offtopic
goettchen 2014 ápr. 23. - 11:02:27
(3/23)
Ha valaki szeretné megnézni ezt a filmet ma este 8-kor másodmagával premier elõtt Budapesten, az írjon nekem. Megegyezünk és adom a jegyeket. Premier-elõtti játékon nyertem.
goettchen@freemail.hu
istvan.56varga@gmail.com 2014 ápr. 22. - 11:52:00 Előzmény Noémi Kocsis
(2/23)
Egyetértve Kocsis Noémival még annyit lehet szerintem hozzátenni, hogy nagyon gagyi!
Minden elõre kiszámítható, régóta ismert poénok, fordulatnak nem nevezhetõ lépések, s abszolút érthetetlen alapokon nyugvó megoldás. Tökéletes példája az ismert nevekre alapozó fölösleges idõtöltésnek. Kár, hogy mind Emma Thompson, mind Pierce Brosnan már ilyen filmekre (is) vetemedik! Nálam 3-nál nem érdemelne többet, az biztos.
Noémi Kocsis 2014 ápr. 19. - 16:39:18
(1/23)
Ez az a film, amire a leginkább anyukádat kell elvinned, vagy a nagyit, esetleg a szép ruhák és tájak iránt olthatatlanul lelkesedõ barátnédat. A sztori lassacskán hömpölyög és meglehetõsen kiszámítható (mi történik akkor, ha két egykori, mára nagyjából csak egymást maró házastársat összeraksz egy közösen megoldandó probléma közepébe?), a viszonylag közepes poénokra csak a karakterszereplõ Timothy Spall segít rá.
Ezt a filmet kétszer nem fogod megnézni, az tuti, egy alkalommal azonban - kellõ türelemmel és pattogatott kukoricával felszerelkezve - bevállalható délutáni szórakozás.