Téma: Színészek

Vadrenalin 2008 febr. 06. - 00:35:57
(4/4)
Én sokat nevettem rajta, szerintem tele van finom humorral.
Altman Játékosához azonban tényleg semmilyen módon nem hasonlítható, mert az egy hagyományos értelemben vett nagy film az álomgyárról, rendes történettel, valódi szerepekkel, amihez csupán a közeget biztosítják az önmagukat játszó sztárok. Ez a film viszont sok részében inkább ahhoz hasonlítható, amikor egy Tarantino filmben csak ülnek és beszélgetnek az élet látszólag lényegtelen dolgairól, de valahogy az egész mégis rendkívül szórakoztató. Különösen, ha az ember ismeri a francia színészeket, akik itt mind önmagukat alakítják meglepõ õszinteséggel (ld. pl. mikor Jean-Claude Brialy felvállalva a filmben meleg voltát, azt mondja, filmen soha nem játszana b*zit).
Kissé megtévesztõ lehet, hogy a stáblista szerint Josiane Balasko nem magát alakítja, hanem André Dussollier-t, pedig a valóság az, hogy õ saját magát alakítja, amint beugrik a korábban szintén saját magát játszó André Dussollier helyére, aki közli, hogy kiszáll a filmbõl és bárkivel lehet õt helyettesíteni.
1/10
horvatneandi 2008 febr. 04. - 14:20:14 1/10
(3/4)
Nekem az nem tetszett ebben a filmben,hogy a mellékszereplõk sokkal többet szerepeltek benne,mint a fõszereplõk.Csak , akkor volt jó a film amikor beszálltak a fõszereplõk.Nélkülök kicsit unalmas volt.Azt hittem ,hogy egy sztárparádé sokkal vidámabb,nevetségesebb.Szinte minden fõszereplõ,csak egyszer szerepelt benne.Talán ha egy kicsit többet szerepelt volna benne Gerard Depardieu,Jean-Paul Belmondo és Alain Delon jobb lett volna.Nekem ez a véleményem errõl a filmrõl.
10/10
marabu 2006 szept. 22. - 00:13:09 10/10 Előzmény roceskori
(2/4)
Én sem láttam "Altman Játékosát".
De ezt a filmet igen, két éve többször elõvettem a dvd-t, ha fel akartam vidulni. Annak ellenére, hogy nem vígjáték, és nem komédia ...

Nagyon, nagyon jó!
roceskori 2006 szept. 06. - 14:31:18
(1/4)
Szörnyû!!! Történet: 0. Szórakozásnak nem nevezhetõ, aki a "méltatást" írta, nyilván nem látta Altman Játékosát!

Depardieu iszik és részegen száguldozik, Belmondo idióta és állandóan röhögõ-görcsöt kap, Delon sznob és mindenkit kioktat, Michel Piccoli alkoholista, Jean-Claude Brialy meleg és együtt él színésztársával. Az évszázad francia sztárparádéját hozta össze Bertrand Blier rendezõ a Színészek címû fergeteges komédiájához, amely leginkább Robert Altman A játékos címû filmjével rokonítható. Ebben a filmben lehull a lepel a filmvászon bálványozott sztárjairól: kiderül, hogy õk is emberek, akik szeretnek, gyûlölnek, gyengék és képesek akár színészt is ölni! De leginkább a közönséget és a kritikusokat nyírnák ki... Elképesztõ szórakozás a mozi szerelmeseinek!
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás