Téma: Tűzgyújtó

6/10
vki69 máj. 14. 00:33:34 6/10
(2/2)
Tehát ez egy remake... Szereplők jók de a kor színvonalán át kellett volna írni az elejét, hogy ott jobban értelmezhetővé váljon a kutatás... 1x nézhető moziban, de nagy eufóriát ne várj tőle. mivel a gyerek nem tud vadulni élettani okok miatt ezért ez egy lefojtott környezet. Ha itt is lesz második rész na akkor lesz szuper hősös a story. Azért néha bele pörgettem volna...
9/10
Böhöm máj. 14. 00:14:16 9/10
(1/2)
Izgalmasra sikerült Stephen King adaptáció, nagyon jól összeválogatott szereplőkkel. Teli találat a főszereplő karakterhez a színész kislány, aki a végtelenül bájos megjelenésével maximálisan ellenpontozza a benne szunnyadó szörnyeteget. Pont ettől lesz félelmetes, Stephen King a legtöbb regényében ezzel operál. A film szerintem tökéletesen visszaadja a hangulatot.
A kislányból 10 éven belül élvonalbeli sztár színésznő lehet, nagyobb összegben mernék erre fogadni. A show-t szerintem egyértelműen az ő aurája viszi leginkább.
Az akció jelenetek a mai filmekhez képest azért eléggé elnagyoltak, érződik a viszonylag szűkre szabott büdzsé. Ezzel együtt bátran ajánlanám mindenkinek ezt a filmet.