1/10
tesz-vesz jan. 16. 15:50:09 1/10
(2/2)
és most eszembe jutott ez rész, amikor fél perces animációt, rajzfilmet csinálnak abból, hogy az egyik kis tini elküld egy köremailt, amiben CSAK ANNYI áll, hogy a gmail milliárdok életére van hatással azzal, hogy milyen színű az egyik logója (elképesztő), és még a főnökhöz is eljutott, mindenki erről beszélt a cégnél! csodálatos! micsoda REVOLÚCIÓ! én meg fogom a fejem, hogy tényleg csak ennyi volt az emailben? miért nem részletezik inkább? micsoda tragédia, hogy semmi nem lesz belőle, lehet azért, mert semmi gyakorlati megoldás nem volt erre az izé felvetésre, izé problémára? vagy mi is volt ez?
a semmitmondó szellemi színvonal megvan, a PC (és tán a jólét?) vége, amikor már az agyunkat se használjuk, tecnika óra, az kéne a jenkiknek. ezért gondolom hogy azért csak jó már általános iskolákba az a technika óra, te atyaúristen, úgy látszik ezeknek a keleti jenkiknek nem volt semmi gyakorlati oktatás, vagy csak nem használt egyik másiknál, mert én nemhogy nem vágtam volna be a dokumba ezt a semmit nem érő történetet, hanem nem is költöttem volna az animálására sem pénzt, sem időt! sem energiát! nemcsak a történet elmondója defektes, hanem az alkotók értelmi szintje is.
az elméletieskedés szánalmas , semmitmondó könnyűsége. ez a dokumentumfilm.
1/10
tesz-vesz jan. 10. 21:21:03 1/10
(1/2)
nem tudom végignézni, nagyon silány, és nagyon általános bölcsészkedés, üres filozofálgatásnak néz ki tini jenki agyakból. 3x próbáltam nekifutni, de olyan gyermeteg az alkotók doku koncepciója és felfogása, hogy az már borzasztó. először is: a komoly tények sokasága hangozzék el eztzel kezdődjék a film, utána filozofálgassanak a film második felében, ne pedig az üres tinibölcsészkedéssel kezdjék! de ahogy kattingattam, úgy látom végig az megy, és ha vannak is durva tényállítások, azt nincs türelmem kivárni annyira felidegesítenek a habos semmitmondások. az pl hót nem érdekel, hogy valaki depressziós mert nem kap elég lájkot, ugyanis ez nem bűncselekény, megfigyelni a magánéletünket viszont nagyon is az!
komoly dokuban alapból ne legyen színjátszás pédául, a mélypont, amikor a tini gyerek facebook profiljának programját 3 személy reprezentálja 3 pultnál... nem bírom végignézni az ilyet..... nagyon kínos.

inkább nézzen az ember meg egy Snowden beszélgetést mint ezt az infantilus buta szemetet.