Téma: The Predator

szavazat: 10/10 szeptember 23. 20:29:45
szeptember 23. 20:29:45
(32/32)

nekem tetszett. jol szorakoztam. 10/10

szavazat: 4/10 szeptember 23. 20:18:16
szeptember 23. 20:18:16
(31/32)

A baj az, hogy rengeteg pénzt vertek el a filmre, és így tuti nem lesz kasszasiker, vagyis feleslegesen írták át a Predator univerzumot, mivel nem fogják folytatni. A normál ragadozó volt az egyetlen dolog, ami igazán tetszett a filmben, nagyon jól nézett ki a maszkja, ennél viszont többet vártam. Antal Nimród Ragadozók filmje viszont felértékelődött a szememben. Shane Black jól látta, hogy el kell mozdulni az erdőben futkosós koncepciótól, viszont nem ebbe az irányba. A humorral nem volt bajom, az első óra kifejezetten tetszett. Viszont logikátlan, és buta volt a film, főleg a második fele, a CGI pedig nagyon gyenge. Nem volt erre a filmre szükség, és bár egyáltalán nem nézhetetlen, helyenként pedig egész szórakoztató, de ahhoz képest, hogy mennyire vártam, hatalmas csalódás.

szavazat: 2/10 szeptember 22. 18:56:07
szeptember 22. 18:56:07
(30/32)

Antal Nimród filmje után ez elég nagy mélyrepülés. Iszonyatos nagy csalódás , pedig nagyon vártam. 2/10

szavazat: 1/10 szeptember 22. 16:14:08
szeptember 22. 16:14:08
(29/32)

Misi, engem sem zavarnak az újítások. És hozzád hasonlóan én is osztom a régi klasszikusokról alkotott véleményt, miszerint a többségük visszanézve nem ütne meg egy magasabb mércét. (De persze legtöbbjük még most is egyedi és korszakalkotó és kenterbe veri rendezésben, stílusban, feelingben, színészi játékban és minden aspektusban a mostaniakat (Alientől kezdve a Predatoron át a Bárányok hallgatnakig ésatöbbi). Mert az az első Predator is egyvalamiben nagyon erős volt: atmoszféra. És ezt a folytatások is próbálták visszaadni (Antal Nimród is egy egész jó darabot tett le a nézők elé).
De ez a mostani? Ez 10/1 és csak azért egy mert nullára nem lehetett szavazni.
HA a film műfaja vígjáték v paródia, AKKOR és CSAKIS AKKOR 10/4-5. De ez nem az!
Aki egy teljesen bugyuta, agyatlan, irracionális, burleszkre hasonlító műalkotást Predator címmel élvez és jó szájízzel megy ki a moziból azt már megfertőzte korunk filmes selejtáradata és nézze a Marvel meg a többi képregény adaptációs 'látvány'filmeket, a fingós büfögős vígjátékokat meg a Rock és Vin Diesel-féle San Andreas-os, Pokoli tornyos, Halálos Xxx-es filmeket.
Aki meg igazi filmeket vár az örüljön mint majom a farkának ha lát olyanokat mint a Szárnyas fejvadász, Wind River, Logan, Hell or High Water vagy egy Sharp Objects sorozat. Mert ezek manapság ritkák mint a fehér holló.

szeptember 22. 14:22:14
szeptember 22. 14:22:14
(28/32)

nézni a teljes filmet online
https://bit.ly/2OHjOWu

szavazat: 10/10 szeptember 22. 11:42:40
szeptember 22. 11:42:40
(27/32)

Megértem, ha nem tetszett... mindenki más, más elvárásokkal nézünk filmet, más színészeket szeretünk, más stílus a mi sajátunk! De 1-est adni erre és az év legszarabb filmjének nevezni?! Eszednél vagy??? :) Ha 4-est vagy 5-öst adsz a csalódottságodra tekintettel még simán elfogadná bárki... de te ezt a filmet asylum-i mélységbe taszítottad :D Én kétszer néztem meg és mindkétszer elégedett nézőkkel jöttem ki a moziból... 30 év után ne várjunk már félelmet vagy feszültséget egy olyan karaktertől, akit ennyi ideje és 5 film óta ismerünk!!! ;) Shane Black hozta azt az elvárt minimumot, amit kellett és a film végét ne neki b@sszuk az arcába, hanem a gyártó stúdiónak, akik mindenképpen ezt akarták... hogy könnyen lehessen siker esetén folytatni! Egy dolog van, amiben nem csak neked, hanem mindenkinek igazat adok... a mai filmkészítésből egyetlen dolog hiányzik, de az nagyon! Úgy készíteni filmet, hogy a néző egyszer se érezze azt, hogy ezt valamikor és valamiért folytatni akarnák...

szavazat: 3/10 szeptember 21. 22:34:37
szavazat: 10/10 szeptember 20. 21:28:56
szeptember 20. 21:28:56
(25/32)

Igen... képzeld!!! Még a saját rendezője szerint is az volt, ahogy a sokak által kultstátuszba lépett Terminátor 1 is!!! Persze ettől még egy nagyon jó film volt, amit sose tagadtam, de mai szemmel nézve nekem már igen gyengus... sajnos senki nem képes haladni a korral és ezzel együtt a stílusváltással, történetvezetéssel ésatöbbi! Nektek az a bajotok, hogy a mai folytatások és úgy egyéb filmek kliséhalmaz és nullatörténet kategória, nekem meg azzal, hogy még mindig a régi filmeket kell alapul venni, mert csakis az lehet az überkirály!

szavazat: 4/10 szeptember 19. 23:49:12
szeptember 19. 23:49:12
(24/32)

Sajnos Black beles.art az eddigi Predi filmekbe és csinált belőlük egy paródiát.Ez inkább vígjáték volt nem akció vagy scifi a logikátlanságokba,klises dolgokba nem mennék bele volt bőven.Nagy csalódás a film.4/10.

szavazat: 1/10 szeptember 19. 19:33:54
szeptember 19. 19:33:54
(23/32)


Meglestve a Predatort. Tudjátok, a Ragadozót. Sajnos nem sikerült jó címet adni ennek a valaminek, félreírták. A valódi:
Ragasztó (orrba)
Mindenki aki a film után ki volt írva, kezdve a rendezővel, forgkönyvíróval, producerrel a halállistámon van.
Fogalmam sincs hogyan tudta egy ilyen franchise a forgatási jogokat eladni egy ilyen forgatókönyvvel és megnézve a filmet rábólintani.
Mivel egy klasszikus-legendás film úgymond folytatása így nemcsak a top3 legxarabb film között van amit életemben láttam hanem a legxarabb. Messze.
A szereplő casting előtt sztem rendező casting is volt és az első követelmény a 6-12 év közötti eltöltött életidő lehetett, mivel én mint felnőtt ilyet képtelen lennék írni. Illetve lehet h 3 óra alatt meg tudnám csinálni csontra bebaxva, együltő helyemben miközben ártalmas zajokkal zaklatnak (sikolyok, őrjöngés, rajzfilmhangok, kúrás a panelban meg ilyenek). Talán.
Ez nemcsak egy Predator paródia, ez egy burleszk. Csak nem annak szánták.
Minden egyes jelenete nem csak önmagában xar, de mint film v eseménylánc, mikrojelenet, jellemábrázolás része is. Tehát egy jelenet önmagában öt okádék jelenetet tartalmaz.
Az okozati dolgok, a tudós háttér, a harci jelenetek, a viccek, az események, a történet, és MINDEN de minden létező dolog. Kb 500 ilyet fel tudnék sorolni, de lehet ezret is. Nincs is annyi hely amire le tudnám írni.
Minden idők legrosszabb filmje, komoly, triplaÁ-s büdzséből. Miért? Miért nem adták a beteg gyerekeknek.
Félve megyek fel az imdb-re adni egy 0-t mert tudom h van aki aszondja erre h jó. Mert volt a moziban aki röhögött pár filmbeli 'poénon'. Pedig ez egy film volt, nem komédia. Te jó ég.
Kötelező mindenkinek megnézni! Hogy tudjátok hol van a filmvilág legalja.
OMG

szeptember 17. 18:05:53
szeptember 17. 18:05:53
(22/32)
A hozzászólás moderálva lett.
szeptember 17. 11:40:46
szeptember 17. 11:40:46
(21/32)

Nem te fogod eldönteni ki nézze meg és ki ne!

szeptember 17. 11:13:26
szeptember 17. 11:13:26
(20/32)

Az első rész mint B-movie? Te hülye vagy? Az kb. az egyik valaha készített legjobb akciófilm (sci-fi akció, kinek melyik cimke jön be).
Az, h vmi low-budget nem feltétlenül jelenti, h gyenge is. Baszhatsz te 100 milliós CGI-okat egy filmbe, attól még nem lesz egy Michael Bay John McTiernan. Na erről ennyit. Az első rész pont attól volt ütős, mint az Alien is. Minimalista, senki nem tudta, mivel is állnak szemben, csak annyit, h vmi földönkívüli van a közelükben s bármikor levadászhatja őket. Egyébként meg nem kéne már ennyi riméket, spin-offot csinálni, mert baromi gáz. Ha 100 Alien, meg 100 Predi folytatást csinálnak, akkor sem fogják soha megközelíteni az első részt.

szavazat: 7/10 szeptember 16. 20:59:28
szeptember 16. 20:59:28
(19/32)

Az a külülönbség az eredeti predator és e között, hogy ez bugyuta. A főszereplő olyan volt mint egy ficsúr, de ütésálló volt, úgymint a biológiatanárnő. A ragadozók néha csak rohangáltak mint valami videójátékban és a katonák meg lőtték őt..............ja és a kisgyerek (hihi) SPOILER a kutatócsoport feje lett. Mennyivel komolyabb volt a Schwarci film

szeptember 16. 13:37:35
szeptember 16. 13:37:35
(18/32)

én is meg szeretném nézni de igy baszátok meg miért kell leirni ide azt hogy mi volt a filmbe egy teljes regényt irtok ez nem jó az nem jó anyitt kellene ide irni tetszet vagy nem mindenki maga döntse ell hogy milyen ha megnézte,,

szavazat: 10/10 szeptember 16. 12:08:45
szeptember 16. 12:08:45
(17/32)

Az egyik legjobb folytatásfilm, ami nem akar több lenni, mint az eredeti, csak hozzáad bizonyos magyarázatot! Az első B-movie volt low budgettel, és az akkori sztereótípiáknak megfelelően nagydarab ijesztő szereplőkkel, akik a kevés beszéd mellett a csúnya nézésükkel is képesek voltak ölni! A második nagyobb harcteret kapott és zsarukkal, bandákkal, valamint egy speciális csapattal oldották meg az ellenség kérdését, de semmiféle magyarázatot nem kaptunk, csak annyit, hogy jóval többen vannak és régebben a Földön, mint gondolnánk!
Antal Nimród filmje megfordította a történetet azzal, hogy a harc nem a Földön van és, hogy elrabolnak különböző profikat egy jó vadászat reményében... de válasz itt sincs!
És most itt van Shane Black, aki nem is akar A-filmet csinálni, hisz az alapfilm sem volt az, némileg ismeretlen szereplőket visz egy már kicsit a 3 részből ismerős helyzetbe, ugyanakkor végre magyarázatot ad jó pár kérdésre. Hogy elviccelte e? Igen, egy kicsit... de nem lőtt túl a célon, sőt! A film legjobban működő jeleneteit pont egy-egy helyzetkomikum adta... Hogy ez sokaknak nem tetszik?! Gyerekek, ma így működik a társadalmunk... a problémákkal nem komolyan nézünk szembe, hanem nevetve próbálunk túlélni, mert az némileg feledtet... Visszatérve a filmre... Volt itt minden, ami az Alien-ből például hiányzott, új fegyverek, egy kis űrcsata, vérengzős gyilok és egy kisebb háttérsztori, hogy ki és mi is ez a Ragadozó! Aki nem figyelt eléggé, hát vessen magára...

SPOILER!!!

Megkaptuk végre a magyarázatot arra, hogy miért is jár Földünkre vadászni a dög... mert a legjobb általa kivégzett katonáinkból nyeri ki a DNS-ünket, hogy tökéletesítse magát! Vagyis egy igazi ínyenc sportvadász, ahogy Olivia Munn karaktere is megemlítette!!
Kaptunk magyarázatot arra is, hogy miért jár egyre gyakrabban bolygónkra ... a globális felmelegedés!
Tény, vannak blődségek is, mint például, hogy az autista gyerek érti a nyelvüket, illetve a film végi "öltöny" :D

SPOILER VÉGE!!!

Shane Black egy meg nem értett humorú író-rendező... filmjei mindig utólag kerülnek kult-státuszba(Durr, Durr és Csók, Rendes Fickók, Az Utolsó Akcióhős), ezen kívül ott egy képregényfilm a nagyon jó Vasember 3(még ha ki is fordította Mandarin karakterét), egy kellemes akciógyilok az Utánunk a Tűzözönnel, a Halálos Fegyver szériát meg nem hiszem, hogy nagyon ki kéne vesézni!
Szóval nálam ez a film minden percét megérte, mert szórakozni akartam és meg is kaptam!!! Nálam magasan jobb, mint a Ragadozó 2 vagy a Predators és éppen hogy elmarad az első résztől! ),5 pontot nem lehet adni, de ennek a filmnek Shane Black személye miatt megelőlegezek 10 pontot, mert ő egy fasza csávó és nem egy Hollywoodban rekedt pénz- és univerzumhajhász barom!


szavazat: 5/10 szeptember 16. 11:33:27
szeptember 16. 11:33:27
(16/32)

Nagyon szeretem a predatort . Sosem ertettem miert huztak le az avp 1 et , a 2 megertem de nekem azis bejott. Szamomra az elso reszbaz etalon. Hallottam hogy jon az uj predator es nagyon orultem kulonosen hogy meghallottam hogy Shane Black a rendezo aki Hawkins szerepet jatsza az elso reszben. Szinte tutira vettem hogy egy nagyon kiraly predator filmet fogok kapni . Beultem a moziba es az utobbi evek legnagyobb csalodasa ert! Az elso fel ora meg jo is volt. De ami azutan kovetkezett az valami borzalom. Aminez utan jott az szo szerint egy vigjatek volt! Az egesz film a poenkodasrol szolt! En eg darabolos predator filmre vartam erre kaptam egy vigjatekot! Aki szereti a predatort az nezze meg mert jo ujra latni a mozivasznon de sokat ne varjon! Szamomra egy nagy csalodas :(

szeptember 16. 07:35:12
szeptember 16. 07:35:12
(15/32)

Membership Film Store
Watch The Predator Full Movies Online Free HD
=>http://anime.watch21.net/movie/346910/the-predator.html

szeptember 15. 15:33:47
szeptember 15. 15:33:47
(14/32)

néz online filmet
https://bit.ly/2MiSVvF

szavazat: 4/10 szeptember 15. 14:23:57
szeptember 15. 14:23:57
(13/32)

!!!!!! SPOILER !!!!!!
Míg az első két filmnek egy kerek története volt, addig itt csak egymásra dobálták a jeleneteket, majd csak lesz valahogy alapon. A kis Ragadozó rendben volt, a szabadulása pedig nagyon tetszett. Voltak benne jó poénok, a vérengzést sem fogták vissza. Az, hogy a Ragadozók beszédét lefordították, szintén pozitív volt. A film első fele kifejezetten tetszett.
A második órában viszont kezdődött a lejtmenet. Az Ultimate Predator elég rondán nézett ki, főleg amikor világosban volt, akkor nagyon látszódott a gyenge CGI. Valamint a legnagyobb félelmem beigazolódott: a gyerek túl nagy szerepet kapott. Csak arra kellett az autizmus, hogy azzal magyarázzák meg, hogy miért érti meg a Ragadozók nyelvét, fejti meg a technológiájukat, töri fel a rendszerüket: Mert autista! Így már hihető is!
A film körülbelül annyira volt intelligens, mint egy Emmerich film. A történetet úgy tálalták, mintha valami A kategóriás Sci-fi-é lenne, miközben a B kategória alját súrolta.

Logikátlan volt, semmi magyarázat nem volt arra, hogy éppen mit miért csinálnak, vagy, hogy mi miért történik. A legnagyobb baromság talán ez az automata plazmavető (maszkba épített, és vállágyú) volt, ami ha fenyegetést érzékel, azonnal lő. A leghülyébb haláleset is hozzá kötődik, amikor az FBI-os csávó oldalra fordul, az ágyú is, ami mivel fenyegetést érzékel, lő, és szétlövi a csávó fejét... A korábbi filmekben ez nem éppen így működött, méghozzá azért, mert ez mindenre veszélyes, de leginkább a viselőjére, ilyet hordani, kész öngyilkosság. Olivia Munn teleportálására a film végén, valamint arra, hogy a kis Ragadozó miért akar segíteni az embereknek, ugyanúgy csak annyi a válasz: mert csak.
Talán az abszolút mélypont a legvége volt. Gyakorlatilag egy az egyben a Függetlenség napja 2 volt. Ott is előrevetítették a hatalmas háborút (és a még mélyebbre süllyedést), amiből nem lesz semmi, mivel tuti nem fogják folytatni. Bár elnézve ezt a "Ragadozógyilkos" Vasember ruhát a végén, ne is folytassák ezt.
Nekem hatalmas csalódás volt ez a film, nem hiszem, hogy a Predator franchise-nak új lendületet ad, inkább egy végső döfést. Az IMDB pontszáma se valami acélos, már most alatta van a többi Predator filmnek, persze ez még változhat, de nekem akkor is ez az év csalódása. Egyszerűen annyira buta, logikátlan, hogy komolyan vehetetlen, paródiaként viszont egész szórakoztató. Egyszer meg lehet nézni.
4/10