Téma: Ünnepi szív

Herbst Ferencné 2019 dec. 25. - 12:34:49
(1/1)
A történetet részben valósághűnek, részben meséknek mondják. Egy fiatal vidéki énekes, LeAnn Rimes, aki magát játssza, készül a karácsonykor a Grand Ole Opry- ban debütálni. Szeretett nagyanyja azonban kórházba kerül, és LeAnn nehéz döntéssel szembesül. Az újonnan talált sztárság és a családi kötelezettségek összeegyeztetése közben találkozik Faith Shawn-tal (Bernadette Peters), az egykor híres országénekesnel. A hit úgy dönt, hogy mentorálja LeAnn-ot, megmutatva neki a country zene történetét.

A hit egy erõteljes családi történetet kapcsol össze a LeAnn-nal. Visszatekintve Faithot és bandáját egy hóviharban buszon ragadtnak tekintik. A diabetikus hithez egy idegen ember ad inzulint, aki egy éjszaka meghal. Később kiderül, hogy apja van, akivel évek óta nem beszélt vele. Faith és férje, Carl emlékművet állítanak fel ennek a sorsos eseménynek. A hit finom üzenete a család fontosságáról szól.

Amint végre énekelni kezd a Grand Ole Opry-n, LeAnn elmondja szüleinek, hogy találkoznak a hittel, és rájön, hogy Faith és Carl balesetben halt meg, miután a villám csapott rá.

Faith és LeAnn duettet énekelnek, " Crazy ", Rimes pedig " One Way Ticket " és " Blue " énekel. " Az angyalok oldalán " Peters és mások énekelnek a hóvihar idején. A „Nyaralás a szívedben” című műsor az „Életem ideje” című műsorban, 2010. december 22-én volt.