Pszichoapu 2018 dec. 17. - 12:51:37 Előzmény napraforgó
(1073/1173)
Köszi megint a részletes hogyvolt-ért!

"Aztán promótálja az Exatlont, ami kicsit sem érdekel." :)
+1 like! :) Nem is értem, miért kell egy teljesen más témájú műsoron belül reklámozni egy másikat? Még a célközönsége sem biztos, hogy azonos, sőt, elég csekély lehet a metszet...

Amit a kiesett férfi előadók műveltek a "Chiki Chiki Ta"-ban, azt én még annyira sem találtam viccesnek, mint amennyire az eddigi női előadók férfiak általi utánzási kísérleteit. Lehetett volna persze ez is szórakoztató, hiszen nyilván nem fognak megtanulni 1 hét alatt szambaritmusra kecsesen riszálni, de legalább a szándékot illett volna kimutatni a koreográfia részleges elsajátítása iránt, ha már fizetést kaptak a kutyát sem érdeklő jelenlétükért. Mert erre a majomkodásra egyetlen jóérzésű néző se volt kíváncsi. Ez egyértelmű és szándékos arcul köpése volt magának a műsorsorozatnak és persze a nézőknek is, amiben benne volt a "lesz@rom az egészet és titeket is mind!" életérzés.
Nagy kár, hogy ennyire futotta tőlük.. A hájfejű Gesztesin mondjuk cseppet sem lepődtem meg, de pl. Torres Danin igen, mert őt kedvelem.
Pszichoapu 2018 dec. 17. - 12:31:52 Előzmény marisál
(1072/1173)
Nem csak 1 ember ért veled egyet.. Szerintem is Völgyesi Gabinak vagy Sári Évinek kellett volna nyernie. A szépfiú image a szavazóknál azonban ezúttal is felülbírálta a sokrétűséget. Nem állítom, hogy Freddie ne lett volna jó, de közel sem volt annyi emlékezetes alakítása és nem nyújtott annyira stabilan kimagasló eredményt sem, mint a 2 énekes hölgy. Itt most nem csupán a zsüri szerint, hanem szerintem is mindenképp női nyertest kellett volna ünnepelni. Freddie eltúlzott hype-jával nem értek egyet, még ha amúgy el is ismerem a tehetségét.
8/10
napraforgó 2018 dec. 17. - 06:39:29 8/10
(1071/1173)
Döntő:
A 4 döntőbe jutott énekes együt énekel, a zsűrit utánozzák - ugye mi jó barátok vagyunk?
Jön a zsűri, Claudia ezüst miniruhában, piros masnival a fején, a 3 fiú a lépcsőn lejőve bukfencet vet, ezen elhumorizálnak egy kicsit. Fura módon most ünneplik a Mikulást, holott már 10 napja elmúlt az ünnep. Remélem nem az angolszász Santa Claust próbálják megidézni, nekünk semmi közünk hozzá.
Ma a zsűri már nem pontoz, csak a közönség szavazatai döntenek.
Aztán az énekesek visszaemlékeznek az elmúlt adásokra, elsőnek Sári Évi, aki Gangnam Style- hozza. Nekem túl nőies a hangja, az ugrálás rendben volt, dícsérgetik is rendesen.
Tolvai Reni jön Buli Dorinaként, én őt nem ismerem. A szám nem túl érdekes, egy iskoláslány viszonyát igyekszik bemutatni a matekhez, meg a szombat esti bulihoz. Renike viszont rendesen kigömbölyödött az elmúlt 10 hét során... Régebben sem volt sovány, de most már túlságosan töltött galamb....
Völgyesi Gabi következik az Igazából szerelem kiégett rock sztárjaként, Billie McCay bőrében. Előtte végignézzük a korábbi adásokban alakított szerepeit, szerintem ez a nő nagy csoda, mindent tud, mindent megoldott, szép volt, jó volt, szórakoztató volt. Most is az, a hangja fantasztikus, a haja talán nem elég találó, de ez nem az ő hibája. Csinos Mikulás-lányok táncikálnak körülötte. Claudia az inteligenciáját dícséri, nem véletlen, hisz jogász a csaj - úgy mellékesen.
A zsűri szerint is ő nyújtotta a legkiemelkedőbb alakításokat a műsorban, közben Sári Évit is dícsérgetik.
Igazuk van, ez a 2 nő volt a legjobb, ez vitathatatlan, bár sajnos a végén kiderült, ez nem volt elég a győzelemhez egyiküknek sem.
Utolsónak Freddie következik Luciano Pavarottiként. A maszkosok nagyon kitettek magukért, pedig az alaposan felhizlalt Freddie egy erősen lefogyasztott Pavarottinak tűnik. A fiú próbál operaénekesi hangokat produkálni - hát ez egy hét alatt nem igazán megy, pláne nem a világ legnagyobb tenorjaként. De ezzel Freddie is tisztában van, Pavarottit még egy másik operaénekesnek is nehéz utánozni. Mindentől eltekintve a fiú szépen megoldotta a feladatot, saját magához képest nagyot alakított. A műsor végére nagyon fölengedett, magára talált a fiú.
Remélhetőleg a későbbiekben sem lesz olyan görcsös, próbál majd felengedni, játszani kicsit.
Most Tilla megnézeti a nézői szavazatokat, egyelőre csak névtelenül, sötét alakokkal.
Aztán promótálja az Exatlont, ami kicsit sem érdekel.
Azután a már kiesett játékosokkal jön egy fiúbrigád nőnek öltözve. Burai, Torres, Gesztesi, Kállay-Saunders brazil szambatáncosnőként. A fiúk nem borotválták le a borostáikat, bajusz, szakállka maradt - el lehet képzelni, milyen táncosnők voltak... (Amúgy hová lett Pintér Tibor, ő hiányzott a sorból).
A rémes élmény után 3 kiesett nő jön, Odett, Szőcs Renáta, Hien és itt van Pintér Tibor is, ők a Dzsingisz Kánt alakítják, huhh hahh.... Pintér fejéről majdnem leesik a turbán. A zsűri viccelődik, röhög, tetszik nekik a bohóckodás.
Aztán jönnek a duettek, elsőnek Nagy feró Sári Évivel - gyere, kislány, gyere. Feró kapott egy hosszú parókát, hogy jobban hasonlítson hajdani önmagára, de már az első percban megszabadult tőle. Sári Évi remekül hozta Csuka Mónikát. A szám jó, mai s élvezhető, tetszett.
Tolvai Reni Csepregi Évával énekel, fiúszerepben, ő most Végvári Ádám, Egysterű, ilyen az élet... Mert egy tini-tini lány, meg egy tini-tini srác.... Reni nem nagyon töri magát, hogy imitálja a gitározást. Cseperegi Éva nagyon dícséri Renit, ő volt Ádám, eközben Végvári Ádám a nézőtéren szétröhögi magát. A zsűrinek is tetszett.
Völgyesi Gabi Bódi Margóként Guszti mellett - Szeretlek, szeretlek, nem adlak senkinek.... Gabit a Bódi házaspár tanítgatja romásan táncolni, mennyit riszáljon.
A sminkesek minden igyekezete ellenére Gabi arca nem elég romás, a mozgása és a cigány nyelvtörők viszont jók, margó jól betanította. Az előadás Bódi Margónak tetszett és a zsűrinek is, mindkét nő nagyon vagány, bevállalós - szájbőgő és bungee jumping, emlegetik.
Megint utolsóként jön Freddie a Márta dalával - Kezdjetek el élni - Kiss Tibiként Pásztor Anna partnereként. Anna megkapja az emblematikus puszit, Freddie nagyon jóképű, jól áll neki a kissé hosszabb, kócos haj. Ez a szám is jó. A zsűri is agyondícséri, Pásztor Annát és Kiss Tibit is.
Érdekes, hogy a végjátékra 4 igazi jó magyar számot választottak a szereplőknek, korábban a különböző adásokban borzasztó rossz, szerencsétlen és idegen nyelvű számokat is beraktak, ezzel jócskán megnehezítették az előadók dolgát.
Újra megnézik a fantomképek pontszámait. tilla szavazásra biztatja a nézőket.
Aztán a zsűri értékel. Claudia a két hölgyet, Völgyesi gabit és Sári Évit dícséri nagyon - ezzel egyetértek, ők mindig nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Freddie csak a végére jött fel, csak az utolsó néhány adásban engedett föl, eleinte teljesen jellegtelen volt.
A végén mégis őt hozták ki a nézők nyertesnek, gyanítom, hogy a sok voks a rajonó tinilányoktól, meg a kevésbé fiatal nőktől a jóképű férfinak szólt és nem az énekesnek. Nem tudom, hogy Freddie most hogy érzi magát a bőrében, mert igazából nem ő érdemelte az első helyet, csak a csinos arcának a daliásan magas termetének köszönheti a győzelmet. A két nő mögött szerintem ő volt a harmadik, Tolvai Reni meg a negyedik, az rendjén is volt.
10/10
marisál 2018 dec. 16. - 22:46:19 10/10
(1070/1173)
Ugye? A két lány klasszisokkal jobb volt, a Freddie szép, jól néz ki, a hangja is jó, jellegzetes, de utánozni nem tudott igazán senkit, csak ma! A lányok végig hozták a színvonalat, de ha így döntöttek a nézők, nem lehet mit tenni. Minden esetre igazságtalan! Köszi, hogy legalább Te egyetértesz velem!
10/10
marisál 2018 dec. 16. - 22:21:19 10/10
(1069/1173)
Hát megáll az eszem! Freddie szépfiú nyerte meg a versenyt. Nem értem a nézőket, Völgyesi Gabi volt a legjobb, ő érdemelte volna meg a győzelmet!
Robzombi 2018 dec. 11. - 12:15:21
(1068/1173)
Engem már annyira nem vonz a műsor hogy hétről hétre izgulnék miatta. De szerintem be kéne vezetni egy olyat, hogy egy műsorban a zsűrinek is kéne előadnia valamit.

Vagy az hogy a döntök előtt vagy nem tudom minden műsorban egy zsűrinek elő kéne adnia valamit ugyanúgy mint a versenyzőknek.

Ja de Stohl nál olyan szabályt kéne meghozni, hogy ordibálva nem lehet énekelni, mint a Valami Amerika 3-ban.
8/10
napraforgó 2018 dec. 10. - 05:57:58 8/10
(1067/1173)
9. adás
Közös énekléssel kezdődik, a showw a tánckaré, pörögnek, ugrálnak, szaltóznak, az énekesek meg csak a háttérben, aztán lejönnek a lépcsőn.
Gesztesi kezd, Whoopi Goldberg apácashows számával. Mit mondjak, a külseje kicsit sem hasonlít, a zsűri is kiröhögi, hangilag sem hasonlít, végig a saját férfihangján énekel, ráadásul hamisan. A szöveget sem tudta és olyan angolt használt, amit vélhetőleg a pingvinek beszélnek az Antarktiszon. Ennek ellenére viszonylag magas pontokat kap, mert Claudia imádja, a többiek meg jót röhögtek.
Aztán Sári Évi jön, Adele dalával a Skyfall c. James Bond film címadó dalával. rendesen kitömték, még egy csúnya műállat is kapott, a számot remekül elénekli. Megkapja a 4 x 10 pontot.
Aztán Freddie következik Robbie Williamsként, derékig dekoltált kezeslábasban, arca kifestve, mint a Kiss együttes tagjainak. Végig mozogta, ugrálta a számot és az ének is jó volt, a zsűri mégis fanyalog, Robbie ágyékig van dekoltálva és sokkal többet mozog... Az igaz, ők is elismerik, hogy a klippben nem élőben megy az ének, hanem egy kifogástalan stúdiófelvételt tesznek alá! Stohl megvédi, melléáll, de mindenkitől csak 9 pontot kap.
Tolvai Reni jön Aretha Franklinként, rendesen megöregítették, kitömték, műáll, rá sem ismerni. Hangja egész jó, bár egy néger hangot nyilván nem tud hozni. Két 8-as, 2 7-es.
Völgyesi Gabi Adam Levine-ként, nekem ez kisséhaloványabb volt, a hang sem elég férfias.Sajnos sokszor mutatták hátulról, így nagyon látszott a fejére húzott maszk, a fólia, ami csúnyán ráncolódott a nyakánál. a zsűri dícséri, Majka bunkó, ő nem is figyelt Völgyesire, mert csak a mellette feltűnő nőket nézte. Na, nem ezért hívták oda zsűrizni. Stohl csak 8 pontot ad, a többiek 10-et.
Gesztesi Louis Amstronként - What a Wonderful World. Gesztesi kicsit sem hasonlít, de hát fehér emberből nehéz négert varázsolni, nem elég barna suvickkal bekenni. A hangja viszont jó, hozta a rekedtes hangot. Dícsérik a 9 heti munkásságát, de tartanak tőle, hogy ő már nem lesz ott a döntőben. 34 pont.
Sári Évi Nótár Maryként mulatós nótával. Csók, csók, puszi, puszi.... Nótár Mary segít neki, a szám után meg gratulál neki. Nagyon jól végigmozogja, énekli, de a zsűri felemlegeti az apróbb hibákat és a végén mindenki 9 pontot ad, kivéve Majkát, aki 10-et.
Freddi jön Michael Bolton egy lírai dallal, nagy átéléssel énekel, csinos és jó a smink, a paróka. Hozza a hangszínt, nekem nagyon tetszett. Csinos lányok vonaglanak körülötte, de ő csak énekel, nem is figyel rájuk. A zsűrinek is tetszik, négy 10-es.
Tolvai Reni következik Rita Oraként egy bulizós nótával. Kicsit szőkébb volt az eredetinél, kicsit molettebb a fekete rövid nadrágban. A szűri most nem emlékezett arra, hogy az énekesek stúdiófelvételt tesznek a videójuk alá, nem az utcán ugra-bugrálva énekelnek. De jó volt így is, négy 9-es.
Végül Völgyesi Gabi zár, a 14 éves Szandi Tinédzser lamúrjával piros svájci sapkában, pöttyös ruhában. jó, jó, de azért nem olyan átütő. Végül kiderül, hogy Gabi nagyon beteg, pár nappal korábban nagyon megfázott, elment a hangja, az orvosok azért színpadképessé varázsolták. Ami érthetetlen volt, hogy mit keresett a színpadon mellette a hotdog, a répa, a tükörtojás, az eper, a méhecske, csirke, a papagáj, meg a piros kutya??? Ráadásul vonatoztak a színpadon, hát nem tudom, kinek az ötlete volt, mert ilyesmi nem volt anno Szandi videójában. A zsűri valamelyest figyelembe veszi a betegségét, de csak három 9-es, egyedül Majka ad 10-et.
Aztán kiválasztják a döntősöket. Kicsit sem lehet csodálkozni, hogy Gesztesi esik ki, már sokkal hamarabb kellett volna.
Kiosztják a feladatokat, Sári Évi Psyt választja, Freddieből Pavarottit akarnak csinálni. Völgyesi Gabi Billy Mack lesz- hát...
Tolvai Reni Dorina lesz. Aztán "sztárvendégek" lesznek a partnereik. Nagy Feró Gyere kislány, gyere - Sári Évi partnereként.
Bódi Guszti Völgyesi Gabival egy mulatós számot ad elő. Csepregi Éva partnere - Tini, tini - Tolvai Reniből lesz Végvári Ádám. Freddie Pásztor Annát kapja, kezdjetek el élni, Kiss Tibi bőrében.
Flowers Ramona 2018 dec. 09. - 20:13:12
(1066/1173)
Sári Évi és Freddie zseniálisak! A Liptai Gesztesi páros viszont irritáló. Oké, hogy ez egy szórakoztató show, de nyomasztó látni, ahogy Liptai ajnározza a nulla teljesítményt Gesztesinél, majd jól lealázza a szuperül teljesítő és valóban szórakoztató előadókat... Hajrá Sári Évi, hajrá Freddie, miattatok érdemes nézni ezt műsort!
southwind 2018 dec. 09. - 19:12:09
(1065/1173)
a karaktereket direkt gesztesire csinálják, tuti őt akarják nyertesnek kihozni
8/10
napraforgó 2018 dec. 03. - 05:50:12 8/10
(1064/1173)
A 8. adás is össznépi számmal kezd - Santa Claus is coming to town. Tilla valami bűn ronda sárga kockás nadrágban és műbőr frakkban (!) konferál, tiszta cirkuszi bohóc.
Aztán Sári Évi és Freddie próbálja Cserháti Zsuzsát és Charliet megeleveníteni. Különös szilveszter... Szerintem a fiúnak jobban sikerült, én Sári Éviben semmi Cserhátist nem fedezetem fel, se hangilag, se külsőleg. De Claudia lelkendezett, ő igen, teljesen el lett varázsolva.
Völgyesi Gabi Honthy Hannát alakítja, szerintem remekül, hangilag nagyon ott van és a maszkja is kitűnő.
Aztán Tolvai Reni és Kállay-Saunders Luis Ponce és Demi Lovato latin ritmusokkal, helyesek együtt, a lány nagyon tudja használni nőiességét, riszál rendesen.
Gesztesi Károly Topolt próbálja megszemélyesíteni. Némileg anakronisztikus, hogy magyarul énekli a Ha én gazdag lennéket, de ez nem nagyon zavarja a zsürit. A színpadon egy műló, hátul igaziakat vetítenek, mivel állítólag istállóban éneklik ezt a dalt. Claudia egész elérzékenyül - habár nem volt ez akkora produkció.
Freddie jön, mint Rod Stuart, hát... A haja ugyan szanaszét áll, én mégsem látom benne Rod Stuartot, de amúgy hangilag egész jó a fiú.
Jön Sári Évi, mint a fiatal Zalatnai Sarolta, énszerintem kicsit túlcifrázta a dalt, Zalatnai sokkal egyszerűbben énekelt.
Kállay-Saunders András következik valami metálzenekar frontembereként - AWS- igen borzasztó a féloldalas, szembelógó frizurájával. Nem ismerem az eredetit (szerencsére), de a fiú jónak tűnik, ordít, hörög, minden, ami kell.
Aztán Tolvai Reni, mint Mariah Carey, nekem tetszett, a zsűri fanyalog, eleve fél hanggal lejjebb énekelt, ráadásul itt-ott elcsúszott, na mindegy engem nem zavart.
Végül Völgyesi Gabi és Gesztesi duettje jön - Al Bano és Romina Power, ráadásul csavarral, Völgyesi Gabi alakítja a férfit és a nagydarab, ronda Gesztesi Rominát. Hát ritka ronda nőnek. Völgyesi Gabi viszont megint a topon van, én hallom a hangján a férfias zengést, míg szegény Gesztesi nyávogni próbál. Gondolm ettől még Claudia sem tud elájulni, olyan rossz. A zsűri röhög, majd leesnek a székről, tetszik nekik a bohóckodás.
A pontok összesítésénél Völgyesi Gabi az első, méltán és megérdemelten, ez a kis nő mindenben remek volt.
Kállay-Saunders András esett ki, sajnos és a bohóc Gesztesi maradt. Gondolom, ha András jobb számot kap, nem azt a borzastó AWS-t, neki is több esélye lett volna.
Aztán jön a feladatkiosztás és vége is az adásnak.
southwind 2018 dec. 02. - 21:43:18
(1063/1173)
ez a jutalomjáték az öreg prosztatának
southwind 2018 dec. 02. - 20:12:26
(1062/1173)
szerintem kár folytatni, gesztesit nyomják ezerrel
2/10
blaha60 2018 dec. 02. - 19:45:03 2/10
(1061/1173)
Tisztelt TV2 !!
Kíváncsi lennék rá ,hogy mennyi pénz adnak a főműsorban oldalról belépő reklám sugárzásáért !!!!
Gusztustalan ! Megéri ???!
Pszichoapu 2018 nov. 26. - 14:55:40
(1060/1173)
Imáim meghallgattattak és Pintér végre kiesett! Halleluja! :) Örök hála a szavazóknak!
olahmiki1959 2018 nov. 25. - 20:56:02
(1059/1173)
Több adást is végignézve, számomra egyértelműen Völgyesi Gabi és Sári Évi a két legtehetségesebb résztvevője a versenynek, Völgyesi Gabi szenzációsan jól hozta Chert - elképesztő jó alakja van, formás combok, gömbölyű popsi, arra a fekete harisnyatartóra pedig már szó sincs, annyira szexi volt -, Sári Évi pedig fantasztikusan levette Majka minden egyes mozdulatát, hangját, mozgását, a külseje pedig egészen egyszerűen tökéletes volt!
Ők ketten kenterbe verik az egész mezőnyt!
Tolvai Reni most már lassan kieshetne, szerintem senki nem ejtene könnyeket érte, jó énekesnő, de ebben a műsorban szinte az összes eddigi produkciója gyenge volt, jelentéktelen, említésre sem méltó.
Gesztesi Károlyt nagyon kedvelem, de itt valahogy nem találja a helyét - vagy, csak rossz feladatokat adnak neki - minden esetre, nyugodtan haza lehetne küldeni, benne nagyjából "ennyi volt".
A többiekről később...
Pszichoapu 2018 nov. 20. - 22:12:24
(1058/1173)
Pintér (úgy is mint Tenyérbemászó Tepsiszájú Tenya) Tibor oltári rossz volt Jimmy-ként (Hien meg kiesik, WTF???), de Liptai szerint ez mind nem számít, a lényeg, hogy Pintér jól érezte magát a produkció közben. Na, ez is egy értékelési szempont.. A lényeg tehát - figyelem! - nem az, hogy a néző jól érezze magát. OK, ennek akkor örülök.. vagy örülnöm kéne..
Pszichoapu 2018 nov. 20. - 22:07:58
(1057/1173)
Nem ordít ő, neki ez a normális hangszíne. Vagy a koncertjein már félig megsüketült. Nekem inkább csak az fura, amikor a saját poénjain röhög és azt is úgy, hogy elmond egy szótagot, aztán röhög, majd megint egy szótagot (gyakorta ugyanazt, mint az imént), majd ismét röhögés és ez így megy ciklusban nála, amíg kb. a mondat végére nem ér. :)
De becsületére legyen mondva, Szabolcs értékelése legalább érintőlegesen szakmai marad, nem úgy mint a dilettáns Majkáé vagy Liptaié.
9/10
Virág Kiss 2018 nov. 20. - 19:08:37 9/10
(1056/1173)
Beszédhibás.
Pszichoapu 2018 nov. 15. - 12:19:48 Előzmény napraforgó
(1055/1173)
Majka "kontyába" Dundikának szerintem nem sok beleszólása van, ez az országos cimborája (Jocika) iránt érzett szerelméről szól. :) Úgy ahogy van idétlen, de mondjuk Pápainak sem állt jól különösebben.
Majoros úr közben arra is rádöbbent a matematikusokat meghazudtoló agyával, hogy az sem túl korrekt, ha az első versenyzőnek minden körülmények között 5 pontot ad, függetlenül attól, hogy milyet produkált. Ebben az adásban végre lemondott erről az idiotizmusáról.

Sári Évi nekem is nagyon tetszett, óriásit énekelt a Hair dalával, eddig fel sem figyeltem igazán a tehetségére, de ezzel és a múltkori J.Lo koreográfiával engem meggyőzött.
Völgyesi Gabi tényleg egy árnyalatnyival haloványabb volt, de a hangja most is kristály tiszta volt, csak ezúttal talán egy kicsit több "Unique-os" hangzás került a dalba, mint máskor.
Gesztesinél a "domina-szerkós" táncoslányok sajnos túlságosan elterelték a figyelmem. ;)
Tolvai Reni elképesztően jól nézett ki ezzel a sötétbarna hajzuhataggal, sokkal jobban állt neki, mint ez a seszínű fakó vöröses szőke, ami jelenleg a saját hajszíne.
Burait sajnálom, sajnos tényleg nem volt túl sok Opitz Barbi a produkciójában, de voltak nála rosszabbak is, dehát azokat ugye át kell még menteni egy halom adáson, hogy legyen min teli szájjal, artikulátlanul röhögni.
Pszichoapu 2018 nov. 15. - 12:04:16 Előzmény SZOTYl
(1054/1173)
Ez számomra is egy óriási kérdőjel. :) És a folyamatos "Tenyá"-zástól is már hidegrázást kapok. Értem én, hogy valakinek színészberkekben van egy általánosan elterjedt beceneve, de akkor is idegesít - valószínűleg azért, mert tényleg egy ripacs, akit még a becézgetés sem illet meg.

Bizonyára az én logikámmal van gond, de azt is elmagyarázhatná valaki, hogy ha adott ugye a zsűri cseppet sem igazságot tükröző tabellája, amit aztán a jóval hitelesebb közönség első körös szavazása lemódosít, akkor hogy lehet, hogy valaki, aki a zsüri ajnározása után a jó népnek hála lekerül a jól megérdemelt mélységbe, az úgynevezett "második körös" szavazásnál - aminek az értelmét a mai napig nem sikerült megfejtenem - újból felemelkedik a rangsorban? A második körös szavazásnak ugyanúgy a közvéleményt kéne tükröznie, ergo ha valaki lesüllyed a tabellán elsőre, akkor hogyan kerül be mégis a középmezőnybe egycsapásra - megúszva ezzel hétről hétre a kiesést?
Áhhh, nem értek én ehhez.. :)