Téma: U2

_goldie_ 2017 szept. 30. - 18:41:39
(7/7)
breeder 2016 ápr. 08. - 01:14:29 Előzmény gladiolus
(6/7)
Bono hangja olyan, hogy bármikor fel lehet ismerni, hogy õ énekel egy számban.
És nem mellesleg nagyon egyedi figura.

Emberileg is bizonyítja, hogy helyén van a szíve.
Egyébként azt halottam róla, hogy nagyon sokszor szót emel a szegények és a kiszolgáltatott sorsúak érdekében, ami elég jellemes emberre vall. Szerinted nem ezt kellene tegye minden nagy sztár, hogy ahelyett hogy sírdogál, odaáll a nyilvánosság elé és ahol tud segít a rászorulókon?(!) Néha nem is pénzrõl van szó, csak arról, hogy szóban meghallgassa õket valaki és tanácsot adjon. :)
gladiolus 2016 jan. 25. - 09:43:45 Előzmény breeder
(5/7)
Igen, én is kedvelem Bono hangját, és én sem vagyok U2 rajongó. De Bono emberileg is kiemelkedõ.

Sosem keretezem be magam csupán egyetlen elõadó rámájába, mert minek? Minél több zenészt és stílust ismer az ember, annál színesebb az élet. Persze van néhány elõadó, akiknek a zenéjét tömegesen is szeretem, Maroon 5, Coldplay, Robbie Williams, Nat King Cole, Michael Bublé,illetve zeneszerzõ, pl. Puccini, Chopin, Liszt, Hacsaturján, de az alapelvem az, hogy minden zene jöhet, ami jó, de csakis értékes és értékelhetõ mûfajokban, ez nagyon fontos, a mûfaj, mert azért elég vájt füllel rendelkezem. Nekem a magyar nóta és az operett többnyire kiesik, és a rap meg a freestyle nagyrésze is.
Másik fontos dolog, hogy az elõadónak azért legyenek technikai képességei is, vagy ha nincs, legyen zseniális szerzõ. Pl. Axel Rose nem tud énekelni, mert nincs értékelhetõ hangja, viszont zseniális zeneszerzõ, és az együttes érdemei is vitathatatlanok.

A U2 például egy intelligens, letisztult stílusú, magas technikai színvonalat képviselõ együttes, amit jó nézni és hallgatni is, bárhol, bármikor, mert idõtálló.
breeder 2016 jan. 21. - 20:13:14 Előzmény gladiolus
(4/7)
Nem vagyok ú-kettõ rajongó, de kedvelem Bono hangját.
Jó számaik vannak.
Stikában mindig meghallgatom pár zenéjüket.
Ez persze nem jelenti azt, hogy zug U2 fan vagyok! :)

Szerintem jók azok a számaik is, amiket linkeltél!
breeder 2015 dec. 29. - 01:02:34
(2/7)