Téma: Tisztogatás

9/10
kabat febr. 13. 07:50:40 9/10
(2/2)
Ajánlom mindenkinek, a 6.5 ellenére is. Nincs "agyon" reklámozva, mégis végig lekötött. Pozitív csalódás volt. Jómagam is csak ajánlani tudom.
8/10
King Diamond 2014 aug. 02. - 22:45:45 8/10
(1/2)
Nem volt ez rossz egyáltalán. Jó történet, cselekmény, a szereplõket is jól válogatták össze, eléggé izgalmas is volt. Nyilván, láttunk már ilyen történetet, de én egyáltalán nem unatkoztam rajta, végig lekötött. Lou Diamond Phillipset amúgy is jó volt újra látni egy filmben, mert kedvelem õt, csak úgy általában kevés filmje van. És azok közül is a többsége sajnos B kategóriás, ez is inkább az, mint A. Hasonló témában ennek a filmnek az A kategóriás változata talán az Elrabolva. De ettõl függetlenül nekem ez is tetszett.
A szereplõk jók, a csajszikat szép csinos lányok alakítják. Az a kis leszbicsók is igencsak jóra sikeredett:) Itt-ott azért kicsit túlzásokba estek a készítõk, de ez még belefér. A zene is remekül reprezentálta a film feszült hangulatát, és a magyar szinkron sem rossz.
Aki szereti az izgalmas, feszültséggel teli, de nem A kategóriás thrillereket, az mindenképp tegyen egy próbát a filmmel, mert megéri.
7.5/10