8/10
Gaddemon szept. 28. 00:56:46 8/10
(3/3)
Nehezen indul be, és valójában rövidebben is meg lehetett volna ezt oldani, de összességében tetszett. Tom Holland fantasztikusat alakít.
10/10
azabaj aug. 23. 04:34:18 10/10
(2/3)
nyilván bele lehetne néhol kötni, dehát mibe nem? az a legjobb, hogy egyáltalán nem akarok. az utóbbi idők legértelmesebb és egyik legfontosabb sorozata. olyan témákra irányít figyelmet, amiket szeretünk szőnyeg alá söpörni, vagy nem tudomást venni róla. családi, közösségi vagy akár társadalmi szinten sem. próbál lavírozni a még emészthető, értelmesen elmagyarázó, de a még nem túl tömény között. pedig hát de. tömény.(és amúgy ez jó, csak hát ugye a nézők nagy része nem így lett trenírozva). a cselekmény eleve rengeteg dilemmát, kérdést vet fel, bőven van mire figyelni, és Tom Holland (akiről eddig gőzöm se volt kicsoda) bravúrosan teljesít. külön büszkeség rajta a magyar rendező keze nyoma. Köszi, tökre kellett.
game4d@gmail.com júl. 21. 19:42:33
(1/3)
de jó lett volna, ha készül ebből a "billy milligan" storyból egy jó film/sorozat, ahelyett, hogy az "alkotók" elpocsékolnának ennyi jó színész fantasztikus energiáit egy ilyen szájbarágós izé-re.