Téma: Sztárbox

10/10
Irgum76 nov. 27. 18:30:56 10/10 Előzmény marxengelszleninsz
(40/40)
Választható
a csajok a fejvédő mellett döntöttek nem szép látvány egy lány bucira vert feje
míg a srácok a nyílt sisakos versenyt részesítik előnyben, náluk egy mokka még szexy is lehet :)
de ha az egyik fél ragaszkodik a fejvédőhöz akkor a másiknak is használnia kell
(de ilyenre még nem volt példa és valószínűleg már nem is lesz)
marxengelszleninsz nov. 26. 21:48:26
(39/40)
Valaki árulja már el, miért a lányokon van fejvédő és miért nem a férfiakon?! Mert ez lenne a logikus, hiszen a férfiaknak sokszorta nagyobb az ütéserejük és így veszélyesebb is. Ráadásul nem profi bokszolókról van szó. Megengedhetetlen könnyelműség...
2/10
CS@ nov. 26. 20:08:12 2/10
(38/40)
Ez a műsor így ebben a formában nézhetetlen, mert amikor a tücsökpöcsök műsorvezető hölgy megjelenik az leírhatatlanul idegesítő, itt megnyomom a távirányítót, hogy bármi mást csak ezt ne.
1/10
Traumatológus nov. 25. 08:45:33 1/10
(37/40)
Amit sajnos lehetetlen így azonnal megállapítani;
"Egy orvos már a helyszínen megvizsgálta Kabát Pétert, így kiderült, hogy a kisebb agyrázkódás mellett nem esett komolyabb baja." /Index/ Csak kórhazi kezelest igénykő térdsérülés. Jobbulást kívánok!

De nem látszhat minden azonnal:
"Szubdurális hematóma akkor keletkezik, amikor a koponya és az agy közti térben (szubdurális térben) egy ér megsérül, és vérzés alakul ki. A vérzésből idővel vérömleny keletkezik az agyhártya alatt, amely – közvetve vagy közvetlenül – nyomást gyakorol az agyra, és ezzel károsíthatja.

A vérömlenyt jellemzően súlyos fejsérülések váltják ki, ugyanakkor nem ritka az sem, hogy banálisnak tűnő fejsérülést (ütést) hosszabb idő múlva, akár hetekkel később követnek a szubdurális hematóma tünetei."

https://egeszsegvonal.gov.hu/s-sz/982-szubduralis-hematoma.html#a_szubdurlis_hematma_kivlt_okai

Jó szórakozást legközelebb is a Közönségnek!
olahmiki1959 nov. 25. 04:16:14
(36/40)
Az elmúlt egy hét alatt elolvastam elég sok újsághírt a versenyzőkről, és időnként égnek állt a hajam!
Például.
Kiderült, hogy Szabados Ági mindkét kontaktlencséjét kiütötte Janicsák Veca a harmadik menetben.
Sajnos, nem értek a boxhoz.
De akkor is felmerült bennem, hogy nincsen olyan szabály, vagy előírás, ami ELEVE megtiltja, hogy bárki, akinek kontaktlencséje van, ökölvívással foglalkozzon???
Az edzőnek, aki őt felkészítette, nincs ebben felelőssége? Mert szerintem van!

Aztán.
Szegedi Fecsót nagyon jól felkészítették a Curtis elleni meccsre - ki is ütötte rendesen a rappert, aki nagyjából egy percig bírta szuflával -, de azt már nem tanította meg Fecsónak az edzője - pedig fontos lett volna -, hogy földön fekvő embert már tilos tovább ütni!!!
Mert ez nem kocsmai verekedés, és nem is MMA ketrecharc, ahol szinte bármi megengedett, és a földre kerülő ellenfél fejét, gyomrát, mellkasát teljes erőből tovább rúgják, ütik, amíg csak a bíró közbe nem veti magát.
Én éreztem magam kellemetlenül, amikor ezt Fecsótól egy ökölvívó mérkőzés közben láttam...

Kállay-Saunders András ringbeli mozgása pedig már-már a közröhej kategóriába illett...
Ha jól hallottam, ő valami olyasmivel dicsekedett, hogy Amerikában többször is részt vett éjszakai bárokban, amolyan pénzdíjas, féllegális verekedésekben - messziről jött ember, ugyebár azt mond, amit akar... - hát nem mernék rá megesküdni...
Az biztos, hogy egyetlen egy, képzett ökölvívókra jellemző védekező mozdulata sem volt, menekült, kifordult, amikor pedig ütött, akkor az egész technikai repertoárja egyetlen elemben merült ki, nevezetesen, úgynevezett "parasztlengőkkel" támadta az ellenfelét.
Józan László rendesen el is páholta.

Az új ringszpíker, akire lecserélték a legelső adásban (le)szereplő, selypítő, sokszor érthetetlenül beszélő Jakab Csaba szinkronszínészt, csak egy fokkal jobb az elődjénél.
Én nem értem, mi van itt...
Mintha a mikrofonokkal, vagy a beszélők fogsorával lenne valami...
Kifejezetten kellemetlen ezeket az embereket hallgatni.

Mindegy, kíváncsi vagyok a következő összecsapásokra.
Például a Rácz Jenő-Istenes Bence féle bunyóra, különösen az elmúlt egy hét alatt, egymásnak üzengetett szövegek fényében...

olahmiki1959 nov. 21. 11:05:51 Előzmény Traumatológus
(35/40)
Kösz az infót!
1/10
Traumatológus nov. 21. 10:43:52 1/10 Előzmény olahmiki1959
(34/40)
1/10
Traumatológus nov. 21. 10:17:03 1/10
(33/40)
Ahhoz, hogy valaki a ringben a másiknak behúzzon, képzetlen bokszolók esetén kevesebb kell, mint ennek a kivédéséhez. A versenyző karja lóg, igazgaja a fejvédőt, vagy harcosan megy akár előre, közben időnként hátranyaklik a feje. Tudatállapota éppen ismeretlen. Ha pl. Szabados Ági, vagy Kabát órákkal, vagy napokkal később összeesik, vagy hetekig fejfájása, hányingere lesz, azért ki a felelős? Ő, mert aláírta? A szervezők, vagy a szakmai tanácsadók? Ki méri fel és ki segít abban, hogyan képes valaki az eredményt és a médiazaját feldolgozni, miután az egésznek a hosszú felvezetése egymás alázásáról szól a végén esetleg némi vállveregetéssel?
1/10
Kempesbaba nov. 20. 18:04:37 1/10
(32/40)
Sokaknak még kenyérre sem tellik, de legalább kapnak helyette ,,cirkuszt"
8/10
Oooo nov. 20. 08:07:24 8/10
(31/40)
Mit jelent a Sztárbox szabályaiban az, hogy:
" ▪︎ NINCS TAPEZÉS " ?
1/10
Traumatológus nov. 19. 23:06:00 1/10
(30/40)
Gyorstalpalón részt vett, egymást alig védekezve, főleg fejvédő nélkül akár gong után is püfölő emberek, akiket a közönség személyesen annyira szeret, hogy ezt szívesen nézi. Leggyakrabban kiütés a vége, aztán vagy lesz nyaksérülés, agyrázkódás, koponyaűri vérzés, vagy nem. Sok még a tehetség. Ha unalmas lesz, jöhet a sáncugrás hátrafelé, bekötött szemmel.
mickeyrourke nov. 19. 22:57:53
(29/40)
Na most megkapta a nép amiért jött. Ki lettünk elégítve, érezhettük a vér szagát. Ma mindenki megdolgozott a pénzéért. Elpattant pár hajszálér az agyban, lehet, hogy károsodott pár idegpálya is, hallhattuk a csont akusztikáját mikor nagy ütés éri, szóval teljes volt az összkép. Végül is sokat kibír az emberi szervezet , ennél nagyobb traumát is, éljen ez a nagyszerű sport...
olahmiki1959 nov. 19. 22:07:28
(28/40)
Szujó Zoltán valószínűleg villogni akart az olvasottságával, amikor azt mondta Héder Barnának: "Ez olyan, mint Norman Mailer-től A 22-es csapdája! Érted!?...
Hát igen, ezt talán nem kellett volna...:)
Miért?
Mert A 22-es csapdáját nem Norman Mailer írta, hanem Joseph Heller.
A többi stimmel - ahogy mondani szokták...:)
Zsupsz nov. 15. 06:50:00 Előzmény superzero
(27/40)
Egyetértek veled.
superzero nov. 14. 22:11:14 Előzmény Zsupsz
(26/40)
Én tisztelem Nagy Ervint, egy jó színésznek tartom, de itt most nem volt tisztában a saját képességeivel. A box nem egy intellektuális sport, a ringben többek között színészeknek semmi keresni valójuk nincs. Tudom persze, hogy mit is jöttek keresni, hát a pénzt. Láthatjuk, hogy van az a pénz amitől nem csak korpásodik a hajunk, hanem még jó nagy hülyét is hajlandóak vagyunk csinálni magunkból úgy, hogy házhoz megyünk a pofonért. Valahol egy kreatív igazgató kitalálta ezt a fajta szórakoztatási formát, aminek a gyökereit valahol az ókorban kellene keresni a gladiátorok idejében, akkor is vérszagra gyűltek a népek, most sincs ez másként, de szerencsére a halál már nem része a produkciónak....
10/10
Irgum76 nov. 14. 19:54:43 10/10
(25/40)
Bocs félre ment Pünkösdi Katónak szólt a válaszom
10/10
Irgum76 nov. 14. 19:49:03 10/10 Előzmény Zsupsz
(24/40)
én nem nevettem azt gondolta majd "csibészséggel" megoldja, hát nem
(mondjuk én meg voltam győződve róla, hogy az egész pörköltes sztori csak altatás ezek szerint nem az volt)
szerinted a többi versenyző kivett egy féléves szabadságot?
Brasch Bence meg is mondta, hogy hatkor kelt, hogy tudjon edzeni
(amin az édes Csobot Adél el is szörnyülködött ha tudná hány embernek kezd hatkor a műszak talán nem vágta volna mellbe :) )
de mint színházi ember valószínűleg éjfél, egy körül érhet haza így a hatkori edzés már másként fest
de mindegyiknek megvan a kis élete munka, család, gyerek stb
ha nekik ment a Curtisnek is ment volna ha akarja (igaz elnézést is kért)

de szerintem van olyan jó boxoló mint rapper .. . ;) :)
Zsupsz nov. 14. 19:42:10 Előzmény superzero
(23/40)
Én röhögtem rajta. Legalább őszintén felvállalta , hogy nem edzett stb. A vereséget is olya Curtis módjára lereagálta. Nagy Ervint azóta se láttam, már a meccs után sem nyilatkozott bár nem nézek mindent mindenkor.
Pünkösdi Kató nov. 14. 18:03:15 Előzmény Szila86
(22/40)
MI értelme lett volna, ha csak 11 perc az egész műsor? Bejönnek, box és kimennek, vége? Semmi. Nagyon jó a műsor, nekem tetszik. Van, amit kihagynék, Luca és társai éneke, énekeljenek a közönségnek. Nekünk addig mutassák a felkészülést, akár kis technikai információkat. Igen, a reklám is sok, de vmiből ki kell fizetni a terembérletet:), a gázsit, a stb. Sajnos, nem sajnos, kell a reklám. Nekem tetszik a műsor.
Pünkösdi Kató nov. 14. 17:58:37 Előzmény superzero
(21/40)
igen, Curtisen jót nevettem. De én inkább azt mondom, azt kellene elő venni a műsorból, aki Curtist beválogatta. Nincs Curtissel semmi baj, csak éppen két napi műsort lehúzott, persze, hogy nem volt ideje készülni. Meg is mondta, amíg Tenya heti 6-7 edzésen volt, ő összesen 6 edzésen volt.