7/10
dandelion83 2021 márc. 20. - 11:19:51 7/10
(4/4)
A kategóriájában teljesen nézhető darab, a szereplők szerethetőek, a sztori a kiszámíthatósága ellenére is tartogat egy kis tanulságot.
port_boy 2020 júl. 04. - 17:36:23 Előzmény csvkata
(3/4)
Veszítse el mindenki a vagyonát :P
9/10
kifo2 2020 ápr. 07. - 20:14:56 9/10
(2/4)
Nagyon tetszett. Nehéz lenne ezt részletezni anélkül, hogy poénokat elárulnék. Kimberly csak egy-két napig jajongott, miután „elvesztette” a vagyonát, utána elég jól belemerült egy olyan közegbe, amit nem ismert: a munka világába, és egy kicsit a sport világába is. Igyekezett jól csinálni, ezért hajlandó volt tenni is valamit, nem volt kelletlen. Voltak vicces jelenetek is (pl. amikor Chester alkalmazta; amikor David kikérdezte stb.), és az egész film alaphangulata is elég vidám volt.

Nem zavarja az első műszak utáni, hosszú órákon át tartó felszolgálás a pizzázóban, hanem csak a ronda póló. Onnantól kezdve, hogy sikerült befognia a száját, amikor egy vevő szemétkedett vele (ahogy korábban ő szemétkedett Braddel), mindenkihez kedves volt és mindenki szerette.
Tetszett az is, hogy a titkolózás nem végződött katasztrófával, mert aki a titkot el akarta mondani Kimberlynek, csak egyszer halasztotta el ezt, másodikra sikerült bevallania „bűnét”. Tetszett, hogy a boltban a munkatársai segítették Kimberlyt, az új dolgozót.


A „vagyon elvesztése” motívum más filmekben is előfordul. A vasmacska kölykeitől eltérően ebben a filmben nem kínlódik Kimberly azon, hogy neki nem itt kellene lennie (nem kellene szegénynek lennie). Az első délutántól kezdve vonzódik Michaelhez, és a szerelem érdekében nem habozik kockáztatni sem. A vasmacska kölykeiben Joanna gyakorlatilag teljesen egyedül van, itt üdítő színfolt Jackie vidámsága, simogatásai.

Anna Hutchison (új-zélandi)................Kimberly Howard
Jonathan Patrick Moore......................Michael Goodley
Tate Berney………………………...David Goodley
Gail O'Grady ........................................Martha Howard
Dana Davis …………………..............Jackie Spencer
Constance Marie ................................Dee Walker
Costas Mandylor …………………..... Chester Marino
Dorian Harewood …………………... James Cline
Matthew Jordan …………………….. Brad
csvkata 2019 szept. 20. - 21:03:55
(1/4)
Egy fiatal nő értékes leckét kap az életről, miután elvesztette a vagyonát. Átértékeli az emberei kapcsolatok fontosságát, és új élethelyzete kapcsán megismerkedik álmai férfijával is.