Téma: The Nevers

10/10
Shaleen 2022 júl. 21. - 13:24:32 10/10
(4/4)
Számomra az utolsó rész egyszerűen fenomenális volt! Szeretem az olyan sorozatokat, amik úgy lepnek meg, ahogy nem számítasz rá. Aki azt mondja, hogy ezzel teljesen érthetetlen lett, az egész eddig nem figyelt eléggé. Tökéletesen kiegészíti és érthetővé teszi az eddig történteket a záró epizód. Nagyon várom a folytatást, remélem nem lesz "elfelejtve" és félbehagyva.
JonathanSeagull 2021 júl. 22. - 08:26:00 Előzmény Kobaki
(3/4)
5 konzekvens, követhető rész után egy oda nem illő, érthetetlen 6. rész, azért, hogy előkészítsék a második évadot? Inkább az van, hogy nem tudták lesz-e folytatás, így a 6. részben gyorsan összekapva le kellett valahogy zárni az egészet. Ha lesz folytatás, majd megint visszatérnek esetleg az érthető, követhető cselekményhez, ha meg nem lesz, hát akkor így jártunk. Ez a legrosszabb gyakorlat mostanában a sorozatok gyártása során.
Kobaki 2021 júl. 21. - 22:07:18 Előzmény JonathanSeagull
(2/4)
Az angol Wiki szerint az első évad két hatos szériából áll, második felét 2022-ben tervezik bemutatni. Én ugyan még nem láttam a már leadott 6 részt, de az általad zavarosnak, érthetetlennek tartott részletek talán (?) a további részekhez való kapcsolódás miatt szükségesek.
JonathanSeagull 2021 máj. 18. - 15:48:03
(1/4)
Sajnos a 6. (befejező???) rész irtózatos nagy csalódás volt. Zagyva, érthetelen, és ami jó volt ebben a sorozatban, azt a végére agyoncsapták. Öt részen keresztül már érteni vélsz valamit a történetből, hogy aztán kiderüljön, nem tudsz te semmit. Hozzácsapnak egy olyan történetet, hogy azt hiszed, tévedésből az HBO egy másik filmet ad a The Nevers helyett, aztán kiderül, mégiscsak lenne köze az eredeti történethez, de hogy mi, azt nem fogod már megtudni sohasem, mert magyarázat helyett zagyva, össze nem álló, logikátlan egyveleg marad a fejedben. Ha ez így ennyi, és nem lesz folytatása, akkor nagyon kár volt megcsinálni, bár Laura Donnelly-t imádtam. Ha lenne folytatása, akkor is ki kellene vágni az egészből a 6. rész elejét, így talán folytatható lenne.