k11zoltan máj. 13. 22:13:51
(3/3)
Nem volt rossz film, de valóban több történésre, és több drámára, feszültségre számítottam.
Tényleg ilyen egyszerű lett volna. ennek a kanadai srácnak...?
1/10
Márkk máj. 08. 16:44:52 1/10
(2/3)
Számomra a film dög unalom volt, csak azért néztem végig mert vártam valamire, hogy majdcsak történik már valami érdekes, valami izgalmas. Hát nem igy volt, az egész filmben nem történt semmi, ahogy irja a film leirásában is, egy kanadai állampolgárságú személy aki újságirónak vallja magát, elmegy Szomáliába belelátni a kalózok mindennapjaiba. Ezzel leis irtam miről szól spoiler mentesen, mondjuk nincs is mit spoilerezni a filmben :D Ja, és zárójelbe megjegyzem hogy 3 napig tartott megnézni, mert mindig este néztem, és mindig bealudtam rajta :D Annyira érdekes volt...
8/10
InteriorLulu 2020 okt. 21. - 23:41:33 8/10
(1/3)
Jobb film, mint ahogy azt az első kb. tíz perc után vártam. Akkor még a vicceskedő, komolytalannak tűnő stílusa miatt kissé kétséges volt, hogy valóban egy, az egész nyugati világgal szembenálló szomáliai kalózok között idegenként forgolódó amerikai újságíró megtörtént sztoriját fogom látni, de eztán lassan megnyugodtam, mert a hangvétel, és idővel a szituációk is egyre komolyabbak lettek. A történéseknek tétjük kezdett lenni, de az erősödő feszültség mellett szerencsére a humor is végig megmaradt.

Mindenki jó a szerepeiben, a nálunk kevéssé ismert Evan Peters és a leginkább a Philips kapitány "főgonoszaként" ismert, itt jófiú szomáliai Barkhad Abdi, mint a két főszereplő, illetve a csak a film elején és végén szereplő, a ripacskodást szerencsére jórészt mellőző Pacino is.