suxel new 2021 szept. 07. - 21:21:20
(12/52)
Nem olyan rossz sorozat, konnyed limonade erzelmes reszekkel, amik nagyon jol vannak beleszove. Sajnalom, hogy levettek az esti ismetleset. Igy mar nem tudom folytatni, vannak olyan sorozatok, melyek jobban erdekelnek, mindenre pedig ninca idom meg ha nagyon is akarom. Ket het utan 10/7re ertekelnem.
_Hande_ 2021 szept. 07. - 17:56:49
(11/52)
én nagyon szerettem végig néztem törökül
klari4 2021 szept. 06. - 23:23:01
(10/52)
Tisztelt RTL
Az esti ismétlés miert marad el???
suxel new 2021 szept. 06. - 23:01:58 Előzmény AngelEri
(9/52)
Nem hozta az elvárt nézettséget, ennyi.
AngelEri 2021 szept. 06. - 22:47:57
(8/52)
Miért tűnt el az esti ismétlés? :(((((
10/10
suxel new 2021 aug. 27. - 21:31:54
(6/52)
Amilyen jo volt az elso harom magyar resz, ugy belaposodott nekem csutortok pentekre. :(
Serkan anyja egyelore a legidegesitobb szamomra.
suxel new 2021 aug. 26. - 21:22:05
(5/52)
A harmadik resz rendesen felporgott, amikor mar Eda azt hitte nem lesz tobb dolga az eletben Serkan Bolattal tevedett. O lett a kiseroje a repulogepen anelkul, hogy tudta volna.
Az egy kicsit eroltetett volt nekem, hogy Serkan ne erezze magat kevesebbnek, egy vesztesnek az ellenfeleivel szemben, jegyest kell hazudnia maganak. Szamomra egyertelmuve valt a jelenetekbol, hogy Selin bar ket honap mulva hazasodni fog Ferritel, nagyon is zavarja, hogy Serkan is. mast talalt.
Az viszont vicces volt, ahogy mindenki kovette Serkant az unnepelyrol, csak hogy meg tudjak ki az a no, aki meghoditotta a szivet. Majd kesobb Eda pofonja is csattant egy jot, az egesz hazugsag miatt.
Ennek ellenere ugy nez ki, hogy belemegy a szinjatekba, legalabbis mert az eddig felenknek tuno Cenk rendesen megsertette azzal, hogy nem er fel szemelyeben Serkan Bolathoz. Eda igenis megmutatja.
A felenk es esetlennek tuno Cenk igy nagy csalodas lett a szememben. Remelem el is huz az olasz luvnyajaval Olaszorszagba es nem rontja itt a levegot. Ezt is jol megcsinaltak egyebkent: Eda gyakorlatilag arra szamolt, hogy Cenk meg fogja kerni a kezet, a nezokozonseggel pedig az elso pillanattol kezdve erzekeltettek, hogy o bizony szakitani jott vissza, (marha egyaltalan lehetett ezt kapcsolatnak nevezni) es termeszetesen vartuk Eda koppanasat.
suxel new 2021 aug. 25. - 21:58:21
(4/52)
A masodik resz legnagyobb jelenete az volt, amikor Eda felrohant az 5 perc varakoztatas utan Serkan irodajaba, es majd miutan zatonyra futott a beszelgetesuk, jelenetet rendezett az epuletben. Rakiabalta a ferfi fejere, hogy o egy erzelemek nelkuli robot. Sikerult teljesen kihozni a sodrabol, amit elerni elvileg lehetetlen. Leyla meg is jegyezte: barmi is legyen a neve ennek a nonek, ez egy istenno.

A veszekedos jelenet nagyon elethure sikeredett, egy percig sem lattam azt, hogy szineszek lennenek. Mind a ketten nagyon beleeltek magukat az adott szituacioba.
zuzuzu777 2021 aug. 25. - 00:05:25 Előzmény Bonitó
(3/52)

Kerem Bursin nekem is kedvencem, ha lehet javasolnám a "Gunesi Beklerken"-t, igaz, még akkor kezdő volt, de nekem nagyon tetszett.
Ezen kívül a "Bu Sehir Arkandan Gelecek"
A "csengetés" csak képletesen mondva, mert ha emlékszel, akkor kopogtatásról volt szó.
Holnap (vagy ma) szerdán lesz az utolsó 50. bölüm.


Bonitó 2021 aug. 24. - 19:33:59
(2/52)
Én is elkezdtem nézni Sen Cal Kapini - Szerelem a levegőben c. sorozatot. Annak ellenére, hogy
feliratozva már láttam, de a " Te csöngess az ajtómon " címmel. És mennyivel másabb most szinkronizálva nézni, mint a nem éppen profi módon fordított szöveggel.

Tetszett nagyon a sztori, és többi török sorozatnál pörgősebb is szerintem.
A gazdag Serkan (Kerem Bursin) és a szegény egyetemista lány Eda (Hande Ercel) igencsak szimpatikusak. Sajnos úgy látom, megint nagyon elaprózták a részeket, és jól elnyújtják az eredetileg 49 bölüm török sorozatot. A zene pedig nagyon kedves a számomra. Talán a tangó harmonika miatt, amit mindig is imádtam, most is visz mindent! :)

Az utóbbi időben nagyon megkedveltem a főszerepet játszó Kerem Bursin-t!
Annál is inkább, mert most a világ a " Szerelem íze" c. sorozatban szereplő Can Yaman-ért van oda.
(A jogász végzettségű Can Yaman már Olaszországban élvezi a népszerűséget és forgatja a Sandokan átdolgozott változatát. )
Úgy gondolom, hogy Kerem Bürsin is van olyan világlátott, mint Can Yaman. Hiszen sok országban élt, több nyelven beszél ő is. Megjárta Skóciát, Indonéziát, E.A.Emírséget, Malajziát. Már 12 évesen élt az USÁ-ban is. Szerintem Bursin is van olyan értékes, mint C.Y. Arról nem beszélve, hogy Kerem Bursin lehengerlően szerény!
Ami pedig a jóképűséget illeti, azért van egy pár török színész, Can Yaman-on kívül szerintem. Akár a jóképű (Szulejmán Bali bég) azaz Burak Özcivit, vagy Ibrahim Celikkol és még sorolhatnám. Nem is értem a már említett C.Y. körül folyó őrületet. Persze tudom, hogy kinek a pap, kinek a paplan!

Továbbá, Kerem Bursin a Seref Meselesi - Becsületbeli ügy (2014) - (26 részes sorozatban) is remek alakítást nyújtott. Nem beszélve a mozi filmről, a Sehir arkandan gelecek - Ez a város követni fog téged (2017) c. mozifilmről, amely szívszorítóan szép. A CAD FEDA c. mozifilmben is nagyszerű alakítást nyújtott Kerem Bursin és partnere a már említett " jóképű Bali bég " Burak Özcivit.
No de hajrá Serkan, hajrá Eda! :)
suxel new 2021 aug. 24. - 16:31:38
(1/52)
Nagyon jol szorakoztam az elso reszen onnantol kezdve, hogy Eda es az altala oly gyulolt Serkan Bolat talalkoztak. Amikor vegkarcolta az autojat a ferfinak, mikozben a pasi bennult vegig a kocsijaban, es hallgatta mi ez a zaj, majd ruzzsal kezdett irni az ablakuvegere, es Serkan elinditotta az uveg lehuzasat, en nagyon nevettem. Aztan jott a kulcs nelkuli bilincs, igazan mokas pillanatoknak lehettunk szemtanui, es meg csak most jon az uzleti targyalas osszebilincselve. Reszemrol folyt. kov.