hajni1 2006 máj. 13. - 21:45:08
(46/666)
De én néztem,és nem elöször láttam már a Hajrá csajokat.Tök jo film.
beetyke 2006 máj. 13. - 20:48:04
(45/666)
Nem néztétek a Hajrá csajok címû filmet??na abba is jól alakított 'tru'(az ottani nevét nem tudom):Dsztem az a film is nagyon szuper!!
Riqa-kn 2006 máj. 13. - 16:21:13
(44/666)
szia. és ez alatt a 6 rész alatt mindent megfogunk tudni a sorozat lényegérol??
tru apja is a "halál" stb?
hajni1 2006 máj. 12. - 19:13:52
(43/666)
Jo napot!
Tudom én azt,hogy nekem jol esett,csak meglepöttem,mert azt hittem ,hogy maga nem fog visszairni arra,amit irtam,ugyhogy nekem egy kicsit uj.
Ja és tessék a lányának megmondani,hogy ne féljem,nem fogom megenni az apukáját.OK?Akkor jo.......
bebe68 2006 máj. 12. - 10:43:22
(42/666)
Szia Hajni!
Gondoltam,hogy jól fog esni ha megdícsérlek,de nem véletlenül történt!
Van nekem is egy 15 éves lányom és tudom hogy neki is jól esik ha a kis dolgokat is észreveszem körülötte.Neki is jó ha megdícsérem.Meséltem neki hogy így ismeretlenül sem mertél letegezni és õ meg majdnem féltékeny volt hogy ne írjak idegen lányoknak.A kis butus azt hitte hogy ez által nem szeretem.Na mégegyszer köszi a segítségedet!
Szia : bebe68
hajni1 2006 máj. 10. - 18:32:36
(41/666)
Jo napot.
Köszönöm szépen amit tetszett mondani.
Hát remélem is,hogy büszkék rám.Na,jo csak vicceltem.Tudom,hogy büszkék rám,és a testvéremre is és jo nevelést is kaptam szoval,jo igy nekem.
Szerintem,most is jo lessz aTru Calling.Mondjuk abban a filmbe,mindig történik valami érdekes,és várhatatlan.Igaz?
Na én bucsuzom.Vissz.............
bebe68 2006 máj. 10. - 02:27:02
(40/666)
Szia Hajni!
Köszi hogy leírtad a tartalmat.Meg kell hogy írjam neked hogy így ismeretlenül is azt tudom rólad mondani hogy nagyon tisztelettudó lány vagy.Anyukádék büszkék lehetnek rád hogy így ismeretlenül is megakarod adni a tiszteletet.Ritka sajnos az ilyen.Jó nevelést kaptál.Add át tiszteletemet édesanyádéknak.További jó tévézést!
bebe68
hajni1 2006 máj. 09. - 16:20:17
(39/666)
Na.
Jo napot.
Én nem fogom magát tegezni,mert a tiszteletet meg kell adni.
14-éves vagyok.
Hogy mi volt a mostani részben?
Röviden:Megint volt 1 hulla,meg mentette,de nagyon nehezrn,mert Jack bele avatkozott,nagyon is sokszor.De azért sikerült Trunak.
Az apja állást ajánlott Tru öccsének,hogy dolgozzon nála,mert a városba költözik.
Közben,meg azért,mert hogy figyelje Tru és Jack harcát.
Harrison,(azt hiszem)hogy még nem mondott semmit az ajánlatra.
Ja de mondott.Elfogatta.(sajnos).Röviden ennyi.
Ez volt a lényeg.
Viszlát.Vagy viszhal?
Mondjuk egyik sem,mert nem is látom,meg nem is hallom magát.
Na mindegy.Vissz.........
bebe68 2006 máj. 09. - 01:35:52
(38/666)
Szia Hajni!
Már harminchét vagyok.Ez a fórum kortalan, úgyhogy tegezõdhetünk nyugodtan.Írhatnék kevesebbet is de minek hazudjak,úgysem tudja senki hogy ki vagyok,nem igaz?És te mennyi idõs vagy?
Akkor légyszi írd le a múlt Vasárnapi rész tartalmát,jó?
Elõre is köszönöm kedvességedet.Várom a történetet.
Szia
makesz 2006 máj. 05. - 20:37:33
(37/666)
És én már láttam is azt a hat részt ;)

M.
hajni1 2006 máj. 05. - 19:30:14
(36/666)
Szia.bebe68.
Oké,csak nyugottan.Én elmondok mindent,de csak hameg kérsz rá.Vagy esetleg meg kér rá???????
Mert ,most nem értem a "délutános leszek",Na te vagy maga már mennyi éves?
Ha nem tetszik meg sértõdni,hogy megkérdezem?
bebe68 2006 máj. 03. - 10:41:25 Előzmény hajni1
(35/666)
Szia Hajni!
Köszi hogy voltál szíves nekem leírni ilyen részletesen a történetet.Nagyon rendi vagy!
Reméllem hogy a többi is ilyen izgalmas lesz.Most a hétvégén is lemaradok a filmrõl,mert délutános leszek,úgyhogy lehet,hogy megint kérem a segítségedet,ha lehet?Majd jelentkezem ha kell.OK?
hajni1 2006 máj. 01. - 13:52:48
(34/666)
Figyu,most én irtam (Hajni),hogy SRL?
hajni1 2006 máj. 01. - 13:48:25
(33/666)
Szia,bebe68!
Na,jo részrõl maradtál le ,mert az utolso 15-perc bõl,nagyon sokat meg lehetett ,érteni.
Na,Tru és Harrison,még is ugy gondolták,hogy nem mennek oda,ha nem a kis fiu anyukáját hivták a hulla házban.Az anyuka ,odament és elvitte a kis fiut.
Harrison,örült,hogy Tru meg vétte,vagyis õ még azt hitte,hogy már vége.De,nem,mert Jack beszélt Tuval,hogy meg menthette a testvérét,de akkor meg fog halni,egy másik ember.
Tru elvitte Harrisont az esküvõre.
Az esküvöre elment Luc is.Már a lagziban voltak,amikor Tru elmonta Lucnak az igazat.Erre Luc hazarohant.De viszont,már Harrison sem volt ott.Ki rohant Tru,és ott volt a fétékeny ex férj,meg akarta önli Harrison,de végül is lebeszélték rola.
Mig ez az egész dolog történt Jack beszélt Lucal,rá szette hogy mennyen a Bank Streetre.A nõhöz.El is ment.VIRÁGGAL.De a féltékeny pasi hamarabb oda ért.
Az ex pasinak irt egy levelet az anya,hogy elmentek,majd ha lenyugodott ,akkor majd ,hogy vissza jönnek.Oda ért Luc is.Az ex pasas azt hitte,hogy õ a szeretõje a feleségének.Be rohant Tru meg akarta állitani,de nem tutta.
A golyó surolta Tru válát,és sziven lötte Lucot.
Luc meghalt.
A temetésen voltak,ott volt Jack is.oda ment Tru és monta,ha háborut akar akkor meg kapja.
Jack elment.Be ült egy autoban.Az autoban Tru apja volt.
Meg kérdeze Tru apukája ,hogy"mit tud már Tru?Inkább azt kérdezee,hogy mit nem tud Tru.Mondjuk azt nem tudja,hogy te is ezt csináltad , amit én'Ezt az egszet Jack monta.
Kiderült,hogy Tru apja átadta Jacknek a munkáját,vagyis,még az is kiderült ,hogy Tru szülei harcoltak.
Tru annya meg apukája.
Akkor Az apukája nyert.Vagyis tru apja ölte meg az annyát.
Most peig Jack és Tru közöt fog folyni a háboru.
Ennyi.Egy kicsit sokba jött ki.De ha nem irom le részletesebben,akkor meg nem érted,meg a lényeget.
Hajni
UI:Hogy mi a ,fene lessz,nem fogják adni TRU CALLING film másik évadját?Miért?
beetyke 2006 máj. 01. - 12:03:28
(32/666)
Sziasztok!!
Hát nem örülök h vége a sorozatnak mert én nagyon szerettem!Biztos helyettte valami béna sorozatot fognak nyomni, amin halálra fogom magam unni :D!!De azért köszi h válaszoltál a kérdésemre Melanie!!
bebe68 2006 máj. 01. - 03:38:03
(31/666)
Helló Hajni!
Én meg az utolsó negyed órát nem láttam.Végül is mi lett Tru öccsével?Meghalt vagy nem?
Addig láttam hogy a kisgyerek megmondja a lakhelyének a címét.Tru és az öccse oda mentek?Vagy mi volt?Írd már légyszi le nekem!!Elõre is köszi!
hajni1 2006 ápr. 30. - 21:53:23
(30/666)
nem tudm,hogy most,ez azt jelenti,hogy ma nem látad a filmet?mert ha nem akkor én szivesen elmondom,ha érdekel,csak majd agy egy jelet,hogy mi van.Ja, be sem mutatkoztam,Hajni vagyok.
Marcsika 2006 ápr. 30. - 17:36:00
(29/666)
sziasztok!

Mi volt ez a mai epizód? csak az utolsó 10 percet láttam, mert elaludtam és nem értek semmit...
beetyke 2006 ápr. 30. - 17:31:35
(28/666)
Hát én sírtam is amikor mutatták a temetést, sztem jóó lett volna ha összejönnek Tru-val!!Amugy valaki nem tudja mikor lessz vége az elsõ évadnak{vagy minek : )}!!
Norby 2006 ápr. 30. - 13:46:12
(27/666)
fuu de béna vagyok, megint hibáztam, na azért ha valaki tud valamit, irjon