Téma: The Nevers

JonathanSeagull júl. 22. 08:26:00 Előzmény Kobaki
(3/3)
5 konzekvens, követhető rész után egy oda nem illő, érthetetlen 6. rész, azért, hogy előkészítsék a második évadot? Inkább az van, hogy nem tudták lesz-e folytatás, így a 6. részben gyorsan összekapva le kellett valahogy zárni az egészet. Ha lesz folytatás, majd megint visszatérnek esetleg az érthető, követhető cselekményhez, ha meg nem lesz, hát akkor így jártunk. Ez a legrosszabb gyakorlat mostanában a sorozatok gyártása során.
Kobaki júl. 21. 22:07:18 Előzmény JonathanSeagull
(2/3)
Az angol Wiki szerint az első évad két hatos szériából áll, második felét 2022-ben tervezik bemutatni. Én ugyan még nem láttam a már leadott 6 részt, de az általad zavarosnak, érthetetlennek tartott részletek talán (?) a további részekhez való kapcsolódás miatt szükségesek.
JonathanSeagull máj. 18. 15:48:03
(1/3)
Sajnos a 6. (befejező???) rész irtózatos nagy csalódás volt. Zagyva, érthetelen, és ami jó volt ebben a sorozatban, azt a végére agyoncsapták. Öt részen keresztül már érteni vélsz valamit a történetből, hogy aztán kiderüljön, nem tudsz te semmit. Hozzácsapnak egy olyan történetet, hogy azt hiszed, tévedésből az HBO egy másik filmet ad a The Nevers helyett, aztán kiderül, mégiscsak lenne köze az eredeti történethez, de hogy mi, azt nem fogod már megtudni sohasem, mert magyarázat helyett zagyva, össze nem álló, logikátlan egyveleg marad a fejedben. Ha ez így ennyi, és nem lesz folytatása, akkor nagyon kár volt megcsinálni, bár Laura Donnelly-t imádtam. Ha lenne folytatása, akkor is ki kellene vágni az egészből a 6. rész elejét, így talán folytatható lenne.