Grabowski86 2019 dec. 22. - 18:53:07
(5/5)
Imádom a filmjeit, forgatókönyveit. Egyszer (kb milliomodik alkalommal) láttam szilveszterkor a Zimmer Ferit. Szerintem a legjobb szilveszterem volt :'D fergeteges. Csinibaba, 6:3....bármennyiszer, bármikor újra tudom nézni.
szmarci8 2014 dec. 03. - 22:26:07 Előzmény Semprini
(4/5)
A legényanya vágója volt
5/10
Semprini 2010 máj. 01. - 16:21:50 5/10 Előzmény mulao
(3/5)
"nekem kicsit olyan, mintha a Casting a Csinibaba valamiféle modern átdolgozása akarna lenni."
Csak ezt ne mondtad volna! Nem is hasonlít a két film egymásra! A Casting egy az egyben a Megasztár majmolása, mondhatni, moziváltozata. (Ahogy pl. a Czukor show a Maúnika só mozis feldolgozása.)

Egyébként régen nekem az egyik kedvenc rendezõm volt Tímár Péter (Moziklip, Egészséges erotika, Mielõtt befejezi röptét a denevér, Csinibaba, Zimmer Feri - mind nagyon jó), aztán valahogy kezdte lejjebb adni a színvonalat. A Le a fejjel még elment, de a Herceg haladéka és a Casting minden bizony már nagyon gyenge filmek, utóbbi kifejezetten rossz.

A Legényanya pedig nem tudom, hogy jön ide, azt ugyanis Garas Dezsõ rendezte.
mulao 2010 ápr. 27. - 08:08:59
(2/5)
Azt gondoltam volna több lesz itt a hozzászólás, hiszen jól ismert rendezõ.Az újabb filmjeit ( Castin minden, Herceg haladéka, Le a fejjel) már nem dicséri olyan nagyon a közönség, mint a régieket. Szerintem nem rosszak, max annyit említenék meg, hogy nekem kicsit olyan, mintha a Casting a Csinibaba valamiféle modern átdolgozása akarna lenni. Nem csak a rendezõ egyezik, hanem szerintem a sztori is, fiatalok felkészítésén megy keresztül a történet, egy zenei tehetségkutató megnyeréséhez.Ráadásul a zenei is mindkettõben megjelenik a jelenetekben.Egyedi stílusban rendez szerintem, a kameramozgások, a zenei betétek, mit tudom én.
No, mindegy. A Zimmer Feri nagyon jó kis film, bár sok nézés után már unalmas lesz, de tényleg bírom a sztorit, meg a poénokat. A Csinibabában egész jók a zenék, meg nekem úgy a film is tetszett.Illetve a szereposztás se rossz.A Csapd le csacsi-n jókat röhögtem. A legényanya is egy jó film szerintem, bár asszem nem az egészet láttam. Az Egészséges erotika talán valamiféle áttörés volt, hiszen visszafelé mennek benne az emberek, amit a DVD-n elmond Tímár, hogy hogy tudták megoldani. Nekem a 6:3-mal sincs bajom, persze egy idõ után ez is unalmas lehet.A Vak vagányok egy érdekes film, hiszen vakok is élvezhetik, szerintem nem volt rossz, bár régen láttam, és asszem nem is végig.A Na végre, itt a nyár!-nak pedig forgatókönyvírója volt, nekem az a sorozat is tetszett, érdekelt a szereposztás miatt.Nincs bajom Tímárral, bár nekem nincs a kedvenc rendezõim között, igaz nekem nincs is túl sok kedvencem.
Miki1900 2008 júl. 31. - 18:06:21
(1/5)
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/snuff494/

A zsûri Tímárral egy csapat teszetosza banda.