creckit 2007 júl. 09. - 10:35:29
(206/666)
tudja vki hogy mért nem fogják adni a Trut jövõhéttõl vagy azután?Vége lesz vagy csak abbahagyják? Meg a Sue se lesz mer helyette a ViP több mint testõr lesz.
myrcy 2007 júl. 08. - 23:18:25
(205/666)
Ok, Sue tényleg más kategória.

Sajna én hetek óta erre a részre voltam kiéhezve, és pont lemaradtam róla, pedig hétfõn, kedden, szerdán, csütörtökön itthon voltam....csak pénteken nem értem rá...és ezekszerint leadta. Naggggyon kirááály!
Na de nem baj...elvileg majd letöltöm vhogy vhonnan...
Éééééés igen, Bûbi már veszített a hatásából...sztem az jobb volt a kezdeteknél, akkor még nem akart egy divatbemutatóra hasonlítani az egész sorozat :) Énn specc, nem tudnék tûsarokban és himbilimbikkel a fülemben eljátszani a boszit...

Mondjuk Tru is elég magas cipõkben csattog....de vhogy neki inkább elhiszem :D

Egyébként még mindig sírok, h nem fejezték be a marhák.
Nem akarunk mi összeállni és befejezni?? :D
msl 2007 júl. 08. - 18:56:46
(204/666)
Egész kellemes , és fogasztható sorozat, messze veri a "bûbit" vagy miként lattam leírva. Az ehhez képest gyermeteg bohóckodás. Mondjuk az amúgy is sztem a 18> korosztályt célozza, annak viszont tökéletes.
A Tru az komolyabb, viszont már veszített a kezdeti lendületébõl.
adri1 2007 júl. 08. - 14:18:22
(203/666)
Hát igen, Jack nekem is tetszik, mint szereplõ. Én sem tudok úgy tekinteni rá, mint a "Halál". Amúgy meg igaz, hogy megmentette Tru-t, de azért hogy a rendõrnõ halljon meg. Na ez azért annyira nem volt kedves tõle;)
Arról a pszicho nõrõl beszéltek, aki Davisnek tetszik? Ó ne már, õk pedig olyan jól összeillenek. Szerintem. Akkor vki meg tudja mondani nekem hogy hány rész van még végül a befejezésig?
greengirl1 2007 júl. 07. - 12:39:05
(202/666)
a Sue sztem is naon yó!a csütörtöki részt szerettem volna nagyon megnézni de saynos nem tudtam mert a bûbit 1000x jobban szeretem!
annita 2007 júl. 07. - 00:00:10
(201/666)
Mint Sue- és Tru-rajongó, megvédeném másik kedvencemet, az is nagyon jó, csak más stílusban, de amúgy Nataliával egyetértek :)
csancsy 2007 júl. 06. - 19:12:52
(200/666)
Sziasztok!
egyetértek a büntivel kapcsolatban, de sajnos ez megéri a csatornának, hisz vagy 5 éve megy ez, hogy nyáron, soha sem lehet, tudni, hogy most lesz-e sorozat, vagy nem a "mai napon", nagyon sokan nézik ezt a két show-t sajnos.
Amúgy a jack-tru párosítással egyetértek, hisz a szülõk is csak összejöttek:-)))) Erre mondják, hogy történelem ismétli önmagát, és hogy ellentétek vonzzák egymást.
Amúgy sajnálom, hogy nem forgatták tovább, még nem láttam az utolsó részt, én most kezdtem belejönni:-))) (amúgy a mai rész volt a legjobb, aranyos volt Jack-tõl, hogy Trut megmentette). tudom, hogy utálni kéne Jack-et, de nagyon szeretem, és ahogy látom nem vagyok egyedül:-))) Valahogy nem tudom nagyon negatív szereplõnek nézni. Amúgy az lenne a legjobb, ha Mo.-on gyártanának ilyen sorozatot és tovább forgatnák, mert szerintem itt nagyon népszerû, ha Amerikában nem is. Nem értem, hogy legalább miért nem fejezték be legalább annyi részre, hogy elvarrhassák a szálakat.
myrcy 2007 júl. 06. - 10:57:24
(199/666)
Hellobello!

A második season tényleg csak 6 részbõl áll....és egy elõzõelõzõ kérdésre válaszolva, nem nagyon tervezik a tovább forgatását. Pedig az utolsó rész tényleg nem fejez be semmit, sõõt, hogy kiderül, hogy az a pszichologus/pszichopata nõ is benne van a kalamalykában,ráadásul nyakig, az ember várhatná a 7. részt.
De mint említettem, az amcsik utálnak gondolkozni...és nem akarják tovább Tru-t. Viszont Európában még így is nagy a nézettsége....tehát lehet azt kellene, h Európái mecénásokat keressenek és úgy forgassanak tovább....csak nem tudom, h erre mennyi az esély, miután a stáb már teljesen szétszéledt...ez csak találgatás.

de nagyon nagyon sajnálom, h ennyi az egész
és sztem nem nagyon volt benne lapos rész, tehát a "leglaposabb" epizód is überelte pl a Sue Thomast, vagy mittomé Natalia Orálist.

Legyetek jók
páá
annita 2007 júl. 06. - 09:28:02
(198/666)
Sziasztok! Én is nagyon szeretem a sorozatot, a büntetésekrõl ugyanez a véleményem :/
Szerintem is kicsit idióta befejezés a Karácsonyi kaland, pont h ezt kellene folytatni... na mindegy.
Amúgy a Tru-Jack párosítással én is egyetértek ;)
... és Jack tényleg az egyik legjobb szereplõ, lehet h õ a "Halál", de akk is, tiszta poén...
rééééka 2007 júl. 05. - 17:52:54
(197/666)
csak tudjátok mi a legjobb benne??hogy azokat a hülye showkat nem mindenki nézi...és ezek mind elore felvett jelenetek....akkor nem tudták volna megcsinálni,h mondjuk nem adják le????azt nem lehet...buntetgetni meg igen.....marha jo....és miért nem lehet balázsékat buntetni????ja meg h 2006-os adás miatt...pofátlanság:((((
de most tényleg...a karácsonyi kaland...tényleg elég fura befejezés...mikor eloszor láttam akkor se volt lényege....
de akkor vszinû h le se adják...mi????és nem lehet sehol se megtudni...mert az imdb.com-on is az van utolsonak irva...amugy eredetileg mennyi része van a 2.évadnak???
myrcy 2007 júl. 05. - 17:41:10
(196/666)
Harmadjára!

Basszus, erre a részre várok már 1 hete, és folyton eltolják, mert RTL vmi faszságot mutatott a Balász vagy Mónika showban.

Miért nincs egy normális magyar csatorna se???

Csesszék meg!
nieves 2007 júl. 04. - 22:30:12
(195/666)
Másodszor marad el az adás az RTL hülyesége miatt. :(((
Jojcsi 2007 júl. 04. - 17:16:39
(194/666)
hello!
segítene valaki nekem?:)a Karácsonyi kaland címû résszel vége is a sorozatnak vagy majd "valamikor" folytatják?mert néztem mûsorelõzetest és jövõhét végétõl a Medicopter lesz vagy mi?:)elõpre is köszönöm páápáá
adri1 2007 júl. 04. - 15:00:13 Előzmény frenirr
(193/666)
Na arra én is kíváncsi lennék:)Azt hittem csak én vagyok ilyen szentimentális, hogy ezt várom:):)Habár én akkor hittem azt, hogy össze fognak jönni amikor Jack eljátszotta, hogy õ is ugyanolyan mint Tru. Na akkor tényleg azt hittem. De most, hogy "megölte" Tru volt hapsiját nemigen pályázhat Tru-ra. Most, hogy ellenségek lettek meg aztán végképp nem...azok a vigyorok Jacktõl annyira idegesítõek.
frenirr 2007 júl. 03. - 19:45:42
(192/666)
Szia! Az RTL az összes epizódot leadja. Csak az a gond, hogy mivel Amerikában nem volt túl sikeres, ezért a 2. évadból csak 6 rész készült el és nincs befejezve a sztori... Ami elég sajnálatos, mert kíváncsi lettem volna rá, hogy Tru összejön-e Jack-kel.
Vica 2007 júl. 03. - 13:03:33
(191/666)
Nagyon szupi sorozat. Most kezdtem el igazán nézni, és ez egyre jobb. A tegnapi rész király volt! Harrison eléggé jól viselte, hogy meghalt, de Luc- ot sajnálom... meg Tru- t. Néha szomorú, néha meg vidám. Drámai. Jack a legjobb szereplõ!!! Jó, rendesen megszívta ezzel a szereppel, de akkor is... Tru végre méltó ellenfélre talált. Nem tudjátok meddig adják le? Elõre is köcce.
gabor004 2007 júl. 02. - 20:17:52
(190/666)
Szerintem is jó sorozat. Bár én eléggé szagatottan nézem a sorozatot. Vannak "laposabb" részei neki és azokat nem szeretem. Viszont az évadzáró epizód....!!! Nagyon jó volt! Holnaptól pedig érkezik a 2. évad! :-)))) Már vááárom!
Tru & Jack... (egyébként ezzel a góréval jól kibabráltak...ilyen "szemét" szerepet ráosztani... :-DDD)
adri1 2007 júl. 01. - 12:18:06
(189/666)
Igen, de nem tûnt annyira fõszereplõnek, hogy megemlítsék a fõszereplõk között. Vagy csak én nem láttam a filmben? Mert nekem nem rémlik.
greengirl1 2007 jún. 30. - 17:16:58
(188/666)
az volt...csak azt nem tom mér lépett le?!
Titivirág 2007 jún. 30. - 12:23:19
(187/666)
a gardez vmi hulla-behozó volt még Jack elõtt nem??? asszem