesek, végighallgatják a "baloldali" idiótákat. Huth Gergely csengője semmit nem ér, nyomkodhatja napestig, semmit nem ér. Összességében kezd egyre romlani a színvonala. Kár.
ondok jan. 05. 23:36:46
(12/13)
Ez egyre gyengébb a műsorvezetése és a részvevőket tekintve is nagyon gyenge.
ondok 2018 okt. 19. - 23:35:20 Előzmény marcell5
(11/13)
Nem igazán érdemes nézni ezt sem..
ondok 2018 okt. 19. - 23:31:50
(10/13)
Most látom hogy áprilisi hozzászólásomat fényesen igazolja ez a marha Puzsér,aki most főpolgármesterként indul,és ezzel a Fidesznek segít megosztja a szavazókat,ismét megpróbálják megakadályozni hogy Tarlós ellen csak egy jelölt legyen
ondok 2018 ápr. 22. - 00:17:25
(9/13)
A Puzsér egy akkora marha ami ritka a földkekeségen,az hogy ennyire a tények ellen beszél, és most eltekintek a tahó stílusától, az igazsággal köszönő viszonyban nincs ,ahogy mentegeti ezt a nyilvánvalóan téglapárt LMPt pl.Puzsérnál az agyanúm hogy miközben látszólag Orbán ellenes a valóságban ezerrel nekik dolgozik azaz egy bomlasztó spion.Most láttam hogy a saját bejáratú gusztiustalan Sznobjektívjében ebben a helyzetben na mi lesz atéma? Nem tévedés:"A liberálisok 10 legnagyobb bűne ".Miért nem az ECHO Tvben szerepel vajon?
teassy 2018 ápr. 12. - 09:10:27
(8/13)
Kíváncsi voltam, mit hoz össze a vert sereg a kétharmados eredmény után. Valószínüleg van bennem valami mazochizmus. Wahornt egyszerűen bírom, akármekkora ökörséget mond, nem lehet rá haragudni. Puzsér végzetesen idétlen és felelőtlen volt, ahogy szokott, amikor a kétfarkúakra adta a szavazatát. Egyszerűen nem komolyan vehető ez a pali, két turbina lapáttal keveri maga körül a szart és a levegőt. Abban nagyjából igaza volt, hogy Orbán évtizedek munkáját feccölte a vidékbe és azokba az eredményekbe, amiket most letarol. Az ellenzék oldaláról ugyanez a győzelem befektetett munka nélkül nem fog menni. Ennyire senki sem megvezethető, még a legsötétebb paraszt sem. Sajnáltam, hogy Csintalant ennyire elragadták az érzelmei, még pityergett is, meg fröcsögött egy kiadósat a Mandíneren az MN romjai felett. Hát, nehéz lehet célokat és motivációt találni az ellenzéknek az elköv. 4 évben, saját tehetetlenségük és tehetségtelenségük teljes tudatában. Béke poraira.
teassy 2018 márc. 01. - 20:38:54
(7/13)
Tegnap belenéztem a Szabadfogásba, jópár napja megy már itt a Hír tv, azért választások elõtt nem árt képbe kerülni, hogy ki kicsoda éppen és honnan fizetik.

Jó ideje azt érzem, hogy fél év, egy év kihagyás a magyar közéletbõl meg se kottyan. Bekapcsolom, megnézem, és ugyanaz a fárasztó séma, gondolatiság vagy inkább anélküliség köszön vissza, amire itt már jó ideje berendezkedünk: kétpólusú dimenzió és fröcsögés. De azért most szokatlanul felpezsdült az állóvíz a hódmezõvásárhelyi reritenskedés kapcsán, viribol az ellenzék, talán most már végre a Wall Street-et it beveszik. Végre valami történik :)

Még a választás elõtt jó egy hete félszemmel láttam a riportot Márki-Zay Péterrel, szóval nem tudtam, ki ez a fickó és hova tart, a nevét se láttam kiírva. Csak azt szûrtem le, hogy nem ismerem, de bárki is legyen, jelen körülmények között bármilyen választást képes lenne itthon megnyerni, sikerre vinni. És lõn. Meg sem lepõdtem minap, hogy õ volt az a bizonyos, akit most nagyon lájkol a szunnyadó sötét oldal.

Szóval a mûsorban ismét Csintalan volt az, aki a maga józan proli/paraszti eszével megpedzette a lényeget, amivel nagyjából egyet tudok érteni. Ezt a választást Márki-Zay személye és karizmája nyerte meg, amibõl nem érdemes túlzott következtetéseket levonni a tavaszi választás végkimenetelét illetõen.
teassy 2018 márc. 01. - 20:21:45 Előzmény marcell5
(6/13)
Ja, jó az a vita, csak néha más szólamok is kellenének bele, hogy legyen értelme. Bár Orbán fikából még ma is meg lehet élni.
marcell5 2018 jan. 08. - 22:17:00
(5/13)
24 éves vagyok és az albérleti szobámban van egy TV, amit csak hetente kétszer kapcsolok be. Egyszer amikor a Szabadfogás megy, egyszer pedig amikor ugyanazon a csatornán a Sznobjektív. Tetszik hogy mennyire különbözõek a Szabadfogásban az emberek és még ha sok mindennel nem is értek egyet, örülök hogy ilyen sok fajta embert leültetnek egy asztalhoz. Tarthatna a mûsor tovább 40-45 percnél sokszor. A vita mindig jó.
Csengõdi 2017 okt. 24. - 19:48:15
(4/13)
Roppant mód idegesítõ, hogy Puzsér mindenkit leordít, hatalmas kanyarokkal eltérve a témától. Dévényit nagyon kedveljük, de lehetne kicsit szigorúbb a mûsorvezetéssel. A többiek véleményére legalább annyira kíváncsiak vagyunk, mint Puzsér kirohanásaira. Az sem baj, de a arányokra jobban kéne figyelni. Egyébként szuper a mûsor !
Talavera 2017 ápr. 30. - 16:41:11
(3/13)
Most belenéztem és elképesztõ mennyire megváltozott a hangvétele, a Wahorn egy elmebeteg vén hülye.
10/10
Tamss 2017 márc. 23. - 16:42:37 10/10 Előzmény Eszterecske
(2/13)
Teljesen egyetértek veled, ez a Fankadelly olyan, mintha mindig citromba harapna, és ott terjeszti az igéjét a kamerák elõtt. Hányinger keltõ az az ember.
Eszterecske 2016 dec. 14. - 20:40:59
(1/13)
FankaDeli polgári neve: Kõházy Ferenc egy barom. Bicskanyitogató stílusban nyilatkozza ki az ostobaságait ez az önjelölt polihisztor. Kell ez az alak a mûsorba? Van benne más megosztó személyiség megelégszem azzal. Jó néven venném, ha nélkülözhetném ezt a pasast.