Téma: Sztriptíz

7/10
BBali06 jan. 17. 07:38:15 7/10
(60/60)
Kellő izgalomba jöttem, még ha a sztori nem is a legerősebb, meg van egy két értelmetlen szereplő, de rendben volt. 10/7.
7/10
szabzero 2020 aug. 03. - 23:29:15 7/10
(59/60)
Ha beleszámolok minden formás feneket, cicit, erotikus táncot, akkor 7 pont :)
Torolt Felhasználo 2015 dec. 02. - 12:58:06
(58/60)
Ez nem rossz film, csak rá kéne írni hogy szatíra.
Haverok sem értették mi a jó ebben a végéig, amikor végre leesett nekik. De hát minek turkálnak a videoim között ha nem vagyok ott?
10/10
kazsagx 2015 dec. 01. - 23:06:46 10/10
(57/60)
Azert a maga koraban nem volt ez annyira rossz film...
Nöi szemmel is jo nö volt ebben a filmben D.M.!
Nem egy Oscar dijas film,de nem is vettem komolyan...en jokat nevettem rajta es kikapcsolt..
1/10
tik1 2015 dec. 01. - 21:10:53 1/10
(56/60)
ritka rossz film
d.m. és b.r. legrosszabb alakítása
stenimore 2014 szept. 23. - 22:29:20
(55/60)
Demi Mooret megdugnák a férfiak ,egyébként a film egy fos.
Lilko03 2014 szept. 23. - 22:19:53 Előzmény LajtaJ
(54/60)
Ez hülyeség. Van, akinek tényleg szép a haja és jól áll neki a hosszú haj, viszont vannak nagyon csinos és szexi rövid frizurák és akinek a haja nem dús, annak nem igazán érdemes megnöveszteni.
Speciel Demi Moore-nak a Ghost-ban sokkal jobb a rövidebb frizurája, mint ez a semmilyen hosszú.
6/10
lonecoyote25 2014 szept. 22. - 10:12:45 6/10
(53/60)
Majdnem azt mondhatnám, hogy egy elveszett kincs ez a film, de azért nem éri el azt a szintet. Szerencsére a készítõk nem a kézenfekvõ nyálasan drámai megvalósítást választották, amit a történettõl várnánk, hanem inkább egy szokatlan vígjátékot csináltak. Szokatlan, mert szerencsére kerüli a bejáratott vígjátéki helyzeteket, karaktereket, talán emiatt is tud üdítõen hatni még ma is. A karakterek szerethetõek, eredetiek, és bár humorból kaphatnánk többet is, volt néhány nagyon eltalált geg. (Eddig fel se tûnt például az az apró részlet, amikor a kidobó Ving Rhames a háttérben vizezi a whiskeyt.)

A színészek jók voltak, nincs egy szürke alak az egész filmben, Reynolds ugye kifejezetten brillírozik (bár a vazelines rész talán picit túlzás volt), a sztriptízesek között pedig nem tudtam nem észrevenni a két óriási adottsággal rendelkezõ Pandora Peaks-et. Egyébként, ha már itt tartunk, vetkõzésbõl is lehetne kicsit több a filmben, de minden kifogásom ellenére azt kell mondjam, eredeti darabról van szó, aminek az egyetlen hibája, hogy a második felére nagyon elötlettelenedik, ellaposodik.

Érdekes módon a Sztriptíz kapta az Arany Málnát '96-ban, ami szerintem elég szánalmas dolog, tekintve hogy egy csomó ennél érdektelenebb középszerû film meg Oscar-díjat kapott. (Úgy látszik, érdemesebb a málnások között keresgélni, ha az ember valami jót akar látni.) Aztán meg az jár még a fejemben, hogy vajon ma mért nincsenek igazi nõk a vásznon, mint itt Demi Moore, mért csak lányok?
LajtaJ 2014 jan. 17. - 00:42:05 Előzmény -greghouse-
(52/60)
Egy nõ hosszú hajjal mindig szebb...
kybuck 2013 márc. 17. - 08:05:47
(51/60)
Na igen, Burt Reynolds szõke parókájú "debil Dilbeck" szenátorként (bocs a kihagyhatatlan szóviccért) jópofa, de ez az egyetlen emlékezetes momentum a filmbõl, a többi meglehetõsen közhelyes és érdektelen, beleértve Moore vetkõzéseit is.
anbra 2013 márc. 07. - 22:20:12 Előzmény greghouse
(50/60)
Ez a film hamarabb volt, mint a G.I.Jane. Egy évvel korábban.
Erre inkább a vígjáték lenne megfelelõ meghatározás. Ha így nézzük, viszonylag tûrhetõ. Mondjuk Demi nem egy világbajnok színésznõ. De csinos volt mindig.
Burt miatt meg kell nézni. Nagyon szuper ebben a kéjsóvár lüke alak szerepben. Jót vihogtam, milyen hülyén nézett ki talpig vazelinben. Meg ahogy cuppogott a cipõje.......
Másokon is tudtam nevetni. Tele van a film fura alakokkal és dilis dolgokkal. Ahogy a végén a kiscsajjal ugrálóköteleznek, a bártulaj se komplett stb.
offtopic
sofi 72 2013 márc. 07. - 19:52:58
(49/60)
Kedves Dr. Bubó!

In medias res; Kikérem magamnak! Az én évközi munkáim nem siralmasak!! Mondom ezt azért is, mert eddig minden tanáromnál kiváló érdemjegyet kaptam. (lsd. Index) Feleleteim tökéletessége miatt én vagyok az évfolyam kedvenc diákja. Amikor belépek a vizsgáztatóim elé, már akkor megajánlják nekem az 5-öst. Írásbeli feleleteimnél elég a négyeshez, ha a nevemet leírva látják. Ez, eddigi fényes múltamnak köszönhetõ. Az ön által részletesen értékelt dolgozatom pedig csak azért lehet 4-es, mert (mindenki tudja) képtelen objektíven értékelni azon diákokat, akik önnel szemben álló véleményt formáltak a múltban. Innentõl fogva számomra a jelenleg megajánlott négyes öntõl elfogadható, sõt dicséretes jegy. A másik ok, ami miatt elfogadom, hogy egy számomra értéktelen témából kétszer nem kívánok felkészülni, sem számot adni. Ez természetesen nem lustaság a részemrõl. Csupán felesleges energiapazarlás lenne. Sõt! Silány témából a kiváló érdemjegyet szégyenletesnek tartanám, mert az arra engedne következtetni; tartottam olyan fontosnak, hogy mélyebben tanulmányozzam.

Belátom, hogy a hivatkozásaim nem voltak tökéletesek formai szempontból, de mivel ez csak egy zh volt, nem gondoltam, hogy a valós protokollt kellett volna követnem. (Ráadásul magánéleti problémáim is adódtak a dolgozat megírása közben). DE! Erre irányuló tanácsát köszönöm, és elfogadom. Legközelebbi alkalommal majd jobban figyelek. ( ezzel együtt a megfogalmazásra is).

Megjegyzését arra nézve, hogy "többre vagyok képes" helyeslem. Tudom, hogy így van. Bár ahhoz, hogy mérhetetlen tudásomat megcsillogtassam, komolyabb téma szükségeltetik.

Talán majd a legközelebb...

N.N.
offtopic
sofi 72 2013 márc. 07. - 18:09:33
(48/60)
Kedves Dr. Bubó!

"Mélyen" megérintettek a szavai, amivel a "dolgozatomat" értékelte.
Olvasás közben fel is kiáltottam magamban, mondván; "Íme egy bátor ember!"


Sajnos nekem még nem ért véget a nap, így jelenleg nem tudok elég idõt szánni a megfelelõ válaszra. Így érdemben, talán majd késõbb...

Tojásos nokedli salátával?
-greghouse- 2013 márc. 07. - 11:29:10 Előzmény sofi 72
(47/60)
Kisasszony.
Nos, figyelembe vettem évközi munkáit, a zh-i elég siralmasak.
Az utolsó, írásbeli vizsgája talán tartalmaz értékes megfigyeléseket - bár hiányolom az APA szerinti hivatalos meghivatkázasait - , de mindenképpen figyelemre méltóak.
A fogalmazás természetesen rendkívül sok figyelmet igényel, amit Ön nyilván nem kívánt (vagy nem ért rá), magára venni.
A tagolása a dolgozatának figyelemre méltó. Nyilván dr. Geisner útmutatásait követte, miszerint már az elsõ bekezdésben egyfajta "sokkot" kell adni az olvasónak.
Nem vagyok ugyanakkor biztos abban, hogy ez a sokk megfelelõ módszerekkel élt.
Ön nyilván egy olyan filmnézõ réteghez szó szólt, melyrõl - bocsássa meg, ha tévedek - nincs elégséges, avagy megbízható statisztikai populációja. Ebben az esetben Ön nyilvánvaló mintavételi hibát ejtett.
...Továbbá.
A dolgozata tanulmánya nem felel meg a Tanszék követelményeinek. Ön egyértelmûen elmulasztotta a pontos hivatkozásokat. A fogalmazási stílusa kívánnivalókat hagy maga után.

Ami a tartalmi részét illeti, Ön valóban bizonyos társadalmi és szociolgiai csoportok által értékelhetõnek tartott érveket hoz fel, de nem látom ezek tudományos megalapozottságát. Elhanyagolta a hivatkozások rendszerét (legyen az akár a Chicagoi, Oxfordi, vagy az általunk leginkább elfogadott APA), és megjelöletlen forrásokra hivatkozik.

Mindezek után - bár figyelembe véve az Ön évközi dolgozatait - jó -ra értékelem dolgozatát.
Ugyanakkor felajánlom Önnek, hogy fogadja el a "meg nem jelent" bejegyzést, avagy az "elégtelent", mert nincs kizárva, hogy Ön még jelest is kaphat.
Mert Ön többre is képes.

Tisztelettel:
Dr. House.
offtopic
sofi 72 2013 márc. 06. - 21:09:01
(46/60)
Úgy néz ki, arra még várnia kell Dr.

Senki nem erõlködik, hogy véleményt írjon errõl a...nem tudom mirõl? :O (Filmnek nem nevezném).

De az is lehet, hogy a szóismétléseim riasztották el a "kritikusokat".(?) :)

Nekem is lehet rossz napom...
-greghouse- 2013 márc. 06. - 20:31:52
(45/60)
köszönjük a véleményt, tudomásul vettük.
Kérem a következõt!... :-)
sofi 72 2013 márc. 06. - 18:17:14
(44/60)
Na megint itt van, az egyik szörnyûségborzalmashulladékhalom. Nem is értem, miért nem tüntetik el ezt, és az ehhez hasonló selejtes cuccokat végleg, valami jó mély szakadék alján ásott 300 méteres kiszáradt kútba!?
A filmet valami fatális tévedésbõl láttam talán 2x. Élvezhetetlenségét nem csak tehetségtelen Demi fokozza, hanem az össze-vissza forgatófüzet, (direkt nem írtam könyvet) és az ultra gyenge rendezés. Egyedüli fénypont Burt R. ! A többiek semmi nyomot nem képesek hagyni játékukkal a nézõben. Demi M-ra is, csak a csorgó nyálú xy kromoszómájú egyedek emlékeznek, de õk is csak a testi megnyilvánulásai miatt. Felejthetetlen szerepjátékot senki sem említ a megnyilvánulók közül.

Olvasgatva a hsz-kat, kellemes mosolyra húzódott a szám, Demi "tehetségérõl" olvasott megnyilvánulásokon (amit egyéb fórumokon is megdöbbenve olvastam). Elsõsorban a "Ghost" c. filmre gondolok, mivel az éltetõk nagyrészt erre hivatkoznak. Nos, Demi abban a filmben sem tudta megmutatni, hogy igazi színésznõ lenne. Színészi "profizmusa" az un. "könnyes tekintet"-ben nyilvánul meg... :D Ebben aztán ki is merül. Ezt mutatta be a "Ghost"-ban, és a "Tiszteségtelen ajánlat"-ban is. (a Ghost-ban egyedüli értékelhetõ színész, szerintem W. G. volt, meg a macska :D).
A felsoroltakkal együtt, egy filmet sem tudnék mondani, amiben olyat alakított volna, ami maradandó lehet az utókor számára. Hogy jól néz ki, és jó a teste? Kit érdekel? Egy színésznõnél nem ennek kell lennie csupán a lényegnek. És nála még azt sem lehet mentségül felhozni, hogy nem õ a hibás középszerûségéért. Tudok ellenpéldát is. Vegyük Sharon S-t, aki ugye hasonló "kvalitású" színésznõként volt/van elkönyvelve a film világában; szexi, bombázó, kellemes pofival és pár szál hajjal... :) Nos, õ viszont a "Casino"-ban akkorát alakított, hogy csak pislogtam. Ezek után minden régi bûnét, sõt az elkövetkezõ 100 évben elkövetetteket is hajlandó vagyok/leszek neki elnézni. Demi ezzel szemben még semmit sehol nem alakított a "könnyes szem"-en, és Bruce Willis-el kötött házasságán kívül. (ha nem így van, bátran lehet ellenpéldával élni!)Aki tud nekem egy olyan filmet mondani, amiben D. M. fergetegeset alakít, meghívom egy tejes kávéra. :)

Röviden: a film felér egy kerékbe töréssel!
-greghouse- 2013 márc. 06. - 15:04:07
(43/60)
Demi Moore (a nemsokára adásba kerülõ) Ghost-ban ruhában, rövid hajjal sokkal szexibb (fõleg abban a híres agyagozós jelenetben), mint itt az egész filmben. Persze az a film sokkal jobb is.
7/10
doktormacko 2012 júl. 02. - 23:18:46 7/10
(42/60)
7 / 10 Csatlakozom az elõttenm szolóhoz . Jó a szemnek . Ilyen kánikulában felesleges sok ruhát viselni a hölgyeknek.
5/10
Teszka 2012 júl. 02. - 23:16:36 5/10
(41/60)
Megnéztem ma,mert kíváncsi voltam Demi eme filmjére...Közben neteztem,szó mi szó,nem kötött le unalmas volt...