Bonitó 2022 márc. 20. - 22:10:36
(1153/1173)
Igaz, hogy még az elején az igazságtalan pontozás, és a zsűri komolytalanság, kövezkezetlensége miatt abbahagytam a kedvenc műsorom nézését és elköszöntem itt a fórumtól.
De mivel gyarló vagyok, a mostani középdöntőre azért kiváncsi voltam. Kár volt!
A mai adásban:
- Vavra Bence hibátlanul énekelt, de inkább a saját hangján.
- Szekeres Adrienn a dögös kinézettel nem igazán tudott élni a színpadon, igen szerény maradt, de hangilag szenzációs volt. Szinte hamisítatlan fekete hangot hallottunk. 
- Stohl András sem hangban, sem ritmusban nem hozta a feladatot. A fekete paraszt kalapban betyárul nézett ki, akár a kis népi versmondó, vagy egy mulatós figura. Természetesen a zsűri agyon dicsérte szokás szerint. Már előzőleg ki kellett volna, hogy essen a műsorból. Ez a rap szám, borzasztó rosszul állt neki.
- Marics Peti hamis volt, gyenge volt, a magas hangokkal nem bírt. Még úgysem, hogy a vokál segítette. Inkább a táncoslányokat mutatták már helyette. Esélyes volt a kiesésre.
- Péterffy Lili kapta a legrosszabb feladatot. Kivételesen, nagy meglepetésre most a zsűri megsegítette a kritikájával. És Lili ebből is kihozta a maximumot, és a carból is várat épített!

A közös feladatokról:
- A Grease-duettben Stohl és Vavra Bence közepes volt. Bence nem hasonlított Olivia Newton John-ra, de a mozgást legalább levette. Stohl rémes Travolta volt. A zsűrinél ismét fergetes sikert aratott.
- Adrien, mint Madonna remek volt, Lili pedig zsinálisan alakította a pasit ismételten, most  Justin Timberlake-t. 
- Marics Peti még a Pa-Dö-Dö-t is rosszul hozta, Ember Márk a hátán cipelte a műsort.

És Stohl András lett a mai adás legjobbja! No comment!
És kiesett a sokak által dobogóra esélyes Péterffy Lili.  (Nem hiszem el, hogy csak egy nő maradt a végére Szekeres Adrien személyében?! Pedig de, így van!)
Nincs igazság!
Magenta99 2022 márc. 07. - 14:45:25
(1152/1173)
Én szeretem Pápai Jocit, de számomra totál sz@r volt a tegnapi előadásuk. Egyáltalán nem illik össze a hangjuk Tóth Gabival és Jocinak egyáltalán nem állt jól ez a tipik magyar népzene...
egon_von_compact 2022 márc. 06. - 21:10:25 Előzmény Renault17
(1151/1173)
Mink itten csak a Dual Ipár ismerjük.
2/10
blaha60 2022 márc. 06. - 20:31:45 2/10
(1150/1173)
Még soha nem láttam a szavazó nyertest publikálva !!!
Renault17 2022 febr. 28. - 10:37:42 Előzmény Zeynep
(1149/1173)
Dua Lipát nem ismered? Akkor te elég boomer vagy, mert a fiatalok imádják.
Zeynep 2022 febr. 27. - 23:03:39
(1148/1173)
Miután a múlt héten igazságtalanul kiesett az egyik legjobban szereplő, a feladatát mindig egyenletesen jól teljesítő Orsovai Reni, ezért a mai adást már csak fél szemmel néztem, a háttérből.

Ember Márk nagyon odatette magát, korrekt módon oldotta meg feladatát. Vavra Bence szintén, holott igencsak ki kellett lépnie a komfortzónájából. Emiliónak már előbb ki kellett volna esni a műsorból a gyenge teljesítménye miatt. Ma teljesített eddig a legjobban. Zámbó Krisztián és Stohl András közepes teljesítményt nyújtott. De természetesen Stohl, mint a nagy kedvenc agyon lett dicsérve. Marics Peti a nagy favorit kutya rossz volt. Lili és Bogi is volt már jobb is a műsorban.

A vége igen meredekre sikeredett. Ott állt a két kiesésre ítélt Lili és Emilio. Nagyon drukkoltam Lilinek, és tovább jutott szerencsére. Péterffy Lili tehát ma még megmenekült a kieséstől, de Tilla azt mondta, hogy a két kieső között alig pár szavazat különbség volt. Sajnos, nincs annyi szavazója, mint a fiúknak.
Node, kiesett végre már az első fiú versenyző is, Emilió személyében.

A zsűri ma is igen szétszórt módon pontozott. Először nyomatták a tíz pontokat. Majd amikor
kapcsoltak, hogy megint mit művelnek, és nehogy úgy járjanak, mint a múlt héten, lefékeztek!
De ennek a levét a pont akkor szereplő itta meg, mert már csak nyolc pontot osztottak ki.

Különösen ma Ramóna gyógyszere gurult el. Mert a leggyengébben szereplő Marics Pétertől is elájult és dicsérte. Majd Emiliot emelte a magasba a teljesítményéért, de annyira, hogy "felállt még a szőre is?!" Sőt, szexinek és férfiasnak tartotta. Én nem tartottam annak, sem nem állt fel semmim.

Amikor azt mondta, hogy szerinte eddig ez volt a legjobb adás, háát, dobtam egy hátast. Bizisten néha azt érzem, mintha mást szívnának, mint a néző. Vagy én vagyok tényleg fordítva bekötve.
Szabi pedig csak röhög, röhög, hörög, mint Riska az istállóban. Na jó, emellett az is igaz, sokszor még neki van a röhögése mellett a legreálisabb szakmai véleménye.

Szégyen ide vagy oda, a jövő heti feladatok kapcsán, a nyolcból, öt előadót nem is ismerem.
Ilyen xar válogatást még nem láttam az elmúlt évek alatt! Ja és ez vonatkozik az idén a jelmezekre és a maszokra is. a jelmezek, a maszkok, is a legrosszabbak az idén.
Íme a jövő heti feladatok:

Stohl András - Mick Jagger ( Megint egy hatásvadász megoldás, és még mindig nem fog kiesni )
Szekeres Adrien - The Rasmus ( nem ismerem) De Tilla meg el sem tudta olvasni a papírjáról!
Dallos Bogi - Dua Lipa nem ismerem
Péterffy Lili - Cee Lo Green nem ismerem (de utána nézve, nagyon messze van a feladat Lili komfortzónájától,)
Vavra Bence - Will.I.am nem ismerem
Marics Peti - Justin Bieber remek feladat
Zámbó Krisztián - Meat Loaf nem ismerem
Ember Márk - Dolly remek feladat
szabzero 2022 febr. 27. - 22:15:07 Előzmény Margo Hriczu
(1147/1173)
Ja, annyira nyomták, hogy ki is esett..
Margo Hriczu 2022 febr. 27. - 21:13:51
(1146/1173)
Mennyire nyomják ezt az Emilio nevű, alig hanggal rendelkező roma fiút!! S úgy általában az egész pontozás inkább rég nem az előadásnak szól, a zsüri a béka..alatt!
szabzero 2022 febr. 21. - 10:19:49 Előzmény Bonitó
(1145/1173)
Így van. Annyit tennék hozzá, hogy amúgy majdnem mindegy ki esik ki, előbb utóbb úgy is sor kerül mindenkire. Meg ugye kellenek a bohócok, minden évadban vannak is. De a tegnapi az tényleg durva volt, ez a lány nem hogy a legrosszabb nem volt, de a 3 adást tekintve szinte a legjobb. Szegénykém ő is megdöbbent hogy ilyen megtörténhet.
Bonitó 2022 febr. 20. - 23:46:55
(1144/1173)
A mai adásban kiesett Orsovai Reni, az egyik, ha nem a legjobb énekes, aki remekül hozta eddig a rábízott feladatok.
De nemcsak Neki ért véget a műsor, én is befejeztem!
Pedig nagyon vártam ezt az új évadot, mert mindig kedveltem ezt a műsort.

Amit ma művelt a zsűri, az katasztrofális volt! ( Pedig eddig nem volt tisztem kritizálni őket, mint sokan tették.) Miattuk született és alakulhatott ki ez a mai szégyenletes végeredmény is. A legrosszabb versenyzők Emilio, Stohl András, Zámbó Krisztián, Dallos Bogi továbbjutott csont nélkül, addig kiesett helyettük a fent nevezett énekesnő??!!
Node erre a végén még a zsűri is ledöbbent fejjel ült, Ramona hisztizett, sírásra görbülő szájjal, műkönnyekkel, balhéval. Nem picsogni kell, hanem nekik kellett volna következetesebben pontozni, nem pedig pofára. Felháborító, nonszensz volt a mai működésük.
Már Makranczi Zalán is teljesen lesüllyedt a többiek primitív szintjére. A műsor kedvéért elviseltem eddig Papp Szabi dadogását, bicskanyitogató, páratlanul fertelmes röhögését is, de amit a mai nap
művelt a röhögéssel, az már nem kicsit volt zavaró. tenyérbemászó.

Arról nem is beszélve, hogy pofára kapják - a testhezálló - feladataikat a túlfavorizáltak, addig a többiek olyan személyeket kapnak utánzásra, ami megugorhatatlan szinte. És nagyon sok esetben már teljesen ismeretlenek "sztárok" kerülnek műsorra. A néző nem is tudja eldönteni az ismeretlenség homályában, hogy korrekt volt-e egyáltalán a produkció.
És lassan már az sem számít, hogy ki-, hogy utánoz, mennyire van hangja hozzá, hanem az, hogy bohóckodással, karikatúrával vigye a műsort.
Annyira futtatják most például Maricsek Péter - soha nem hallottam róla -, hogy valószínű vele fogják megnyeretni is ezt az évadot. A lányok sorra kiesnek, mert hiába jobbak - az idén meg főleg -, nincs szavazó bázisuk. A fiatal tini lányok szavazata lökdösi M. Péter is a fináléig.
Szóval, részemről véget ért a műsor, már a harmadik adás után.
Ettől függetlenül, további jó szórakozást kívánok Mindenkinek!
Balazs2 2022 febr. 20. - 22:23:13
(1143/1173)
Eddig mind az összes fiú tovább jutott. Lehet, hogy amikor már csak hat versenyző marad, akkor már csak fiúk lesznek versenyben. Még abban reményben, hogy valamelyik férfi női szerepet fog kapni.
Záporeső9 2022 febr. 19. - 12:14:49 Előzmény Bonitó
(1142/1173)
Minden mondatával egyetértettem!
3/10
Vcsaba90 2022 febr. 17. - 09:06:18 3/10
(1141/1173)
Ramónàt rossz hallgatni , kifejezetten idegesítö jelenleg, kicsit túltólja,
Magenta99 2022 febr. 08. - 09:29:04
(1140/1173)
A Péterffy Lili előadása elég "érdekesre" sikerült. Megy a feljelentés az NMHH-nak, hogy a TV2-nél főműsoridőben, 21 óra előtt, 12-es karikával a gyermekek pszichológiai fejlődésének megzavarására alkalmas módon, egy szereplő egy személyben férfit és nőt alakított.
Kíváncsi lennék, a XV. kerületi fideszes képviselők mit szólnak a propagandatévéjük eme gyöngyszeméhez, hiszen a művelődési házat át akarták neveztetni Csokonayról Conchita Wurstra, ahol egy esti bemutatott színdarabban a férfi színész félig vőlegény félig menyasszonyi ruhát visel....
nappalitv 2022 febr. 07. - 13:59:53 Előzmény Bonitó
(1139/1173)
Ojje, megy a transzvigyártás ezerrel osztán a hülye nép ikszeljen áprilisban.
Bonitó 2022 febr. 07. - 12:30:49
(1138/1173)
A rengeteg negatív kritika ellenére én vártam a műsort. Láttam mind a hét évadot.
Tilla, mint műsorvezető bebetonozta magát a műsorba. Semmit nem változott, a hibáira már immunissá vált az ember. :) A tegnapi nap elrontotta a feladatok kiosztását. Ezzel látványossá vált, (amit úgy is tudtunk,) hogy kamu a sorsolás. :) Bizonyára nem súgtak a fülére, így elvesztette a fonalat. A 12 résztvevő szerepléséről a véleményem a következő:
- Ember Márk:
Elsőként szerepelt és nagyon izgult. Nem egy testhezálló feladatot kapott, de becsülettel és főleg hanggal teljesítette. Egyéb tevékenységei által, már kedvencem volt előzőleg is. Neki drukkolok, ő a favoritom.
- Galambos Dorina:
Extravagáns La Roux énekesnőjét korrektül hozta, de mégis inkább középszerű volt. Ahogy elnéztem Dorinát én is Pély Barnát véltem felfedezni, hasonlított rá.:)
- Dallos Bogi:
Pamkutya bőrében kellemes meglepetést okozott.
- Marics Peti:
Övé volt a színpad, a közönség, és "majdnem Rami is! :) Látványos volt az előadása. A zsűri elájult tőle, főleg Ramóna. A tíz pontokat azért sokalltam.
- Zámbó Krisztián:
Csepregi Éva dalát hangilag, sőt külső megjelenésével, mozgásával remekült oldotta meg. Nem feltételeztem, hogy kellemes csalódás lesz.
- Orsovai Reni: Tóth Gabi egy kevésbé ismert számával lépett színpadra. Nekem Tóth Andi előadásában tökéletesebb, hitelesebb volt. Sőt, még Gabinál is! Szerintem.
- Péterffy Lili:
Stromae-t franciául énekelte. Előadásában bizonyára sok munka volt. De a bemutatkozásában volt valami flegmaság, nagyképűség ami nem tetszett.
- Emilio:
Korda György dalával nem nyerte el a tetszésemet. A zsűri jót szórakozott rajta. Lehet, hogy sokáig marad a műsorban, mint "ügyeletes bohóc?!"
- Szekeres Adrien:
Kylie Minogue -ként középszerű volt. Szerintem Adrien nem alkalmas az utánzásra. Kieső helyre került, de talán a "neve" miatt most tovább ment,. De nem ő lesz a nyerő. Szerintem.
- Palya Bea:
A maga műfajában egyedi, remek, kiváló. Teljesítményét nagyra értékelték. Sőt túlértékelték.
(Nekem nem volt soha a kedvencem.) Túl sok volt az élet minden területén. Most is végigcsókolta a zsűrit??!!
- Stohl András:
Talán ő kapta a legtesthezállóbb feladatot. Szó se róla övé volt a színpad, hatásos színészi alakítás volt.De én végig kerestem Will Smith-t, akit meg kellett volna személyesíteni. A zsűri agyon dicsérte és fogja is. Ráadásul a következő adásban Amanda Lear-t fogja megszemélyesíteni, akit évek óta alakít színpadon.

A zsűri tegnapi munkájáról annyit, hogy továbbra sem lett a szívem csücske Ramona. Továbbra is túl harsány. Ha pedig belelendül,t sokszor azt sem tudta, hogy mit kiabál. És ráadásul olyan kétértelmű, meggondolatlan, táncra hívó megjegyzéseket tett, hogy nem tudott jól kijönni belőle.
Makranczi Zalán viselkedésében volt egyfajta lenéző, magasabbrendű viselkedés, ami zavart. Sokszor nem is értettem mit-, miért kifogásolt. (Lásd Vavra Bence esetében, hogy a legjobb volt, de miért nem táncolt?! )
Kökény Attila igazán elbújik a többiek mellett, véleménye nem oszt, nem szoroz.
Papp Szabi olyan amilyen, de talán tőle jött még egy-két helyén való kritika. Szerintem.

A jövő heti feladatok:
Stohl András - Amanda Lear
Ember Márk - Mester Tamás
Péterffy Lili - Amy Winehouse
Orsovai Reni - Papp Szabi
Vavra Bence - Ne Yo
Dallog Bogi - Zséda
Palya Bea - Rihanna
Marics Peti - Post Malone
Szekeres Adrien - PitBull
Zámbó Krisztián - Thomas Ander
jesolo 2022 febr. 07. - 10:10:35
(1137/1173)
Te jó ég! Hiába öl bele a tv2 iszonyatos energiát, a show szuper, csak a szereplők .... Süllyed a színvonal meredeken. Pedig nagyon vártuk. És hát kis kedvencünk, Ramika, hogy nem képes csöndben maradni, mindig neki kell elsőnek üvöltenie, semmitmondó kiabálásokkal, vihogásokkal "emelnie a zsüri fényét". Ami egyébként egyáltalán nem csillog. Ráadásul szuperlativuszokban beszélnek mindenkiről már az első adás első számainál. Hol a szelektálás, mi lesz később? Sajnos nem bírtuk végignézni, félúton kikapcsoltunk, ennyi volt idén. Olvasni sokkal jobb.
Timejka 2022 febr. 06. - 19:20:57
(1136/1173)
Több a duma mint az ének 😏👎
Tereplovas 2020 dec. 28. - 21:36:45
(1135/1173)
Azért durva, hogy szilveszterkor is ezt a Sz@rban sz@rt nyomják az orrunk alá - az RTL-en meg a 42 (negyvenkettő!!!) éve készült "...és megint dühbe jövünk"-et...miközben még egy szimpla házibuliba sem lehet elmenni a COVID miatt.
7/10
AzErzsike 2020 nov. 14. - 16:01:23 7/10
(1134/1173)
Szegénységi bizonyítvány a tv2 nek hogy csupa x faktoros van itt a döntőben. Hol vannak a megasztárosok?