1/10
tavaszi 2009 júl. 26. - 14:11:54 1/10
(4/4)
Ez egy tehetségtelen.
_messzelato_ 2009 febr. 18. - 15:06:24 Előzmény Kottavadász
(3/4)
Szilágyi Réka "mélyinterju"-hoz: kevés ilyen gusztustalan ripacskodást, álszerénykedést láttam mint ebben a mostani adásban. A mûsor célja valószinûleg az lenne, hogy a riportalany megmutassa az arcát a nagyvilágnak, a hölgy célja pedig nyilvánvalóan az, hogy õ milyennek szeretné ha látnák,nem pedig azt, ami a valóságban. És eszerint gesztikulál, produkálja magát, épp ezért hiteltelen. A mûsorvezetõ kár hogy a "félnek-e tõle" kérdés helyett nem azt kérdezte meg, hogy "szeretik-e" a kollégái, beosztottjai. Bár arra is valami álszerénykedõ mórikálás lett volna a válasz, a fõszerkesztõasszony nemhogy a kamerának, de saját magának sem merné bevallani hogy enyhénszólva nem népszerû a munkatársai körében.
Kedves Szilágyi Réka, a lovaglás szép és nemes sport. De nem mindig célszerû magas lóra ülni, arról ugyanis könnyen le lehet esni és legtöbbször pofára. Járt már hasonlóképpen néhány öregedõ, valakinek - általában nõs férfiaknak - lovaglással, teniszezéssel stb. imponálni akaró és magáról a valóságnál többet képzelõ asszonyság. Hiányoltam, hogy õszinteségi rohamában nem mesélte el a riportalany, hogy kinek a kedvéért mászott fel a nyeregbe. (szándékosan nem irom, hogy pattant nyeregbe, mert ugyebár ahhoz más sulycsoport kell).
-messzelátó-
1/10
Kottavadász 2009 febr. 16. - 22:17:43 1/10
(2/4)
Megmondom: egy nõiességtõl fényévekre levõ, púposhátú nagyokos.
De jót röhögtem ezen a mûsoron! Nem szólt ugyan semmirõl, de ez az életben valószinûleg unalmas fap.i.na ne volt semmi.A gyerek Réka ott ült a kicsi Réka mind a 100 kilójával :D nagy benga állat, egy drabális tehén vaze ezt el tudom képzelni egyenruhába. mint a nõi kápók, a II. vh-s filmekben. oda jó lenne a pofája. jácca a pitchSáját. teszi a nagy szerényt meg egyszerüt, és közbe beképzelt mint az állat. Igedes fejrángásokkal beszélt végig. Ennek elefánt kell nem ló. :DDD az tán elbírná a súlyát. Akinek ez kell az vagy vak vagy bolond vagy maga is iylen szerencsétlen marha mint ez a szõröstalpú.
1/10
agica400 2009 febr. 15. - 17:51:46 1/10
(1/4)
Ez a tenyerestalpas Szilágyi Réka azt mondja magarol hogy szerencses. Kozben meg az latszik az osszes mozdulataból es a folyamatos gesztikulalasaból hogy egy visszafojtott hiszterika. Ez is csak onnan jott mint a tobbiek akik jobban tettek volna ha otthon maradnak ahol szuletett. Szerenykedik, okoskodik. Nem csoda hogy egyedul van. Ki a francot erdekel ennek a nonek a maganelete? Ki kepzeli azt hogy ez kozugy?
Lovagol. Nevetni kell, ezzel a sullyal? Szegeny lo.
Megneztem a musort de ha masra nem arra jo volt hogy jot rohogjek egy ujabb celeben.